100113





Idag vare allt skola, men inget särskilt typ! =)) Skulle på studiebesök me klassen typ till varsam ( medel till funktionshinder ) ! (;

Först på bussen träffar jag Marta ( sommarjobbs kompis från somras ) så vi snackar en hel del och de var skit kul rättare sagt, och hon frågade också om jag skulle ut i helgen te frimis, hon skulle dit med några.. men jag sa kanske, men jag får nog inte besök elr? men sa iaf kanske, för får se om jag orkar gå ut i helgen, men det är väldigt många som ska ut iaf! ;d .. Så vi snackade en hel del om allt ( de var månader sen vi träffades sist, och endå bor hon i samma ställe som jag, bara någon/några gator ifrån mig ) .. Sedan utanför bussen stod Amaal och väntade på mig så vi traskade iväg mot varsam.. =)) .. och där var vi väl i en timme kanske? de var riktigt kul och få se på saker och sedan känna och kolla runt lite & få veta lite mer fakta etc .. De var så kul, för mickaela i klassen skulle kasta tillbaka en frisbee till hon som hade föreläsningen för att hon kastade runt den först så att folk skulle få känna, så mickaela kastade den så att ja fick den på mitt huvud ( det var en speciell gjord frisbee så det gjorde inte alls ont xD ) men alla vi skrattade som bara den xD hahahaha .. för ja kollade inte ens åt det hållet, och sen känner jag att jag får något på mitt huvud, hahah kulkul!

Sedan kollade jag och Amaal lite på stan och sen tog vi bussen till skolan, åt lunch med några och sedan gick vi till Religion kunskapen och typ hade avslutning, nu är den kursen avslutad! Men den kursen var nästan roligare än de andra, vene varför men alltså han gjorde så roliga saker med oss, åkte till sthlm, museer och ja typ allting, så de var bara helt enkelt kul, speciellt med han för han visste hur han skulle göra så att ingen somnar xD sen tog han olika redovisningsvis så man slapp ha prov varje gång, elle redovisa muntligt jämt osv, så vi fick en ny grej varje gång vi lärt oss nått nytt! sen fick jag ett papper jag skrev när ja nyligen börjat trean om vilka förväntningar jag hade och vilket betyg jag skulle nå, och det var faktiskt ett VG :)) och jag tror att jag nått det? ingen aning, beror på vad jag fick på inlämningsuppgiften ; Judendomen! men bra tror jag att de gick iaf.


Sen åkte jag hem, träna lite på cykeln ( bara lite dock ) var för trött , får träna lite senare kanske .. Sedan la ja mig i soffan och tittade på tv, och tillslut somnade jag och drömde något helt sjukt o.O


Drömmen : De var att jag & min klass var i varsam, de var för tråkigt där inne tydligen så jag och några gick ut och kastade snöbollar, sedan blev jag jätte yr och kunde inte resa mig upp så jag låg med huvudet i snön och var as rädd ;o .. och bara snurrade runt! Jag skrek på hjälp etc, och klasskompisarna sprang in och hämtade de i varsam, och alla var tydligen engelska ;o .. sedan vaknade jag! HAHAHAHAHA kalabalik dröm säger jag bara!

okej jag har yrsel problem, kanske var därför jag drömde det?

ha de bra sötnosar! PUSSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0