Åland 29/12-08

hej, kom hem igår från åland,... Fan man känner ju sig mer hemma där än här i örebro, så ja saknar åland som in i helvete, men nu ska jag berätta lite vad som hände där :) både bra och dåligt. <3 Men ska kanske till åland med ett par kompisar i slutet av jan/början av feb. <3

Vi åkte buss kl 12.10 från örebro till sthlm, vi hade de väl mysigt, men vi somnade i bussen, för man blir verkligen trött i en sån där buss!  Sen när vi kom fram skulle ci typ checka in eller fan de nu heter, vi skulle iaf visa biljetterna och få ut hyttnummrerna etc.. Sen fick vi vänta i typ en timme eller mer, tills man fick gå på båten, och när man väl kom in i båten fick man vänta ytterligare typ halvtimme-timme tills man fick gå till sina hytter och fixa i ordning =) ..
Sen när man fick gå till sina hytter, så fixade vi ordning lite och då var det bara att vänta tills själa taxfree öppnade, så att man kunde köpa cigg&sprit! Men innan dom öppnade så gick jag till baren och köpte sprit, han fråga bara om ja var 18 år, och jag är ju de så ja sa ja, då fick jag, behövde inte ens visa legg, häärligt=) .. Vi kollade runt lite grann i båpten tills affärn öppnade, sen köpte jag en limpa cigg, och de andra köpte sprit som ja och elin skulle ha.
Sen gick vi till hytten och fixade våra flaskor, och hällde i spriten i flaskorna.. och gick ut och rooade oss, fett kul , iaf ibland..
Jag drack ungefär 10 smirnoffice om inte mer,  smakade bara lite doodley(hur de nu heter ) och sprit från baren,. Sen så dansade vi lite grann, och vi sjöng väldigt högt, högre en dom som egentligen skulle sjunga =) var typ en sån där karoke för vuxna så man såg texten, därför sjöng vi. Sedan så hade en jävla kärring snott peters plånbok, och vi hade vittnen på de. Så jag,karlsson,linda,peter och elin sprang efter henne och skällde ut henne, karlsson hämtade vakterna, och vi stannade hennes hiss tills vakterna kom, hon vägrade visa sin plånbok för oss, och hon vägrade visa något i hytten för vakterna, så vakterna pratade om att släppa henne i åland, men jag vetej om de gjorde det för jag såg henne inte dan efter, men hoppas att dom gjorde de, jävla tjuv.
Men vi hade nog kul endå, vad kan man säga att vi gjorde? vi gjorde ju jävligt mycket..
Jo vi fick massa nya vänner, som vi snacka med, skit många ville dansa men jag ville inte :D .. Och sen den 30 på morgonen kom det en gubbe på 60+ som fråga om vi skulle dansa, och var ju nyckter, så nejtack ;D
men vi somnade runt 8 och blev väckta kl 12 ;p

haha, men saknar i alla fall åland, nu fick ni veta LITE saker som hände, minns inte allt, och orkar inte skriva ner allt, men en väldigt rolig kväll=)

planering.

hejsan :) <3


Imorgon åker jag till morsan och ska typ fira jul där (; massa roligt jue! <3
Sen på Måndag åker jag, elin, linda,peter,farsan & karlsson till Åland :) härligt ju föfan..  SKa bli så jävla underbart och ennu ett till minne för livet, vi ska ta massa fina bilder på oss, sen ska ja skriva ut de från digitalkameraskrivaren och sen skriva datum och sätta upp de på väggen ;D Men de kmr bli underbart där fan. tänk att hitta bilden om typ 10 år?
Så kommer hem på tisdag kväll nån gång, och sen på onsdag är de nyår och hoppas att det nya året blir massa bättre :) <3 Det kommer nog börja bra i alla fall, ifall jag träffar honom som jag fan vill, men vi har ju bestämt datum så det ska bli så :) ..

Men idag har jag vart med Eliiiin och sen Lindis,  vi har typ inte gjort så mycket, men slappat, varit en sån slapp dag, men de har endå vart roligt;)
Idag när jag skulle köpa cigg, så blev jag ju tvungen att visa legg, farsan & karlsson stod och as garva där bakom ;o skit kul hörru! :D haha

Jimmy och Emma är tsm ;D sött. <3

Men ni får ha de så bra, så hörs vi nog ev. på tisdag kväll <3



"Jag tycker om dig skit mycket ska du veta, du är helt underbar! =) <3"

:D <3



öppnade nyss en till present av farsan :D:D <3

En sån man har till digitalkameran, man lägger in minneskortet i den , och sen skriver man ut bilder =) En digitalkameraskrivare något sånt :D:D <3  Skit söööött ju, TACK ! <3

Så vi ska väl typ testa den snart.


Men nu är jag med min flicka, och vi ska lyssna på musik och väntar på en grej :) <3


Pusss / eran <3

hejs



Helluu=) kom hem för ett tag sen från mina kusiner ;D ..

Igår var de jul, och jag fick ett bärbartagentbord & mus, ( mitt andra var typ paj ) en skit bra webcam ( min andra var rutten, haft den i tiotusen år) massvis med pengar, presentkort, och massa annat smått och gått  =) Och på lördag ska jag till morsan och fira jul där ;p .. Så de blir sköjsigt.. men ska få något mer av farsan imorgon ;o han vägrar säga nånting nu, de ska ja få se imorgon säger han, de e något bra att ha ;O

Imorgon ska jag och elin åka te marieberg och shoppa loss alltså :D och mysa <3


Pusshejss


God jul och gott nytt år;)

Juuuul imorgon ;D  yey <3  Fast kommer fira jul typ 3 gånger (; .. Den 24 hos farmor, den 25 hos kusinerna, den 28 hos morsan =) Sen blire kryssning den 29 dec, och te farfar den 31 dec eventuellt :) Sen kanske jag ska träffa sötnosen den 3 jan ;) eller tidigare eller senare ..  Mycket att göra nu ju =) <3

Idag har jag inte gjort mycket, snackat  lite på msn , och bara diggat musik och tagit de lugnt, vaknade kl 14.00 idag, så  ;D ..
Imorgon förmiddag åker vi till farmor iaf , så de blir mysigt det ! :)
Jul nu, & har nästan nyligen fyllt 18 år, heh <3 fast vill hellst fylla år på sommaren, har väl farsan & morsan att skylla på : )
Men nu ska vi väl typ käka lite,  åså, men kommer inte kunna sova i natt ;/ typiskt det. <3 

Ha en riktigt god jul och ett gott nytt år <3 :)

lyckad kväll. <3



idag är jag bakis ;/ ..  Kunde inte sova inatt, när jag väl somna typ , en kvart efter så väckte elin mig och sa att hon skulle hem snart, lyckat :P..

men festen blev jävligt lyckad, de var typ jag,elin,emma,adde,peter,jimmy,hani,martin, tubbe, och sen kom anton och någon till men de stack typ hem snabbt ;/ :P  men de kom folk och gick typ.
Vi började dricka lite smått runt 6 tiden, och sen runt 7 kom typ de flesta.  Det blev en kanonkul kväll! =) Blev lite bråk och så men de löste sig, och vi hade väldigt roligt!

det är typ 2 dagar och 9 timmar tills det blir jul =)

Den 29 dec åker jag,elin,peter,linda,farsan och karlsson till åland, sabine kanske ska med. Men de ska bli jävligt kul, att få stå i en bar och dricka :) och de ska bli mycket dansande som förra gången fan! så lääängtar <3


cya <3

idag är de min dag.

Idag är de min dag ;) Fyller 18 år idag, yey! <3 Grattis till mig själv hah. xD


Fått en mobil av farsan, men den fick jag förra månaden, för tidigt, sen fick jag mycket pengar av han och parfymer =) taack <3 .. ska åka lite senare till marieberg med farsan och några till och shoppa lite =) .. Imorgon ska jag till morsan och fira mig etc, sen på lördag ska jag hem för då kommer släkten till mig och sen blire fest på kvällen ;D .. Härligt de ju ;D ..

Nu ska jag väl fortsätta göra i ordning mig och sen dra iväg till skolan, börjar 10.15 och de, först blire fika, sen runt 11 blir det julspel och sen heeeem, julavslutning, =) hihi. <3
 Fast jag ska nog på stan först, sen ska jag gå hem till några och vara där tills farsan kommer ;D .. Sen ska vi åka till marieberg. <3


aja, ska dra nu puss på skinkan <3


***

18 år i övermorgon :) <3 Toorsdag! yey,. <3

Idag har jag inte gjort så mycket, började sent idag och sen hade jag en lektion och sen slutade vi för massa lektioner var inställda etc, jaja . Sen när jag kom hem blev de snacka i tel med eeeeemelie! Det är alltid roligt det. Sen film, sen inte så mycket, ska väl snart äta och sen sova, skit trött nu för tiden ju!  och på torsdag fyller jag 18 år, och då blire väl nått vi gör, sen fredag ska jag och Eliiin gå och köpa saker till festen som det kommer att bli på Lördag! Sen lite senare runt 5-6 tiden ska jag till morsan och fria mig där hos dom och några till etc =) Sen på lördag kommer typ släkten hem till mig och de, och senade blir de ju partyparty hemma hos mig! ( : ..  haha hela min veckas planering ;)  Men nu ska jag väl typ äääta lite grann, och sen film och sen sussa kudde.


LiiiRa & LiiiGu <33

// Elly.


faktaa!!

huhu, här kommer lite fakta om mig, ni som inte känner mig haha ;D



Om dig:
Namn: Elin Alexandra Rapp.
Smeknamn: Elly sen barndomen (:
Född: 1990-12-18.
Piercingar: Läppen och näsan, & sen öronen dårå:)
Tatueringar: ingen..
Längd: ca 170 cm typ.
Skostorlek: 39/40.
Hårfärg: Blondiiin.
Är du kär i någon: nejfan.
Önskar du att du bodde någon annanstans: ja, i Los Angeles.
Tänker du på självmord: näe?
Tycker andra att du är attraktiv: kanske de?
Dricker du: aa ;D men inte just nu^^
Använder du droger: aldrig i mitt liv :S
Röker du: japps.
Vilket shampoo använder du: de e typ olika.
Vad är du rädd för: inte dig i alla fall.
Gillar du att tvätta: haha nej, ibland kanske ^^

Din första:
Operation: aldrig haft.
Första piercingen: När jag var 13 år.
Första priset: vene?
Första husdjuret: min förra katt Tussan, som jag hade när jag var liten.
Första semestern: Hm de minns jag inte? men typ när jag var några månader.
Första konserten: vene.
Första kärleken: 14 år.  och sen när jag var 8 år om de räknas :D

Just nu:
Äter du: nej, åt nyligen..
Dricker du: nej inget nu,
Ska du: snart gå på idrotten.

Lyssnar du på: NORDMAN! :)

Väntar du på: ditt nya liv.
Tittar du på: dataskärmen.
Har du på dig: Mjukisbyxor, stor tjock tröja och skor ;D


Din framtid:
Barn: jaaaa, vill ha typ 2 st.
Giftemål: kanske de.
Karriär: förskollärare.
Läppar eller ögon: Läppar.
Kramar eller kyssar: kyssar.
Kortare eller längre: vene.

Har du någonsin
Kysst en främling: typ.
Tappat bort glasögon/linser: har inge så.
Brutit ett ben: aa.
Rymt hemifrån: jaa haha när jag var liten, rymde iväg med wille ;D
Röntgats: mm.
Krossat någons hjärta: aaa ;/
Nobbat någon (som haft känslor för dig): typ.
Gråtit när någon dött: mm.

Tror du på:
Gud: ne jag tror mest på något helt annat :)
Mirakel: kan hända.

Aliens: vene.
Magi: nej.
Himlen: vetej riktigt vad jag tror.
Tomten: haha självklart ;);)
Kyssas på första träffen: kan hända.
Änglar: nej, isåfall finns dom på marken;o

Senaste:
Film du hyrde: sista filmen ja såg var ensam hemma :D skit söta filmer jöööe.
Film du köpte: ingen aning.
Låten du lyssnade på: Techno.
Låten du hade på hjärnan: hahhaha, i elins mp3 =) hennes favorit låt, minns ej va den hette.
Låten du laddade ner: techno, techno och TECHNO!! :D
Personen du ringde: Emsan.
Tv program du tittade på: Desperate housewifes.
Personen du tänkte på: mig själv :D

För eller emot:
Långdistansförhållanden: För.
Utnyttja någon: emot.
Självmord: emot.
Att använda droger: emot.
Sex före äktenskap: för.
Köra onykter: emot.
Förhållanden: för.


Favorit:
Mat: kina mat ;)
Låt: de e nog nordman, för han har jag gillat sedan barnsben.
Skådespelare: Robert Pattinson och James Lafferty!! <3<3<3
Sak att göra:  typ umgås med kompisar och åka till åååååland ;)
Dryck: coca cola ibland.
Bil: vene..

Har du nånsin:
Gråtit över en pojke: typ.
Ljugit för någon: mm.
Varit i slagsmål: typ.
Blivit arresterad: aa xD

Antal...
Gånger du varit kär: 2-3 gånger jag varit riktigt kär..
Gånger ditt hjärta brustit: ingen tror jag.
Hjärtan brustit på grund av dej: vene.
Personer från grundskolan du har kontakt med: de är väl runt 6-7 st.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: de vet jag fan inte.
Ärr du har på kroppen: inget?

Senaste:
Bok du läste: Brevvännen ( handlar om en pojke som blir brevvän med en mördare) as spännande bok för i helvete :)

Personen du fick mail av: vetej, inte kollat det än.
Personen du fick brev av: år sen?
Personen du fick sms av: Maaaria.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: aldrig?
Saken du köpte: julklappar :D

Övrigt:
Vad har du gjort idag: Är i skolan en sålänge, så typ inget förutom att kolla på Lucia -.- somna typ xD

Var det kul: njae.
Hur tidigt stiger du upp: kvart i 6.
Gillar du att slåss: nej.
Vad ska du göra ikväll: jag har ingen aning, kanske träffa någon? SÄG TILL! 
Är du seriös: mm, är du?
Var har du ont: överallt, träningsvärk xD men speciellt ryggen, har problem med den.
Använder du hårspray: jadå.
Kan du stå på händer: kunde i alla fall, men kan fortfarande hjula(hur man nu stavar) :D
Favorit serie: ONE TREE HILL!! <33
Håkan Hellström eller The Ark: ingen ;S äckligt ju.
Salt eller socker: socker
Gillar du ketchup: nja, inte så mycke.
Är du glad nu: sådär.
Var du glad igår: ja:D en härlig dag, längesen man hade en sån dag=) <3
Känner du nån som jobbar på sjukhus: nej.
Stockholm: ja, massvis :D
Göteborg : ja, massvis där med :)
Kan du sjunga: hahahah nee, men på fyllan sjunger jag jämt xD
Mer värt än guld: min familj & kompisarna.
Spaghetti eller makaroner: makaroner, fast de smakar nästan lika dant :D
Ett land jag helst vill besöka: LOS ANGELES!! men ska till London i maj ;)
En tand jag vill ska lossna: ingen.

Jag tycker du är en gås: och jag tycker du liknar en gris.
Påsar: ih?
Ska bli skoj: att typ fylla 18 år snart :) och julafton ;D <333
Ska inte bli skoj: jag vet inte.
Sparar till: London.
Väntar på: att få gå hem.
Pålägg som gäller: inget speciellt.
Dagens dryck: Coca cola! :)


Have a  nice day, and see you later ;D


puss


huhu

Idag åkte vi och bowla med klassen (; fan vad sämst jag var haha, men sen börja turen vända sig lite grann ;D fick först en strike och blev lycklig haha, sedan gick de sådär, sen fick jag 4 strike I RAD!! ja bah yeees ;D men förlora endå, för jag fick de i rad typ när vi nästan slutade, aja lite kul iaf ;D .. Sen gick jag och ngr i klassen och käka på kina resturangen=) och satt där i typ en och en halv timme, sen så träffa jag Therese som jag inte sett på ett antal år så de var mysigt det (:  sedan träffade jag tvillingen, och vi åkte till marieberg och bussen tog 1 timme att åka dit ;O sen gick vi där och köpte julklappar och skämde ut oss totalt xD .. alla glodde fan på oss, men vi e ju bäst?! Sen åkte vi hem , och kom nyss hem <3 bäst dag :) ..

Och nu snackar jag med lilla emelie i telefonen, måste ses snart älskling :) <3


Pussadjöööö // Ellyyyy.



ps. fyller år om exakt en vecka :) d.s <33


Onsdag.

 Robert Pattinson! <3   Snygging som fan ju!

Tjoho!

Jag och Emma i klassen kom på att vi ville träna ;D alltså typ gymma & spinna! VI kom på de i måndags tror jag det var, och vi ska träna två gånger i veckan, + så har vi idrott i skolan också, två gånger i veckan! ;D så de blir typ 4 gånger i veckan & de e bara skönt, och gratiiis ju,  eftersom de e i skolan typ, bättre än att betala ^^
Så idag hade jag, Emma och dansAmaal spinning  efter skolan =) lyssnade på musik och spinnade lite, Amaal dansade och de var faktiskt fint och emma dansade också :)  vilka pinglor.
Sedan kollade jag runt lite efter julklappar! Men ska åka till marieberg någon gång innan jul och köpa julklappar så de gäller att spara pengar!  Imorgon blir det bowling med klassen & rektorn ska med, sedan efter bowlingen ska vi äta på en kina resturang, och sedan slutar vi!

Är hungrig ;/ så ska väl typ käka något snart!

pussadjöö / Elly.

Twilight :)<3



Igår gick jag på bio med tvillingen, vi såg Twilight, fan en jävligt bra film alltså, trodde först att den skulle vara dålig, men den var ju skit härlig film!  Och killen som heter Edmund tror ja han hette, så JÄVLA sexig han är!! man blev fan kär haha, ja och elin bah "åh va het, åh va söt" och allt! men det vart en lyckad dag =) så kom hem runt ett tiden på natten ! ;p ..

Idag vet jag inte vad jag ska göra, men ska snart ut till Alex och hämta en sak ;D  Sen sak jag väl bara soova och ta de lugnt?


Puss på skinkan !


í can feel your body.

helluhellu!=)..

Igår var det öppet hus i min skola, klockan 5 till klockan 9. Så jag var i skolan från kl 8 på morgonen till kl 9 på kvällen, helt katastrof ;/ ..  Först åkte jag och Emma till stan och åt på mcdonalds och kollade lite i affärer, sedan åkte vi tillbaka till skolan & redovisade för massa..Sedan fick vi rast till kl 8 , från klockan halv 7 .. Så då gick vi och kolllade på dansuppvisning, och då träffade jag Sanna en stund också;)  rökte och snacka å si sådär <3 Sedan klockan 8 hade jag emma och amaal lektion och massa andra,  till klockan 9, orka ha lektion på kvällen :S , så vi typ halvsov och var helt slut i kroppen haha !

Hade nyss idrott, vi hade DANS!! Vi skulle typ hitta på egna danssteg och sen ta ihop dom,  först två st som visar danssteg, sen lär man sig dom, sen ska man tillslut kunna hela dansstegen som ALLA i gruppen hade hittat på ;D  yeye , de gick väl sisådär, e så jävla trött från igår !! :S så i helgen ska jag mest ta de luuugnt..

Imorgon ska jag kanske gå på bio med tvillingen & myyyyysa och äta gottis!  De blir bra de. <3

kyss&Smek. ;D

you are the voice in me.



Sitter här och äter en digistiv kex och dricker julmust=) muuuums! <3, och har fortf ont i halsen, illa det. men de är bättre, inte lika hes i alla fall bara typ hostar och de gör lite  ont fortfarande, men de vänjer man sig vid ;D
inte gjort mycket idag, somnade förut! Illa de :/ , men var skit yr och jag vet inte vad, så jag vart tvungen att vila, skulle bara vila i ngr minuter men vaknade 2 timmar senare xD..

Imorgon är det öppet hus på kvällen i min skola :/ vi ska typ redovisa för en massa nior och andra,  och göra massa annat shiet, orka liksom? aja, så det är från 5 till kl 9 , sen kommer vi sluta skolan på min födelsedag :D då jag fyller 18 år, den 18 dec ;D vi slutar då ist för den 19 eftersom vi går på öppet hus! aja, vetej va jag ska säga.
Men Regina ska iaf hänga med mig till öppet hus =) ..

Men börjar bli trött igen så ska nog snart sova efter 2 kex (;

kyss på skinkan ! <3 / eran .

p.s. classi är bäst =)


sjukling där.

hello! =)

Sitter i skolan & har rast till 10.10 , ska ha pedagogisk ledarskap!  pallar inte, vill bara hem, har så jävla ont i halsen & blir bara mer & mer hesare och hostar som en jävla åsna! :/ men har i alla fall halstabletter, men dom är väl snart slut ;/. menmen, hoppas detta går över tills torsdag i alla fall? Har öppet hus i skolan då, haha .. Så ska redovisa med min grupp för en massa som ska börja ettan nästa år i barn&fritid haha ;D .. och jag kommer säkert bli ennu hesare tills dess :S fan jag orkar inte hosta hela tiden, men de blir typ tvångst för annars kliar det i halsen och gör ennu ondare!

I helgen var jag sjuk:/ hade lite feber och jätte ont i halsen, så sov typ hela lördagen nästan. Men min hals blir bara ennu värre, hoppas den inte blir som i ettan, då  man knappt hörde vad jag sa, för att jag var så hes! Då kommer jag skämmas som fan haha! xD ..

aja, nu ska jag väl snart dra in på min lilla lektion ;/ tråktråk. Men vad gör man?

17 dagar tills jag fyller 18 år =)  18 december!
23 dagar kvar till julafton ;D 24 december!
29 dagar kvar tills vi åker på ålandskryssning <3 30 december!
30 dagar tills det är nyyyyyår! 31 december!

huhu / Ellyyyyy. <33

RSS 2.0