sista augusti!

Hallå på er! =) Här kommer de två bilder på min nya skinnjacka jag köpte i lördags :) ..

fyfan , jag bara äääälskar den ! :) super skön och as snygg och ja allting. helt grymmt alltså!





Idag har jag vart på sådär as dåligt humör, inte alls gått bra idag i skolan känner jag.. & fått as mkt mer saker att göra, känner att jag inte hinner med, känner mig så stressad och har så otroligt mycke att göra, ..

1 stort ProjektArbete med Emma, ska vara klar nästa år men har knappt börjat!

1 rätt så litet ProjektArbete med Emma i svenskan, ska vara klar veckan innan höstlovet! Vi ska förklara var Antarkt är elle va de hette, och sen ska klassen få göra ett prov som jag&Emma kommit på!  fast vi har inte ens börjat en!

1 rätt så stort tyyyyp ProjektArbete med Emma och Therese ska vara klar v41! Men den här ska vi leda gruppen i Förskola,SKola & fritidshem! Lära klassen något osv.

& en massa grupparbeten och sånt! hur mycke som hellst, blir för tok stressad!

Jag snackade också med en idag, det börjar ordna sig lite iaf, men klart jag inte kommer förlåta det som hänt en osv, och sen vet jag inte om jag kan lita på henne till 100% längre heller.. Men vi har iaf pratat och de var skönt! Sen får vi se vad som händer med tiden!

Aja på torsdag ska i alla fall jag och Emma träffas och typ plugga en massa hos mig, det stora ProjektArbetet och sen det rätt så lilla i Svenskan och sånt, hon sover väl hos mig dårå! & sen på fredag eftermiddag ska jag till morsan för att vara barnvakt åt felicia :*

Vår mentor sa idag : Det är så skönt att man kan skämta med er treor, skämtar man med ettorna så tar dom de på allvar ^^ " 

Imorgon ska jag leka med Nattha! massa mys<3  och om en stund ska jag väl kanske träffa tobsia? om han hör av sig någon gång!

Jag tänker på dig <3





BÄRS ÄR LIVET! ;D



En göteborg låt :) .. Började lyssna på dne hos Emelie i törboda, men jävlar vad den äger ;)<3

090831

Förresten, här är en av mina nya kläääder, alltså tröjan! Hur jävla fin som hellst elle hur ? :) ..







Vaaknade 20 över 6 visst! ^^  och ska nog strax börja göra mig lite i ordning och så .. Sen vid kvart över 7 ska jag cykla till Natta och då ska vi gå till skolan, hon är en segmaskin det är därför jag ska cykla dit lite tidigare osv, annars lär vi ju komma fram vid 10 :O ..

Har Engelska B klockan 08.00 iaf .. så vill hellst kommma dit kvart i 8 - klockan 8 ..

& ska snacka lite me emma där i skolan kanske iaf, får se hur de blir .. men nu måste jag dra för ska hinna sminka mig och sånt innan jag måste gå. Puss på er <3


ily<3



Jag ville bara säga att jag verkligen älskar dig Natalie. Duu är guldvärd!
Jag är så otrolgit glad att vi blivit sams igen, aja nu har vi vart vänner i typ ett par månader dårå,
men det tog sin tid innan vi vågade prata om exakt allting och innan vi kunde lita på varann igen.
Men du är en av dom som jag kan lita på till 100%, jag kommer alltid att finnas för dig som du finns för mig bby<3 .. På ett sätt var de bra att vi bråkade och tjafsade i ett par månader, för då fick vi en paus ifrn varann ( vi var med varann nästan varje dag :O i ett år .,. ).. & nu har vi en starkare relation tycker jag.. & mognare är vi också! =)  Men iaf, Jag älskar dig bästavän! <3

Elly&Natthuu




Fjöööörtisar! Älskar dig gumman <3

........

Trött på er så att det är synd om er, fyfan vad jag är arg ... vene vad jag ska göra .. men faaan för falska fittor!




Hejsan :) Kom hem för en stund sen! Var i Töreboda hos lilla Emelie, as kul att träffa dig gumman <3 .. Sen festade vi där igår också med några. As kul =) .. Sen så åkte jag hem idag :/ men snart ses vi nog igen ^^

& sen kom natta och nyss stack hon, snart ska väl emma komma hit, behöver snacka med henne .....



puss

trött på vissa folk -.-

Heeej :) Har vart på Nora marken idag, och där köpte jag en finfin skinnjacka xD muuuuums .. de gjorde nattis också^^ .. Sen så gick vi runt där och titta lite! Vart bakis hela dan, helt snurrig och illamående.. & är och har varit nere, helt på dåligt humör. Kanske bara är så idag? hoppas jag bara vaknade på fel sida, känner mig ledsen åså också.. Men sen så är jag så jävla trött på vissa personer att de inte är sant .. Okej om Du förlåter han för de han gjorde mot dig, men sluta va så självisk och tänk på andra också, på vad han gjorde mot oss andra! Betyder vi något för dig så borde du tänka lite på det.

Näää nu ska jag ta lite mat, äta och så, sen ska jag få skjuts till tåget, ska till töreboda och träffa Emelie :) vi ska festa lite åså, bilder kanske kommer tas, isåfall får ni se såklart=) Ha de bra här hemma iaf så hörs vi imorgon när jag kommit hem, nån gång på kvällen. Pussspåer


090829

Heej=) vakna nyss :S ..Haha kom hem vid 20 över 2 i natt!

Igår gickjag till födelsedags barnet hhaha, vi fikade med hans familj, de var as mysigt=) Sen vid 6 tiden åkte vi till stan och träffa några, sen gick vi på mm baren och drack några öl å lyssna på musik och snacka en hel del:) blev as yr i början åså, och mådde as illa men de gick bra sen ;) Sen stack jag och Tobbe till frimis och så, vid halv 10, de var inte så många där då. Men sen vid halv 12 kom det as mycke folk dit. Träffa Marta där också, min sommarjobbs kompis, haha stod och rökte och typ snacka en hel del osv :D .. Sen skulle ja på toa och då träffa jag anna som jag inte träffat på  typ 5-7 år? haha as kul var det , och sen träffa jag Nicole i min klass, haha :D och sen träffa vi en massa mer osv, det var as kul faktiskt =)  vi lyssna på musik, drack, dansa lite och snacka en hel del, och med annat folk! Vi träffade en massa nytt folk också^^ Men det var en kul och minnesvärd kväll! Sen fick vi skjuts hem vid 2 tiden, och jag kom hem vid 20 över 2, och slocknade på en gång xD & sen vakna ja nyss:S och kan inte somna om, snacka om jobbigt! Men senare idag ska jag träffa Natta, vi ska på Nora marken i några timmar osv, sen vid 7 går tåget till Töreboda, ska sova hos Emelie där i natt=) sen imorgon åker jag hem och då ska jag träffa lilla Emma, vi ska nog simma och så, iaf plugga haha!

Puss ha de bra! <3

GRATTIS TOBBE<3

GRATTIS TOBBE PÅ 18-ÅRSDAGEN! Hoppas att du får en helt underbar dag/kväll! <3


Hejsan! Vaknade nyss, låg och vred mig ett tag^^ jag e fortfarande svin trött, men ville kolla internet lite innan jag ska hoppa in i duschen och fixa mig, för sen kommer jag nog ej sitta vid datan , mycke att gö idag! Först duscha och sen fixa mig, sen möta tobbe, gå hem till honom och fika med hans släkt * piiiiiiiiiiiiiiinsamt som fan* och sen måker vi upp på stan och tar nån öl och sen lite senare på kvällen träffar vi Emely och några? och går på krogen! Men det blir nog jätte kul idag (: Får man hoppas!=) .. Bara jag inte blir yr elle så!

Igår kväll kom Tobbelito till mig, vi titta på film och snackade en hel del, sen gick vi ner till macken kvart i tolv och klockan 12 köpte han cigg, dom fråga om legg och han visade lyckligt=) sen sa tobbe : fyller år idag=)"  då sa macksnubben : jaha .. kul ..: " as tyket :O cp störd. Sen skulle vi till pizzan och se om de var öppet där, men nejnej. så vi gick till mig och såg klart på filmen och sen drog han hem! Jag somnade på stört typ!

Men idag blire nog funfun! Får se om bilder tas där borta elle så,

På lördag ska jag först på Nora marken med Natta osv, en stund. Sen vid 19.10 tiden går tåget till Töreboda, ska träffa Emelie ;D Men åker hem på Söndag eftermiddag igen ^^<3 Men det är endå billigt och inte så långt så vi ville träffas öve en dag typ, så de ska bli så otroligt kul det<3

Men nu ska ja hoppa in i duschen, ha de så bra! PUSS

hejdå

så jävla trött på falska personer, så att de e sjukt! Finns så jävla slutna personer som borde få ett skott i pannan! ursäkta ilskan,, men så jävla sur på vissa personer att de inte finns, och som ljuger deremot? gah, get a life please!


Kom nyss hem,. var i skolan idag ficke tt till projektarbete vi ska gö :S fast bara under några veckor. aja ..
Sen åkte jag med Natta till Marieberg, hon köpte en maaaaaaaaaassa snygga kläder och jag köpte ett linne och en tröja man har över, as snyggt tycker jag=) ni får se på bilder imorgon elle aa under helgen nån gång tror jag ;) kanske..
Vi var där i några timmar, sen hämta vi min cykel som var hos morsan. och så:) nu e jag hemma, och senare ikväll ska jag träffa tobbe, för han fyller imorgon, vi ska till macken i natt för han ska köpa cigg när han fyllt ;) ..
Och jag e ledig varje fredag tills studenten :) ..
 fast kommer jobba med projektarbetet då, förutom imorgon!

& imorgon blire krogen med tobbe & ngr <3 PUSS

Lek&bus.

hello ;) hade prov i naturkunskap idag, skrev lite egna tankar och försökte iaf på varje fråga, får vi se imorgon vad jag fick ;p .. jag gjorde inte omprov iaf, missade jui de dära provet i tvåan när ja var i london så :) .. får göra omprov om de är så .. men får se, naturkunskap är inte riktigt min grej ..

Sen slutade vi vid halv 3 ungefär, då jag blev klar med provet.. Mötte mina älsklings syskon och mamma. Vi gick till Lek och bus landet . Där lekte vi i tre timmar, helvetes vad kul det var :D var bara as yr i början, hatar fittyrseln, men sedan gick de an, när man vilat ett tag och verkligen försökte, vi hoppade, lekte , fika och hade faktiskt as kul, .. de kan va kul att leka av sig ibland även om man e vuxen xD Sen vid 6 tiden gick vi till mormor och käkade lite mat och sen hämtade pappa mig (; Hann duscha precis sen ringde tobbe och fråga om ja ville ut och röka lite med honom en stund, så då gick jag  ut och träffa han och pratade lite iaf. & nu sitter jag här hemma och tar de lugnt, snackade nyss med Emelie i telefonen! Längesen man träffa tjejen alltså<3 ..

Imorgon slutar jag 15.50 :/ .. Ska följa med Natta till Marieberg och kolla på skor och kläder åså, ska bli kul ;D fast ja kan ej köpa nått :/ kanske nånting xD får väl se.. behöver egentligen skor åså, lite mer sport skor och vinterskor och klackskor .. Ge mig pengar nån haha <3


Vi är lediga varje fredag denna termin, as skönt, men de kommer gå åt mycke tid till ProjektArbetet! Gooh..

men nu ska jag sluta prata smörja, men hur har ni haft de idag då?

Puss

cptant

heeej! sitter i skolan och har nyss fått våra nya inloggningar , skulle bara testa lite. Snackade med lärarn nyss och hon hade gjort fel,  yey , så har inga IG i det elle så =) ..  och e så  jävla sne på en kärring i willys, jag skulle köpa cigg till MIG, och emma var med mig, men emma  bleev tvungen att visa legg, fast det bara var JAG som skulle ha, får man gö så :S cp..

aja ska  på religion lektion nu hörs.

090826

Vaknade kvart över 6 istället för kvart i 6 som jag skulle ;D menmen gör inget.. hann fixa mig endå, är typ färdig nu, elle ja har sminkat mig men inte fixat håret en dårå! Äter lite frukost nu iaf!

Har typ 2-3 lektioner idag iaf, och sen klassråd dårå.. Men första lektionen är Människor i behov av stöd , oich den är typ i 2-3 timmar .. hur orkar man?? kmr fan somna lol!
Men ska ta direkt bussen till skolan idag iaf ^^ första gången på länge, hoppas den går .. och undra vilka som åker den!  Och jag går i trean :)  Haha fjant jag är.


Men efter skolan ska jag åka till Lek och bus med morsan och co! kulkul, sen fika hos mormor och sen ska jag hem, så kommer hem ikväll någon gång :)

Puss&kram

varför ens skriva nån rubrik.

hejsan :) idag hade jag bara 2 lektioner, kommer vara så varje tisdag framöver^^
 så en skön slapp dag idag iaf.

Imorgon börjar jag 08.40 och slutar 14.45 tror ja, ska göra ett prov på stödtiden imorgon som ja missa när jag var i england, kommer inte gå bra känner jag på mig.. kan inte ett skit.. Naturkunskap...
& fast jag inte haft en enda rest på alla lektioner, så har jag IG varning i två ämnen .. fast jag gjort allt och fått g-vg på allting .. helt sjukt.. ska snacka med läraren imorgon för hon måste gjort fel .. hmms ..

Idag åkte jag upp till stan efter skolan och träffa lilla tobelito .. vi köpte cigg åså bara, sen åkte vi hem till mig, jag skulle byta om till träningskläder .. sen gick vi och mötte jessi och hennes kille, stod och rökte och snacka en massa .. sen gick vi till tobbe, han skulle byta om . sen till lundby och då gymmade vi och sen solade =) fan vad skönt de kändes.. lite ont i huvudet bara men för att ja knappt käkat idag .. ska käka om en stund iaf ;) ..

får mitt underhåll idag ^^ men pappa får det bara för han köper cigg och allting till mig endå, men jag ska typ få de mesta denna månad eftersom jag ska ha en hel del till krogen på fredag som jag ska gå med Tobbe och kanske sanna osv :)  och sen aa andra saker ja ska gö typ ;)
lördag blire noramarken med natta, sen ska vi träffa folk där :)

Men imorgon ska jag med morsan och mina syskon till lek och bus landet ^^ och leka en hel del, as kul ju=) och träning haha!

Men ha de så bra så hörs vi imorgon elle så ;D Pusssssss

090825

hejsan! Börjar inte skolan förns halv ett, så sitter vid mina syskons laptop, och tänkte checka lite, vaknade vid 10 idag och har precis fixat mig^^ .. Väntar på att maten ska bli klar bara!  Ska äta lunch här innan jag sticker ... Fan jävlar skit ... cykeln vär punka på:S alltså däcket är sönder typ? .. Så jag kan ej cykla till skolan idag ... måste ta bussen :/  men jag vill träna ju .. aja ... får be farsan hämta den någon dag .. och laga den ... Men idag ska jag träffa Tobbe, vi ska gymma och sola?om vi har pengar till sola, men gymmar gör vi gratis^^ och att sola kostar bara 25 kr för 25 minuter och as bra rör och man får färg på en ång så^^

aja har bara två lektioner idag .. från halv ett till kl 4 .. Människor i behov och stöd   och Engelska B. hmms, fårväl se hur de går!


Fick gula skor av morsan igår också, skit söta. typ som ballerina skor, men lite anorlundare, men dom är söta, dom kommer att komma till användning. & sen min nya väska också


Men vi hörs lite senare i skolan elle när jag kommit hem om ja hinner sitta vid datan på en gång.. ha det bra idag puss&kram

in your dreams.

aa jag ska nog byta header (: men de kan jag inte göra förns jag kommit hem ^^ Jag är hos morsan nu dårå, men imorgon kväll om jag har tillgång till datan som jag tror så byter jag nog header och så, kan vara skönt med lite omväxling med bilder tycker jag då! aja :*


Idag har jag vart i skolan .. Från klockan 08.00 till 15.40 ungefär.. en rätt så lång dag, idag började lektionerna dårå,   men vi gjorde  inte såå mycke, vi fick en massa böcker typ bara, och så prata lärarna om vad man gör i de nya kurserna .. har en massa nya kurser nu! & så fråga min Religion lärare om jag tyckte att det var skönt att vara en trea, om man kände sig äldre en de som går i ettan, haha framför alla i klassen , jag sa faktiskt ja :Ö men sen skratta jag :D

Sen hade jag faktiskt engelska B idag också, de gick bra. Vi fick typ bara prata engelska och sen typ aa intervjua och sen redovisa åså, .. Alltså jag förstår engelska skit bra när dom/nån snackar engelska, men sen när jag ska prata engelska sägs allt boom.. haha ^^

Har också lånat en engelsk bok, för att förbättra engelskan .. Inte haft engelska på ett år, så måste komma igång med det igen .. & på torsdag ska jag och lilla emma komma igång med projektarbetet. Lite grann iaf, har ju typ ett år på oss men bra att komma igång med det .. ;D

Imorgon börjar jag halv ett på efter middagen och har två lektioner sen slutar jag klockan 4. Skön dag ^^

och sen fick jag en väska av morsan idag, vart inte en sån som jag ville ha först, men denhär är superfin endå, det är typ en svart vanlig väska, får plats med laptopen i och lite annat typ, men en simpell väska, men den var endå jätte fin tycker jag. tack<3

Nu ska jag typ sluta, ska kolla lite internet sidor och sen lägga mig och vila tror jag! 

Take Care .. xoxo :*


090824


Tycker ni att jag ska byta header till denna? elle ska jag ha kvar den gamla? ^^ kommentera och säg vad ni tycker så är ni guld. <3




Vaknade vid 6 tiden, men klockan ringde ett tag förståss.. Har ätit lite frukost nu iaf och ska alldeles strax fixa i ordning mig och så, sen vid halv 8 ska jag cykla till skolan, tar väl en kvart ungefär .. ska möta emma utanför skolan kvart i 8...Snacka lite innan.. Börjar skolan klockan 8 i aulan, typ alla treor ska väl samlas där elle nåt?  man ska få veta sina iv-val åså, men de vet jag redan .. fick engelska B.. men nått ska man väl gö ;p .. hah ..Sen slutar jag vid 15.40 tror jag, och då ska jag cykla upp till stan, ska träffa morsan, vi ska kolla efter en väska till mig, muums och sen ska jag sova där, men tar inte med mig min laptop denna gång, så skriver väl när jag är där om jag får tid <3 puss


Bilder från idag!



Idag mötte jag Natta vid typ 3 tiden, vi gick till centrum och köpte cola och lite gott, och sedan gick vi till Parken där E.M.D skulle vara! :) Rätt så kul att träffa dom faktiskt, om ja ska va riktigt ärlig! Vi alla som gick dit, skrek,hoppade,sjöng och allting, som alla andra gjorde, för att komma in i gänget haha, men de var riktigt kul faktiskt =) ..  Det började kl 4 och sluta redan vid kvart över 5.. & sen gick jag och Natta själva hem och påvägen tog vi en hel del bilder :) kolla in! Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna!

Senare på kvällen grillade vi här hemma.. Jag,farsan,karlsson&Natta! Sen stack ja och Natta och mötte tobbe, satt och snacka lite och hade askul!






Det vart visst en hel del bilder vi tog idag, men tänkte att ni kanske hade tråkigt och ville se lite bilder om dagen :) ..

Tack för en helt fantastisk dag Natthuu & Tubbe , och en massa annat folk <3 ÄLSKAR ER!! <3


Nu ska jag snart sova, skola imorgon! :( .. Ska köpa en ny väska med mor imorgon! likeit<3

Svaren från frågestunden igår (:

Nu kommer svaren från frågestunden som var igår :)

Vad skulle du önska dig mest i hela världen ?
att de går bra för mig hela tiden :D hehe har faktiskt ingen aning.

vilket är ditt bästa minne ??

Gotland år 2009 :) .. och sen när jag och en gammal bästa vän var på ålands båten och vi var 13 och 14 år. Min pappas kompis hade sagt åt dom som spela musik att spela en låt för oss som vi tyckte om. Jag & hon stod och rökte och kolla ut i havet och sen hör vi att han som ska sjunga säger : Den här låten är till de här två tjejerna längst bak i båten " det var väldigt fint.

Vad är de pinsamaste du nåååågonsin har gjort? ;D
Det finns en hel del saker jag har gjort som är pinsamma. Det finns en som är värst men som jag inte vågar ta upp här. Men typ , jag kom ihåg när jag och en gammal kompis hade högklackat på oss, och skulle gå ifrån skolan ( vi gick på virginska ) och de var snö och halt ute, och helt plötsligt snubblade vi och typ ramlade omkull framför dom som var utanför  skolan (:

Heter du FisBerit? seriös ( AHAHHAHAHAHAHAHAH )

hahaha ja vadårå? ;)

- gillar du gäddor?
haha nej.

- babymat: äckligt eller inte?
Jag tycker inte om babymat, men har dock inte smakat det nu när jag är äldre.

- gillar du att hoppa hopprep?
Det gillade jag när jag var yngre iaf, men ja de kan vara riktigt kul ibland faktiskt hehe.

Gillar du att äta fisk?
Det beror på vad det är för fisk! Men de kan hända :)


hur gamal var du när du drack första gången?

Jag hade väl smakat lite när jag var yngre, men när jag drack och festade första gången skulle jag fylla 14 år.

Hur många kompisar har du kallat syrra eller bror till?
Jag kallar bara dom som betyder väldigt mycket för mig för syrra och bror! Jag har tre som är som bröder för mig och 1 som är som en syster för mig och en tvilling ;D  Men jag hade en till som var som en syster för mig förut, men de hände lite konflikter.

Vart skulle du vilja flytta efter studenten?
Göteborg! Efter studenten ska jag först jobba lite i örebro, men sen ska jag plugga vidare i Göteborg.

Dejtar du någon just nu?
Kan man väl säga att jag gör.

hur många djur har du haft och vad isånafall?

Jag har haft 3 katter. Först en katt som hette Tussan men den försvann :/ världens finaste katt. Sedan fick jag två katter som hette Sotis och Pricken men ja dom försvann också ;D

Skulle du vilja förlova dig innan 20?

Om det är med rätt person och känns rätt.

När skaffade du din första msn?
Min mamma skaffade den till mig när jag gick i trean och var 9 år :)

Är det kul att plugga barn & Fritid?
Ja det är riktigt kul ibland, om man gillar barn så är det utmärkt :)

Hur gammal är du?
Jag är 18 år men fyller 19 i december! 1990.


Om du skulle kunna få bli sjukt bra på vad som helst, i utbyte mot att aldrig kunan göra det du gillar mest av allt nu, skulle du tagit chansen?
om det var värt det.

Vad skulle du göra om du vann en miljon?

SHOPPA!!! och resa jorden runt ;D

Har du haft sex? isf bästa ställning?

Ja de har jag, och mer vill ja inte gå in på (: lite för privat ^^

Vad tycker du om att göra på fritiden?

Jag tycker om att vara med kompisar, lyssna på musik ( musiken är min drog ). Jag älskar att shoppa nya kläder ( klädberoende nästan:D ) , jag tycker också om att fotta en hel del :) och att resa bort.. Ska nog tågluffa snart också(: i europa!

Har du varit utomlands någon gång?

Njae, inte direkt utomlands där det är soligt hela tiden. Men London isåfall och aa Norge och Finland och förståss Sverige :D

Vilket är ditt favoritband?

Jag har typ inga speciella favoriter elle så.. Men jag lyssnar på lite blandat :) ex:
Takida, Green Day, Flo Ride och så vidare.. Kommer inte på något speciellt nu, men jag lyssnar på allt möjligt :) mycket techno också!

har du haft en riktig bästis nångång?

Jag har haft 3 riktiga bästa vänner! 2 när jag var mindre och 1 när jag var äldre Jo visst jag har ju en massa bra vänner och så, men inga som jag kan dela allt med. Nu har jag typ 3 riktigt bra vänner som jag kan snacka om allt med, men har förståss andra som också är riktigt bra (:

Hur många gånger har du färgat håret?
Jag har faktiskt ingen aning, jag har färgat håret ett antal gånger!
Har färgat till blondt ett par gånger, svart,brunt i olika nyanser, rött,lila,rosa och ja :) ett par gånger av varje, förutom rosa, jag var liten när jag färgade det=)


090823

hej och tack för alla frågor igår:) hinner inte svara påå dom just nu, men jag svarar på dom i nästa inlägg lite senare ikväll :) .. men om ni undrar något mer är de bara att fråga på igen under rubriken : frågestund! "

Nu har jag precis vaknat, somnade lite sent åså ;D .. Har precis duschat åså, äter lite kräm nu faktiskt! Ska snart sminka mig lite och aa helt enkelt fixa mig och sen ska jag dra iväg mot Natta ^^ vi ska ta en massa bilder i hope? isåfall kommer dom kanske in här ^^ .. & sen klockan 4 ska vi träffa E.M.D . haha, inte för att jag brukar lyssna på dom elle så, men fan de är kändisar ;) och de skulle vara kul att endå få träffa dom och kanske lyssna på lite låtar åså ! Men jag tar nog bilder på dom ja!

Men nu måste jag skynda mig att äta upp krämen och sedan fixa mig så jag kan dra till henne! Fan de regnar ute ;o kommer bli pisseblöt när jag går ut jue!! jävla skitväder!!!!



Pussadjö :)

frågestund!

haha nu kommer de en till frågestund, men har såååå tråkigt! Men skriv nån/några frågor, så svarar jag på de! Snuskigt, pinsamt, bra elle dåliga, jag svarar på allt ^^ så sätt fart att skriva lite frågor nu då :D




svar på frågorna.

hej nu har jag fått lite frågor av några bloggläsare, iaf några =) nu ska jag svara på dom! haha ;D



Tog inte du studenten i år? tacksam för svar! :)
Nej de gjorde jag inte, jag gör det den 4 juni 2010 istället (:


Hur många syskon har du?
Jag har 2 små syskon! Felicia är 12 år och Rebecca är 9 år!

vilken kändis skulle du vilja vara för en dag? :)
Jadu, jag har ingen aning faktiskt, tycker inte om någon kändis sådär speciellt!
Jo kanske Bethany joy lenz, ^^ elle nej de finns en jätte bra kändis. men kommer inte på hennes namn ;o

Gjorde de ont att ta hålet i läppen? ;)

Nej de gjorde inte ont.. Jag var 13 år när jag pierca mig. Då var jag inte nålrädd, men nu är jag jätte nålrädd haha.

Vad är det bästa/sämsta du nånsin gjort?
Det sämsta jag nog gjort, var väl när jag skolkade så mycke i högstadiet så att ja fick gå om, kunde tagit studenten i år men e glad att jag tar de nästa år i stället :) .. De bästa jag gjort .. hmm .. har faktiskt ingen aning ^^ har väl inte gjort något som är så bra en !


Hur lång är du?
jag är ungefär 1.70 cm ;D

Vad väger du?
typ 55-60 kg ungefär! ett tag sen jag vägde mig.


Gillar du någon isåfall vem? :D
Ja jag gillar en mycket! Jadu ;)

Du är snuskig right?
ja, men vem är inte snuskig ? :D


 Haha ni får gärna skriva mer frågor så kan ja svara på de också^^ adjö!


hejdö.

Hejsan!  Är lite småsur just nu, på lite saker som händer, jag&natta e väl lite småsura vi! Men hoppas att de ordnar sig , right? <3

Men snackar me lite folk på msn och så, diggar musik, fixat mitt rum lite  idag.. och nu äter jag lite choklad också! :)
Inte gjort så mycke idag faktiskt .. men ska träffa en lite senare :)<3 maybe baby!

Imorgon ska jag och natta träffa E.M.D , lite småkul, när dom ändå är här ;p

På tisdag ska jag få en ny väska av morsan :) om vi hittar villsäga .. eftersom jag behöver en till skolan etc åså! hehe men jaja, va ska man skriva nu då? förutom att man e så jävla förbannad!  Pusspåer!<3

090822

heejsan! Jag fick några frågor, men de var inte alls många, typ 5 st .. & de blir ju inte alls roligt att svara på typ 5 frågor, skulle vilja att jag fick mer för då hade jag skrivit upp allting här! ^^

Men iaf! lite kommentarer fick man iaf^^ ..

Vaknade för en stund sen, av att tobbe blev tvungen att åka hem, för att han skulle till lek&Bus landet med sin familj!
Men igår, så köpte vi lite godis och starköl, och drack  lite, lyssna på musik och snacka om allt mellan himmel och jord, sen gick vi till hans mamma och drack lite där med henne och några som var där :) det var riktigt trevligt. Vid ett på natten stack vi, fulla och glada. Då gick jag och tobbe hem till mig, och la oss, sen poff så somnade vi! Jag på golvet och han i en säng ! Hmms (; .. aja skitsamma! Men de var iaf en kul kväll det :) ..

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra? faktiskt helt döööööd och jadu, ja vene vad! Men nån som kanske vill hitt på nå? skulle va mysigt med typ filmkväll elle nå ! aja,

Den 28/8 ska jag gå på krogen med Tobbe och Sanna , för Tobbe fyller ju 18 år då :)^^

Inte mycke mer inplanerat! Joo på Söndag ska jag träffa E.M.D med Natta i varberga, en bit ifrån mig! Dom kommer dit, så klart man kan gå dit och lyssna på lite av deras låtar även om man inte brukar göra de annars!^^

fråga mig något, så får ni svar!



Hej nu har jag väldigt tråkigt! Så jag vet vad ni läsare kan göra för att vara snälla?(A) .. Skriv lite frågor , om exakt allting, bara de ni känner för till mig, så ska jag besvara på de så gott som de går! ? :) alltså då skriver jag frågorna och svar i nästa blogg inlägg , om jag får någon fråga villsäga, men sätt fart och skriv lite frågor nu i detta inlägg! Alltså, kommentera :)<3 Pussis<3


090821

Ursäkta för bilden, bjuder på den ! Jag ser ut som ett glin men natta är lika söt som alltid. <3


Hejsan! Hur är de med alla idag då?:) Här är det rätt så bra alltså! Lite osäker och sånt på en grej bara, men det är mitt privatliv och jag vene om jag ska elle kan skriva det här, kanske nån annan dag ! Men hoppas att de blir som jag tänkt mig iaf.. Men annars är de utmärkt, går sista året i skolan, jobbar med projektarbete med världens bästa, vi har kommit på as bra saker, bara hoppas att de går att fixa också(; så de inte bara blir antal drömmar. och sen har jag världens bästa kompisar :) <3  och familj såklart.. Så allt är väldigt bra just nu, de flesta iaf. ^^

Men idag ska jag vara med Tobbe, vi ska träffas om typ två timmar något tror jag.. VI ska nog basta, dricka lite öl, prata om livet och ha de allmänt kul alltså :) och nej vi e inte tillsammans för att vi umgåss mycket, vi är somsagt bästa kompisar! men iaf, sen drar vi till mig och lanar lite^^ .. mys på det. hoppas att vi kan få lite dricka nudå? aja ..

Nu ska jag dra mig, fixa lite bilder på min data ska jag nog göra! Puss .. ha de <3

090820

hej alla bloggläsare! =) ..
Idag var det ProjektArbete i två timmar, jag och emma har kommit påå värsta grejen, men de får ni inte veta nu, + mycke kmr nog att ändras genom tiden, har ju på moss till Feb tror jag? och vi ska klara det, vår rektor tyckte t.o.m att det verkade väldigt intressant,  så han ville vara med när vi ska redovisa nästa termin, ja men visst ja!  =)
Sen vare Aktivitets dag för alla treor och alla tvåor, hela min klass skolka dårå!  =)

Sen sluta vi, och då mötte jag lilla Natthuuu, och vi gick till willys först  och köpte dricka, sen gick vi hem, jag hade en cykel och stor fet väska med min laptop och grejer i, såja! De tog tid.. Men vi gick till Varberga och hon skulle fixa kläder, sen låna jag toaletten.. Sen gick vi till mig :) .. tog väldigt lång tid att gå dårå, för vi gick väldigt snabbt och snacka en hel del!    Sen kom vi till mig, och vi tog en snickers glass och sen vänta vi på att farsan skulle komma .. Sen åkte vi till Maxi, och jag köpte en kalender och en massa skrivböcker, as bra nu ju(Y) ..

Ska ta med mig laptopen till skolan mycke, och jobba om ProjektArbete haha ^^


Puss sålänge, snart mat och sen glass med Natthuuuu! <3

090819

hello på er ^^

Har precis käkat, kom hem nyyyligen dåe.

Dagen i skolan var helt okej .. Träffade emma och de innan vi började skolan, klockan halv 9 så jag åkte härifrån morsan med cykel  10 över 8 ungefär .. Sen började vi klockan 9 och då ledde vi som är treor , alla ettor ;D det funkade helt okej i alla fall, De var jätte blyga, men söta. Så de funkade helt okej. Vi ledde dom i 2 timmar , och sen hade vi lunch och då träffade man natta och hennes klasskompis ;D .. Snacka lite åså .. Sen stack vi på projektarbete , jag och emma och resten av klassen dåe.. Jag och Emma kom på väldigt mycke bra / roligt och intressanta grejer ;) .. iaf, sen sluta vi klockan 2 , och då gick jag och emma upp på stan och handlade cola och godis, sen gick vi till G-vik , och jag simmade 14 längder och emma simmade 11 längder, men riktigt bra tycker jag iaf :) . Ska ju simma en gång varje vecka iaf minst.

& sen har man sökt jobb också:) 3 olika jobb .. helt toppen ^^ men får se om jag får de, kan vara bra att ha något jobb på sidan av, kommer inte få så mycke fritid och det dårå, men man tjänar pengar .. menar .. kommer ha ett stort projektarbete att göra, skola och jobb.. om ja får jobbet villsäga.. men ska dra nu, kolla lite i bdb och sen ut och cykla med morsan och sen senare ska jag nog träffa Therese .. Puss på er.

...

hejhå .. Idag hängde jag med på mina syskons föräldrar möte med morsan .. Först beccas som var en halvtimme, sen satt vi kvasr i aulan och vänta på andra lärare ,  och då vare flisans föräldrarmöte .. & då satt vi där i ungefär 2 timmar och prata om dom som går i sexan, och de gör ju hon, stor tjej nu :) ..
lite lång tråkigt eftersom man fick höra samma info två gånger, men de gick an .. lite ont i kroppen av att sitta länge bara haha .. men iaf, sen kom vi tillbaka vid  halv 9, och aa åt lite kvällsmat och så då, sen gick jag ner och köpte chocklad, men ska ha de imorgon i skolan ..

'Juste imorgon, oooorka :/ berättar mer imorgon hur de gick dårå , men e lite nervös .. vene vilka vi ska leda, men en klass i alla fall, hoppas dom inte fösöker leka nått bara ;) ..

Men nu ska jag se law and order , pusspådet.

jag<3dig

hejsan! Skoldagen idag gick rätt så okej, ca 180 skoldagar kvar tills vi tar studenten ;) .. känns också gött att vara äldst på skolan . muha .. iaf, vi började kl 11, samlades i aulan och sen träffades vi klassvis, vi sa hejhå och prata och fick veta mkt info,sen fick vi lunch ( träffade natta en stund också;) nya ettan^^ ) och sen samlades vi igen, och då skulle vi förbereda för imorgon förmiddag .. sucksucksuck säger jag bara .. Imorgon förmiddag ska min klass leda  en klass, ettorna ;p fast vi ska ha en klass .. Först ska en grupp göra lära känna övningar, och sen ska vi göra några lekar ( vene ens va man ska säga? och man måste liks delta ... hmm ) och sen ska en annan grup göra en slut grej för den klasse osv .. Sen blire nog lunch och sen ska vi  påbörja lite med projektarbete .. hehe .. Många lektioner har blivit strykna .. som vi ej ska ha, och istället  blire projektarbete .. jag har sagt till mig själv att jobba hårt detta år osv .. (Y) ..

Sen gick jag och emma till stan, där träffa vi Sanna :) as kul att träffa dig  gumman, längesen ..  Sen gick vi uppåt mot järntorget och sen så gick jag vidare till morsan, ska sova här tills Torsdag .. men på onsdag ska jag och emma och kanske Tobbe? iväg och simma några km i G-vik .. göttans det, känns skönt att komma igång med träning .. och så cykla man till skolan idag också , härligt (Y) .. Blir imorgon med, blir att gå elle cykla till G-vik isåfall heh ..

Men nu snart ska vi nog äta, så måste logga nu, men ha de så bra så hörs vi .. PUSS <3

090818 - Första skoldagen, sista året(y)

Hejsan ! Kunde inte sova i natt, haha de kunde inte emma och tobbe heller ;) så låg och smsade dom i natt , och det.. Bad dom smsa mig sen när dom vaknat, för att sedan väcka mig, as bra,. vaknade kvart i 8 av att emma ringde, somnade om och vaknade halv 9 av 20-40 sms av emelie och typ 10 sms av tobbe, elle nått sånt, haha jävla spammare alltså ;p .. Men iaf jag vaknade .. men somnade vid typ 4 tiden .. för att jag inte kunde somna :S kul liks??
Vadå e man nervös för att börja skolan elle? verkar nästan som de iaf ^^ men jo lite e jag ! Jag hoppas verkligen inte att vi treor ska leda ettorna i BF, typ massa lekar med dom, elle visa dom runt osv .. Hoppas hoppas inte inte inte ;p .. Men om de blir så, så går de säkert bra endå, men jag vill inte ;p det som e problemet.
Aja, ska äta upp krämen och kanske ta nytt elle så, är jävligt hungrig , vart de hela natten .. & sen ska jag fixa mig, sminka mig och fixa håret och så! Men vi hörs efter skolan så berättar jag hur dagen vart!
Ska cykla till skolan, fan hoppas de inte regnar ute bara ? ;o kommer ha på mig vita kläder, vill inte ha svarta kläder när ja kmr ffram !


PUSS!

Nattinatti <3

Halloooojjsan ! :D  Har precis käkat och så ;D ..

Kom hem vid kvart i 10 ungefär, och hoppa in i duschen på en gång! Städat ordentligt idag iaf, känns skit skönt, sen kom tobbe och vi stack först till centrum sen till gymmet och gymmade i typ 40 minuter och sen solade vi också, och sen gick vi till han och hämta lukas och jag prata med tobbes kusin Lina, så söt unge alltså <3 .. Sen gick de ut med hundrarna, haha deras katt e craaaaazy! ^^ ..  De följde med mig en bit iaf, och nu håller jag på att packa, ska till morsan imorgon efter skolan ( ska faktiskt cykla till skolan ^^ ) , men tar med mig min laptop iaf, så kommer finnas tillgänglig ibland åså iaf ;) ..
Hoppas inte att alla treor ska leda ettorna denna vecka ;o ??? säger mer imorgon, om de blir så elle ej ..

Men nu ska jag typ checka lite på internet och sen ta min skööönhetsöööömn! Börjar klockan 11 imorgon, men de sa jag väl? aja Puss på er <3

090817 - ♥

hellåå! Vaknade vid 12 idag faaktiskt, inte för sent och inte för tidigt ( elle jo tidigt :/ ) men måste vänja mig!! Skooooola imorgon, åh suck! Men ska bli kul att träffa klassen i alla fall, sista året också!

oh gud, jag hör hur det regnar utanför ... vilket piss väder alltså ;S när jag vaknade såg de soligt ut, så tänkte kolla lite mail åså, då börjar det ösregna .. hmms .. Hooppas det inte regnar imoorgon? ska lix cykla och grejer, och vrf måste det regna dagarna innan sommarn slutar :S .. hmm skit väder!

aja, ska snart hoppa in i duschen och sen göra lite käk, och sen cykla till affärn ( om det finns luft i däcket ) måste ha cigg!

Men lite senare idag ska jag träffa Tubbe i alla fall, vi ska gymma lite och sen soola! Hur mysigt som hellst :) ..



igår natt, var det as mys (; ♥ Du är så fin! ♥

Svenne-banan



 Enda låten som var någelunda bra på the voice, elle de fanns ju några till som dög, men ja ;p
 
Hejsan.. Kom hem för en stund sen :).. Var och solade med Tubbe och så, blev så jävla yr också ;S .. så vi fick sitta tusen gånger medan vi gick till farmor ( hon har en as bra solarium i källarn :D ) .. .. Men sen när vi väl kom fram så fick vi låna hennes nyckel och sen gick vi in, jhag solade först .. i 25 minuter=) jääääääääääävlar vad brun jag är dåe ! ^^ haha sen solade han och han blev as brun han med.. Vi ska sola imorgon kväll också, och sen ska vi inte sola på ett tag ^^ . men det är så skönt och beroendeframkallande hihi.. Men iaf, inte sola på ett tag! Men blir iaf bruna&fina tills skoolan börjar ^^ Börjar dåe på tisdag hmmms .. aja sista året iaf, vene vad vi ska göra eftersom ´de vanliga lektionerna börjar inte förns den 24 ? stod de på hemsidan iaf (: .. Men somsagt kunde tagit studenten i år, men blir nästa istället, ska sköta mig i skolan väldigt bra nu iaf.. Men imorgon blir de då sola & gymma med Tubbe, imorgon kväll iaf!
Onsdag blir det att simma några längder med Emma.. Men ska sova hos morsan på tisdag till torsdag tror jag, och ska cykla till skolan och allt de dära, hoppas att de inte regnar på tisdag då? Hoppas vädret kan hålla sig, kanske bli sol de sista dagarna? elle åtminstone inge regn!

Vilka patetiska människor de finns? som inte vågar ta det face2face ... Som sitter bakom sin jävla dataskärm och leker kaxig & "farlig" .. Seriöst , kom till örebro och så får vi se om du är lika jävla kaxig elle om du bara driver, du är så otroligt patetisk .. Till skillnad från dig så får jag killar IRL , .. Du är ju så desperat att du letar genom internet efter killar, sen knullar dom dig och sen lämnar dom dig! Haha patetiskt. aja blev tvungen att skriva dehär till dig, kan inte få tag på dig på nått annat sätt, men hoppas du läser de här (: ..


Men hur mår ni andra då? :) Haft ett bra sommarlov elle semester? de har iaf jag haft, och det är inte slut en ;) jo lovet är ju slut, men den 28 åker jag och Tobbe till sthlm och då blire krogen, en liten semester runda till ;D <3

Ha det bra! PUSS!

090816

 aja så ser håret ut ;D lite missfärgat men jag skiter faktiskt i det ^^ sen klippte emma min lugg, haha sött, men blev lite kort men har ju diadem iaf ^^

Kom hem för en stund sen, orkar inte lägga in alla bilder just idag för att jag har fett ont i magen och så:/ ..
Men iaf, kom hem vid 4 tiden, bussen gick 11.45 och kom fram 14.25 typ .. sen missa jag lundby bussen hem så fick vänta i 40 minuter typ -.- .. Men iaf, sen kom jag hem! packade upp lite och sisådär, och nu väntar jag på att tobbe ska komma hem så att vi kan dra iväg och sola lite, ska bli as mys det! Ha de bra! PUSSSS!!

Natta är en gris!<3

the voice festivalen

hejhej, kom nyss tillbaka från the voice ..  ska berätta om dagen nu ..

Vi vaknade vid tolv tiden, vi gick ut och solade lite och sedan åkte vi till ett badställe för de var kanon väder :) .. och jag fick skjutsa emma, och det är en rätt så lång bit dit , men aja motion? ,., sen kom vi tillbaka efter en stund och då duschade vi och började fixa i ordning oss .. och sedan gjorde vi en aaaaaaaaaas god egen kyckling sallad^^ och sen åt vi marrängswiiiss ;D och tog en öl till maten ;D .. sedan fixa vi i ordning oss lite till och hoppade på studsmattan.. och sen åkte vi till kungträdsgården, vi tog en varsin öl i bilen också^^ sen kom vi fram vid 6 tiden och tog de lugnt tills festivalen började.. alltså, kan väl säga att festivalen var sådär , fick träffa en massa kändisar och de var en himmlans kul .. men jobbigt att stå med klackskor och en stor tung väska ( hade öl där i ;o .. ) ... Flo Ride , han som sjunger svenne banan och några till var helt okej iaf ;D och sen sjöng dom några michael jacksson låtar som var helt okej ;D så man fick sjunga med lite iaf och dansa åså , men vissa var bara helt klart boooring .. aja , dagen var sådär iaf ..

Sen  fick jag och emma lite kläder idag också  ;D
 Jag fick as snyyyyyygggaaaa och tajta vita jeans och sen typ lite hängiga jeans, tajta men endå hängiga och sen en tröja ;D aaaaaaaaaaaas snyggt , taaaack(Y) .. och sen fick emma lite annat också ..

och imorgon går bussen hem 11.45 , så blir att gå upp tidigt imorgon .. och sen kommer vi hem på eftermiddagen nån gång, blir att tat lugnt, sen träffa tobbe och sen kanske gymma lite, annars sola åså , sen träffa en annan lite senare på kvällen ..

skola på tisdag .. aja sista året bara ^^

Men nu e jag vrål hungrig :S? .. ge mig mat . heh pussadjöö

090814

heeejsan :) kom hem för en stund, åkt tunnelbana och pendeltåg för att komma från djursholm till jordbro ;D
vi kom dit vid 2 tiden, och umgicks med lilla sabine :D as kul, satt och flumma, prata en hel del och lite bilder togs^^ och sen vid 4 tiden åkte vi hem hit till djursholm .. och nu ikväll ska vi grilla och dricka lite . myyyyyys^^

imorgon blir det the voice ;)

^^

yehuu ;D färgat håret ;) blev faktiskt snyggt tycker jag ;D får väl se mer imorgon, ni får bilder på hur det ser ut och vilken färg d blev när ja kommer hem, då kommer det nog in en massa bilder det^^ hehe ..

Imorgon ska vi upp i skaplig tid, äta frukost och duscha, sen åker vi till jordbro och träffar Sabine och så en stund, yey , saknat dig gumman, <3 då är vi väl där en stund åså, vene om vi får skjuts , men annars får vi åka tunnelbana till stan och sen pendeltåg, allt kostar pengar :( ..  men ska iaf bli kul, sen efter har jag ingen aning om vad som händer, men emma ska nog klippa sig iaf ^^

vill träffa dig daniella också;O .. vi mååååååste :)<3 .. hoppas du hänger med på the voice på lördag isåfall^^


men nu ska ja logga och gö någe nytta. pussss

DAY 2 ;D

hejsan!! :) .. Idag vaknade vi vid 12-13 tiden, vi åt en rejäl good frukost , och sen tog vi de lugnt, lite senare åkte vi och bada lite grann medan de var skapligt väder .. sjukt skönt var de, man vetej när d ekan bli så igen eftersom nu e de  bara skit väder hela tin typ :S sen åkte vi till köp centret och jag köpte hårfärg, så ska färga håret idag, de får ni se senare hur de blir=) överraskning, haha inte ens jag vet hur de kmr bli så .. ^^ blir nog bra.. ska  skölja håret nu,  ;D .-.

Sen ska vi äta rabarber paj vi bakat :D mums . puss<3

090812

hejhåå alla blogg läsare ;) ..

Sitter då i sthlm hos emmas moster =)

Imorse skulle vi vakna klockan 10, men de blev lite förseningar, så vi vaknade  halv 12, och fick bråttom, att duscha och göra i ordning sig .. ;o .. för bussen till sthlm gick kl 2 och vi skulle hinna med en massa saker .. men somnade somsagt sent i natt dårå .. Sen kom tobbelito till oss :D .. och vi gick te centrum tänkte ta bussen, men sen kom emma på att hon glömt sin mobil hos mig, så fick ringa till pappa och sen kom han och farmor och fick skjutsa oss till stan istället .. jag och emma hade så mkt packning att de inte e sant, mycke öl hade vi med oss också;) sen så gick jag på stan med tobbe & emma en stund, sen stack tobbe och våra buss kom..

I bussen sov vi mycke, hahahaha jag hade mitt huvud där man går i mitten i bussen, för jag sov knas, och sen kommer en kärring typ och går in i mitt huvud så jag nästan ramlar omkull ;o kärring alltså :@ ..
men iaf , sen kom vi till centralen vid 5 tiden, vi käkade mcdonalds mohaha .. Sen åkte vi tunnelbana till Mörby centrum och där mötte emmas moster oss .. Sen åkte vi hit (: hoppa lite studsmatta, haha yr blev jag .. för högt flög man upp ;D .. Sen så käkade vi lite godis och drack lite öl som vi blev bjudna på(: våra öl är i kylen ( 24 st ) räcker väl för mig och emma ;D? .. Sen så prata vi ett tag och tog de lite lugnt, bytte kläder åså , till mjukis kläder :D .. och senare vid klockan 8 ungefär så gick jag och emma på en lång promenad, tog en massa bilder på vägen, sprang efter K brunnar :D och ja allting, rökte, snacka om livet , och om att jag ska börja träna  mycke (: gymma, cykla till och från skolan varje dag, simma och sola , och en massa ;D ..
& nu satte vi oss vid datorerna och tänkte ta de lugnt, jag har med mig min laptop ;D  ska väl ut och röka snart hade jag tänkt mig, har fan träningsvärk haha ..

PUSSadjöööö

Imorgon åker vi.. boooort från örebro.

Vill ha dig i mörket hos meheej, tiden den stannar när vi rör vid varaahan, åh jag lättar, jag flyger, jag svävar fram, låt de aldrig ta slut!!

Fyfan vad jag saknar goooooooooooooootland! herreguuud alltså, saknar alla fina folk där, alla är så jävla trevliga, och helt underbara!  Världens bästa ställe! Ska dit nästa år igen, med ett par kompisar & då är alla över 18 år ;) <3

Har sovit hos Emma i natt (: mys var det <3 .. Sen åkte vi hem till mig och prata lite med Linda, och sen mötte vi Tubbe :D <3 .. Vi sjöng våra party låtar som vi hade på party bussen! Sen stack han hem och snart ska jag och Emma äta grill mat :D .. & sen ska jag väl typ packa en hel del .. För imorgon åker vi till sthlm, men inte till mie och dom, de var tydligen sjuka .. jojo .. Men ska dit med tobbe den 28 iaf, och om de e sjuuka igen så åker vi endå, krogen och de ju :) <3

Men jag och Emma ska sova hos hennes moster, så de blir helt mysigt det =) .. Sen på lördag ska vi på festival ;D köpte en platta förut idag! myyyyys! 


When the stars go blue!

ingen rubrik.

hejsan hoppsan ..

Sitter hos emma, ska sova här i natt :) .. och imorgon sover hon hos mig och på onsdag sticker vi ..=)

Idag träffades vi vid 2 tiden, gick runt, kolla i affärer, sen åkte vi till mig och fixa lite, och sen åkte vi hem till henne :) .. och sen gick vi en låååång promenad på typ 1-2 timmar, några km/mil? men träningsvärk har vi iaf haha :D men bra träning är de ((Y) ska dra nu, puss

helvete.

Blir så jävla förbannad på ja allting, jag vill bara ut och springa, skrika, gråta, ja allting på samma gång ... orkar fan inte, så jävla skönt att slippa skitörebro..  Efter skolan och så ska jag fan flytta härifrån, från skitörebro! börja om mitt jävla liv..


Imorgon elle aa idag kan man väl säga, ska jag till stan och träffa Emma, vid 2 tiden, skulle egentligen till morsan men nej fick inte, dom hade tydligen annat för sig .. :S .. Men iaf, ska bli riktigt kul att träffa Emma igen alltså, sola, prata, kanske ta en glass och ja gassa i solen åså, ska iaf cykla upp till stan så jag får lite motion på samma gång! mys det...

och onsdag bär det av till sthlm, fan vad kul de ska bli <3

börjar skolan den 18 aug, :/ .. menmen, sista året bara, ..


ha de bra,  ska sova nu, elle ja försöka åtminstone. puss.

090809 - släktträff.

Tjohejsan! Vaknade vid 20 i ett idag! Klockan ringde länge, men mitt jävla ljud har blivit helt cp :S .. Jag har högsta volymen ( 8 ) men när jag får sms eller när de ringer(alarm) så låter de as lågt ;S .. men när jag tar på nån låt i mobilen ( mp3 ) då äre högt om jag har högsta volymen.. Fattar ingenting :S .. De blir bara helt kjnas , eftersom börjar skolan den 18 augusti, och hur ska jag komma upp om klockan knappt ringer? elle jo men typ med lägsta volymen , ! aja..

Har gjort i ordning mig lite, ska typ ta en cigg och sen ska jag och farsan väl gå/åka till farmor och så, äta mat , fira henne, och helt enkelt umgåss :) .. Typ hela släkten kommer, elle nej inte hela släkten men väldigt många kommer i alla fall, helt klart mysigt det!
Sen efter det ska eventuellt jag och tobbe gymma lite och sedan sola ? .. om han hör av sig förståss, för då kan ja låna nycklarna av farmor när jag redan är där, om han hör av sig för sent så blir de lite jobbigt och pinsamt att gå dit igen och fråga om dom etc så man kan ju hoppas ja!

Ne nu ska jag dra typ så ^^


Puss

090808 - biiilder


hejhej, vaknade för typ klockan 2 något ;p .. Gick och la mig sent.

Igår kväll så gick jag och tubbe iväg och gymmade i ungefär bara 30 minuter, men eftersom man inte e så van så ska man inte gymma så länge de första gångerna ;p .. sen solade vi också, och bruna har vi fan blivit .. mys på det=)  sen tog jag det lugnt i ett par timmar och sen träffade jag en lite senare på kvällen/natten.. =)<3
Nu ska jag nog hoppa in i duschen och så, göra mig lite fräsh, sen vet jag inte vad som händer mer idag..

Men imorgon ska det vara typ en liten släktträff hos farmor, några i släkten kommer dit, eftersom farmor fyllde år när vi var på gotland, men så ska vi fira henne imorgon, med god mat och sånt :) .. De blir kanon kul det, sen senare på kvällen kommer jag och tobbe eventuellt gymma lite och sedan sola igen osv :)

På måndag åker jag till morsan & syskonen och sover över tills tisdag tror jag det blir.. För på Onsdag åker jag och Emma till sthlm :) kulkul!

Här kommer lite bilder från Sthlm och Gotland (:   :

Sthlm :



De var fler folk som kom dit dårå på festen, men jag tog inte direkt kort på alla så (:

Gotland :










Älskar dig bästavän! <3



Rätt så många bilder, men enjoy ^^


Vill ha dig i mörkret hos meheej.


 


Minnes låtar, de här brukade vi sjunga som bara den på party bussen., ALLA brukar sjunga dom :) de fanns ennu mera bra låtar vi brukade sjunga som alla kunde , men de här är de bästa ^^  gamla men ja!

solen skiner (#)

åååh jag vill verkligen tillbaka, fanfanfan .. :/ saknar alla där jue<3


aja, har precis käkat klart, och solen skiner och de är toppen väder alltså :) .. 25 grader ungefär ska de va.

Förut idag träffade jag Tobbe igen, vi åkte till stan och där träffa vi på Ida, vi köpte piercing till tobbe och sen käka vi ice slash.. Sen träffa vi Emma också:) hon var påväg hem, så vi stanna och snacka lite med varann och sen åkte jag och tobbe hem åså, sen gick jag till mig, och typ bara tagit de lugnt, går inte att vara ute elle inne, så varmt :S ..

Ikväll när farmor kommit hem, ska jag och tobbe iväg och gymma och sola lite :) ..  hon har typ eget sånt .. de blir mysmys det.

sen vet jag inte vad som händer senare, ska väl sova tidigt idag iaf hade jag tänkt mig. knappt sovit nått idag så. heh ..
Imorgon har jag ingen aning om vad som händer, nån som vill hitta på nått?

Jag och tobbe ska gymma mycket innan jag åker iväg den 12 aug :) ..

Den 12 Aug åker jag iväg med Emma till sthlm, till Mie och folket där borta, de ska bli helt kanon kul alltså ^^ vi ska festa och mysa och allting, yey ^^ <3
& vi åker hem den 16 aug typ, tror jag? eller nått sånt iaf :) Men den 15 aug är det The Voice festival. Så de blir kul ju.

Sen den 28 aug åker jag och Tobbe iväg till sthlm igen och då blire kroooooooooooogen, eftersom han fyller 18 år då ^^ .. De blir krogen med en massa roligt sthlm folk! :)  Sen åker vi hem den 29 aug eller den 30 aug !

Men innan den 12 har jag typ ingen aning vad jag ska göra? jo träna mycket och sånt, men aa, vill nån hitta på nått så säg till.


090807

Hejsan! Kom hem typ för kanske 2 timmar sen! Båten gick 03.30 , och jag och tobbe gick vid hamnen med jocke i några timmar och åkte party bussen en sista gång :/ .. Sen sov vi i båten och påvägen hem från nynäs! Gud vad jag vill tillbaka, saknar allt och alla där, så jävla underbart folk och allt där! Gooh, hade så kul där, där händer de alltid nånting och det är iaf bra saker! Jag har tagit en massa bilder, men orkar ej lägga in dom nu, knappt sovit inatt, e lite slut heh, men gå in på bilddagboken om ni vill se ddom ^^ .

Men igår så åkte jag tobbe och farsan och badade och solade, sa hejdå till jonas och sen åkte vi till högklint och typ åkte runt lite, käkade åså. Sen träffade jag och tobbe , Jocke :) .,. Vi flumma lite, lyssna på musik och snacka en massa, sen sa vi hejdå. Sen gick jag och tobbe tll bilen och sov där en stund åså tills vi fick åka in i båten, och sen sov vi i båten åså lite grann ^^ .. Men har iaf sovit kanske 4 timmar sammanlagt, någonting iaf, ska nog sova en stund snart, eller så sover jag tidigt ikväll!

Idag ska jag och Tobbe gymma lite och kanske sola solarium, fast vi e jätte bruna och fått mycke färg ^^ men kan va skönt, vi måste träna bort allting vi ätit och så ;) <3 .- SÅ vi ska typ gymma nästan varje dag tills den 12 , för den 12 åker jag och Emma till Sthlm och hälsar på Mie och de, <3


Ha de bra puss

svängande bananer.

Helluuu, kan ej skriva så mkt i blogg men nu gör ja de för vi sitter i tv rummet efter en hård dag :D ..

Igår så kom daniel hit, så vi hjälpte gammelmormor att flytta, typ lägga in porsil i tidningspapper etc, och sedan åkte vi till systemet och köpte lite stark öl, och så :) Sen åkte vi tillbaka till tältet och tänkte lyssna lite på musik och dricka lite öl och ha de skojj :) .. Sen åkte jag och tobbe med party bussen in till visby, och där drack vi mera, vi hade jävligt kul iaf:) Vi träffade Jocke och Johanna dåe och david lite grann .. Sen stack de iväg och jag och tobbe satte oss någonstans i visby och pratade om vårt liv typ, as mys de .. Sen kom Jocke och johanna igen lite senare och vi åkte hem ( typ på natten )  Sen så träffa vi en massa annat kul folk ..
Köpte också vanilj och choklad cigg :D

Idag så gick jag och Tobbe in på  sommar och vattenlandet .. Vi badade typ från 10 till 2 något, vi somnade i solen i två timmar, så vi fick mycke färg, och sen bada och hade kul .. Varför min rubrik heter svängande bananer ;) :
När jag och Tobbe skulle tävla inne i vatten landet, i tävlingsbanan .. Så tittade jag på tjejen som skujlle vissla i visselpipan, och jag trodde hon skulle vissla så jag typ halkade lite, och hängde på den dära stången man har när man ska trycka iväg sig för att åka snabbt .. Så jag hängde på den och sen vissla hon, och då kollade jag tillbaka då såg jag att tobbe hängde på den också .. hahahahaha , alltså de såg skit roligt ut , alla typ skratta!

& sen har vi käkat lite och snackat med folk och nu sitter vi i tv rummet och v'äntar på att Jocke ska komma, och ikväll kanske vi åker partybussen igen , ^^ sista gången ju .. För imorgon natt åker vi hem,. men innan 3¨åker vi ifrån kneippbyn för vi måste typ checka ut då, och då ska vi nog till Fårö och sola och bada tills  kväll då vi ska till hamnen för att vänta på båten som kommer 03.30 .. :/ aja, hörs  när jag kommer hem om jag inte skriver imorgon., PUSS!


090803

tjoha,

den första aug gick vi på konsert, vi drack en massa öl men ficki inte ta in våra öl så jag fick köpa där inne istället .. de var faktiskt as mysigt på konserten även om lite småsaker hände :/ .. vi sjöng, dansa och hade skit skoj faktiskt, jag , jonas och tobbe dårå.. Sen när konserten var slut så åkte jag oc tobbe till max och köpte mat, och jag råkade tydligen göra något så hans bricka for ner i golvet, alla klappa händerna och jubla där inne xD han fick en ny bricka me mat. vi träffade två tjejer där inne vi snacka lite med, tog en cigg med och sånt ja .. Sen åkte vi party bussen tillbaka med en tjej och en kille som typ bor granne med oss här,. så vi sjöng och typ rocka lite i bussen, as skojjd e :) ..

Igår var de lite molnigt och blåsigt, så vi åkte till boda borg igen och klarade typ 7-8 banor faktiskt :D as kul vare, sen käkade vi pizza och åkte hem och duschade och så, spelade gratis minigolf med jonas, hade lite vattenkrig där med haha .. Sen åkte jag,tobbe,jonas och jocke till stan med party bussen och typ drack lite öl och så, gick runt lite, sen hände lite konflikter, men sen vid 1 tiden åkte vi tillbaka till kneippbyn men jag och tobbe åkte några vändor till ;D och vi åker gratis så^^ för att vi känner han, skön är han som kör bussen ..

Idag är de kanon väder, så de blir att vi åker och badar och solar hela dagen ja ^^  hur skönt som hellst, vi hörs lite senare.


PUSS

090801

helluuu..

Igår så var vi på stan lite grann, och jag köpte en tröja, ett skärp och underkläder och tobbe köpte kalli ngar..
Sen så åkte vi till LummeLundagrottan , funfun ;D Sen så åkte vi till där de finns 100 olika glass sorter :D ..
Senare på kvällen åkte vi buss till stan igen, och vi får somsagt jämt åka gratis för att vi åker så mycke och ofta ^^ Sen var vi på stan med jonas och sen kom hans kompisar, så vi satt där ute på kvällen/natten och snacka en massa åså ..
Sen åkte vi kneippbyn bussen till kneippbyn och sen till hamnen och sen tillbaka igen åså , haha gratis med hög musik så, värsta party bussen ;) ..

IDag ska vi åka och bada, närsom.. Sen ska vi tillbaka och duscha och sen ska vi på konseert, en massa kändisar kommer, biljetterna skulle kosta 350 men vi fick de för 125 ^^
& vi ska dricka en massa öl där också ;) så fest blire.

puss<3

RSS 2.0