svängande bananer.

Helluuu, kan ej skriva så mkt i blogg men nu gör ja de för vi sitter i tv rummet efter en hård dag :D ..

Igår så kom daniel hit, så vi hjälpte gammelmormor att flytta, typ lägga in porsil i tidningspapper etc, och sedan åkte vi till systemet och köpte lite stark öl, och så :) Sen åkte vi tillbaka till tältet och tänkte lyssna lite på musik och dricka lite öl och ha de skojj :) .. Sen åkte jag och tobbe med party bussen in till visby, och där drack vi mera, vi hade jävligt kul iaf:) Vi träffade Jocke och Johanna dåe och david lite grann .. Sen stack de iväg och jag och tobbe satte oss någonstans i visby och pratade om vårt liv typ, as mys de .. Sen kom Jocke och johanna igen lite senare och vi åkte hem ( typ på natten )  Sen så träffa vi en massa annat kul folk ..
Köpte också vanilj och choklad cigg :D

Idag så gick jag och Tobbe in på  sommar och vattenlandet .. Vi badade typ från 10 till 2 något, vi somnade i solen i två timmar, så vi fick mycke färg, och sen bada och hade kul .. Varför min rubrik heter svängande bananer ;) :
När jag och Tobbe skulle tävla inne i vatten landet, i tävlingsbanan .. Så tittade jag på tjejen som skujlle vissla i visselpipan, och jag trodde hon skulle vissla så jag typ halkade lite, och hängde på den dära stången man har när man ska trycka iväg sig för att åka snabbt .. Så jag hängde på den och sen vissla hon, och då kollade jag tillbaka då såg jag att tobbe hängde på den också .. hahahahaha , alltså de såg skit roligt ut , alla typ skratta!

& sen har vi käkat lite och snackat med folk och nu sitter vi i tv rummet och v'äntar på att Jocke ska komma, och ikväll kanske vi åker partybussen igen , ^^ sista gången ju .. För imorgon natt åker vi hem,. men innan 3¨åker vi ifrån kneippbyn för vi måste typ checka ut då, och då ska vi nog till Fårö och sola och bada tills  kväll då vi ska till hamnen för att vänta på båten som kommer 03.30 .. :/ aja, hörs  när jag kommer hem om jag inte skriver imorgon., PUSS!


Kommentarer
Postat av: Malin

Hejsan! Hoppas allt är bra med dig?

2009-08-06 @ 22:21:34
URL: http://stopandreplay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0