Valborg!

 Igår solade jag me Elin =) Sen gick vi säkert i över en mil ^^ ..

Idaaaag är det VALBORG!  Gissa vad som kmr hända ;)?  Först ska jag och Natta upp till stan och shoppa lite skor etc efter skolan ;D Sen ska vi träffa Elin, och lite senare ska vi förfesta, sen åker vi upp till stan och kolla lite på raketer etc, Sen åker vi hem och Festar!  Ska bli jätte roligt , får ju festa med dom jag älskar, och de ska faktiskt bli kul =)

PedrooO & RuuubeN, it´s you and me! <3

Jag älskar dig Jonathan! <3

En helt vanlig halvdag.

Hejjhååå! Fan äntligen börjar sommaren närma sig =) !  Göttans, ! Ska träffa ElinPelin idag, det var faktiskt rätt så längesen så de ska bli kul, vi ska gå en lång promenad i de sköna värmen =) !
Just nu sitter jag i skolan, ska ha gym snart nån gång =) .. Morsan och syrran åker till England idag =/ Lyllooooo0s!
Jag har inte så mycket intressant att skriva just idag ;o ..
I fredags åkte jag till min ääääälskling, och skulle åka hem på söndag, men de blev ändringar =/ .. Vi åkte med pendeltåget till själva sthlm terminalen, och skulle beställa biljett till Natta, jag hade redan en biljett! Så när natta skulle beställa så säger han - det är tyvärr fullt.. då kollar Natta på mig med stora ögon och typ inom sig säger hon ; säg något? .. Så då säger jag ; Men hallå? Jag har redan en biljett och då måste ju hon också få en? :S .. Han bah ; vi kan tyvärr inte göra något,.. Så vi blev verkligen helt panikslagna haha! Sen ringde farsan mig och jag förklarade, så vi beställde om biljetter ; åk 2 betala för 1 ", så vi åkte hem på onsdagen istället =) men jag hade endå feber etc ;D Och jag fick ju vara med min lilla älskling en längre stund :) Jag älskar han mest på hela joooordeeeen & de gör inte duhu hiihi! <3

Nu ska jag gå och köpa en macka,

Pussis , / Elly


En vanlig blogg!

Idag hade jag engelska nationella i skolan  och ett till prov, men det gick ganska bra tror jag =) !

Läste på aftonbladet om att en kille som kallades trämannen , hade vårtor över hela kroppen och hans händer och fötter och allt såg ut som trä :O Såg jätte läskigt ut =/ Tycker det är synd om han :P .. Att knappt kunna äta eller skriva eller gå normalt eller ens gå till affären =/ !  Man fick ju se hur han såg ut också.

Imorgon ska jag träffa Elin en stund innan jag ska till sthlm med Natta =) De ska bli väldigt kul! Hoppas jonte vill snacka med mig imorgon bara. Han låter så sur i telefonen =( åååh, Jag älskar dig forever ! <3  och jag börjar få konstig röst igen så fort jag anstränger mig för att prata. Not fun =/ .. Just nu sitter jag hos morsan och ska snart kolla på tv sen sova, fan as trött hela dagen, somna en stund förut idag haha ! jaja, vetej vad jag ska skriva så jag förlänger tiden med shit [; !

Have a nice day everyone! / Elly

Good song!



Jag tänker tillbaka på hur det var förut!
Det var alltid vi då! VI tjejer!  Vi sjöng den låten tillsammans hela tiden, t.o.m i bussen =) And soo what if people dont like our music?  ^^  haha!
Sitter i skolan och ska plugga med Nada, men de går inte så bra så vi tog denna data!

På fredag ska jag till Jonte! Jag ska åka dit med Natta, alltså ja ska prata med jonte för det har varit lite si så där med oss!  Jag älskar han såå mycket, & jag hoppas att han älskar mig med, eller de kanske han gör ;) Men alltså jag vill att allt ska vara som förut,  =(  Folk glider ju isär, men jag vill aldrig att vi ska de :/ Eller de kmr vi inte göra, iallafall inte jag? Jag går och är orolig hela tiden på mig & jonte, "shit tänk så lämnar han mig snart?" eller så? man vet ju aldrig =( Det kan bara komma =( Men just nu är stackarn sjuk! =/ .. Så jag ska ta hand om honom  på fredag och sen hoppas jag att han vill prata med mig så att vi löser det här! Jag älskar dig så otroligt mycket!

R.I.P ! =(

image4


Jag är så jävla förbannad på alla jävla pedofiler och mördare!  Engla var fan 10 år! 10 ÅR! Att det finns sånna omogna äcklon som inte har ett liv? Som kommer och kidnappar små barn och sen mördar dom? Aja, jag tycker att han borde få livstid, fast ända tills han dör dårå! 
jaja, det var min åsikt ;)

R.I.P  engla! <3 Rest in peace!


Nordman - det sista du ser



Jag älskar den här låten =)!  Nordman försöker att spara den svenska kulturen, och det är väl bra? =) <3

Hej =)

Tjena, det är jag som är Elin, kalla mig för Elly. Sitter i skolan med Amaal =) Har precis fixat min blogg, så den är inte i ordning just nu!  Men ska fixa lite grann =)   Ses

Puss & Kram / Elly


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0