*

Blev lek&bus istället.. :))


121031

Idag gick jag upp halv 6 för att köra ett spinnings pass halv 7. Riktigt bra gick det :)). Så sov från 9 till 12 typ. Då nessa var på dagis :)). Iaf.. Nu ska jag snart gå och hämta henne, ska till en lekpark med Natalie och Linda , dricka varm oboy och äta mackor/kakor. Kram!


Zuuuuumba!

På gymmet imorse så såg vi att de hade Zumba ikväll, så det bokade vi in ;) fan vad kul!


bilder från fredags!

Tänkte lägga upp några bilder från utekvällen från fredagen! =)) Dock hade jag älsklingens skjorta på mig, så såg väldigt manlig ut på överkroppen ;) haha eller något..
 
 
 
 
enyoj!! :D 

Babyböcker!

Suttit och fyllt i Vanessas två böcker, en massa grejer som man inte fyllt i på hur länge som helst så kände att de var på tiden ;) + kul och minnas tillbaka! Sedan se hur hon utvecklats och allt det. Kram!


121029

Hejsan! :)) idag vaknade snuttan kvart i 7. Bara för man ställt tillbaka tiden ju, hade varit kvart i 8 annars... ://.

Iaf älskligen ska väl upp snart. För kallt för och springa ute så ska träna hemma idag, iaf lite.. Blir ju bara gymmet när Vanessa har dagis.


Idag vid tio blir det en morgon promenad med Jessica och lilla Ronja :)) i eftermiddag blir det att kolla på en ny vagn, mer av en promenad vagn! Hon är för stor för denna hon har nu, så blir nog att köpa en :):).

Kram!


121028

Hallåa!


Hade hur kul som helst i helgen, roligare än på länge, speciellt igår. Dansade som bara den och allt, t.om helt okej ;) haha. Men var på krogen med bra folk, därför allt blev kanon antar jag :-). Så lägger in några bilder nu från i fredags och igår. :)). Dock så är inte alla som var med, på bilderna.


Nu har man städat hela lägenheten typ. Och snart kommer våran älskade prinsessa hem! Som vi saknat som skjutton! Kram!


Puss

:)


Morgonbus!<3

 


121026

Hallåa. Igår blev de shopping. Billigt och bra ;) köpte även present till Natalie eftersom hon fyller 20 på måndag. Så ska fira henne denna helg! :):). Har precis fixat mig och Vanessa. Vid 10-11 ska vi till mormor och vid 13-14 ska jag till Vanessas farmor :) fullspäckad dag ;) som hela veckan dock. Skönt ibland :) så ha en bra helg. Kram


121025

Tja! Idag efter träningen så klippte jag mig och det behövdes verkligen!! :):) nu har jag fixat färdigt mig, väntar på Natalie och sedan ska vi hämta Lill tjejen på dagis! Blir och ta en promenad upp till stan. Kolla runt lite och fixa oså;) ikväll blir det storhandling ;) kramar!


Lek&bus! <3

Hallåa! Kom hem från lek & bus för en halv timme sen ca :) var riktigt kul faktiskt! Dock så hade de varit lite roligare om hon var äldre :) men hon älskade när vi hoppade med henne på studsmattan ;) dit ska vi flera gånger!! :) kram!


121024

Tjao!
 
 

Kom nyss hem från ca 90 minuters gym som vanligt. Har precis duschat och håller på med maten :P
Ska även titta på lite Glee avsnitt. I alla fall ett kanske jag hinner med? sedan blir det lite fix, hämta snuttan och sen kommer hennes ena farbror hit, vid halv tre. Vi ska till Lek&bus landet!! :P Älsklingen jobbar så kan ju inte följa med :/ men blir nog bra ändå! :P 
 
 
Ikväll blire Greys anatomy! Längtat haha.. Till det blire nog lite gottis, haft godiset här hur länge som hellst, inte mycket kvar, så ska nog äta lite av det ikväll. 
 
 
 
Näääe nu ska jag fortsätta med maten, ha en bra oonsdag! kram !
 
 

121023

Tja! Idag hämtade jag snuttan halv två från förskolan :) eftersom vi skulle möta Jessica och Ronja. Drog till öppna förskolan en stund, var väl helt okej. Men blir nog roligare för Ronja när hon kan gå :) nu har Vanessa ätit. Och jag håller på att städa nu. Kram!


Nu när julen har börjat närma sig, så har alla mina tankar varit på farmor som lämnade oss annan dag jul! Snart ett år har gått, och jag saknar dig som bara den! Våran släkt har i stortsett splittrats och har kanske kontakt med någon farbror osv.. Men i alla fall, jag saknar dig och jag vill ha tillbaka dig! Jag är glad att du fick se min dotter men jag är ledsen att du inte hann se hur mycket hon kan nu och hur snabbt & mycket hon utvecklats. Jag är glad att vi hann fira den sista julen med dig, men ångrar att vi inte kom på juldagen också när vi fick inbjudan! :/
Varken jag eller pappa, (säkert ingen i släkten heller,) är ens sugna på att fira jul längre, för att du gick bort annan dag jul. Men jag, och pappa kommer att fira jul för Vanessas skull, och sätta på ett leende på läpparna och låtsas att allt är bra för Vanessas skull. Hon ska få ha den här jul glädjen.
Har ett kort hemma på ( 5:e generationen ).. där har Vanessa pekat på dig & frågat vem du är, kan stolt säga att du är min älskade farmor & Vanessas älskade G-farmor! Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan, jag älskar och saknar dig! Tack för allt du har gjort för oss, under graviditeten hjälpte du till & ställde upp mycket för mig och Leszek, tack! 
 
 


Vanessa sover, ssedan kvart i tolv så hon vaknar när som.. Var nyss och kolla hur hon sov, och hon sov i våran säng? fast hon somnade i sin, haha snuttan byter plats ganska ofta i sömnen :P .. Men i alla fall, var på en morgon promenad förut. 1.5 timme. Skönt var det, hämtade även ut mina p-piller också. Sedan blev det hem & laga mat och sedan däckade snuttisen. 
 
 
När hon vaknar, vilket hon gör vilken sekund som helst ( hört henne pipa lite där inne, men hon e inte vaken än ) .. Då funderar jag på och gå till en lekplats med henne, ta med varm oboy, kanske några mackor/kakor, och bara mysa och leka? låter som en bra idé.. Lite höstmys!  ♥Ha en bra dag! Kram ! 
 

.

Råkade göra en inställning så bilderna blev jätte suddiga!


121022

Nu blir det morgon promenad med Vanessa! :):)


121021

Inte sovit mycket i natt :/ p.ga jag vet inte? Men sedan vakna snuttan p.ga nappen typ två gånger kanske, :) iaf.. Hon vakna klockan sju, har hunnit badat henne, ätit frukost och städat hela lägenheten, medan Natalie som vaknade nyss, leker " race skottkärra" med Vanessa haha ;). Älsklingen sover så gott, ska väl väcka han vid elva-tolv ;) & då ska jag och Natalie iväg och gymma lite =).



Vid tre kommer mamma och Co. På besök :):) kramar!


jasså?

I dag har det varit väldigt lugnt, med saigon mat, ostbollar, chips och lite chocklad! =) och en massa fanta!! Men ja, det är ju lördag! ;)...
 
 
När jag tog den här bilden igår, efter att jag fixat mig lite, så visste jag inte att snuttan stod där bakom och kollade på, förens Natalie sa det igår när hon kollade genom mina bilder i mobilen. haha mammas gosegris!!!!!! :D
 

121019

Igår var en riktigt trevlig dag med nära&kära!! <3 kram!


121019

Ja? Vad säger man. Vanessa gillar att städa! :) idag vaknade hon 20 över 7. Varje dag denna vecka har hon vaknat vid 8, vilket känns bra ;) sovit från kvart i 8 till kvart i 8 dagen efter typ, fast då får man typ väcka henne också :o för att hinna till dagis. Hoppas hon blir som jag var när jag var liten, sov länge ;) iaf så har vi hunnit bada och städat. :)


Idag, på eftermiddag/kvällen så ska jag med Natalie till Sthlm en sväng, typ road trip :) . Ska med henne och hämta sina grejer hos sitt ex. Kramar!


121018

Hejsan. Igår när jag hämtar snuttan på dagis så stack vi direkt och mötte Natalie, tog en promenad till stan där hon skulle shoppa loss typ :D haha .. Söt va hon ockå, fick ett fint linne av henne =) .. Sedan fika vi och busade med snuttis. Såg ett par snygga jeans som jag ska handla idag i alla fall. =) 
 
Ska gå och hämta snuttan nu när som, efter det blire promenad sen när pappa/morfar slutat jobbet ska vi med han till stan elller marieberg =) kram! 

121017

Blev gym med Natalie idag :)) 100 min för min del :o. Skönt och mycket roligare att gymma med någon. =) tiden bara springer iväg. Nu blire hem & duscha, sen laga mat. Kram!


*

Jasså? hade fått tre kommentarer som var oläsligt... trodde först det var någon som drev, sedan kollade jag upp ip numret. Tydligen är två från Kina och en från Asien.. fan.. är min blogg ända där borta? hmms :o.. Huuur kom den dit ? ha ha..
 
 
I alla fall, kom hem från föräldrar mötet, vid 8 tiden. Morfar hade Vanessa under tiden. Men eftersom hon somnade lite smått vid 7, och sov till halv 8 så var hon lite stökig, dock väldigt trött så har legat och nattat henne i en timme, och ääntligen, somna hon.. eller ja de märker vi om ett tag om hon går upp ur sängen i alla fall haha.. =)
 
Var trevligt på mötet, träffa alla föräldrarna på förskolan. Dock väldigt tyyyyst, hmms.. Fick sitta i grupper & diskutera också, kändes som förr i skolan typ. Men det var ändå rätt så trevligt där. 
 
Fotografering är det den 14 november, ska bli super kul! Kraam! 

121016

Tja! Igår förmiddags tog vi en lång promenad med Jessica och lilla Ronja :) riktigt trevligt och skönt. :) sedan i eftermiddags fick jag tillbaka min mobil ;) överlycklig. Senare träffade vi Natalie :) en massa tjejsnack och lite glass på det också faktiskt ;)

Nu ska jag snart lämna snuttan på dagis. När jag hämtat henne ska vi först till mormor/g-mormor, efter det ska vi med Natalie, hon ska skaffa gym kort :). Sedan blir det, det första föräldrarmöööötet! :)) puss


121014

 
 
Tja! Igår var vi somsagt på bio, och fyfan vad grym den var! En av de bästa filmerna jag sett på länge! Riktigt mysigt var det. Sedan drog vi hem till Nessas farmor och hämtade snuttisen och så fick vi skjuts hem. Medan älsklingen nattade Vanessa så drog vi andra till Willys och handlade tacos mat och lite chips till kvällen, tittade på The proposal och efter det blev det & sova då! Men en riktigt trevlig helg har det varit! =)
 
 
 

<3

Och så är min lillasyster rebecca här =)
 
 

121013

Hallåa! Idag är lilltjejen 16 månader!! Snart ett & ett halv år, fyfasen vad tiden går snabbt!! Älskar dig våran trotsiga unge!! =)<3
 

Idag följde Natalie med mig och gymma, var riktigt trevligt & mycket roligare att gymma med någon. Brukar alltid gymma själv för att jag gymmar så tidigt, och det är de ingen som vill ;b 
 
 
 
Iaf, har precis fixat mig lite och så, vid 2-3 tiden ska vi dra hem till Nessas farmor, vara där ett tag och sedan ska snuttan vara där medan vi går på bio, Taken 2!! Men sedan hämtar vi henne såklart =) Ska bli kul i alla fall, nu är vi 7 personer som ska gå, super kul!! =)
 
 
Just nu sover Vanessa, hon har sovit en halvtimme kanske, men hon somnade lite senare än vad hon brukar, så hon somnade ganska snabbt. Puss ! <3
 
 
 


<3

Tog lite bilder idag, men lägger bara in några =)
 

121012

Hallåa!=)
 
 

I morse, tog vi en morgon promenad med Jessica och hennes tös, riktigt trevligt! :))
Efteråt drog vi till mormor/g-mormor och åt lunch, busade där hemma & sedan drog vi ut,
på en promenad, och massa lek i parken. Blev kallt så drog sen till affären och sen hem. 
Var i stortset ute från 10 till halv 4, förutom en timme hos mormor där vi åt lunch ha ha ..
Nu snart ska vi träffa Natalie, och ta lite bilder och en massa tjejsnack och bus med tösen. Puss! 

121011

Tjena!
 

Ja, vad har man gjort idag då? lillan har varit på dagis och då passade jag på och träna som vanligt, sedan blev det fix hemma. Efteråt tog vi den vardagliga promenaden. =). ähum, ja har varit enormt mycket bus med fröken löken! =) Som nu sover sedan två timmar sedan. Iaf, vid sex tiden mötte vi Natalie, drog till affären och köpte godis som vi ska ha på bion. Ska på bio på lördag med en massa andra ska se Taken 2. Vanessa kommer dock vara hos sin farmor dom två timmarna, ni som undrar! iaf, haha köpte godiset redan idag? brist på ingenting?  iaf sedan köpte vi Naturgodis som vi mumsat på under Glee. Men nu har vi sett två avsnitt, och orkar faktiskt inte kolla på ett till. Börjar bli riktigt trött ;/ uha.. Upp & springa imorgon! :/
 

Blir även en morgon promenad med Jessica och söta lilla Ronja imorgon, härligt! =)
 
 
 


121010

Hallå! 
 
Igår efter dagis stack jag och Vanessa hem till mormor/gammel mormor. Vi tog en promenad, Vanessa gick riktigt långt faktiskt ;D . Sedan stack vi hem till mormor/g-mormor och åt äppel paj! Mumma.. Efter det så tog vi en till promenad, skönt ute, kallt dock men ändå sskönt. Känns friskt ute typ haha.. Efteråt efter 5 kom Natalie hit. Alltid lika trevligt. Vi busade med Vanessa, jag gjorde mat till dom ;D och till älsklingen som jobbade & matlåda och allt de. Sedan när Vanessa somnat, så tittade jag älsklingen och Natalie på den nya snövit filmen? den var helt okej ibland, men man märkte att vi typ inte var så jätte intresserade så vi började babbla på om allt möjligt istället. Men till filmen åt vi lite gottis i alla fall. Alltid smarrigt... =) Sedan vid halv elva, följde jag med henne en bit hem och strax efteråt la vi oss. 
 
 
Var nyss på möte hos Arbetsförmedlingen, cyklade dit på trögaste växeln i race fart, känns kan jag säga haha xD.. Iaf, de gick väl bra... Men nu är jag hemma, har precis diskat och lagat mat. Så ska lägga mig i soffan & titta på Glee och äta lite mat. I eftermiddag ska vi ta en promenad med Jessica och hennes söta dotter. Kram!

bilder. ;D

God morgon världen. 
 
 

Tänkte lägga in ett par bilder som jag fick av Natalie igår =) Minnes bilder. <3
 
 

 
Puss och kram!
 

*

<3


121008

Tja! =)
 
 

Tänkte skriva ett snabbt inlägg medan vanessa leker så lugnt på golvet, dröjer nog inte länge innan hon gör något hyss hihi.
 
Idag har varit en lugn dag vilken har varit skönt. Först vaknade hon halv sex, så hom somnade helt utmattad redan klockan 9, men jag la mig med henne för var helt slut själv. Hon vaknade inte förns klockan 12 ;o snacka om att hon behövde sova hehe. Men var super skönt för mig i alla fall ;).. Sedan städa jag lite här hemma som behövs varje dag.. sedan vart det den dagliga promenaden och lite lek&bus där ute, i höstvädret. Funderar på om det är dags att börja med overallen på henne, för det är ändå ganska kallt ute. Nu har jag precis badat snuttan, så nu äre bara och vänta på att älsklingen ska komma hem. =) Men först blir det och se Cold case och sedan göra mat till babe. 
 
Ha det bäst. Kram! 
 

121007

Tja! Igår lite senare på kvällen så kom Peter och Natalie hit. Drack lite och så då. Senare drog vi iväg till Liquid och dit kom även brudparet och en hel del till =) .. Efteråt drog vi till Noise, där blev det en hel del dans, prat, skratt och allt =) skit lyckad kväll tycker jag i alla fall att det blev =). Några drog hem till oss efter krogen stängt, skulle "efterfesta" men sluta med att en efter en däckade.. 
 
Känner mig helt död, men kan vila en stund innan söta Vanessa kommer. Ska bjuda hennes morfar och hennes farmor på middag. Myspys!
 
 
 

 

121006

Hallåa!
 

Idag var jag och älskling på bröllop, en vän till oss gifte sig! Super fina var dom. Så det var rikigt trevligt. Skulle tagit massvis med bilder men råkade ta med systemkameran utan batteri -.- men fick i alla fall två bilder ffrån älsklingens mobil innan den dog. =) Vid halv 6 tiden kom vi hem, ska snart fixa lite, och sedan kommer nog ett par vänner hit och förfestar lite innan vi drar ut, vart vet vi inte, men någon stans blir det ;) Vanessa är hos morfar sedan igår, längesen hon var där. Skulle tagit med henne till bröllopet.. men det blev som det blev. Hon är i alla fall bättre nu, blod-blåsan är borta, bara lite öm i tandköttet men det är på bättrings vägen i alla fall, mammas lilla älskade flicka! 
 
 
Imorgon ska vi bjuda min pappa och älsklingens mamma på käk, vid tre. Gött! ;)
 
 

ingen seriös bild inte. 

121004

Hallåa!
 

Jag tycker så synd om Vanessa.. Hon har så ont i tandköttet, där hon redan har tänder, så ingen ny tand som spökar... Men hon har en blåsa ovanför mitten tänderna.. :/ .. Så hon kan varken äta eller sova ( just nu sover hon, men vaknat ett antal gånger ) .. Så synd om henne. oooh, det gör så ont i mig att se henne ha så ont! Hon var alltid den glada tjejen. Nu är hon lite glad, sen får hon hur ont som hellst och bara skriker och skriker. Jag förstår henne, jag vet hur det känns med en sådan blåsa, och det är ju värre för henne som inte kan säga hur ont det gör eller veta hur man ska handskas med det.. Stackars älskade prinsessa! 
 
Ska i alla fall till vårdcentralen imorgon, kvart i 8 ca. Vill ändå kolla upp det, bäst och vara på den säkra sidan. 
Blir nog en hel del sömnlösa nätter och så, men så har de ju varit hela veckan, och bara hon blir bra så gör de absolut ingenting! 
 
Idag blev det träning hela 90 minuter huhu, brukar mest ta 60-70 minuter, men idag blev man mer taggad. I alla fall, sedan efter snuttans dagis så träffade vi Natalie, följde med henne på stan och gjorde lite ärenden, tog en promenad dit. Sedan fikade vi och pratade en hel del, alltid lika trevligt. 
 
Imorgon blir det en tripp till Elin och hennes fina familj i degerfors. Puss! 

121003

Hallå! 
 

Igår natt vaknade vanessa klockan tolv på natten & var vaken till ca 4. Jobbigt som satan. Sedan vaknade vi klockan 10 över 8, och fick stressa oss eftersom vi skulle gå till dagis 20 i 9. Skulle ju äta frukost, ta på sig kläder och allt de man gör på morgonen. Så fick bli stress istället för att ta de lugnt. Men vi kom dit 5 över 9, men de gjorde så klart inget, för sånt händer ju hehe =) 
Då blev de gymmet för mig som vanligt, sedan hem och äta & fixa. Efter dagis träffade vi Tobias, Jessica & Ronja en stund, satt i lekparken och lekte lite och sånt. Sedan blev det hem & ge Vanessa mat, och sedan storstädade vi hemma. Vet inte om Vanessa kommit i någon slags fas eller vad det är, men hon gråter hela tiden nästan.. så fort man säger nej, eller något, inte skriker, utan ett vanligt snällt nej. Sedan så e hon väldigt öm i tänderna, e nog någon ny tand på G så kanske det som gör att hon e extra känslig? men bara jobbigt och se snuttan gråta som hon gör .. men det blir väl bättre, hoppas! Hoppas hon vill sova i natt, så att vi får vila ut oss lite hehe. 
 
Aja, nu snart kommer Greys anatomy!!! oh vad jag längtat. Puss

121002

Hallå hallå.
 
 
Igår när vi vaknade fungerade int min mobil, iphone 4s. Den hade gått s´önder under natten... det stod att den behövdes aktiveras.. konstigt nog. Så jag har en as gammal mobil, som jag fick låna av pappa. Medan min e på lagning. :/ .. Senare kom Natalie hit, vilket var super trevligt. Hon var här hela kvällen typ. Vi pratade en hel del, tog en promenad och gick till haga där jag hämtade ut mitt paket som kommit =) Beställt typ festkläder =)
I alla fall, så tiden igår gick hur snabbt som hellst typ. Idag skulle älsklingen börja 6 men han försov sig & vaknade 20 över 6, men som tur var kom hans bror och hämta honom så han börja bara en timme senare typ. =) Nej nu ska jag fixa  snuttan innan dagis. Kram

RSS 2.0