Gravid vecka 35! ;)



Gravid vecka 35, (34+3)! :)






Charice ft lyaz - pyramid.

Dagens låt.



V35.

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2011-06-08

Barnet blev till omkring: 2010-09-15

Du är i vecka: 35

Du är i månad: 8

Antal graviditetsveckor och dagar: 34 veckor 3 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 39





oooh, gud, det närmar sig ju ;o nu blev man lite mer rädd ha ha. Men men.. Ska försöka ta bild på magen idag, =) Så det kommer förhoppningsvis  in idag.

Nu blir det Paco's ribs and chicken wings med klyftpotatis. Mumma.

Puss!


110430

Hej bloggen. Iförrgår blev faktiskt trevligt, när vi grillade hos pappa. Men en förstörde hans fina  o nya stol :s men ja och leszek ska försöka laga den, annars får vi köpa ny... men annars var de trevligt ändå.

Igår så var vi hemma hos adam.. Jag och älskling med flera, det var också trevligt. Dom drack lite, o spelade osv, jag åt godis o sånt. Sen blev de mhycket musik ofcourse. Sen på kvällen drog jag och älskling hem, för adam o matthias ville juu ut på krogen och det. Fick ett rörande o gulligt sms av pappsen igår också ...

Nu har man nyligen vaknat o duschat, länge man sov idag, brukar gå upp ganska tidigt annars ju hehhe..
Vet inte vad som händer idag faktiskt ;o det är ju trotsallt Valborg? får se vad som hitts på, brukar ju komma på ideér tillslut hihi. Puss ha det bäst.

110428

Tjenare. Sitter hemma i vivalla, eller ja hos pappa, eftersom jag inte bor kvar här. Men i alla fall, degat lite. Elias var här förut o lämnade lite grejer. Han kommer väl om någon timme igen skulle jag tro, då vi ska sätta igång grillen. Sen kommer väl Linus david adam o sandra med? och älsklingen kommer efter jobbet, vid nio tiden. Så det blir en liten grillkväll med älskling o vänner! ♥
Kanske t.o.m tas lite bilder, äsch de får vi se om vi orkar ha ha.
Grillen sätts igång vid 8 tiden i alla fall. Puss! ♥




Att folk kan förändras på så kort tid! ;o



9 månader med älskling idag! Jag älskar dig miljoner varv runt jorden o tillbaka!!


Rihanna - The last song.

Dagens låt!




V34!




En del kvinnor kan känna sig stora, klumpiga, oviga och rent av oattraktiva. Du kan känna dig trött, otålig och gnällig. Kanske märker du att dina ringar börjar klämma åt om fingrarna, eller att händer och fötter är svullna. Det beror på att vätska samlas i kroppen.

Sex behöver inte alltid innebära samlag, graviditeten är ett utmärkt tillfälle att utforska andra former av njutning. Du kan ha stort behov av att bli hållen i en öm och trygg kroppskontakt. En del kvinnor njuter av sin sexualitet som aldrig förr, samlag kan aldrig skada barnet!


I vecka 34 är medelkroppslängden 46 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2350 gr. Huvudets omkrets är 32 cm.






Barnets hud blir mer rosafärgad. Om det är en pojke så har testiklarna vandrat ner i pungen. Tarmen är full av en grönsvart massa, en slags bajs som består av hudavlagringar, som barnet får i sig när det svalt fostervatten, galla och tarmsaft.



110427

hejsan! :P Sitter här hos pappa i vivalla, han e dock i Taiwan, med resten av släkten. Jag som tjatat om att åka bort med han  o släkten när ja var liten, nu när dom väl gör det är jag typ hög gravid ha ha.



Igår så grillade jag och älskling, sedan kom David och Linus! :P Sjukt kul o vara vän med Linus igen måste jag bara säga. Sen kom Elias också. Men det var sjukt kul i alla fall, vi snackade en massa, lyssnade på bra musik o hade det sjukt trevligt. Vi bestämde också att imorgon ska vi ha en liten grillfest här i vivalla hos pappa. Inte fest då, utan vi tänkte grilla, sen vill dom så får dom ta med alkohol till sig själva, o mat får dom ta med sig själva. Men det kommer bli kul i alla fall. ♥ Liksom äta grillat, sitta o sola på altanen o umgås med min älskling + lite gamla kompisar som man fått upp kontakten med igen, grymt kul! ♥




Nu jobbar älskling på Biltema, han kommer vid 4 tiden, då ska vi gå hem. Han ska vidare till sitt andra jobb Mcdonalds( han ska sluta där snart ;) ). Men då tänkte jag typ kanske städa lite först? o sedan träffa en gammal klasskompis, Amaal. Chilla lite på gården o snacka lite skit, tackar man inte nej till i alla fall. ;)
Men jobbigt att älsklingen ska jobba dubbelt, jobbigt för honom alltså. ♥



Aja, Linus var här nyss. Han kom när jag vakna, vid typ halv 12 kanske. Så vi satt bara o snacka en massa skit, lyssna på musik och det, han drog nyss dock, o nu äter jag lite köttfärssås ( pappas egna extremt goda!!!! ) .. Väntar på att min älskling ska komma.



Bjuder på lite gamla bilder innan inlägget tar slut. Som jag då hittade i pappas data.













Och såklart bild på världens bästa älskling!!♥





Min fina nya klocka ;) har ett coolt progr...

img_0145 (MMS)

Min fina nya klocka ;) har ett coolt program i mobilen så tog kort på konstigt sett. Men man ser i alla fall hur den ser ut ^^ nu blir det föräldrarkursen. Pussar! :*


Köpte ett par fina sommar skor idag :) sen...

img_7344 (MMS)

Köpte ett par fina sommar skor idag :) sen fick jag en urfin klocka av älskling, den får ni se sen :) sedan blev de ÖSK match med älskling o hans bröder! ;D inget direkt fan , men lite småkul i alla fall. Solen stekte så lite sol bränd är man allt ;) imorgon blir det föräldrarkursen och sedan på kvällen blir det grillning i vivalla.  Puss :*


Hej ;) idag har vi varit ute o solat hela ...

img_5360 (MMS)

Hej ;) idag har vi varit ute o solat hela dagen. Älsklingens mamma fyller år så vi åt god mat o de, hela hans familj. Sedan stack alla till Stadsparken o spelade kubb o schtekte i solen ;) jävlar vad röd man blev. Och igår grillade jag o älskling med mamma o Co. Trevligt var de :) imorgon blir de först stan o sen ska vi gå på ÖSK match. Inte direkt fan , men blir nog kul ändå ;) puss hoppas ni har en bra påsk. Solen schteker :*


Bild på barnvagnen :)

img_1440 (MMS)

Bild på barnvagnen :)


Vecka 34.


Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 1 full dag (v33+1).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 8 jun 2011
Du har 47 dagar kvar till beräknad förlossning.

110422

Här kommer bild på barnvagnen.



Fast den e inte helt klar ihopbyggd en som ni kanske ser ;b Men den e ju fin i alla fall. hihi.


Storhandlat mat idag med älsklingen, känns gö bra, nu har man typ allting här hemma hehehe.
Sedan har jag gått en lång promenad, men fick typ lite värkar oså då :/ .. så nu sitter jag hemma igen, helt seg & slut, o äter lite yoghurt. hihi.

Imorgon ere typ påsk, då ska vi väl till mor min, ja och älsklingen. Men pappa hörde av sig, och jag vene om han vill att vi kommer också, väntar på svar. För har inte träffat han på månader, inte snackat med han eller något. Så vore extremt kul o fira påsk med pappa o den sidan av släkten. Men får se när jag får svaret, och han åker ju till Taiwan på söndag, så de går ju bara imorgon isåfall ;b .. Men får se helt enkelt hehe. Men på kvällen blire nog Scream 4 ;) höhöhö. Söndag blire väl o fira med älsklingens mamma o hans syskon.

men pusss!

glad påsk! :)

eh, glad påsk då? :P


VÅR! (y)

Visst är det så himlans härligt med att det äntligen är vååååår?? :*



Var o hämtade ut barnvagnen idag, + skötväskan o någon sak till kellybelly. hihi. ;) Fick skjuts av Adam, till de olika ställerna. Men eftersom de var så sega så hann vi typ bara lämna grejerna här sedan stack älskling till jobbet. Ni vet man ska bygga o ståi med barnvagnen tror jag. Men ska kanske pröva o öppna den i alla fall o se om det e något som jag kan göra? ;) När barnvagnen e fixad så kommer det i alla fall in bild på den, den är super fin ska ni veta. ♥ Men de kommer ni ju att se.



När vi kom hem o älsklingen stack till jobbet, så aa först åt vi kyckling, sen stack han.. Men i alla fall, sedan gick jag ut på en  lång promenad i det vackra vädret! ♥ I bara linne o leggins, riktigt skönt vill jag lova. Sen kom jag hem, tog en dusch, o nu tvättar jag älsklingens kläder, mina kläder e redan tvättade, så nu återstår det bara hans o en massa handukar! ;)

Btw, Kellys faster har köpt lite gulliga saker till kelly såg jag också!♥ En hello kelly boddy, skor o en leksak. Sjukt fint o sött. Men kommer bild på de senare.

ooh, vill bara sova, men måste somsagt vänta tills jag tvättat alla kläder, seeeen kan jag sova right? aja, ska se ett till Glee avsnitt nu. Puss på skinkan! ♥






110421

Kom nyss hem från MCV, allting var jätte bra. Vilket kändes skönt, men de visste jag ju redan hehe? Gått upp något kg hade man också, men inga problem. De e ju de man ska hehehe. Jag tog älsklingens cykel dit i alla fall, tog en kvart o cykla dit, en kvart hem. Skulle komma dit innan tolv, men hon var försenad istället -.- som alltid ;b .. Men sen gjorde vi alla tester oså, nu ska vi ses den 3 maj klockan 09.30. Blir nog kalas bra.
Nej nu ska jag gå o väcka lilla sötnosen som sover så sött i sängen, han väckte mig imorse när han kom hem från jobbet, fick en baguette, moooha! Göttans! aja, får se vad man kan äta idag då? ha en bra skärtorsdag. PUSSSS!

nothing else...♥

Imorgon klockan 12 blir det MVC igen, kolla så att allt är bra med lillen och med mig och det.  Men skulle komma lite innan tolv, för vid tolv har dom lunch o då stänger dom dörrarna, så jag skulle komma innan tolv så att de fortfarande är öppet oså. Men blir säkert kalas bra ;) Lillen har hållt på o sparkat o rört sig hela dagen idag tror jag? annars brukar det bara vara nätter o tidiga morgonar. aja, just nu gör hon ingenting men hon gjorde det för ett tag sedan. Riktigt mysigt vill jag lova att det är.


Har nyligen betalat ena halens räkningen och skickat över pengar till älsklingen. Eftersom jag o han delar ju på hyran o lite räkningar eftersom vi bor tillsammans ;b Så därför överförde jag lite pengar till honom, o sedan tog jag ena halens räkningen o betalade. Känns i alla fall riktigt skönt att jag inte har något mer o betala denna månad! ;) Förutom mat o sånna grejer då, men jag och älskling delar på allt så hihi.

Btw, beställde förresten ett nytt Iphone 4 skal! :P

Har dock ett silver glittrigt skal, men tänkte förnya det med ett svart jätte snyggt. Får se när jag får den dock.

aja, ska nog se lite mer tv, o sedan måste jag lägga mig. Ska upp vid 9-10 imorgon, äta lite frulle, o sedan dra mot vivalla, om jag orkar tänkte jag ta en promenad dit, om jag inte e yr? tänkte gå lite tidigare ifall om jag skulle bli yr oså, pallar inte med det. Sen får vi se om jag tar bussen hem, eller tar en promenad hem också. ♥


Imorgon ska förresten jag och älskling hämta ut våra efterlängtade saker vi beställde häromdagen, en superfin vagn, o lite andra bebis saker.  Minns inte riktigt just nu, men det kommer ju isåfall på bild imorgon när vi hämtat ut grejerna, får väl skjuts av Adam också tror jag? för att blir jobbigt o bära hem alla saker o så när de kommer från olika ställen. Men bild på sakerna kommer senare i veckan när allt är ordnat. Puss på er och sköt om er så hörs vi imorgon. Puss! Godnatt. ♥


110420

Igår på föräldrarkursen gick jätte bra, jag o älskling kom bra överens med en speciellt, och sedan fanns det snälla små typer, + att det var några till  där som jag känt förut, som jag kanske inte direkt tycker om, men man behöver ju somsagt inte snacka med dom;).  Men det gick bra, lite övningar oså, mycket prat o diskussioner, film, mycket god fika o lite allt möjligt. Gick bra i alla fall trots min förkylning. Sedan så trampade jag och älskling hem, vi tog en lång o skön promenad. När vi kom hem hade jacek kommit med våran efterlängtade o fina tvättmaskin♥ Så nu tvättas kläder för första gången i våran tvättmaskin. Adam satt också här när vi kom hit, ja och älskling beställde mat för vi var helt slut o hungriga. Sen kom Elias också. Vi satt här o snacka lite i alla fall. Sedan blev de sova för mig och älskling. ♥ Idag så tog vi en promenad o hämtade ut våra fina kläder som vi beställt nyligen , hihi ♥ Finfina var dom, oh min mage blir bara större o större :/ ♥  Men kläderna passar iallafall. Sedan så har vi mest slappat o fixat lite hemma, och såklart ute eftersom det e så otroligt fint väder ute hela tiden, verkligen sommarkänsla här. Så skönt så skönt. ♥ Nu är han på jobbet o ska slita ut sig själv tills 5 imorgon. Efter tolv får vi våra efterlängtade lön, oh trodde inte att jag skulle få så mycket, eller aa mycket o mycket men mer än förväntat. Då blire o betala räkningar oså hihi. Men i alla fall. Puss på er. Nu blire o se nya OTH AVSNITTET!!! ♥ hiho.

110419 - sjuk igen -.-

Kunde inte skriva igår eftersom att jag var typ sjuk ... är fortfarande, skit kul.. När man nyligen blev frisk ska man bli sjuk igen. Hade feber igår, väldigt ont i halsen o hela kroppen + huvudet. Så jag låg typ i soffan o degade hela tiden. Har inte sovit en blund i natt, legat o tittat upp i taket, fryst, sedan svättats, osvosv, haft på fläkten men inte hjälpt, och det e ju därför jag blev sjuk tror jag? Nu är älsklingen på jobbet så jag tänkte att jag ska ligga o vila lite i soffan i vardagsrummet, och se om man kan få några timmars sömn i alla fall, ska upp vid typ 11-12 i alla fall, för att åka vid 13 till unga mammor o pappor, kan inte sjukanmäla mig, måste åka dit för det är första gången, så vill hellst inte missa. Så jag hoppas att jag vaknar  igen ( om jag ens somnar ) lite mer kry så att jag pallar ta mig till stan, möter ällsklingen där i alla fall. Suck, inget bra på tv, men de kommer närsom. Hoppas jag kan sova lite, för kan inte sova efter mötet eftersom att jag måste ju se Desperate Housewifes ikväll hello, ha ha. Just nu har jag ont i hela kroppen, kissnödig stup i kvarten ( men så ere när man e gravid ja ) men ännu värre nu, ont i huvudet, halsont o lite varm tror jag, var varmare igår dock, får se hure blir o´m ett par timmar om man kan få lite sömn, sitter o dricker soppa i kopp just nu, urgott. Vi hörs kanske senare m jag orkar att skriva, beror på hur jag mår. Puss och kram.

110418

Nyligen ätit gröt, så nu ska jag ut på en riktigt skön och lång promenad i detta sköna väder. hihi. Det känns verkligen att våren har kommit! Puss!


beställt kläder.

Snygga tröjor som jag nyligen beställt som kommer om ett par dagar, hihi mums.

Leaf Knitted Tunic SEK 49, Rut m.fl. - NELLY.COM


Destroy Long Loose Knit SEK 299, Only - NELLY.COM

110417

Tog en väldigt lång promenad idag, blev längre än vad jag trodde. .Medan älsklingen sov så sött i sängen, han jobbade ju natt så lart han sov länge. När jag tog promenaden så träffade jag också på en gammal vän, anna. Vi pratade lite o hon såg direkt att jag var gravid, hiya. Klart att man ser det lol, annars e man ju blind, magen e ju inte liten längre direkt. Men promenaden var riktigt härlig och skönt att ta i vårvärmen. Solen sken på, barnen lekte ute i tröjor och inte ett enda moln på himlen. Mysigt vill jag ju lova hehehe. Sedan kom jag hem o hoppade på älsklingen i sängen, så han vaknade. Sedan gjorde vi mat, pommes, bearneisesås och köttbullar ha ha. Gott var de i alla fall, men bebisen tar så mycket plats i magen ha ha, men jag åt lite i alla fall. Imorgon kommer våran efterlängtade tvättmaskin, då slipper man tvätta kläder i tvättstugan.. så toppenbra. hihi..

På tisdag blire mötet med unga mammor o pappor, eller ja då börjar själva kursen, får se vilket folk som ska till samma kurs? aja, de blir säkert bra får vi hoppas. Puss o kram. ;)


Gravid vecka 33.




Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 3 fulla dagar (v32+3).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 8 jun 2011
Du har 52 dagar kvar till beräknad förlossning.


Kroppen: Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Barnet: Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.






Puss o kram.

110416

Hej bloggen ;) Kom nyligen hem, var o handlade lite godis o coca cola! ♥ Mumsigt. Så blir nog o sitta här hemma o se någon bra film eller något på tv om de finns o går någon? är ju ändå lördag hello. Älsklingen jobbar natt, han bytte tid, så att han skulle slippa jobba imorgon på morronen. ♥ Ibland så är han smart han. ;) Idag fick jag ut han på en lång lång promenad, det var jätte skönt. Sedan efter promenaden gick vi till affären o köpte lite mat o sånt som kan behövas.  Sen har vi vilat lite, myst o allt sånt som är riktigt mysigt hiho.  I alla fall, hoppas ni får en toppen lördag! ♥


Puss! ♥

Ansiktmask.


Ansiktsmask på,  o allt är bra! Puss!

110415

Vad duktig jag känner mig, tog en lång promenad idag, tog kanske en timme ungefär, men jag gick väldigt långt o de kändes sjukt skönt, sedan började jag bli lite yr o började gå hemmåt. :P Imorse vaknade jag och älskling av att dörrklockan ringde, vi flög upp ur sängen. Jävlar tänkte vi, för vi skulle gått upp 20 i 9 ungefär eftersom att vi skulle ha ett möte med Trygghansa om lite försäkringar o det, klockan 10. Vi ville inte stressa o sånt, men nejnej, nu försov vi oss så vi fick visst stressa.. Men älsklingen slängde på sig byxorna o välkomnade in killen hem till oss medan jag tog på mig kläderna i sovrummet. Sedan snackade vi o så, men vi ville mest ha infot, sedan skulle vi prata med varann efter mötet o se hur vi tycker o tänker då typ.. Men i alla fall, han killen var väldigt trevlig o förståelig. Men jaa, nu är jag, älsklingen o bebisen i magen försäkrad. Känns faktiskt bra, ifall något händer? Alltid bra. :P




Sedan har vi mest fixat lite här hemma, ätit mat , o tittat på Just Wright, redan sett den förut, men den är så jävla bra!! :P Älsklingen hade inte sett den så vi tänkte wtf, klart vi kan se den ;) O nu e han på jobbet, o sedan drog jag på en superduper skön promenad, kommer kännas i benen sen. Skönt o gå promenader varje dag, bra för både mig o lilla hjärtat i magen! ♥ Ääääsch ska sluta tjöta på er nu ha.





Vill se någon riktig bra film eller börja följa en riktigt bra serie.. Tips? ♥

110414

Så mycket man fått gjort idag! :P Jag och älskling städade garderoben, fixade våra kläder, slängde en massa skräp som vi inte behöver ;) o fixade lite här hemma, o sedan gjorde lilla jag maten. Brukar annars vara jag o han som gör tillsammans, vilket är helt underbart! .♥ Men medan han kollade över saker som han skulle slänga, gammalt skräp, så tänkte jag att jag kunde göra maten, och gott blev de hhihi. Tittade också på Nanny mcPhee the big bang, haha grymt bra barnfilm i alla fall hihi. :P Sedan när älskling drog  till jobbet, stackarn råkade komma försent ;o glömde tiden höh. Så tog jag en lång promenad runt oxhagen osvosv, sen till affären. Riktigt skönt var det. NU är jag hemma igen, lite halvt yr så ska vila mig framför tvn o sedan tänkte jag städa o diska lite.

Allting är bra med mig o lillen i magen i alla fall, hon håller på mycket, sparkarna känns verkligen o hon vrider o vänder på sig mycket. ♥ Grymt mys. Puss o kram ♥

.




110413

Igår gick det jätte bra i MVC, älskling följde med dit, och barnmorskan skulle skämta med han att jag vägde över 120 kg, haha, humor har hon i alla fall, ;) o nej jag väger inte så mycket, inte på nära håll, men älskling skulle såklart älska mig även om jag skulle väga lite mer än väntat som man säger så hehe.. Men nej, hade inte gått upp något sen sist jag var där? så vi tog lite tester, men allt var jätte bra. Har sammanlagt gått upp typ 11 kg ungefär, och jag är endå i vecka 32-33 ungefär så det är ju göbra! Men i alla fall, sedan pratade vi en massa, fick en ny tid den 21, nästa vecka på skärtorsdag, lite innan tolv skulle jag komma dit. Men allt var bra, tycker att det var toppen bra att älskling följde med mig faktiskt, riktigt bra. Han är ju typ bäst? ;) världens underbaraste kille, och jag e lycklig som får ha han för mig själv hihi. :P

Men idag så har jag mest slappat bara typ, o diskat, städat lite, o nu tittar jag på cold case . Så ska fortsätta med det, men ni får ha de så bra sålänge hihi. Älsklingen kommer hem från jobbet vid tio tiden i alla fall, puss.♥



110412

Ska till mvc idag o kolla så att lillen mår bra! :P Älsklingen ska med denna gång. För man får ju lyssna på bebisens hjärta, + att han vill ju också veta vad barnmorskan har o säga, o sedan kunna ställa frågor om han har o sedan se så att allting är bra. ;) Nu kommer man ju gå typ varannan vecka för o se om allting är bra o går bra, eftersom att själva förlossningen o allt börjar ju att närma sig. ouff.. Höh.

aja, pratade nyligen med emelie i telefon. Gick också upp för ett tag sedan. Har ätit frukost o fixat mig, vid ett ska jag börja gå till vivalla, där jag ska på mvc, tänkte gå lite tidigare än vanligt så att jag kan gå i min takt, vila mig när jag behöver, o absolut inte stressa. För vill inte bli yr igen, orkar verkligen inte det. Så därför går jag lite tidigare än vanligt, men gör ingenting.. Endå sol ute o jätte fint väder! :P

Men hare så bra Puss!





vår!

Nu blir det räksallad o cola! :P var nyligen ute i vårvärmen, o de var riktigt skönt ute. Gick med en lätt tröja o de kändes skönt, riktigt skönt. :P Ska nog ut snart igen skulle jag tro hihi. Puss

110411

Gomorgon bloggen ha ha ;). Sitter o äter lite puffar o mjölk med jordgubbs sylt hhi. Efter jag ätit ska jag diska lite hade jag tänkt , o sedan gå ut på en skön promenad.. Gör det typ varje dag nu, men lika bra. Både för mig o lillen i magen.. Jag låg i sängen förut o typ lyssnade på musik o så, o lillen i magen sparkade som bara den alltså hehe. Man såg hela magen röra på sig, man såg sparkarna o allting, så otroligt mysigt var det faktiskt! ♥


Höres sen. Puss o kram på er. ♥

110410

Kom precis hem o är helt slut somsagt hihi. Cyklade till morsan idag vid tre något kanske, var där en stund o snackade lite skit, o sedan cyklade jag hem igen, en skön cykel promenad dock.
Men så ere vissa folk som tror att de bara e dom i världen o tar över hela gatorna? suck...

Igår var vi hos leszeks mamma nästan hela dagen dock, åt lite mat, pratade, nästan hela hans familj var där så vi åt tillsammnas. o sånna grejer, sedan köpte jag världens snyggaste solbrillor hihio, dom som var på en bild jag la upp häromdagen? fast de var nattas, men igår köpte jag egna.
Sedan på kvällen blev de film med älskling adam o elias, något fågelskrämma skräckfilm? o sedan såg jag och älskling en riktigt bra action/drama typ? film. Fan va hette den nu igen.. i alla fall riktigt bra var den. Sedan blev de väl sängdags för mig o älskling? vi kan sova hur mycke som hellst vi hihi.

Idag har jag bara vart med mamma o syster, jag har nyligen vart sjuk, nu ere mest halsont o förkyld kvar bara, så man var inte direkt på jätte bra humör, men annars var det hur mysigt som hellst o träffa dom.

Nu ska jag dra, äta upp flingorna o sedan vänta tills älskling kommer hem, blir affärn o panta flaskor o backar osvosv hihi, handla lite mat oså.. :) han har spelat fotboll.


Pussar!


Gravid vecka 32.

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2011-06-08

Barnet blev till omkring: 2010-09-15

Du är i vecka: 32

Du är i månad: 7

Antal graviditetsveckor och dagar: 31 veckor 2 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 61



Vecka 32

Barnet:

Underhudsfettet fortsätter utvecklas

Bebisen övar på att andas, och bröstet rör sig ut och in. Han eller hon kissar och dricker runt en liter fostervatten varje dygn.

Underhudsfettet fortsätter utvecklas, så samtidigt blir ansikte och kinder allt rundare. Bebisen kommer att öka med så mycket som två kilo under de närmaste åtta veckorna.

Fötterna är nästan sex centimeter långa. 

Mamman:

Foglossning

Välkommen till den stora magens tid! Du behöver vila, nyttig mat och massor av vätska för att må bra och orka.

Lider du av smärtor i rygg, höfter och ljumskar? Ligament och muskler blir slappare så att livmoderhalsen och bäckenet ska kunna utvidga sig lättare under förlossningen. Det här kallas bäckenuppluckring, eller foglossning, och skiljer sig mycket från en kvinna till en annan. Vissa kvinnor får ont tidigt och kan ha problem genom hela graviditeten, medan andra bara känner sig bara lite stela, kanske att det ”drar” lite i ljumskarna.



110408

Skulle skrivit mer igår men blev inte av, eftersom jag inte hade tillgång till data typ? våren börjar ju komma nu hihi. ;) Älsklingen e på jobbet nu i alla fall, matte kom en stund förut. Jag sitter här o väntar på att Maria ska höra av sig, ska eventuellt träffa henne en stund o typ .. fika? o snacka lite hehe, längesen, så det blir nog en hel del kul. ♥ Men senare ikväll när älskling slutat jobbet så blire väl o dra till hans bror o fika eller något, eventuellt, beror på om hans bror skulle på krogen eller inte?.. hihi. ;)



Tänkte dra in lite bilder som blev tagna igår när jag var med lilla Nattis.










Orkar inte lägga in varenda en, men det blev en hel del i alla fall. Hihi. Puss.


110407

Vaknade för en stund sedan, sitter o knaprar på halstabletter. Ska ta min järn tablett närsom. Jag har segat hela morgonen, legat i sängen o spelat en massa spel i mobilen, dock roliga spel hah ;b I alla fall, ska kanske träffa natta sen o ta lite bilder med henne oså, isåfall kommer dom in här. Älsklingen jobbar på sina två jobb idag så han kommer inte hem förens vid 10 tiden ikväll :/ han blev så illa tvungen, ingen kunde ta hans ena pass. Men det e synd om honom, men när han kommer hem har jag lovat han att ge han en riktigt bra massage hihi. Försäkringskassan ringde också förut o pratade lite, blir mamma ledig den 15 april i alla fall. ;) Sen pratade vi om lite grejer o saker, så allt har nog blivit ordnat? hihi. Men nu ska jag väl fortsätta glutta lite på tv, o sedan kanske börja fixa mig, sitter fortfarande o e helt nyvaken, och klockan e 3? ha ha.. Så kan det gå. Puss på er! ;)

110406


Var och hämtade ut mitt paket idag ifrån talkingclothes, en snygg tröja, en söt liten plånbok o ett sött läpp balsam hihi. Mycket fintfint.  Sen e jag ju gravid också, därför man ser större ut på bilden ha ha.

Tror jag börjar bli sjuk? verkligen ont i halsen, kunde inte sova ett skvätt i natt. Hostade som aldrig förr... Men använde sleeping talk, så man hörde att babe typ pratade arabiska eller nått i sömnen? hahaha. I alla fall.. Så blir o lägga mig i soffan o se på tv, o försöka vila mig med två bullar o lite joice. ha de så bra nu. Puss

*




2007.




2008.


2009.


2010.


2011.


110405

Jag och älskling ska börja gå till unga mammor o pappor, det verkar jätte kul o lärorikt. Börjar den 19 april hihi. Ska precis ta min sista järntablett, så ska dra iväg o köpa nya järn tabletter, funderar på o köpa lite kyckling o potatis sallad till mig o älskling också? vore så himlans gott! Skickade nyligen iväg ett sms till han o frågade om han var sugen på det, får se vad svaret blir då ;) Jag kan sova hur länge jag vill, jag och älsklingen somnade kanske vid 9 igår? mmh ..Men sedan vaknade jag när han skulle till jobbet, men då såg jag bara en film från mobilen Rat race tror jag den hette? Kan se gratis filmer o serier från en app som heter Voddler hihi ;)I alla fall, sedan somnade jag om igen o vaknade vid halv två o tänkte, fan måste nog gå upp nu. Men jag kan sova hur länge som hellst, beror nog på graviditeten. Sen börjar jag få lite smått ont i halsen, babe som smittat mig kanske? han var sjuk i helgen. Heheheh, nej men nu måste jag dra. Puss på er sötnosar.


110404

God morgon bloggen ha ha. Precis fixat mig oså, så ska närsom börja röra mig mot stan, tänker ta en skön promenad dit. ;)Sol är det inte, men inte regn eller snö heller. Som en vanlig molnig dag. Hoppas de inte är för kallt bara? Ska möta älskling på stan, sen ska vi på ett möte som kan ta max, .. någon timme kanske? mest informartion om unga mödrar osvosv.. Sen tar nog jag och älskling en promenad hem igen. Skönt hihi. Nej nu måste jag fixa det sista och sedan måste jag dra mot stan. Ha det toppen bra nu. PUss.

*

När älskling beställde en jacka o skor via halens, så blev även jag lite småsugen, jag beställde två par jeans, kan visa dom när dom kommer? maybe. eller ett par jeans och ett par mjukisar, ;) vene om storlekarna passar ha ha. Men de märker vi. Passar säkerligen nu, men kommer ju inte se ut lika dant efter graviditeten. Menmen. Hoppas att dom blir super bara hihi.  Nej nu snart ere fan dags för lite sovtime. Imorgon blire ett möte på stan, som jag och älsklingen ska på hihi. Klockan 15.00.. Kanoners. Jag funderar på att ta en riktigt skön promenad dit, måste ju röra på mig ^^ .. Menmen. Det är så mysigt, kelly håller på mycket i magen vill jag lova. Hela magen vibrerar när hon väl sparkar, och allt, flickan börjar bli stor ;)  och lilla älsklingen har såklart känt det hehehe. Nej nu ska jag sluta, snart sovdags, riktigt trött håller man på o bli :/ Puss!


:)


Den här söta boddyn fick vi av mammas kille :).





Fick en massa söta kläder från leszeks mamma, adam o peter :)


110403

Nyligen beställt kläder ifrån talkingclothes hihi. :P
 o sen en söt plånbok o läppbalsam ;d ..

Får se när man får dom denna gång då? hmm.. I alla fall, får hoppas på det snart.

Ska väl snart göra något o äta, kyckling o potatismos maybe? Låter lockande o så gott! ♥

Satt o fikade förut, babys mamma o bröder kom odet. Kollade på film från när dom var små, ha ha snygga frisyrer ;) men 90-talet ;b ...


Hörs sen. Puss! ♥

110402

Hejsan, tittade nyss på Beck - I guds namn. Tycker just att den filmen e så bra, t.o.m sorglig, och jag som e så känslig nu ha ha. ;)
Vaknade väl vid ett idag kanske.. Sedan kom leszeks mamma, peter o adam. Dom hade köpt en massa fina kläder till lillen. :P De kommer upp lite senare lovar jag hehehe. Sedan stannade dom på lite fika, en stund.
Sen gjorde jag och älsklingen mat, makaroner o en liten egengjord korvstroganoff (stavning?) .. Jag och älskling har en tvättid mellan 9-12, så då blire o tvätta.. Vene vad som händer o sker idag, älsklingen e somsagt sjuk .. Så blir o pyssla om han lite i alla fall. Annars då? we will see. Kanske kommer förbi någon sen. :P


Pussar! / eran. ♥


Blev någon lurade igår då? ;) hihi. Inte jag i alla fall :(

1 april 2011.

April april, din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill. ?;) Har precis duschat o tagit på mig min nya svarta klänning. Funderar på om jag ska gå till willys o köpa lite grönsaker o dipp? o ha ikväll. hihi. Eftersom ikväll ska baby, adam o elias dricka. Jag vill ju också ha något gott, så grönsaker + dipp låter lockande? kanske äppel paj med? haha, oh gud. aja ska ta mig en tänkare här va ;) hihi.


Puss på er. ha en bra helg nu!  :P

RSS 2.0