VÅR! (y)

Visst är det så himlans härligt med att det äntligen är vååååår?? :*



Var o hämtade ut barnvagnen idag, + skötväskan o någon sak till kellybelly. hihi. ;) Fick skjuts av Adam, till de olika ställerna. Men eftersom de var så sega så hann vi typ bara lämna grejerna här sedan stack älskling till jobbet. Ni vet man ska bygga o ståi med barnvagnen tror jag. Men ska kanske pröva o öppna den i alla fall o se om det e något som jag kan göra? ;) När barnvagnen e fixad så kommer det i alla fall in bild på den, den är super fin ska ni veta. ♥ Men de kommer ni ju att se.



När vi kom hem o älsklingen stack till jobbet, så aa först åt vi kyckling, sen stack han.. Men i alla fall, sedan gick jag ut på en  lång promenad i det vackra vädret! ♥ I bara linne o leggins, riktigt skönt vill jag lova. Sen kom jag hem, tog en dusch, o nu tvättar jag älsklingens kläder, mina kläder e redan tvättade, så nu återstår det bara hans o en massa handukar! ;)

Btw, Kellys faster har köpt lite gulliga saker till kelly såg jag också!♥ En hello kelly boddy, skor o en leksak. Sjukt fint o sött. Men kommer bild på de senare.

ooh, vill bara sova, men måste somsagt vänta tills jag tvättat alla kläder, seeeen kan jag sova right? aja, ska se ett till Glee avsnitt nu. Puss på skinkan! ♥






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0