131031

Hej! Idag kände jag att jag måste komma ut sådär ordentligt.. Hade tagit mina mediciner och började känna efter ett tag att jag villa sova mera.. 
Så jag klädde på mig och Vanessa och så tog vi en promenad runt skogen, sedan förbi posten där vi hämtade ut lite paket och efteråt så tänkte vi leka lite i parken men jag kände att jag inte orkade så länge så jag gick hem så då fick Vanessa och pappa lite ensam tid :) behövligt. 

Nu står lasagnen i ugnen och är färdig ca 20 över elva. 

Nu ska jag nog vila lite tänkte jag. Ska ringa jobbet och säga att det är 100% att jag kommer på måndag! :D. 

Kram! 




131030

Hej. Jag verkar fått det väldigt lindrigt, alltså vattkoppor. Det var i lördags och i söndags jag bokstavligt talat trodde jag skulle dö! Kliade så de gjorde ont, sådär obehagligt. Men eftersom jag tar 8 tabletter om dagen nu så kliar det ingenting i stortsett. Tog ett bad förut och såg att jag fått sårskorpor, så de flesta blåsorna har försvunnit så det blir nog jobb på måndag igen!!:D förhoppningsvis! 

Idag åker vi hem, vanessas snälla morfar hämtar oss! <3 

Men har haft det väldigt bra här, myst och lite promenader :) . 

Kram! 

131028

Hej. Så nu har jag ringt jobbet och pratat med dom. Hon jag pratade med tyckte de var roligt att jag fått en barnsjukdom :) hehe eller ja inte roligt men sådär komiskt. 
Så som jag sa igår blir jag hemma hela denna vecka, bara hoppas att de går över till söndag så att jag kan gå tillbaka till jobbet nästa vecka, orkar inte med detta. För mig är det så otroligt obehagligt, det kliar så att de gör ont i hela kroppen. 

Det värsta är att vanessas dagis tar kort den 11 november, tänk om hon får vattkoppor lagom tills då? Hoppas inte! Vill verkligen ha nya dagis foton på prinsessan. 

Tänkte visa en bild på min mage när jag såg de första prickarna, tänker inte visa hur de ser ut nu ;) 


Försöker att inte klia, men är så svårt! Fått lite i ansiktet också nu, men ser ut som finnar istället -.-  

Nu måste jag hoppa in i badet för är helt vit av kylbalsamet. 

Kram! 

131027

Hallå! Är i Västerås hos vanessas mormor och ska vara här i ett par dagar och vila upp mig och umgås lite. Blir sjukskriven åtminstone hela nästa vecka. Hoppas på att det inte blir längre. 

Fick åka till akuten imorse. Eftersom jag är såpass gammal och har vattkoppor. Fick recept utskrivet. 3 tabletter 3 gånger om dagen tills tabletterna tar slut. Yey. Stora är dom också.. Men men. Bara att ta det och se glad ut :). 

Kram! 





131026

Nu är det slut med godis ätande för min del, egentligen är det inte så gott. Visst jag behöver inte gå ner i vikt men varför äta något onyttigt på helger när det egentligen inte är så gott? Får äta frukt och nötter istället. Någon gång kan man såklart äta popcorn och glass men väldigt sällan då jag aldrig har sug efter det. Min hjärna psykar mig med godis suget, men egentligen är de så äckligt så varför inte sluta med det då? Puss! 

Vattkoppor..

Hej! Ja då har man åkt på vattkoppor... Igår var jag ganska seg och hade huvudvärk och somnade rätt så tidigt fast Felicia är här och sedan vaknade jag många gånger under natten och frös men samtidigt var jag jätte varm, hade extrem huvudvärk. 
Jag tog en alvedon och det blev lite bättre. Sedan kammade jag mitt går i spegeln och såg röda små prickar ovanför brösten och tänkte vad fan.. Drog upp tröjan och hade några prickar på magen också, + att de hade kliats lite men hade inte tänkt på det så mycket.. 

Nu har jag ennu mera prickar, inte i ansiktet än så länge. Men överallt på magen och ryggen, lite på armar, hals, nacke och ben. Ser att det börjar bli vätskefyllda, så de har precis satt igång i stort sett. Åh! Jag visste att de gick på jobbet för många barn i avdelningen hade fått, men jag hoppades på att jag skulle klara mig undan.. Så nu blir jag hemma en hel vecka, hoppas på att de går över fort,  vill inte vara hemma allt för länge från jobbet, älskar mitt jobb!! 

Så eftersom jag har vattkoppor kommer Vanessa också få det. Men då kommer nog älskling vara hemma med henne för han har ändå fast. 

Blir ingen bio för min och Felicias del. Får äta en massa gott och se film ikväll i stället. Kram! 

Torsdag!

Hej! Idag slutade jag halv tre, grymt skönt! Träffade Julia och tog en lång promenad, sen till Willys och sedan hämtade vi min snutt!! :) sedan drog vi till Ica och hämtade ut paket vi köpt till Vanessa ( redan ) :) två stoooora paket var det. Men i där låg också regnkläder till snutt. Så Vanessa fick gå hela vägen hem, duktig tjej! 
Jag och Julia gick 9 km. + att jag gick på min halvtimmes rast, ca två- tre km Skönt! 

Sedan har jag och Vanessa stor städat och nu sover hon och Elias och Julia kom nyss hit. Imorgon blir det jobb 08.00-17.30  Kram på er! 


131023

Hej. Fått veta att jag blir kvar på den förskolan jag varit på i en månad, ett tag till. Chefen sa tre veckor men chans till ännu längre :). Känner mig så glad! Trivs jätte bra där!! :) 

Idag stängde jag och en till tjej, lite för länge,  men gick bra ändå. 
Hann inte se min snutt så mycket men imorgon är en kort dag, 07.30-14.30. Så vi ska till nessas g-mormor en stund :) 

Har nyligen sett nya pretty little liars avsnittet. Fasiken vad bra och spännande det var!! Längtar till nästa vecka ;) 

På fredag kommer Felicia hit och stannar till söndag och på söndag drar jag Felicia och Vanessa till Västerås och hälsar på nessas mormor och stannar till tisdag. Alla förskolor är stängda på måndag men jag tog ledigt på tisdag också. Skönt med lite ledigt ibland :)

Kram på er!  





131021

Idag stängde jag på jobbet och morfar kom förbi och lämnade söta lilla Vanessa. Vid kvart i 5 ca. Så hon fick vara med och se där jag jobbar nu :) hon ville inte gå hem snuttan, hon sa " följa med mamma till jobbet en annan dag :)" åh min älskling! Hon kanske kan komma på onsdag eller fredag, stänger då också. 

Imorgon jobbar jag 07.30-16.00. Så ska sova nu. Puss och kram! 

God morgon!




131020

Hallå söndag! Du är så inte välkommen här :) 

Vanessa vaknade halv åtta idag, som igår. Skönt det. Vid nio bar det av till gymmet igen, super skönt! 
Sedan har vi rensat ut en massa sommar kläder och utslitna kläder från både mig och Vanessa, och kläder som blivit för smått för Vanessa :) 


Vid tolv tog vi cyklarna hem till nessis morfar i vivalla, åt hans berömda köttfärssås! Mums. Var där till ca halv 4. Hittade en massa gamla leksaker som jag hade när jag var liten, hade klippt håret på några Barbie dockor haha fråga mig inte varför .. Så Vanessa fick med sig några Barbie dockor hem, dom var faktiskt riktigt fräscha. :)  

Nu sitter vi med pussel och Vanessa ska snart sova eftersom hon inte sov middag, hon höll på att somna påväg hem vid 4 men då var de försent för att sova för då skulle hon vara vaken hela kvällen och då skulle vi aldrig få sova :) ska ju ändå upp klockan 5 imorgon. 

Imorgon blir det jobb 08.00-17.30.  

Kram! 




*

Jag är en envis idiot.. Varför? Jo för att jag åt lite godis förut, fick ångest och slängde resten som var kvar och sedan satte jag igång en tränings app och tränade intensiv träning i 30 minuter, det rättare sagt rinner om mig, så hård träning var det.. Sist fick jag träningsvärk som varade i ca 3 dagar och jag är inte otränad, så då kanske ni förstår hur hård träning det är? Och imorgon när gymmet öppnar ska jag dit och träna också ha ha.. Och ändå älskar jag godis, men när jag väl har godis ångrar jag mig djupt och kastar det & sätter igång och tränar. Haha vad är det för fel på mig :):).

Aja, dagen har gått väldigt snabbt. Vi har hunnit träffat vanessas farmor och tre farbröder, tagit två promenader på ca 45 minuter båda gångerna och även hunnit leka lite i parken, en kortis hanns det med, imorgon blir det längre! Puss. 






131019

Hej! Igår beställde vi hem lite julklappar till Vanessa, Lika bra och börja lite smått nu, inte för att jag ser fram emot julen jätte mycket, eller visst är det mysigt och fira jul med familjen men samtidigt så är det jobbigt för mycket av tankarna kommer gå åt att tänka på min farmor som då gick bort för två år sedan annan dag jul. Men vi gör det bästa av situationen och gör det oförglömligt för Vanessa. 

Förresten igår var det så halt, jag cyklade med Vanessa till dagis för jag skulle lämna henne ca 7.30. Vi ramlade av cykeln.. Jag flög av cykeln men eftersom hon hade hjälm och barnsadeln sitter så högt upp så nuddade hon inte ens marken, vilket var tur men jag blev så rädd så jag sprang fram till henne och tog upp henne & kollade hur hon mådde, hon grät lite för hon var rädd så klart. Jag fick ett rätt så stort och ganska djupt sår men huvudsaken mitt hjärta mådde bra :). Så nu vill Vanessa aldrig mer cykla ;) kommer inte cykla med henne på vintern längre iaf ;) 


Aja, idag vaknade hon halv 8, precis ätit lite frukost. Lyssnar på musik nu och vid 9 ska jag till gymmet och träna lite, super skönt ska det bli!! :) 

Kram på er! 

131017

Hallå! Slutade halv tre idag och tog en längre väg till vanessas dagis som tar ca 45 minuter i snabb takt och när jag hämtat mitt hjärta så gick vi till g-mormor en stund och fika. 
Just nu ligger jag i sängen och ska när som sova.  Upp 5 imorgon för jobb, jobbar till halv 5. Men trivs som bara den! 
Sedan blir det affären med mitt lilla bustroll och handla lite gott till kvällen. Då är det ändå fredag så ;). 

Nej nu somnar jag nästan.. Kram på er! 


Hon är dock för stor för barnstolen men eftersom vi har ett högt bord och höga stolar så får hon sitta i den ett tag till. Vårat kök är så litet så vi får inte plats med riktigt köksbord och stolar så ett tag framöver får hon klara sig på den stolen, om vi inte lyxar till oss och äter i vardagsrummet :) 




131016

Jaa, jag orkade med träning ;) men ville inte väcka mina älsklingar så tränade enligt en app jag har i mobilen :). Fan körde bara 30 minuter men jävlar vad de känns ändå.. 
Har precis väckt mina älsklingar, jag börjar 08.00 och hjärtat börjar 08.30 typ så Leszek lämnar Vanessa strax innan så därför var jag tvungen att väcka dom. Har hunnit duscha och försökte få i mig lite frukost, men brukar inte vara så hungrig direkt efter träning så får äta på jobbet istället :) 

Ha en bra onsdag. Kram! 

Natti



En så underbart fin bild på våran älskade och spralliga dotter. 

Ska sova nu. Jobbar 08.00-16.30 imorgon. Men ska försöka upp vid 5 imorgon och träna, om jag orkar. Men ska försöka. Vore super skönt med lite träning innan jobbet. Puss och kram. <3 

131015

Hej! Sitter här med en energidricka, precis fixat mig och hunnit få i mig lite frukost. :) om en timme ska jag böja röra mig mot jobbet, ska möta en tjej innan jobbet, eftersom vi öppnar tillsammans idag. Hoppas ni får en bra tisdag. Kramar! 



Solen var så stark att jag gjorde en grimars på bilden. Ha ha. 

131014

Hej! Imorgon blir det att öppna. Så ska upp 4 imorgon. Blir typ och sova när som ha ha. Vanessa somna nyss så :). Men det positiva är att jag slutar halv 3 ;). Men om jag ska vara ärlig så trivs jag för jävla bra på det stället jag är på nu. Puss. 

Hemma i Sverige.


 Hej! Kom hem vid tre på eftermiddagen. Stannade och åt en sväng vid halv ett :). Direkt när vi kom hem slängde vi in en tvätt och sedan packade vi upp och började storstäda typ :) sedan har vi bara myst med lite barn låtar som Vanessa tycker om. 
Sedan så envis som jag är så hoppade jag på löpbandet och blev några väldigt tunga övningar också. 

Jag och Vanessa har nyss ätit kvällsmat och nu hjälper hon pappsen med tvätten   :). 

Imorgon blir det åter igen jobb och dagis. Jobbar 07.30-16.00. Samma förskola som förra veckan, ska vara där i två veckor till, deras chef frågade om jag ville :) så varför inte, super skönt att vara på samma ställe :). 

Nu blir det tv mys med familjen. Puss. 







Norge 2013

Hej! Är fortfarande i Norge men ska börja röra oss hemåt om ca en timme. :). 
Igår var vi ute på stan och gick överallt från halv ett på eftermiddagen och kom hem till Viktoria halv åtta på kvällen. 
Shoppade kläder till Vanessa, det blev en jacka, jeans och två tröjor och jag köpte en kofta till mig :) sedan gick vi ut och tog bilder, men mer med pawels systemkamera men några med mobilen också. 

Sen senare på kvällen spelade vi sällskaps spel, eller ja dom, jag kunde inte vara med då jag nattade Vanessa och dom var redan för många så jag slocknade klockan elva kanske :) 


Kramar! 












131011

Hej. Idag blir det jobb 07.30-16.00. Efter det blir det och skynda sig hem, fixa det sista och sen ska vi bila ner till Norge. Undra hur det kommer gå med Vanessa ;). Men hoppas hon sover, för då kan jag också sova! 

Vanessa och Leszek är hemma idag och myser bara dom, de kan dom behöva! :) 

Kram! 







131010

Hej! Tog en skogspromenad på rasten :).   Så fin hösten är, och lagom kyligt. 
Barnen här på jobbet sover än och lär göra det i ca 30-60 minuter till. Men idag är det bara 7 barn, så väldigt lugnt har det varit förutom två trotsiga små troll ;) slutar halv 3 idag igen, super skönt. 
Regnar det inte mycket blir det en promenad till vanessas dagis, en längre väg. Regnar det mycket, så går jag en kortare väg. Ska hälsa på vanessas g-mormor efter jobbet och dagis idag. 

Kram! 




Onsdag!

Hej! Idag känns det som man fått ganska mycket gjort :) dagen har flugit iväg,  först jobb till halv 3, tog en promenad på en timme ca, sedan hämtade jag snutt och vi tog en promenad hem. Tog år och dar och fan vad hon blivit trotsig :p på bara en dag haha. Så vart en hel del bråk på hemvägen... I alla fall, sedan tränade jag och efter det åt vi. Medan hon tittade på filmer på youtube så dammsög jag hela lägenheten och torkade av i köket och efter det tog vi ett bad, råkade vara kokhett dock haha. Men vi klarade oss ;) sedan som vanligt så hjälpte söta lilla Vanessa mig med tvätten :):). Sen innan läggdags tittade vi på "teletubies firar jul" haha. Efter en stund la sig Vanessa i soffan och höll på och somna så fick lägga henne i sängen. 


Nu tittar jag på den efterlängtade glee och klockan nio kommer greys anatomy :) kram på er! 

131009

Hej! Hela familjen uppe. Jag gick upp klockan 5, och väckte Vanessa och älsklingen kvart i sex. För både jag och hjärtat börjar tidigt idag, jag 07.30 och han 08.00. Så Vanessa ska lämnas halv 8 av hjärtat. Nu har vi ätit frukost och ska snart göra oss redo för att gå :). Idag slutar jag halv 3 så blir en tidig dag. Blir att gå till parken med snuttan och leka lite. Myspys! Hoppas kläderna  kommer idag också, :) 

I helgen blir det Norge :). Med familjen och alla vanessas farbröder och hennes farmor. Hennes ena farbror och faster bor där. Så blir kul. Puss<3 




God morgon!

Såhär kan man också sova. 




131007

Hej! Ligger i sängen, ska upp 5 imorgon så lika bra och sova, men är grymt trött så de ska nog gå an ;). Vanessa somna för en stund sen. Försöker få henne att gå på pottan. Hon har gjort det några gånger, samt toabesök. Men nu vägrade hon så de bara skriker om det? Men alla barn är olika, hon känner av själv när hon vill och känner sig tillräckligt mogen för det :) så det kommer väl! 

Kommer fortsätta jobba i oxhagen hela veckan. Skönt med ett jobb nära för en gångs skull. :) imorgon jobbar jag 07.30-16.00. Kramar! 




131006

Hej! Inatt trodde jag att jag blivit magsjuk, mådde så grymt dåligt etc etc. Men efter lunch blev allt bättre. Var nog bara något jag åt :). Cyklade först till gymmet men mådde fortfarande lite dåligt så fick cykla hem igen. La mig i sängen och såg Pippi Långstrump med Vanessa :). Sedan kom vanessas mostrar och hämtade henne, de tog henne till en resturang och åt mat och sedan lekte dom i någon park. 

Jag mådde mycket bättre efter vila så jag hoppade på löpbandet ( envis som jag är ) och sprang en timme ca. Efter jag sprungit och duschat mådde jag ännu bättre så jag sa åt vanessas mostrar + mormor och farbror Allan att komma upp hit på en fika, och efter det kom morfar hit en sväng :) 

Dock känns det fortfarande lite knepigt i magen. Men inte spytt något idag etc. Måste varit något jag åt igår, men undra vad..  

Vanessa somna tidigt idag, inte sovit på hela dagen så hon slocknade vid sex.. 

Ser castle nu och ska nog sova snart, så trött och så är de jobb imorgon. 08.30-16.30. Kram! 

Btw, bakade bröd för första gången helt själv, igår :) helt okej blev dom! Nyttiga är dom också. Vanessa fick vara med och baka ;) 







131005

Hej! Nyligen kommit hem från ett 75 minuters spinning pass. Super skönt! Eller ja, för en stund sen, har duschat och ätit lite mat :). 

Vanessas farmor och farbror är här. Men snart ska Vanessa sova lite middag, de kan behövas :). Sedan får vi se vad som händer denna lördag. Kram! 

Fredag!

Hej! Efter jobbet så hämtade jag Vanessa och vi drog till en lekpark och lekte där i någon timme och fikade gjorde vi med, köpte en varsin kanel bulle till oss. Vi äter aldrig bullar eller något sånt så tänkte att man kunde unna sig det en fredag som denna :) sedan tog vi en promenad hem. Efter en kort stund kom Felicia och Rebecca hit och hälsade på. Vanessa var lite blyg i början men sedan gick det bra! Mysigt var det i alla fall. 

Älsklingen är ute med sina bröder och jag har tittat på film och ätit en massa gottis! Äter bara sånt på fredagar så... :)
Klickade även hem lite nytt i garderoben. Tänkte köpa till Vanessa med men hon har så j*vla mycket kläder som hon måste använda först, men jag hat sånt sug ändå så ska kolla lite imorgon, kanske något hon behöver ändå :). 

Imorgon hoppas jag på sovmorgon! Gått upp 4-5 varje morgon i flera veckor nu (förutom helger) men nästan samma ändå, eftersom Vanessa är van med tidiga morgonar när man jobbar så vaknar hon även tidigt på helgerna... I alla fall, klockan 10 till 11.15 har jag spinning. Kram! 






131003

Hej! Lång dag idag, 09.00-17.30! Hade stängning. Det gick bra. Men jag var så trött i benen och hungrig då man inte ätit på ca 7 timmar, det känns när man springer och leker hela dagarna. Vanessas morfar hämtade henne idag. Så kom precis hem och då kom snuttis. Åt mat och sedan badade vi, hann lyssna på lite Pippi Långstrump musik och läsa lite böcker och sedan var det dags för natten. ( egentligen inte då Vanessa oftast sover vid åtta men på sistone har hon varit så grymt trött ) Vanessa har börjat säga till när hon är trött och vill sova, haha brukar oftast vara klockan 7 som hon säger till :o Men hon håller ju igång hela dagen, konstant! 

Imorgon jobbar jag 07.30-14.30. Kort dag på en fredag, det gillar vi och så år det samma förskola så :). Så blir en mys fredag med familjen. Tänkte leka lite i parken med snuttan och fika lite eftersom det blir tidigt för henne med :) 

Kram på er! 

131002

Hej! Idag tog jag ledigt, jobbat så hårt på sistone, så en dag gör ingenting. Vanessa får vara på dagis en liten stund. Så jag gymmade stenhårt idag, sedan tog jag och Tobias en lunch i La baguette, vi promenerade dit och hem. Mycket hade vi och prata om. Men jag ska hämta Vanessa när som, eftersom jag är ledig så ska ju självklart inte hon få gå allt för länge :). Bara hon får sova där. Så tänkte små röja lite hemma. Som är ganska svårt med en trotsig två åring ha ha. Sedan om ett tag ska jag hämta henne. Ska leka i någon park sen också tänkte jag. :). 

Imorgon jobbar jag 09.00-17.30.. Lång och tråkig dag. Men snart helg ;). Kram kram! 

RSS 2.0