*

 
 
 
Måste bara berätta, att när Vanessa hosta idag höll hon för munnen.. haha söt. Vet inte, alla kanske gör de i hennes ålder? ett år och 8 månader, men ändå super gulligt. Hon har gjort det ett tag, men inte förens idag som jag la märke till det hihi. Sedan imorse när jag och älsklingen satt och pratade, och så sa vi: älskar dig habibi " inte till varann utan vi sa vad en hade sagt till en etc.. då säger Vanessa: Älskar dig habibi, habibi, Habibi" haha söt unge!!
Nu sover hon i sin säng, i sitt alldeles egna rum, får se om vi får en liten sötnos på visit i natt eller inte. hihi, är så trött så blir nog sängen för mig med snart. Puss på er.

130228

Hallåj!
 
 
Idag jobbade jag till ett, så slutade väldigt tidigt, men kändes skönt för hade lite ärenden på stan att utföra.
Så cyklade riktigt snabbt till stan faktiskt, och där mötte jag Tobias, Daniel, Sandra och Becca. Jag handlade ett par grymt j*vla snygga jeans till mig, sedan en present till Ronja, Jessicas dotter som nyligen fyllt ett år hihi. Sedan en present till två vänner till mig och älsklingen som nyligen fått barn. Efteråt köpte jag en två års förlovnings present till älsklingen. Så blev lite shopping idag. Men nu ska man väl inte handla så mycket, bäst och spara hihi. Alla vi har fått nya kläder, skor etc så nu räcker det för ett tag =) ..
 
 
'Dricker oboy just nu och tittar på One tree hill som går på tv. Efteråt ska jag hämta snutt från dagis. Mammas goa älskling!! Imorgon kommer hon få sluta tidigare, eftersom det är fredag & eftersom jag slutar ett imorgon också! =)
 
 
Puss♥♥♥♥♥

130227

 
Hallå!
 
 
Mina älsklingar drog nyss, dagis & jobb. Jag börjar inte förens 12, och jobbar till  ca 4 bara, skön dag! Så blir & cykla strax innan elva. Ska alldeles strax titta på Pretty little liars, nya avsnittet! Världens bästa serie, jatack!
 
Hoppas på att min älskade mobil kommer idag, saknar den hah. I måndags ringde verkstan och frågade efter mobil koden, alltså hade de inte ens tittat på den förens två veckor senare? :s suck...
 
 
aja. Puss&kram!

130226

Hallå!
 
Jobbet  idag gick superduper! Vet inte hur snabbt jag måste cyklat men tog knappt 40 minuter & cykla hem :s .. Super bra ju. Så kom hem ca 10 över 3. Håller på & försöker installera Norton nu.. det går som... det går.
Ska alldeles strax gå och hämta skruttfia från dagis, hon var så glaaad idag att hon äntligen fick komma tillbaka, men jag lovar att hon blir minst lika glad när hon ser mig igen hihi.  
 
Puss & kram.
 
 
 
 

130227

Tja hallå!
 
 
Kom hem för ett tag sedan.. Vart på marieberg och sedan storhandlat mat, med lilla hjärtat och hennes morfar.
Jag köpte två par skor till mig ( välbehövligt ) och tösen fick ett par grymt snygga jeans och en tuff tröja! Super skönt det känns nu med massvis med mat och grejer hihi..
Förresten... far min kom över med en present till mig och älsklingen :o .. En ny laptop! Han vet ju hur mycket våran krånglar etc, men han hade ju inte behövt köpa en :o dock så är det suuuper snällt & gulligt av honom! Super fin är den också, och super bra! Så en bra dag idag har det varit. Vanessa har varit så glad och pigg hela dagen, inte varit trotsig en enda gång :o .. sov inget i natt, men sov från halv 8 imorse till kvart över 1 ? :o .. haha tänkte att jag inte skulle väcka henne, så hon får sova ut lite, nu efter hon varit sjukt etc. Men sedan har de varit i fullgång och hon har bara varit glad och sprallig. Kanske var sömn hon behövde? i alla fall vart kul att vara hemma med henne idag, men imorgon är det dagis för henne igen, och fan ta den persponen som smittar henne igen hehe. Imorgon jobbar jag 09.00-14.30. Jobbet ringde mig idag & frågade om jag kunde jobba extra, skulle egentligen sluta 13.00. Men kul att de fortfarande trivs med mig.
 
Får skjuts till jobbet imorgon eftersom cykeln är på lagning, men pappa ska lämna den till mitt jobb imorgon så jag i alla fall kan cykla hem. Är ju nästan som träning. En mil till jobbet, en mil hem från jobbet. Två mil per dag alltså, i motvind. Grymt.. Nu ska jag kolla lite på datan osv, men ha en bra måndag. Puss!

130224

Hallå träningsvärk .. -.- ..
 
 

Det är så kul att se hur bättre våran lilla tös mår!! Det lättar så i hjärtat. Det sved så mycket av att se henne ha så ont, så allvarligt som det också var... var ju rädd varje natt... Men nu mår hon bättre, skrattar, springer runt. busar, enormt mammig osv, dock trotsig.  så på tisdag får det bli tillbaka till förskolan igen, men medicin går hon på tills på torsdag..
Ska till läkaren imorgon och kolla hur allt läkt och om allt är som de ska igen. 
 
 
Idag blev det marieberg med morfar, ( nessas ) .. Åt kina mat osv, göttans. Sedan kolla vi runt, handla lite smått och gott. Kollade om mobilen var klar ( som vart på lagning i exat två veckor ) men nej den var inte klar .. -.- 
Sedan kom farmor och farbror till oss, myspys. 
 
 
Imorgon ska jag vara hemma med snuttan för leszek var ju hemma hela förra veckan :o då jag jobbade! Så nu ska jag vara hemma med henne, ta henne till läkaren etc. Sedan kanske det blir lunch med morfar, och efter de kanske ta en tripp till marieberg med natalie, och storhandla mot kvällen. En mys dag helt enkelt. Sen jobbar jag som vanligt på tisdag igen, men jag klagar inte, för jag trivs som fan! Ha det göttans. PUSSSSAR!

130221

Hallå!
 
 

Förlåt för att jag inte skrivit på ett tag. Har rent ut sagt inte haft tid. Jobbat super mycket denna vecka, skönt att det är fredag imorgon, och då får jag skjuts till jobbet, yey. Cyklat varje dag annars, 2 mil. Men idag höll jag på & frysa röva av mig, fast jag hade typ tre tröjor varav två var tjock tröjor, sedan tjock jacka å allt.. suck..
 
Älsklingen har varit hemma med Vanessa, har inte varit mycket sömn för någon av oss denna vecka heller..Vanessa har, eller rättare sagt är sjuk, men på bättringsvägen. 
 
Åkte ju in med henne till akuten i söndags, då hon hade hög feber ( 40 grader ) och bara skrek och skrek. Bara jag dög dock, ibland ingen, men var det någon som dög så var det jag. 
 
Läkarna undersökte henne, hon hade en allvarlig och svår infektion i halsen & i kroppen. Så hon fick börja gå på antibiotika i söndags kväll och ska göra det tills torsdag nästa vecka. Tre gånger om dagen. 
 
Häromnatten vaknade vi av att de rann ifrån vanessas öra? så vi ringde 1177 och dom sa att de trodde de var öroninflamation så haga vårdcentral ringde oss och vi pratade osv, och hon hade öroninflamation, men eftersom hon redan tog antibiotika så hade det börjat läka, ( de rann ju från hennes öra, vilket betyder att de höll på att läka. Men då förstod vi varför hon skrikit och skrikit, hållt oss vakna hela nätterna, och haft så ont och vi hade ju inte direkt fattat något.. Sjukt att hon får allt på samma gång :( dock har hon inte varit sjuk en enda gång förutom när hon tagit sprutor osv.. Men i alla fall, nu i stället får hon alla saker på samma gång.
Öroninflamation, svår infektion i halsen&kroppen och över 40 grader feber + kraftig hosta.

Stackars tjej. Men hon börjar bli bättre i alla fall, men inte helt. Får se hur hon mår i helgen om hon kan gå på dagis nästa vecka ( kan ju minska dosen av pencellin isåfall, till morgon&kväll istället för tre gånger om dagen ) .. Men på måndag ska vi i alla fall till läkaren och undersöka henne, se om hon blivit bättre, om medicinen hjälpt henne etc. Hoppas på det bästa. Saknar tjejen hon var innan hon blev sjuk, den glada & spralliga. Nu är hon bara aggresiv och ledsen för det mesta :/
 
 
Nej nu blir det sova. Jobb imorgon 07.30-16.15. Kram!
 
 

130217

Hallå!
 
 

Den här helgen har varit både bra och dåligt! Vanessa blev sjuk i torsdags, fick hämta henne på dagis! 
Natten till fredagen, vaknade jag av att vanessa stod på sin säng och höll om sin kudde och ville komma till oss, mysiga unge!! I fredags var hon lite poggare men hon var hemma, i alla fall. 
 
I lördags tog pappa hand om henne för att vi skulle fixa här hemma, vårat sovrum skulle bli hennes rum. Så vi har våran säng i vardagsrummet, ser grymt snyggt ut! & hennes rum ser sjukt jävla bra ut det med hihi.Förstår dock inte hur en snart 2 åring kan ha så mycket leksaker? Slängt en massa saker som bara legat & skräpat här hemma, och tagit ner saker till förrådet nu med. Nu ser det verkligen ut som en lägenhet här hehe.
 
Sedan vart vi bjudna på middag hos Pawel och hans tjej. God mat, bra umgäcke och så avslutade vi kvällen med lite sällskaps spel, grymt trevlig kväll.. 
 
När vi vaknade idag var det bara och fortsätta med lägenheten, Sedan kom morfar med vanessa, hon hade blivit sämre igen.. stackars tjejen. Ingen dög, hon ville bara vara med mig, snuttan! Nu har hon sovit sedan tre, helt avslagen. Men eftersom hon blivit sämre har vi ringt 1177 och pratat med dom.. Så dom sa åt oss att åka in med henne, fick en tid kvart över 6. Så Adam, nessas farbror kommer väl vid 5-halv 6 så ska vi hämta bilbarnstolen hos nessas morfar, sedan åka in med henne. Hoppas dom kommer på vad det är, så otroligt jobbigt och se henne helt förstörd, inte ätit på hela helgen heller, druckit har hon gjort ganska bra, det är ju bättre än ingenting.
 
 
Imorgon är älsklingen hemma med henne, och jag jobbar eftersom jag är den som stänger imorgon. Hoppas bara att pappa duger för snuttan imorgon? vi ska se vad läkarna säger när vi kommer dit. Så får vi se hur länge hon kommer få vara hemma, kommer turas om att vara hemma i så fall, får juu bli så.. Jag vill egentligen vara hemma med snuttan, men har nästan precis börjat jobba + att jag stänger imorgon så vill helst men ändå inte, jobba. Så jobbar imorgon i alla fall, sen får vi se hur det blir. Om nu pappsen duger för henne, idag gör han inte det i alla fall.
 
 
aja, ha en fortsatt trevlig kväll änglar. Kram!

130213

 
 
Hallåa! Sitter i telefon med Emelie just nu. Har precis diskat och skurat golven lite. 
Vanessa är på dagis, älsklingen är på jobbet och jag börjar inte förens klockan tolv. Så cyklar vid 20 i elva.
Kort dag idag med. Men nästa vecka ska jag stänga två dagar, och blir typ heltid nästa vecka, många timmar, men det är brabra! :P 
 
 
Idag hämtar Nessas morfar henne på dagis eftersom jag slutar kvart över fyra, hihi. Sedan blir det mysdeluxe för mig och snuttan. Hon är 20 månader idag! Stooooor tjej.  kram!

130211

Tja!
 
 

Nyligen gick älsklingen med vanessa till dagis, sedan ska han fortsätta iväg till jobbet. Själv har man sovmorgon. eller ja, börjar inte förens 12.12 .. Så ska inte cykla till jobbet förens strax innan elva typ. Jobbar dock bara 4 timmar idag, rätt så skönt.
 
 
Jag förstår inte hur man kan sakna sin lilla snuttis så mycket redan? men det är nog för att jag nyligen börjat jobba och man ser henne inte på hela dagarna i stortsett, är väl därför. Men riktigt jobbigt ändå, men idag hämtar Vanessas morfar henne vid halv 5, för jag slutar inte förens kvart över 4, och det tar ca en timme och cykla hem så skulle inte hinna hem till 5 för att hämta henne, så han kunde hämta henne sa han, :P Då får ju dom lite tid dom också, mysigt! 
 
Kanske ska titta på en ny serie jag börjat titta lite smått på 10 things i hate about you.. Finns en film också, men denna är en serie. hihi. Puss och kram. 
 

130210

Hallå!
 
 

haha jag älskar Vanessas aptit. Hon äter som en gris, bokstavligt talat. Men det är ju bra, hon växer så det knakar den sötnöten!
 
 
Idag gick vi upp vid kvart över 8, lite sovmorgon hihi.. Jag tränade medan pappa & nessis busade. Sedan när jag var klar började vi storstäda och så. Sedan började vi med maten. Kött, bulgur, sallad och god sås! Det bjöd vi nessas g-mormor på. Riktigt smarrigt var det! ;) .. 
 
Sedan slocknade nessa vid ett, och sov ca 50 minuter. Därefter kom nessas farmor och hennes tre farbröder. De var kvar tills typ 5 tiden. & nyss åt vi god god mat! Älsklingen och nessa åt friterade pommes och något till, och jag gjorde några mackor typ haha :P 
 
Nu badar Nessis och pappsen, och jag ska väl städa undan matresterna som är på golvet, bordet & ja överallt, samt hennes leksaker hihi..
 
 
Jobb imorgon, 12.00-16.15.. Kort dag, skönt =) .. Om inte jobbet ringer in mig på morgonen förståss, men de får vi se =) 
 
 
Senare ikväll blir det kanske min goda & nyttiga smoothie! Mums. Puss! 

130209

Tja! På förmiddagen kom nessas farmor och farbror på besök :) innan det var jag i gymet. Vid 14 tiden gick vi till rosta för att möta Jessica, träffa henne och hennes fina och super glada Ronja. Var trevlig, åt Saigon och busade osv. Vanessa var väl lite tjurig annars var de trevligt ;)


Tittade nyss på down on the road. Tror jag den heter. Brutal film :( kommer inte våga gå i närheten av en skog längre haha :(. Fast så bra var den inte. Åt lite gottis till det, men ja de är ju lördag.


Imorgon blir det i alla fall att bjuda Vanessas g-mormor på mat, kommer bli super gott! Innan det ska jag i alla fall träna!! Happ, då var denna helg över


Kramar!


130208

Hallå! Skön dag idag, jobbade från 09.00-13.00. :) var ute den sista timmen med barnen, lekte kull! Sedan var det bara & cykla hem i kylan :(:(. Kom hem och tog en varm kopp oboy. Sedan hämta jag snuttis. Vid tre. Då blev det promenad till nessas g-mormor och där åt vi äpple paj ;). Det älskade hon kan man verkligen säga.. :). Men fredag idag så, självklart man kan unna sig något då, speciellt min fina tjej!

Imorgon blir det att träna, sedan vid 14 tiden ska jag och Nessa leka med Jessica och Ronja! Äta god mat också, :). Sedan blir det kanske att fixa vårat sovrum till Nessas sovrum.


Kram!


130206

Hallå!
 
 
 

Helt trött och slut .. Jobbet ringde mig vid halv 7, ( tur att man precis vaknat ) och frågade om jag kunde hoppa in tidigare, om jag åtminstone kunde komma in till 8 istället för 9 och stanna kvar till 4 istället för 1. & så snäll som jag är s¨sa jag ja ;) Så ja tog på mig kläderna och sedan hoppa jag på cykeln ( idiot som jag är ) och cyklar på 50 minuter, över en mil!! Duktigt tycker jag.. :P Dom uppskattar att jag kommer och jobbar extra etc, har ju jobbat mycket mer denna vecka än vad jag egentligen skulle göra, men de gör mig ingenting. Bara så otroligt roligt!! :P Tiden bara rinner iväg i stortset på jobbet, najs!! Sedan får jag kvällarna med snuttilutt också, men längtar till helgen då man får mer tid med henne!
 
Ikväll när jag kom till snuttans dagis så kom hon springandes till mig som alltid *MAMMA KOMMER!!:P* så söt, älskar det!!  Sedan blev det affären som vanligt, efteråt åt vi mat och sedan tog vi ett mysigt bad tillsammans.
 
 
Nyligen tittat på Pretty little liars, och snart ska jag lägga mig. Jobb imorgon 07.30-15.00 .. Men snart helg ;) Kram!

130205

Skönt att man fått lite mer fastare jobb på den förskolan jag jobbat i denna vecka ;) tills sommaren i alls fall ^^ de sa att de var riktigt nöjda och trygga med mig. Så ska jobba där 3-4 ggr i veckan , mer om de behövs! Sedan resten av dagarna på andra ställen. Känns så skönt!! Fick ett halsband av en flicka också, som hon gjort. Super gulligt. Sedan gjorde jag ett fint armband till min Lilla snutt ;).

Cyklade till jobbet idag, en mil dit, säkert lite mer? Sedan hem. Super skönt.

Imorgon blir det jobb 09.00-13.15.

Nu ska jag fixa lite sedan hämta min älskling på dagis!!! Som jag saknat sååååå!! Kramar!<3


130204

Har kanske chans att få en liten längre anställning på detta jobb jag var idag. Kommer jobba kvar på BBU men kommer få vara mest där jag var idag :) dom behöver som sagt personal :) + att jag jobbar med MIN gamla Lekis lärare xD. Imorgon ska jag cykla till jobbet. En mil dit. Så blir skönt. Börjat halv 8 till 16.00. Kram!


*

Blev ingen bio idag pga lite omständigheter :/ får bli en annan dag! Istället så fick vi besök av nessas farmor, två farbröder och Sabina. :) blev fika och en massa bus och lek! Hon sover nu, jag somnade med henne men älsklingen väckte mig ;) då blev det min goda men nyttiga smoothie! :)


Tittar på någon rekord program på tv, och myser med hjärtat mitt. Snart sängen för imorgon blir det jobb. Puss!


130203

Då är helgen snart över då! Redan? Precis tränat. Ska ta ett bad med snuttan snart! Myspys!

Igår kväll efter att jag nattat snuttan. Oftast jag som nattar henne eftersom hon bara kan somna med mig ;) så tog jag en promenad till vivalla och träffade Tobias, Linus, och Sandra. Riktigt trevligt och träffa gamla vänner och spela spel :) fick skjuts av min snälla pappa hem, vid elva :) kändes lagom.


Idag klockan 15.30 ska jag på bio med Natalie. Längesedan så kommer bli super trevligt och få lite tid med henne :).


Får se hur nessa mår idag och ikväll, om hon ska till dagis imorgon eller inte. Hon verkar må bättre :) för hände ingen olycka i sängen i natt i alla fall ;)


Kramar!


130202

Hallå!

Tredje dagen på jobbet gick kanon. Synd att jag inte ska vara där nästa vecka..:/. I alla fall, nyss tränat.. Ska äta frukost nu, sedan ska nog älsklingen sova lite, sen kanske jag? Haha. :) bra att det är helg. För då kan man turas om :)


Vid ett ska jag och Vanessa möta Amaal, och ta en lunch på stan :) sedan efteråt ska jag älsklingen och Vanessa nog till hennes farmor. :)

Blir nog filmkväll med hennes farbröder sen också.


Kram!


Morgon mys innan jobbet! <3


RSS 2.0