130227

Tja hallå!
 
 
Kom hem för ett tag sedan.. Vart på marieberg och sedan storhandlat mat, med lilla hjärtat och hennes morfar.
Jag köpte två par skor till mig ( välbehövligt ) och tösen fick ett par grymt snygga jeans och en tuff tröja! Super skönt det känns nu med massvis med mat och grejer hihi..
Förresten... far min kom över med en present till mig och älsklingen :o .. En ny laptop! Han vet ju hur mycket våran krånglar etc, men han hade ju inte behövt köpa en :o dock så är det suuuper snällt & gulligt av honom! Super fin är den också, och super bra! Så en bra dag idag har det varit. Vanessa har varit så glad och pigg hela dagen, inte varit trotsig en enda gång :o .. sov inget i natt, men sov från halv 8 imorse till kvart över 1 ? :o .. haha tänkte att jag inte skulle väcka henne, så hon får sova ut lite, nu efter hon varit sjukt etc. Men sedan har de varit i fullgång och hon har bara varit glad och sprallig. Kanske var sömn hon behövde? i alla fall vart kul att vara hemma med henne idag, men imorgon är det dagis för henne igen, och fan ta den persponen som smittar henne igen hehe. Imorgon jobbar jag 09.00-14.30. Jobbet ringde mig idag & frågade om jag kunde jobba extra, skulle egentligen sluta 13.00. Men kul att de fortfarande trivs med mig.
 
Får skjuts till jobbet imorgon eftersom cykeln är på lagning, men pappa ska lämna den till mitt jobb imorgon så jag i alla fall kan cykla hem. Är ju nästan som träning. En mil till jobbet, en mil hem från jobbet. Två mil per dag alltså, i motvind. Grymt.. Nu ska jag kolla lite på datan osv, men ha en bra måndag. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0