hellohi

Äntligen sommarvärme :) .. Slutar skolan den 4 juni.. & det är äntligen varmt , igen. Det är så skönt ute, ska nog snart gå ut och sola tror jag. Måste ju vara bruuuun.. Jag hoppas att jag får sommarjobb så att ja får pengar i sommar, annars kommer jag leva fattigt and that´s not fun. :/ ..Jag hoppas fan att jag klarar Matte A, för jag orkar fan inte få gå om hela kursen i tvåan ;S .. Men man får väl vänta och hoppas? . Imorgon har vi inga lektioner, men ja vetej om ja måste dit och redovisa, liksom redovisa en kvart sen hem igen? medans man egentligen kan få soooova tills tolv eller något liknade. På fredag ska jag och Natta till Jonte och Chriss och de i stockholm :) .. De ska bli kul, vi får skjuts dit, slipper slösa pengar på att åka buss/tåg :/  & de var längesen vi var i sthlm tycker jag, nästan tre veckor och det är en evighet^^
aja, måste plugga lite nu, ses <3

It´s me .

Hejsan! Just nu sitter jag i skolan och har ingen lektion. Vet inte vad jag ska göra, men ska vänta på tjejerna innan ja ska äta. De har lektion. Imorgon kommer jag bara ha en lektion från kl 10-11, onödigt egentligen:S . Slutar skolan den 4 juni, så jävla skönt, ska ha ett härligt sommarlov då. Men jag hoppas att ja får sommarjobb och i så fall kommer jag ha så jävla mycket att göra, & jag måste ju hinna träffa min älskling också. Sommarlovet är allt för kort! =( . Vet inte vad jag ska skriva direkt. Inget särskilt har hänt typ!  Ska kanske färga håret idag igen, ska försöka få det helt blondt igen, har ju haft minst tusen färger i håret, och nu har jag blondt över hår och mörkt underhår och underlugg, så jag ska försöka få det helt blondt, en så länge har jag färgat två gånger, och det är lite ljusare, men måste färga lite till! Men de kommer bli snyggt ;) För sen innan skolan slutar ska jag nog färga mörka slingor i de blonda håret, det verkar snyggt.
Jag älskar One tree hill :D Jag har sett massa nya avsnitten som inte ens kommit till sverige en, & de ser jag varje veckan i datan. One tree hill kan påminna lite om mig & jonte faktiskt :) <3


Remeber that : I will allways love you for ever Jonte, You and me, we leave the world behind us! <3

Pussadjöö /  eran elly.

sjukhuset!

Idag var jag på sjukhuset angående min Yrsel! Det var väldigt många övningar man skulle göra, & jag blev skit yr :( .. Först satt dom på en grej över mitt huvud med en kamera, och då fick jag bara röra mina ögon, jag skulle kolla på massa prickar & fyrkanter som rörde sig, och de förflyttade sig etc & då fick jag bara röra mina ögon och jag skulle ju följa efter dom, jobbigt var de för det blev snabbare.. Sen fick jag en stor grej över mina ögon, som var tjockt och de gjorde lite ont, men dåå kände jag mig blind för jag kunde inte se någonting. Jag skulle göra som dom sa åt mig att göra, typ "vänster" då skulle jag kolla med ögonen åt vänster , fast det var ju svart men det var en kamera inuti den etc. Sen skulle dom spruta både kallt och varmt vatten i båda mina öron;o skit läskigt, blev typ yr av det, efteråt när de var färdigt. Sen satt vi bara och prata, sen när dom tog bort den dära stora svarta grejen jag hade iför ögonen så var det som om jag var nyvaken , jag var rätt så yr och kunde inte se så mycket :( ..
Men resultatet blev att jag inte har någon balans kvar i vänstra örat, och jag har nästan ingen balans i höra örat :S .. Han blev så chockad att jag ens kunde gå?! . Men antar att jag tränat det i alla mina år. Det fanns ingenting jag kunde göra åt det, inte operera eller något, för balansen var redan förstörd, sen jag var liten. Jag kunde träna med att gå mycket och försöka vara mycket aktiv. Men det är så konstigt att jag kan gå fast jag inte har någon balans kvar? aja :P det var min dag haha!!

Pussadjööö / ELLY


psykopat?

image6


"Först tvingades Elisabeth att bygga sitt eget källarfängelse.

Sedan drogades hon med eter och sattes i handbojor av Josef Fritzl.

- Jag fick skrika tills jag tappade rösten, säger hon i förhör."


Det här är så jävla sjukt!! Jag blir så jävla arg av allt han den dära Josef gjort! :S Han är värd en plågsam död!


min åsikt!

Jag kan inte fatta hur man kan våldta sin egen dotter och sedan göra barn! Gubben hade t.o.m gjort ett ljudinsolerat rum/källare där hon och vissa av barnen fick  vara i :S Hur fan kan man vara så jävla desperat? Han har ju för fan förstört mångas liv nu! åååh gaah ! jag blir så jävla irreterad! Fan, hur kan man bli så konstig att man tänker ha sex med sin egen dotter? av samma kött och blod! yurk! vissa är ju lite konstiga! Men man blir irreterad eller hur? .. Hoppas han inte lever länge till :)

Pussadjööööö!!

// ELLY

RSS 2.0