121130

Hallå! 
 
 

Idag har jag och Vanessa haft mys dag, i alla fall på förmiddagen! :P Efter lunch och hennes sovstund ( alltså vid halv 2 ca ) så kom Vanesss farmor & faster hit en sväng, de skulle ta med Vanessa i ett par timmar och baka och umgås. Så hon borde komma hem när som tycker jag, så grymt tomt utan henne! Gah.. I alla fall, under tiden har jag tränat, handlat och stor städat! Även hunnit titta Ghost whisperer som jag börjat titta lite på.. Maten är även färdig, till älsklingen. Ikväll blir det eventuellt lite film & gottis. Mys fredag med andra ord, finns inget bättre än att vara med sin älskade familj en sådan kylig dag! 
 
 
Ha en fortsatt trevlig dag! Kramar! 

Gullehönan!


121127

Hallå!
 
 

Så. Nästan alla julklappar inhandlade.. I alla fall till pappa, Vanessa,  Leszek, Felicia, och Rebecca. Beställde även Viktorias födelsedags present nyligen ( betalade direkt ) .. :P  Så är bara några kvar,  typ 2 st. 
Har även en hel del paket att hämta ut snart också, älskar sånt! :P .. Kom nyligen hem, så jobbigt med detta pissväder, men snart bege sig ut igen, och hämta snuttis på dagis...;D .. Kram! 

121126

Hej hallå! Idag vakna nessa kvart över 7. Men hon somna också strax innan 8:)) så har fixat oss, ätit frukost och det. Hon börjar dock inte förens kvart i elva. Men leker lite med leklera nu som vanligt ... Puss!


121123

Har inte skrivit på ett tag ser jag, inte haft något speciellt & skriva antar jag :) gör väl de vanliga , tränar, är med dottern min, en massa möten och kanske träffar vänner/familj också :) och oh vad jag älskar våran dotter! Världens finaste skatt! Kram! 


Min snuttis!!<3


121121

Har städat på förmiddagen och Vanessa är så duktig , hon har hjälpt mig att städa :)). Leker lite med leklera just nu och ser chuck. Ska snart cykla till dagis. Kram


Morgon lek med snuttis!

Och små saffrans scones!


Vart bara tvungen ;)


Världens finaste!


121119

Hej! 
 
 

Idag fick Vanessa gå på dagis, hon ska gå månd-tors i ett par veckor frammåt, typ till jul.
Så hon började kvart i elva, och går till 5 :// .. I alla fall, har precis ätit, och ska snart ta cykeln till stan..
Ska på ett möte.. suck.. 
 
I alla fall, igår köpte jag och älsklingen två julklappar till snuttan, :P ska köpa mer senare,
men dehär sakerna var vi bara tvugna att köpa nu!! :P Sedan köpte vi en pulka till henne, så hoppas på snö i år.
 
Nej nu måste jag kolla igenom lite papper och sedan börja cykla iväg.. Kram! 

121118

Hallå!
 
 

Igår var  jag och bästa vän på bio, vi såg Twilight - Breaking dawn part 2, den var så jävla bra! :P
Fyfan den bästa, helt klart. Till filmen åt vi lite gottis också, sedan efter fimen gick vi till rese där vi tog samma buss hem, fast hon till sig och jag till mig. 
När jag kom hem var Matte hos oss, så jag älsklingen & matte tittade på Ice ages 4 haha.. :P
Sedan drog matte hem, och då somna vi ganska fort...
 
Idag fick jag sova till kvart i 9 ca, riktigt skönt må jag säga! & då vare älsklingens tur och sova, jag och vanessa gick ut på promenad, vi sprang faktiskt, tyckte hon var super skoj, och jag med!
 
Nu har hon precis ätit och älsklingen försöker natta henne. Så ska faktiskt slänga mig i badet, fryser!.. Kram!

121117

God morgon! Idag vaknade skrutt klockan 6. Ovanligt. Riktigt plågsamt att gå upp så tidigt. Men ja vad gör man? Har ätit frukost tillsammans, och så badade hon nyss. Nu blire lite bus och mys innan jag ska väcka älsklingen som ska upp när han sovit två timmar ( alltså vid 8 ) för då är det min tur & sova lite ;)


Efter lunch ska vi till Vanessas farmor och vara där ett tag och sedan ikväll ska jag och Natalie på bio ;) riktigt kul ska det bli!! :)<3


121116

Godmorgon! Igår efter dagis träffade vi Amaal. Tog en promenad, och sedan bakade vi pepparkakor och saffrans scones. :)) så kul att baka. Måste bara komma på något nytt & baka :).

Kom nyss hem från ett spinnings pass och äter frukost just nu. Ska strax hoppa in i duschen. Kram.


Godmorgon!

Vanessa älskar att klä ut sig! Dock så ska man köpa lite roliga kläder som hon kan klä ut sig med :)) men såhär ser varje morgon ut typ ;)


121114

Hallåa!
 
 

Imorse lämnade jag snuttis 08.15, eftersom hon skulle fotograferas!! :P Så idag fick vi ställa klockan på 06.30.. Blev en tidig morgon för oss.. Men vad gör man inte, när hon 'ändå ska fotogtraferas med förskolan för första gången! ':P
 
Sedan blev det gymmet som vanligt,  körde på i 90 minuter. Grymt skönt.. Kom hem och duschade, fixade mig och sedan tittade jag på det nya 90210 avsnittet. Efter det gjorde jag pommes och korv typ, efteråt började jag dammsuga hela lägenheten och ja, städa like always.
 
Om en timme ca, ska jag hämta upp snutt.. Blir förmodligen och ta en promenad till pappa/morfars jobb. Han ska köra mig till stan, ska på ett möte, och under tiden ska han ta hand om henne, så otippat att inte mötet kunde vara under tiden då hon är på dagis? men men, hon får ju va lite med morfar, vilket hon älskar! :P
 
Ha det bäst. Kram!

Fotografering!

Idag ska snutt fotograferas! ;d


Pepparkaksbak!

Med Vanessa och Natalie!


121113

Såja, nu är biljetterna till Twilight - Breaking dawn part 2 beställda! :P Ska hämta ut dom imorgon.
Det blir jag och Natalie som går på den, på lördag! Men inte allt för sent, eftersom snutt och älsklingen är hemma. Men 17.40 går den! åååh gud vad jag längtar!! Är som ett barn på julafton..
 
 
 
Ska hämta snutt på dagis snart, sedan när Natalie slutat skolan, så ska vi baka pepparkakor! Mums! ;)
 
 
Kramar!♥
 

<3

Ja. Här leker man ;)


121112

Hallåa!
 
 

Kom nyss hem från en promenad =) och äter smörgås rån.. 
 
Idag var Jessica&ronja och Tobias här på besök i ett par timmar, lekte och prata en hel del.
Sedan tog vi en promenad och ja, nu e jag och snuttan här hemma igen. Dags och städa kanske? haha men bäst och göra det när snuttis sover, för annars tar hon bara ut allt igen ;b ..
 
Så trött på en sak, måste börja gå på en grej för att få mina pengar... suck.. inte diekt att dom kommer hjälpa mig att få jobb, har fått jobb på egen hand och får nog fler jobb på egen hand en av dom. aja =) .. jobbiga är att tjejen måste gå på dagis ev 4 dagar i veckan ist för 3 isf.. :// 
 
 
kram.. 

Mammas och pappas charmtroll!<3


121111

Hejsan!
 
 

Idag är det ju tråkiga söndag, fast farsdag.. =) .. 
Älsklingen fick en tröja där det står : Gilla pappa" och en tumme upp på ;b sedan lite andra smått och gott saker, lite skämt grejer etc. Fick sova till nio idag, skönt som satan.. Efteråt drog jag till gymmet, och tränade stenhårt, gött det med. Nyligen väckte jag snuttan som nästan sovit två timmar ;d .. Hennes farmor och ena farbror är här också. Så de leker lite med henne, tänkte passa skriva lite blogg..
 
 
Filmen igår, TED.. var inte så bra som man trodde ... den var för grov för att gå med sina små syskon med... nästan pinsam.. Sedan snuskig, jag skiter väl i om de e snuskigt och så men att gå med sina syskon på den .. :s sedan skratta man kanske 2-3 gånger, annars var den tråkig.. aja, rekomenderas inte i alla fall. Men var ju ändå myskigt och gå på bio med mina syskon. 
 
Nästa film vi ska se på är Twilight! Längtar som skjutton, men det blir med älsklingen och bästa vän antar jag ? ;)
 
 
Ikväll blir det i alla fall nya Johan falk! Kraam! 

121110

God morgon världen! Snuttis sov till halv åtta, som vanligt typ :)). Åt frukost tillsammans, Felicia vaknade också då typ ;)) har badat snuttan och sedan typ stor städat medan hon målat och lekt med lera med moster. Älsklingen sover, det ska han få göra ett tag till! Efter lunch kommer mamma/mormor , syster/moster och ullis hit på fika. Jag och Felicia ska baka saffran scones. ;). Och ikväll blir det bio, TED! Kramar!


121109

Idag har vi fått mycket gjort. :)). Åt lunch hos mormor/g-mormor och sov även middag där ;). Sedan kom vi hem runt halv 4 och busade en massa. Vid halv 5 tog vi en kvälls promenad ( var kålsvart ute :o ) till stan där vi skulle möta Felicia (moster). Sedan blev det bussen hem, och en massa bus innan snuttis skulle sova ;). Idag beställde vi dock Bon Jovi biljetterna!!!! Fick det som en tidig födelsedags present av pappa, skulle egentligen betala själv, men fick det som en tidig present istället!! :D. Taggad till tusen haha. Älsklingen är med sina jobbar kompisar just nu, men han kommer nog hem snart :) imorgon har vi ganska mycket & göra också :) kram!


Yea!

Måste bara säga en sak....BON JOVI konsert i maj med världens bästa vän!!!:d<3 ska beställa biljetterna idag!!!! Fasen vad kul & vad man längtar!! Långt kvar men ändå ;) något & se fram emot! :):)


<3

Vanessa psykar oss genom att pussa lek leran. Sen trodde jag hon skulle rita haha men hon leker hellre med kritorna ;p


121108

God morgon! Redan torsdag. Imorgon kommer min syster hit och stannar till söndag, och på lördag blir det bio med mina systrar! :).

Igår köpte jag kritor, papper och leklera till snuttan. Så nu innan dagis ska vi nog leka lite med lera :)). Kram!


121107

Hej. Kom nyss till Vanessas farmor. Kan knappt skriva med fingrarna, tog en promenad hit, råkade gå omvägar :(. Kram!


..

Hallå! Idag gjorde jag Saffran scones, Riktigt goda blev dom, första gången jag gjorde dom också!
Lill snuttan var inte lös i magen idag på dagis, vilket är awesome! (y).. Men snuttan har fått sömnproblem verkar det som? förut tog de högst 15 minuter att natta henne, oftast 5 minuter.. Men igår tog det två timmar, idag la jag henne vid sju.. och sedan somna hon, fast ändå inte, halv öppna ögon, så fort hon såg mig ställa mig upp börja hon gråta.. hmms.. ändå så var/är hon riktigt trött också? aja. nu ligger älsklingen där inne med henne, har sagt åt han att han ska äta så kan jag ligga där och försöka natta henne, men aa ;p.. har gjort chockladpudding, vi ska äta till någon film, inte ätit det på år och dar. Haft det hemma hur länge som hellst. Kram! 

121106

Ny vecka och ny dagis vecka ;) iaf.. Får se om hon fortfarande är lös i magen på dagis, i så fall ska jag ringa barn läkaren så de kan kolla upp henne :) när hon är på dagis så ska jag passa på & gymma lite. Måste också kolla efter målarfärg eller något? Snuttan gillar ju att måla :):)


Hennes första teckning... Dock ritade jag lite runt den, ni ser dom fula grisarna och , ja de där? Haha. De i mitten rita hon :).


Kram


*121105*

Tja! Idag vakna Vanessa 10 i 9 :o rekord tid!!! Super skönt dock. Nu har vi precis badat, tillsammans. Mysigt! Ska snart bege oss till en affär, och kolla på lite mysiga och varma kläder till Vanessa :)) kram!


*121104*

Vart här hos Elin i Degerfors sen igår eftermiddag. Precis ätit lunch. Vanessa sover så sött, hon har dock varit lite bråkig men ja, sånt som hör till antar jag. :)). Pappa ska väl hämta oss snart, vet inte när, får se vad som händer sen. :)) kram


121103

Tja! Idag fick jag sova till 20 över 9, helt okej ;) iaf. Tog ett morgon bad med snuttan. Har packat lite i väskan och så, ska nämligen till Elin och hennes familj idag, sova där tills imorgon. Det blir nog trevligt det :)) får se hur bra barnen sover ikväll/natt då ;) iaf min tös. Ha en bra lördag! Puss.


1 november 2012!

Då var det tandläkaren idag :/ lagade ett hål, halv 9 och är fortfarande bedövad ://. Iaf sprang 6 km innan, :)). Idag e Vanessa hemma från dagis, verkar vara någon magsjuka där, det roliga är att hon bara blir lös i magen på dagis, men hemma är allt som det ska, aja. Natalie och Linda är här, så vi ska snart ta en promenad upp till stan och käka något. Vrål hungrig ://. Kramar!


RSS 2.0