Aug. 31, 2013

Hallå! Kvällen igår blev riktigt lyckad faktiskt. Vi följde dock inte med ut på krogen eftersom vi varit vakna sedan 6 på morgonen och fullt ös hela dagen och sånt. Så vi valde att stanna kvar hemma i stället :) men annars vart kvällen bra. Rätt många blev vi också, över 25 personer i våran lilla lägenhet. Tog dock inga bilder, ångrar det nu hah!

Ikväll skulle vi på Tobias födelsedags fest, men vi.. Eller rättare sagt jag mår inte så bra så vi valde att stanna hemma och ha filmkväll istället. :). Kram!


Aug. 30, 2013

Hallå! Igår eftermiddag kom Emma hit på besök till oss. Vi lekte lite ute och inne och fikade och hade det riktigt trevligt. Sedan vid sju drog hon hemåt.

I helgen ska Vanessa sova hos morfar, leszek fyller på tisdag så ska fira han idag med några vänner till oss. :). Så efter jobb blir det storstädning. :)
Blir säkert trevligt. Kram!


Aug. 28, 2013

Idag var de en lång dag, men var på ett super bra ställe, med små barn! Saknade dock Vanessa mer! 08-16. Men gick super bra. Dom tog mitt namn och nummer så de kan höra av sig till mig direkt när de behöver hjälp sa dom:).

Vanessa somna nyss, hon brukar somna va 20 annars :o men hon var super trött. Ska själv snart sova, måste bara se nya avsnittet av pll först med vattenmelon. Jobb imorgon 07.30-15.00 i hovsta. Men får skjuts dit. För vene vart de ligger eller hur man cyklar dit haha.


Kram!


Aug. 26, 2013

Hallå! En lång dag på jobbet idag. De ringde in mig halv 7 imorse. En mil härifrån, där mina gamla kollegor som jag jobbade med i våras jobbar nu:) jobbade där i torsdags så dom ringde in mig idag :) kom dit åtta ca, tog 45 minuter att cykla. Mer än en mil dit. Slutade strax efter 4. Morfar hämtade Vanessa idag.


Jag och Vanessa åt lite och sedan badade vi tillsammans, la pussel och läste lite böcker. Myshönan! Idag tog det tid för snuttan att somna. Men tillslut så .. Brukar annars högst ta 15 min.

Fick även en kallelse till tandläkaren, inte jag utan Vanessa ;) så blir första gången för henne. Den 10 sept. Halv tio. Ska bli super kul. Jag och fästmannen ska dit tillsammans eftersom det är första gången.

Ska snart sova, upp tidigt imorgon. Vet inte när jag börjar eller vart jag ska jobba. Men någon stans blir det. Så upp kvart i sju.. Vanessa verkar känna av att jag ska upp och jobba, så hon vaknar lagom den tiden också -.- haha. Men då hinner jag pussa på henne lite. Kram!


Aug. 25, 2013

Kom nyss hem från min springrunda, sprang dock inte lika långt som igår. Hade en sån träningsvärk från igår, allt man gjort, spungit och alla ben&mag övningar haha. Men blev i alla fall 6 km.

Ska snart ställa mig och börja göra de nyttiga pannkakorna. Eller aa för tidigt. Men tänkte göra smeten och så ska Vanessa få vara med och hjälpa till :).

I eftermiddag kommer mormor och Co. På besök. Kram!


Aug. 24, 2013

Kom nyss hem från min springrunda, blev 7 km idag :) blev ju ingen träning i torsdags och igår för jobbade länge och igår storhandlade vi efter jobbet och dagis + att man var ganska så förkyld. Så fick bli träning idag och imorgon istället :) för nu mår man bättre ;).

Ska snart ta cykeln med Vanessa till Ica och köpa citron sås och gurka och dipp osv. Tänkte göra ungnsbakad lax med potatis idag och ikväll blir det gurka och dipp till the bourne legacy. Blir nog en bra helg det här. Kram!


Aug. 22, 2013

Hallå! Då slocknade lillan nyss. Trött tjej efter en hel dag på dagis, och så hämtade morfar henne, så antar att hon fick glass ;)

Lång dag idag på jobbet, grymt kul att jag träffade mina gamla kollegor :). Dagen gick bra, men är riktigt förkyld och seg så var ganska jobbigt men fick huvudvärk tablett av en annan kollega :). Sen blev de cykla hem, och efter en stund kom Vanessa och hennes morfar :)


Nu ska jag lägga mig i soffan med vattenmelon och mysa med mannen min! Kort dag imorgon, blir eventuellt att träffa Amaal efter jobbet och ta en fika. Kram!


Aug. 21, 2013

Hallå! Har varit en hel del jobb denna vecka. Men har även hunnit träna innan eller efter, skönt. Vägde mig igår och väger visst 53 kg nu. :) vill dock inte gå ner något.

Imorgon jobbar jag 07.14-15.45. Lång dag.. Morfar hämtar nessis från dagis.
Men på fredag jobbar jag bara 9.15-13.15. Skönt med en kort dag på en fredag.

Sitter och läser bok med Vanessa och snart är det sängen för henne. Puss och kram!


Aug. 19, 2013

Hallå! Idag började jag jobba igen efter en rätt lång semester. Kändes dock tungt, saknade Vanessa som tusen!
Jobbade 07.45-14.00. Så en ganska mjuk start :) efter jobbet så passade jag på att springa lite, blev en liten runda idag för saknade Vanessa och ville bara hämta henne :). Så hämta henne strax innan halv 4.
Älsklingen lämnade henne med vagnen, och jag kom med cykeln xD så fick gå hem med cykel och vagn och en liten trött Vanessa efter dagens bravader. ;p. Sen blev det lite lek i gården en stund innan vi gick upp och gjorde middag.

Nu läser vi lite. Kram!


130818

Hejsan! Längesen jag skrev inlägg från datan, brukar aldrig ha tid med datan så därför brukar det oftast bli från mobilen.. =) Idag har jag tränat, sedan har familjen umgåtts tillsammans, även hälsat på Vanessas farbror Peter och hans tjej, dit kom även faster, farmor och andra farbror. Så blev lite trevligt det. Vanessa sov inte middag idag så hon slocknade klockan 6 efter kvällsmaten. Snuttisen då!
 
Inget intressant har hänt eller så, så har ingenting & skriva .. Men imorgon blir det dagis & jobb för våran del.
 
Välkommen tillbaka verkligheten!
 
 
Puss och kram.
 

Aug. 17, 2013

Hej! Så skönt att lilltjejen börjat sova lite längre i alla fall :). Hela veckan har hon sovit till 8. Fått väcka henne vissa dagar t.om haha. :).

Idag har jag tränat( som vanligt ). Sedan har vi vart hos vanessas farmor under dagen. Tog en promenad dit, och hem. Hela familjen. Super skönt.

Vanessa sover och jag sitter med min pople och funderar på att göra en macka, varit ganska dålig på att äta idag. Kram!

https://cdn3.cdnme.se/530340/6-3/pic_520fcfd3e087c37b52c3604b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/530340/6-3/pic_520fcfd4e087c37c5dd7fa80.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/530340/6-3/pic_520fcfd5ddf2b34e47c39936.jpg" class="image">


Aug. 17, 2013

Hej! Så skönt att lilltjejen börjat sova lite längre i alla fall :). Hela veckan har hon sovit till 8. Fått väcka henne vissa dagar t.om haha. :).

Idag har jag tränat( som vanligt ). Sedan har vi vart hos vanessas farmor under dagen. Tog en promenad dit, och hem. Hela familjen. Super skönt.

Vanessa sover och jag sitter med min pople och funderar på att göra en macka, varit ganska dålig på att äta idag. Kram!

https://cdn3.cdnme.se/530340/6-3/pic_520fcfd3e087c37b52c3604b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/530340/6-3/pic_520fcfd4e087c37c5dd7fa80.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/530340/6-3/pic_520fcfd5ddf2b34e47c39936.jpg" class="image">


Aug. 16, 2013

Hejsan! Idag tog jag och Vanessa promenad runt skogen, sen till vivalla, till vanessas morfar. Åt på Max, men jag åt kyckling sallad, nyttigare variant. :)
Sedan somna Vanessa, så vi tog en promenad till oxhagen och fortsatte mot stan ;). Köpte kläder till både mig och Vanessa, mums! Shopaholic.
Sedan gick Vanessa och jag hem till oxhagen, Vanessa gick hem själv från stan. Duktiga tjejen som orkar gå så långt??? Gått minst 2 mil idag, skulle inte förvåna mig om det var mer än så :)


Efter det har vi busat som satan i gatan :)

Nu har jag och älskling bokat hotell i Paris. Ett 4 stjärnigt hotell, bra pris, pool, tränings rum, bar, kök i rummet, 20 minuter från eiffel tornet och nära pendel tåg till andra sedvärdigheter :). Så nu är allt klart ;) bara den "minsta" detaljen kvar, att spara pengar. Men det går :).

Kram!!


Aug. 15, 2013

Hallå! Vanessa somna nyss! Idag åt vi havre pannkakor med färska bär i stället för sylt, till lunch! Väldigt mättande och nyttigt. Super gott var de också. Dock så är jag inte duktig på att hålla dom hela när jag steker dom. Så dom blev väldigt söndriga men de gör inget, de skulle ändå ner i magen.
Tycker att det är kul att pröva på nya saker att laga/baka!

Imorse tog en i lång och snabb promenad runt skogen, skulle till lekparken. Men de var för blött glömde handduk att torka med. Så vi tog en till promenad runt skogen, denna gång fick Vanessa själv. Nästan hela biten, så duktig!! Får se Vad som händer i eftermiddag då. Kram!


Aug. 13, 2013

Hallå! Börjar jobba igen på måndag, eftersom de flesta börjar jobba då och många börjar skolan :) och torsdag och fredag är alla förskolor stängda. Får se om jag får börja redan imorgon, annars måndag :)

Vanessa fick gå en kortis idag i alla fall, så jag hann fixa lite hemma osv, :) hann även springa ( gymmet är stängd denna vecka ) så jag tog en spring tur i skogen. Tre varv runt skogen = 8 km!! Grymt stolt är jag!! Men imorgon orkar jag nog inte springa så mycket, rätt så ont i benen just nu :/ men ett par km klarar jag nog av. Vanessa får gå en kortis imorgon med eftersom hon varit ledig Så mycket och är ledig torsdag och fredag igen, sen tycker hon att det är super kul att komma tillbaka! :) hon blev så klart glad när jag hämtade henne men hon ville nästan stanna en liten stund till :)

Och imorgon ska jag hämta min fina klocka som varit inlämnat en längre period!

Prövade något nytt idag, gjorde Amerikanska pannkakor med bär och banan! Super gott ut. Ser kanske inte så gott ut på bilden, men det var super gott och nyttigt! Vanessa tyckte om det, och hon är rätt kräsen ibland ;).

Nu ska jag mysa med mannen min. Puss!


Aug. 12, 2013

Kan säga att jag saknar Gotland redan ://. Hade så otroligt roligt där. Allt var bra, för det mesta. Saknade dock älsklingen förståss. Nedan för kommer några bilder.


Kom hem klockan halv 8 imorse. Så då blev det frukost med familjen. Efter det har vi tvättat och packar upp och grejat. Även hunnit tagit lång promenad i snabb takt och lekt lite i parken innan det började regna -,- och affären två gånger! Medan Vanessa vilade efter lunch så passade jag på att springa lite, ca 40 minuter. Skönt det :).

Leker lite nu och oj vad Vanessa är uppmärksamhet sjuk -.- snart kommer älsklingen hem! Längtar. Kram !


Aug. 05, 2013

Idag efter träning och morgon rutinerna så träffade jag Natalie en stund och åt lunch på stan innan jag skulle hämta Vanessa från dagis. Super trevligt, brun och fin var hon från sin semester. :). Efteråt drog jag och Vanessa till parken och lekte i några timmar, sedan cykla vi till affären, och köpte glass, de förtjänar man i denna värme.. :)

Nu busar vi lite och om ett tag är de läggdags för damen och imorgon vid 2 kommer Emelie och vid ca 4 åker vi till Nynäshamn. Mysigt. Kram!


Aug. 04, 2013

I helgen har Vanessa haft feber, typiskt! Men idag vaknade en jätte glad och busig tjej. Så då var febern borta, skönt! Eftersom vi åker till Gotland på tisdag em. Så idag har vi varit ute det mesta av dagen, dock inte lika varmt som igår, men men. Träffat nessas g-mormor, mormor, mostrarna och Allan :) och farbror Jacek en stund också.

& som vanligt har jag hunnit med träning också. Det är ju ett måste för Min del.

Imorgon går Vanessa på dagis, en kort dag ev. Sen e hon ledig resten av veckan + måndag veckan efter. Skönt med lite mer ledigt även om hon varit ledig mycket i sommar, men nu ska vi ju på semester. Mys. Puss


Aug. 01, 2013

Skönt att jobben snart kommer igång igen!! Ska ju till Gotland nästa vecka så tog ledigt för mig och Vanessa. Men efter det drar jobben igång igen;) hoppas jag fastnar på ett minst lika bra ställe som jag stannade ett halv år på. :) ( tills de rev förskolan och barnen började på lekis)  

Under tiden jag varit ledig så har man kunnat fokusera mycket på träningen och familjen så klart!! :)

Kram!


RSS 2.0