130531

Nu är det fredag, super skönt. Efter jag lämnat Vanessa på dagis så ska jag till gymmet en stund innan de bär av mot jobbet! En vecka kvar sen är det semester en vecka, ska till Polen :).

I helgen ska pappa ha Vanessa, var verkligen längesen, så de e klart hon ska vara hos sin morfar <3

Imorgon är det grillfest med älsklingens jobbar kompisar och vänner.


Btw, söt bild haha! Jag sa "le lite". Haha Kram!


130530

Den här veckan har det varit träning och jobb och mys&bus med familjen. Igår var de skit väder, cyklade till jobbet ändå. Skönt med fredag imorgon!

Ska snart cykla till jobbet, verkar bli bättre väder idag, bara att hoppas. Kram!


130526

Idag har det varit det varit mycket skoj & stoj.

Först imorse tränade jag, sedan åt jag och snuttan frukost tillsammans och badade efteråt. Efter det gick vi ut till parken, i det fina vädret och busade. Plockade även blommor till pappsen som Vanessa sedan väckte honom med. Vid tolv träffade vi menno och marina och deras lilla Alex. Åt lunch och gick lite på stan.
Köpte ett linne och solhatt till Vanessa.


Efter det gick vi till Vanessas farmor. Älsklingen gav henne blommor och vi satt där till 5 tiden då vi tog bussen hem. Ätit kvällsmat nu och ska busa lite till innan läggdags!

Fick även en fin present av älsklingen och Vanessa ( mors dag ). Örhängen och ett halsband till, super fina!!!!


Imorgon väntas det träning och jobb! Puss


Bon jovi!

En av de bästa kvällarna på länge, var det igår! Bon jovi konsert med bästa Natalie :)). Sedan sov vi i husvagn och kom till Örebro vid 4 idag. Mysig och bra helg! Kram!


130523

Åh, kan tydligen se nu hur mycket lön jag får på måndag, åh vad glad jag blev! Fast jag var hemma med Vanessa också p.ga magsjuka. Men får även pengar av försäkringskassan ( vabb pengar ). Nice!

Har precis fixat mig och försökt få i mig lite frukost så jag orkar dagen på jobbet idag. :). Jobbar till 1 idag, så kort dag! Tänkte att jag ska gå till gymmet en stund strax innan jag hämtar Vanessa!
Sen har även hennes födelsedags presenter kommit så måste hämta ut dom med! Kul! :).


Kram!


130522

Igår så var det jobb och efter det träffade jag Emelie på stan, säger bara en sak, går inte att träffa henne på stan utan att handla.

Sen var det mys med snuttan, hon somnade när jag klia henne på ryggen? Lite tidigare en vad hon skulle sova, en sliten liten tjej!

Sprang även 45 minuter på mitt löpband. :). Men.. Tappade även löpbandet på min fot, så nu haltar jag fram! Gör för jävla ont!! Eller de gjort mer ont igår, nu gör de bara ont när jag går.

Vilket äckligt väder förresten? Man märker att de e vår i Sverige. Hoppas de inte regnar när jag cyklar till jobbet, börjar ca halv 12.


Kram!


130520

Vet inte vad detta kan bero på men Vanessa har blivit så aggressiv på nätterna.. Andra natten i rad som hon vaknade och bara skrek av ilska. Så fort man rörde henne eller tittade på henne i stortsett. Hon sparkades och det med.. Verkar vara en ilsken mardröm kanske?? Det kom ju efter hon varit sjuk och haft feber krampen. Men får se om hon får samma sak i natt, då måste vi ringa hennes doktor och prata. Kanske blir bättre nu när hon kommer tillbaka till dagis och får sina rutiner. För jobbigt för oss att vara vaken på nätterna när vi jobbar dagen efter.

Men på dagarna är hon den glada och spralliga Vanessa. :) kram!


130519

Äntligen!! Vanessa har varit feberfri sedan igår förmiddag, yes! Men idag fick man se hennes vanliga och spralliga jag! Massa mys! Blev bjudna på mat av nessis g-mormor och fick även träffa och leka av sig med mormor , mostrarna och Allan!
Vi fick även sovmorgon ;) snuttan vaknade ca 10.20, Say what? Haha! Super skönt! & sen var jag så klart tvungen att springa på min nya löpband.


I alla fall, hoppas det håller sig denna gång. Att hon verkligen är frisk i mer en två veckor, helst månader! Det längsta hon gått på dagis i år är 1 och en halv vecka i streck annars har hon bara blivit sjuk gång på gång, ska ta ett snack med dagis imorgon.


Så imorgon blir det dagis för henne, och jobb för mig och älsklingen! Men jag börjar inte förens 12 imorgon, skönt!


Massa kramar från oss <3


Nu får det vara nog!!

Kanske ska sammanfatta om dagen? Gör det lite snabbt.. Den värsta dagen i mitt liv! Jag trodde att de var slutet..på riktigt! Vanessa somnade vid 10 tiden på förmiddagen, sen vid tolv hörde jag något konstigt ljud från sängen ( hon sov i våran säng, i vardagsrummet.. Jag var bara någon meter ifrån henne ) hon låg och skakade, hon tittade in mot väggen, kunde inte röra huvudet eller pupillerna i ögat.. Man såg bara det vita. Man kunde inte få kontakt med henne. Alltså det var kraftiga feber kramper.. Så först fick jag panik, börja gråta som en lipsill och ringde 112. Trots att jag knappt kunde prata så förstod dom mig. Ambulansen kom på knappt 5 minuter. Dom tog tester. Sedan skulle vi åka till sjukhuset.. Jag var så ivrig och helt till mig att jag hade inte hunnit kammat håret ( var ny duschad ) och hade skor utan strumpor och glömde väskan med pengar och alla viktiga saker. Men som tur var kom älsklingen med alla våra grejer. Hon hade även 40.4 grader feber. Hon har som mig, blir jätte yr vid feber och sånt. Blir att stanna kvar på sjukhuset över natten. Bara för mig och Vanessa. Har fått mycket besök under dagen, kul att så många bryr sig <3. Vanessa sover sedan halv 8. La henne på kudden och hon somna direkt. Sköterskan kom dock för ett tag sen om ville att vi skulle ge mer medicin då hon fick hög feber igen, över 40 grader!

Så att sammanfatta de kort, våran dag har varit åt helvete! Hoppas ni haft det bättre. Puss!


130515

Hallå! Sommar fest på nessas dagis igår. Emelie följde med :):). Alla avdelningar uppträdde, även Vanessas ;). Jag fick dock följa med upp på scen för att hon blev så blyg. Men när dom var klara så ville hon inte gå ner från scen utan hon ville uppträda igen! Haha mammas prinsessa. Tog bild, men eftersom andra barn är med kan jag inte lägga upp den här ://. Sedan vart det sång bingo. Vi vann inte :( men var ändå kul. Efter det blev det fika och sen gick vi hem och hade det myspys med film & lite onyttigheter, men bara lite.

Lämnade Vanessa på dagis idag, hon vart ledsen när jag lämnade henne, för hon är ju inte van att jag lämnar henne ( hämtar ju henne jämt annars ). Men de gick bra sen :). Blir snart att ta promenad till stan och lämna Emelie sedan cykla till jobbet, börjar klockan 12. Kram!


130512

Igår blev det bio med min älskling, lite ensam tid skadar inte! Det blev "mama". Helt okej, lite overklig kanske. Under tiden var sessan hos sin farmor.


Jobb imorgon, den här "lång ledigheten" försvann ganska snabbt? Fast kort dag imorgon 9-13. :). Blir att hämta Vanessa lite tidigare från dagis, hoppas på fint väder så vi kan leka ute!! Puss


130510

Igår var det typ släktträff. Inte alla i släkten men vi var i alla fall ca 20 personer. Åt middag på Efesos. Från 5 till halv 9. Så blev lite senare för Vanessa. Men hon var såååå blyg, sa hon i alla fall? Haha en riktig charmör.

Idag är vi lediga. Super skönt. Jag sprang 7.14 km i morse. Härligt!! Sedan gick jag och Vanessa till parken, vid tio. Lekte och hade de hur mysigt som helst i mer än en timme. Sen drog vi till nessas g-mormor. Har ätit lunch och Vanessa har sovit ca en halv timme nu. Ska väcka henne kvart över 1. Sedan ska vi ut i solen och leka igen! Mysigt!!


Kanske blir bio med älsklingen imorgon. Skulle behövas. Puss!

https://cdn1.cdnme.se/530340/6-3/pic_518cd0889606ee5f37a98cb8.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/530340/6-3/pic_518cd08e9606ee5f243f77e7.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/530340/6-3/pic_518cd0b6e087c336faeeac4c.jpg" class="image">


130507

Fint väder set det ut att bli. Ska bli upp mot 20+ har jag läst? Hoppas det blir så. Har precis ätit frukost och och fixat mig. Mina snuttisar ligger och sover.. Ska väcka Vanessa snart så jag får pussa lite på henne innan jag börjar jobbet. Kör 9-17.30 idag. Stänger idag också. Ska cykla om en timme ca. Tror Vanessa håller på att vakna nu. Ha det bäst puss.


130505

En bra helg har det varit. Det var allt. Tack och hej ;) .. Nej men igår blev det Kina muren och sedan bio - du gör mig galen! Grymt bra. Sedan blev det en tripp hem. Efteråt tittade vi på våran serie vi börjar gilla "drop dead diva ".


Idag träffade vi nessas mormor, moster Rebecca, g-mormor och Allan. Vi gick till hästhagen, lekte, åt korv&bröd och fikade. Riktigt mysigt.


Imorgon jobbar jag 9.30-17.30. Hoppas på lika fint väder. Kram!


130503

Inte haft sug på att uppdatera bloggen hihi. Allt har ändå varit detsamma, jobb, träning och mys med familjen! <3 på det hela har man varit sjuk också, tisdag och onsdag. Har bara en retsam hosta kvar -.-. Går som en ond cirkel här med sjukdomar..


I alla fall, kom nyss hem. Ska strax hämta snuttan. I helgen ska moster Felicia sova här! :). Så imorgon blir det resturang och bio. Puss!


RSS 2.0