090730

Tjolahopp!

Sitter här i tv rummet med lilla Tobsia. Vi kom nyss hit till campingen igen, vi har åkt lite kneippbyn buss, graaaaaaatis =) ..  Högsta skönaste musiken och så sjunger alla i bilen med, skit hög musik alltså=)as skön buss, borde vi ha i örebro också tycke rjag..

Idag har de inte vart sådär jätte fint väder, men vi åkte till Fårö , och där var de kanon väder men de var lite blåsigt, men vi badade, världens finaste badstrand ( sudersand ) tror ja de heter? ... Sen åkte vi till raukerna ( stavning ? ) .. Och så, sen träffade vi nån snubbe som vi snacka med, och så .. Sen åkte vi till Visby och köpte öl i krogen och så , skönt ;D kanske blir beach party imöra?

ha de bra, puss

090729 - Gotland äger.

Tjenare ^^

Igår på kvällen åkte vi kneippbyn bussen, as kul, först till stan och käkade för tobbe och jonas var hungriga -.- . Sen skulle vi tillbaka, och han i bussen satt på högsta volymen  av typ pippi låtar och sommarlåtar och de, öppnade dörren och vi sjöng som satan, sen fick vi två gratis åkturer , för han tyckte om oss :D ..

Idag har jag , tobbe och farsan vart inne påå sommar&vattenlandet, as kul, badat,solat och lekt en massa ^^ och sen efter de duschade vi och gjorde oss skit fräsha, de blir att åka till stan ikväll igen med kneippbyn bussen (; gooaste bussarna fan, och sjönaste chauffören .. men nu ska jag dra, tnkte bara skriva lite snabbt , hejhå.

090728 - day 3.

hej på er.'


Igår;  Jag , tobbe och farsan åkte  till stan och klippte oss :) jätte fina tycker jag, och sen köpte vi nya kläder, .. jag köpte två jeans, ett linne och badshorts , han köpte ett par jeans. ^^ sen lite senare åkte vi till Gråbo och träffade Frida och Jonas .. sen gick vi till henne och där kom de folk ( kommer in bilder senare ) och vi drack och blev aspackade elle så .. & sen tog jag och tobbe en taxi hem  till kneippbyn, as billigt och han var as schysst vafan, och sen träffade jag och tobbe en massa nya kompisar ^^ hehe skit kul sen gick vi och la oss, de var as kul iaf tycker jag ..

Idag är de lite molnigt, men de gör inget för vi ska till Bodaborg och leka lite, skit kul ska de bli iaf .. och sen mysa, med mat, och glass, och kanske bada om de blir lite finare väder senare..

Men nu ska vi dra till bodaborg, ha de bra, de har iaf vi ;)


090726 - day 1

hellu! Igår natt åkte vi ifrån folket i sthlm :/ vi åkte vid 11 tiden på kvällen, saknar de redan men  jag och några ska dit den 12 augusti ungefär igen:D ..

Men sen kom vi till nynäshamn vid 12 tiden, och gixk runt lite vid hamnen och så, båten kom 04.50 ^^ ..
I båten sov vi kanske 2 timmar av 3 timmar som man åker båten .. Sen kom vi fram vid 8 tiden, och då åkte farsan någon stans och så sov vi  i bilen xD .. med fönstrutorna öppna så alla såg oss nog sova, men sen sov vi kanske 3 timmar nått, sen så åkte vi runt lite, käkade och fixa upp tältet.. Sen gick jag loch tobbe in till själva  sommar landet loch vattenlandet, i typ 2 timmar något, fick rabatt .. :*
& nu vet vi ej va vi ska gö, ska nog ner till sjön snart tror jag :D ..

Imorgon ska vi kliiippaaa oss , vetej hur än, sen typ gå på stan och shoppa lite, köpa alkohol och så, för sen vid 5-6 tiden ska jag, tobbe och jonas till frida och några och festa lite hade vi tänkt loss. mys på det <3

pussar <3 ha de så bra nu..

090725

hej hopp, är i sthlm hos co :) .. tänkte skriva lite blogg snabbt, inatt  efter 12 ska  vi till nynäshamn, och åka till Gotland dårå:)

Igår kom vi hit vid 11 tiden på kvällen, då var de röjjröjjpartyyy .. Det var svin kul, ibland iaf, vi dansade, sjöng, och var allmänt glada ^^ .. Men de kom lite för mycket folk och ibland var de jobbigt typ, men tog lite bilder iaf, och de kommer upp när ja kommit hem dårå, om två veckor ca :*

Idag har vi badat i rudan,  och jag duschade nyss .. nu ska vi typ titta på film och äta lite godis tills natten då vi ska åka.

ha de bra puss

*





Åker snaaart! skönt att slippa örebro i två veckor,  finns på mobilen .. Smsa/ring.

090724 - åker idag!

Hejsan! Har precis duschat, vaknade vid 12 av att Emma väckte mig, och vi kom hem vid 4 tiden igår natt så vi var lite slut vi. haha ^^

Ska typ snart börja sminka mig lite grann, och fixa i ordning mig, och kolla om jag packat ner allting, för sen vid 6 tiden ska vi åka iväg till Sthlm!  hihi kul ska de bliiiii! Fan vad jag längtar alltså, borta i hela två jävla veckor , weeii .. Fast lördag natt åker vi över till Gotland, myyysigaste stället tycker jag <3

Men kanske skriver blogg innan vi åker eller så hörs vi väl nån gång(: Pussssadjö!!



du&jag och tystnaden.

Gotlands färjorna krockade idag klockan 11 ... p.g.a det var för dimmigt och andra båten hörde inte när den andra båten tutade osv.. men som tur är så har de fixat ersättningsbåtar så de blir av endå, yey <333kommer endå vara läskigt fan, tänk så blire så igen :|

imorgon åker vi till sthlm ;) .. och festar  och träffar underbart folk, miie och co ^^ <3
Jag , tubbe , natta , farsan och karlsson åker. kul ska de bli iaf ..
Sen lördag natt elle aa söndag morgon ( 04.50 ) går båten till Gotland, hihi .. sen e vi där tills den 7 aug , kanske tar med mig laptop , då kmr jag kunna skriva blogg då och då, kanske om man har lust och ork, för vi ska gö så mycke där, festa,bada,sola, umgåss med folk, och jaa ha de sköna livet helt enkelt :) ..


Idag har jag vart med Emma och så kom Joen en stund, vi snackade, jag och emma gjorde nuggets och ris , gott som fan .. sen så stack han typ 2 timmar senare, då åkte vi till farmor och gammelmormor och kollade läget, var där i en timme, sen åkte vi iväg och gymmade i typ 45 minuter och sen solade vi i ca 20 minuter, sen gick  vi till farmor en stund till åså, börjar fan få träningsvärk, för vi tränade hårt haha ..sen cykla vi hem =)

och nnu ska vi snart till macken och köööpa ciggisar.. pusspådet

090723

hejhå! Vaknade för en stund sen! Igår var de mycket, egentligen skulle bara jag och Emma umgås och ha de mys lite själva, men nejnej vi var med folk hela jävla natten igår! Vi var hos en kompis till ungefär ett när vi kom hem från de dära stället, sen gick vi till vivallaskolan och väntade på ett par kompisar, och så började de regna, så vi fick gå hem till mig, så alla låg i min säng, vi var väl typ 5 pers iaf! Sen snacka vi och hade de mys! Sen stack dom vid 4 tiden och sen vid halv 5 träffade vi Tubbe och rökte lite med honom , sen stack jag och emma hem och käkade fruuuukost och sen gick vi och la oss , men jag kunde faktiskt inte sova ;p låg och vred på mig hela tin ja! Haha men nu ska vi äta lite frukost och sedan typ gö nått och mysa! Pussadjö!

du dum

hellu,, idag åkte jag bort med morsan,mormor , felicia och fredrik, vi gick runt lite i nora och lindesberg och de var jätte mysigt :) .. & i nora träffade jag på sandra,lejla och emely, de var svin kul;) fan e alla där eller? ^^ ..
sen åkte jag hem och så träffa jag emmma sen träffade vi en kompis, och nu e jag med emma och tobbe, och ska snart käka sen dra iväg till en (: <3 hörs sen pussssssss

090722

Vaknat för en stund, elle aa kl 10 ungefär när mor ringde! & nu har jag i alla fall fixat i ordning mig och är helt klar (: .. & det är jätte fint väder uute! Yey ;D  Så idag blire nog en massa sooool, och sen kanske vi ska bada också? får se om jag ska bada :*  Men tar i alla fall med mig badkläder sen får vi se!  Men ska i alla fall vara borta över dagen, och sen ikväll ska jag träffa Emmaaa  =) .. funfun!

& nu ska jag väl kika påå något här i datan elle se början påå en film innan de kommer, men vi hörs ikväll! PUSS!




hullulullu

tjolahopp! ..
Kom nyss ut ur duschen! Idagcykla jag hem på typ en kvart från stan, och sen nån timme senare träffa jag lilla Nattuuh, vi gick till donkan i västhagen och sedan satt vi där i säkert 2 timmar xD sen gick vi hem till henne och typ snacka en massa åså! Det är alltid kul <3 .. Sen vid 9 tror jag, cyklade jag hem! Då kom tobbe hit , och jag tittade på Morden i midsummer! Sen lyssna vi på musik och planerade lite ( gotland & sthlm ) .. Sen gick vi ner till macken och handlade cigg och kom hem ungefär vid 11 tiden!

Alltså, vi kanske inte ens åker till sthlm på fredag :S .,. för farsan  inte hinner elle jag vet inte vad men iaf!!! Å då vill jag och tobbe och kanske Nattuh? åka till sthlm med buss ifall att om vi inte får skjuts!  Men jag får inte min lön förns på måndag så de e ett stort problem, och jag vill gärna träffa dom för man vet aldrig när de blir igen + de var längesen och jag saknar dom om jag ska va ärlig! Men vi får se hur de blir, får väl reda på mer imorgon , men jag villvillvillvill! åååh ! är så jävla irreterad och sen stressad och jag vet inte vad, och ja då blir jag yr!


aja, ska väl glo på film elle nått, somna kommer jag väl inte göra i natt heller, som alla andra dagar denna vecka och förra veckan typ  och lite längre bakåt ! suck! ..morsan får ringa och väcka mig imöra.

Imorgon kommer morsan och co och hämtar mig här, vid 11 tiden tror jag och så e jag borta hela dagen och de, sen på kvällen blire mysmysmys med min lilla Emma, <3


aja , ha en bra kväll ni andra, !


090721

.hellu! Har precis käkat lite och ska snart börja sminka mig fast de ej behövs en sån här äcklig dag,
Åkte till Stadsparken förut och lämnade en liten tröja till Nattha som klantade sig och glömde kläder hemma :D:D

snart ska jag  hem hade jag tänkt mig, måste typ tvätta en massa kläder till Gotland och sedan börja packa lite smått för imorgon hinner jag ej tvätta kläder och packa åså , så jaop.
Ingen aning om vad jag ska skriva heller, helt dött i mitt huvud så de blir ju inte så värst intressant dårå!
elle kanske :D ..

Men nu ska jag vila lite grann och kanske titta på lite tv eller bara ta de lite lugnt och tänka på en del saker,
för sen ska jag börja cykla hemmåt :/ .. hoppas de inte blåser as mycke och regnar åså bara?
för när ja cykla hit i söndags spöregnade det så jag blev genomblöt ;D ..
skit sommar, skit väder .. men skullle bli bättre imorgon och på torsdag :D ?

Pussadjööö / ellyyy <3

kääärlek.



Gud vad jag leker och gör nya fotton hela tin tycker jag, hehe men har man tråk så har man , när man ej kan sova etc så e de asgött :*  ...
Massa Kärlek på mina syskon <3

häääjj

hellu! Sitter hos morsan fortfarande och ska väl snart ut och röööka lite hade ja tänkt mig.
Idag cyklade jag,morsan,mormor,fredrik, rebecca och flisan mycke xD
halv mil - mil kanske?  vi cykla också till svampen och runt, runt , runt ,
mysigt och så fick man mooootion :*
As bra det !
Sen åkte jag och mor och skulle lämna Becca hos sn pappa i brickebacken,
men då fick vi skjuts hem av honom, onödigt att ens lämna henne egentligen xD
Hon är så söööt, hon säger alltid typ såhär : Jag älskar dig mer än vad du älskar mig ..."
( håller för öronen ) och säger : lalalala " elle sjunger nått, söt liten bebis e hon fortfarande!
& felicia är min lilla fjortis. <3

Ska snart gå in till mitt typ rum, och ta de lite lugnt där, kan typ aldrig sova?
kunde inte sova i natt heller, somna väl vid 4 tiden? ,, och vakna vid halv 11 då ja blev tvungen att duscha för att mormor skulle komma ...
Kul liv att ej kunna sova, e liksom as pigg nu..
& jag gör inget speciellt, jag ligger bara i sängen, tittar in i väggen eller upp på taket,
tänker på lite grejjs som håller på att oroar mig för tillfället och lite saker som får mig förvvirrad.
& sedan dagdrömmer lite grann , och sen tillslut så somnar jag och de..
aja orka klaga! Men iaf, de e ju blogg så wtf?

Imorgon ska jag cykla hem, moootion! ska nog ta en lång väg ja.
Sen vene ja vad jag ska gö, kanske träffa Tubbe elle nått ..
Sen onsdag ska jag bort över dagen med mormor,morsan,flisan & fredrik.
Sen på kvällen där ska jag träffa Emma på stan, vi ska väl muppa lite:D
hon sover hos mig tills på Torsdag och sedan fredag åker vi till sthlm =)
och sen lördag natt vidare till gotlad.
så ska börja tvätta kläder och packa imorgon!

PUSSSSS

090720

hallå! ligger i typ gästrummet och skulle kolla mina mail lite snabbt :'

Ska snart iväg med morsan, fredrik , mina syskon och mormor, cykla lite åså .. mooootion! ska hem imorgon, men funderar även på att följa med dom på onsdag när de ska bort ? över dagen bara.. hmms :*





får min lön den 27 .. :D .. men så seeent, behöver på fredag!

everyday.

heej, inte gjort så mycke idag, är hos morsan, har busat med syskonen åså:) Cyklade i spöregnet hit förut ^^ dyyyygnsur blev man ... men aja,  skitväder , hoppas de blir bättre på Gotland ^^

 ska sova här tills tisdag , och imorgon ska vi hitta på något här , haha puss

fixx.



Har gjort denhär, tycks?

090719

hej lägger in några bilder ifrån gårdagen :)






Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan dra iväg till morsan, tar med mig laptopen dit och ska sova där tills på tisdag! Pusshej!<3

Singing bee!

Har vart med Natthuu idag! Elle är fortfarande, hon juckar min säng&kuddar o.O ..  Vi har gått långt idag och tagit massa fiiiiina bilder ;) men de kommer upp lite senare eller imorgon för bilderna ligger just nu i min lilla laptop! Nu ska ni få se en liten rolig videoklipp : singing bee "^^ Sabine,jag,Linda & Nattha sjunger :) & chriss filmar! ^^ Den filmen togs förra sommaren 2008 efter vi vart på Gröna lund och hade tråkigt :*

pussadjö!

everything i do, i do it for you.

Nu snart ska jag åka till varberga och träffa Natta,
vi ska ta lite bilder och softa ^^ Om bilderna blir bra kommer de upp här sen!
Tar med mig min laptop dit, för att lyssna på skön musik medan eller nått, Puss!<3



090718

hejhå! Vad kan man göra idag? är raaaaaaaastlös!


Kunde somsagt inte sova i natt heller, låg och tänkte hela jävla natten :S ..
och sen vaknade jag vid 2 , men ville inte vakna då för jag drömde en dröm som jag inte fick se slutet på :( ... Haha

Fading Like a flower.

Hejsan!  IDag har jag inte gjort så mycke, joggat/gått ungefär 5 km och så! Sen var det en äcklig kille som gick bakom mig ..
- va finT du är "  jag bah mhm ..
- pussss
- jag har en bil, om du behöver skjuts?


Alltså vafan händer med världen? jävla äcklon :S och häromdagen var det nära att en liten flicka blev våldtagen typ 9 år? och han var vid 30 år?.. Alltså hur tänker  dom .. fattar inte! Så jävla vidrigt, dom tror att dom kan få vem som hellst, och att de kan få omkull vem som hellst ... Helt jävla patetiska! Blir så jä'vla irreterad! För de har inte bara hänt en gång, utan en miljon gånger minst! Patetiskt säger jag bara!

Men jag har börjat plugga lite till Naturkunskapen, coolt ... Läste bara en liten stund xD ..
Men iaf, börjat ^^ .. & exakt en månad kvar till skolan börjar ... urk! 

Men imorgon kanske jag ska träffa Natthuu eller?  och åka & bada, men inte om du e sjuk förståss!

& så tänkte jag åka till morsan på söndag till tisdag istället för måndag till onsdag? .. kanske.

Men iaf .. Jag kan inte sova längre ... Hur mycket jag än försöker? .. de bara går inte ... blir så tokig! Kanske lägger mig vid denna tid 00-02  .. Men jag ligger och tänker på allt möjligt mellan himmel och jord , och somnar kanske 2-4 timmar senare!! orka liksom ... För när man som mest behöver elle vill sova, så går de inte .. och sen tillslut somnar jag, alltså även om jag inte vill tänka, så tänker ja på nått endå, .. & då liksom är jag inne i den världen ( som jag tänker på ) och ser typ inte att jag tittar på skrivbordet, och så blire så i ett par timmar.. Sen helt plötsligt vaknar jag ! Men så jävla jobbigt alltså... Har vart så här hela denhär veckan iaf .. kulkul!

Nu ska jag lägga mig i sängen, men somnar väl på morgonen någon gång, cya :*

The sounds - queen of apology



så bra låt :) <3

ingen aning om vad man ska hitta på i helgen inte.

Vi gräver guld i USA!



Så jävla bra och gammal låt :*

090716 - Harry Potter och halvblods prinsen!



Idag vaknade jag vid ett, och vid två åkte jag och Tubbe upp på stan, gick på banken och sen träffade vi lite folk i ett par timmar, och sen kom Natthuu vid typ 5 tiden, och sen gick vi till SF och så träffa man adde också:) & sen så var Emma och Emil där ;D  Så då gick jag Tubbe,Emma & Natthuuu på Harry Potter och halvblods prinsen!
Så kul när vi satt där inne, allaskrattade ju som fan åt vissa saker, men jag och tobbe typ fortsatte att skratta för vi fick typ "skrattattacker" när de var astyst där inne xD
Så jäääääääävla bra film, skit rolig , t.o.m humor i den? och t.o.m sooorglig :( <3 men aa, nu äre bara att vänta i typ ett-två år tills nästa och typ sista filmen kommer ut .. :/ .. slutet var as dåligt :/ ..
Sen tog vi denna bild som är över och sen åkte typ alla olika håll hem! ^^
& jag hatar min jävla yrsel, e typ yr nu och så, vart de hela dagen :S .. men får väl vila ett tag och så, och i helgen har jag ingen aning om vad jag ska göra, menmen puss <3



Tack för en asbra dag gott folk <3 Måste göras om, .. Fast ja var jävligt yr så hade vi as roligt tyckte jag, Men roligt blire väl med bra folk ;)<3

090716

hej! Vaknade klockan ett, duschade på en gång och äter lite nu!
Ska snart sminka mig lite grann! De var ett bra tag sen sist haha , typ sen skolan var :*
Sen ska jag upp på stan med Tubbe, vi ska väl gå runt och fixa lite grejer och sedan vid 4-5 kommer Natthuu och EmMA!
Klockan 18.00 börjar bion, lite tidigt jag vet men aa!
De blir kanon de! Vi hörs ikväll, måste skynda mig!

Go´kväll.

Tjingeling. Kom nyss hem.. Var ute med Tubbe lite grann,
vi har tittat på Harry Potter, 4:an och 5:an för att bli lite mer taggade och komma igång ;)
För imorgon ska ju jag,tubbe,natta&emma gå på den nya på bio, myyyyys på oss :*
Men jag & Tubbe tittade på de dära, grillade och lyssna på en massa bra/gammalt musik! Mums.

Sen smsa jag Mie att ringa mig, för att fråga om vi kunde komma inte denna helg men nästa,
den 24 , till dom i sthlm alltså <3 ..& vi kunde komma iaf.
Då ska de också bli fest där, men jag och Tubbe ska redan dricka lite innan, i bilen thihi:)
Så ska vi vara där den 24 på kvällen, och sen den 25.. Men den 26 kl 04.50 går båten till Gotland!
Så måste åka till Nynäshamn på kvällen den 25 iaf! Men festen blir väl den 24 ;)
Gooootland snaaart. fyfan vad kul! De blir en massa baaad, och sola ( vi ska bli as bruna )
ingen ska känna igen oss när vi kommer hem ;) .. Sen blire massa shopping och funfun saker.
Vi ska också festa lite där borta, .. Med Frida ( en jag kännt sedan 2002 ) :)
och sen med Jonas ( en Tobbe känner ) :) ..
Kul ska vi ha i alla fall, bara 11 dagar tills vi sitter på båten.

aja, men nu ska ja ta de lite lugnt, ska väl sova om ett par timmar,
för ska upp vid 12 imorgon, duscha och äta lite, sen ska vi till stan lite tidigare och gå runt och sånt :)..


Ha de bra ikväll.

090715

Go´morron alla, hur ere med er idag? ♥
Vaknade för en liten stund sen , elle ja kl halv 3 ungefär :/ 
Somnade rätt så sent! Gick ut vid ett tiden och träffa Tubbe och så,
Vi gick ner till maxi och handlade cigg och snackade lite åså, ute dårå!
Sen kom jag väl hem vid 2 tiden eller så!
Men när jag väl gick och la mig så låg jag bara och tänkte på lite saker (; ..
Men iaf, nu har jag ätit lite frukost, ska bara kolla lite grann här på datan , och sedan ska jag typ träffa TubBe.. ^^
Får se vad vi hittar på, filmdax blire i alla fall, men lite senare ;D

Men är någon bra på att fixa blogg? Kommentera isåfall!



...

haaaaaaaaaaaaaar trååååkigt! Vill träfffa han! <3

bullshit! ;D

hejsan! Åkte hem från morsan vid 2 tiden, och efter de träffade jag Tubbe,
 vi lyssnade på lite musik och sjöng en massa som vanligt xD .. & sedan tittade vi på två gamla filmer! ^^ .
.Ena var Fired up, en cheerleaders film! Ganska bra? lite humor i den i alla fall, den handlar om typ två killar som vill sätta på varenda tjej de ser,
de ljuger och allt, och så får de veta att 300 tjejer ska på Cheerleaders grej i 3 veckor,
och då fixar de till sig lite och lär sig lite grejer och blir sedan medlem där,
men de planerar att de ska åka hem efter 2 veckor,
men sen händer de en massa grejer och den filmen kan vara bra och underhållande,
i alla fall om man gillar Cheerleaders filmer! ^^
.. Sen för kanske en-två timmar sen stack han hem, och då har jag bytt lakan och käkat och lite städning och sisådär!
Ska nog ta de lite lugnt ikväll, titta på lite film och bara mysa lite hade jag tänkt mig!
Kanske börja titta lite på Naturkunskap, ska ha prov i det första veckan när skolan börjar.
Eftersom jag var i London när de hade prov, så ska få göra den då istället, om jag vill ha ett G!
Glad iaf, fick ett G på de andra provet vi haft där, och jag verkligen hatar naturkunskap!
Förstår mig inte på det ett skit faktiskt, haha! ^^
Så kanske dags att börja läsa lite av det,  så att lite fastnar i mitt huvud när ja har fullt upp med annat sen!

Imorgon ska jag träffa Tubbe igen, någon gång efter man vaknat , typ eftermiddag ? :) ..
Vi ska titta på 4 och 5 av Harry potter, och de!

& på Torsdag kväll ska jag,Emma,Natthuu & Tubbe gå på den nya Harry Potter filmen! :)
Såååå Exited! ;D ..

& nu har jag inget mer att skriiiiva,


Gotland snaaaaaaaaaaaaaaaaaaart!!! :D:D



och så älskar jag mina syskon mest av allt på denna jord! Ni är helt guldvärda my bejbyz<3

090714

Vaknade för en stund sn, morsan väckte mig åså, haha söt beccis är, hon la sig hos mig imorse en stund när jag typ sov!
Nu ska vi typ käka lite lunch hade vi tänkt oss! & sen lite senare ska jag åka hem , och då ska jag träffa Tubbe :D .. han kom hem från kollot igår, fan vad kul :)<3
& vi ska väl lyssna på musik och ha kul som alltid, och sen onsdag blire att se några harry potter filmer och så, sen torsdag blire nyaaaaa Harry Potter :D <3

Men nu måste jag dra och käka  mat .. 

today is the day.

hejsan, sitter här hos morsan, har firat henne idag, fikat och så en massa, men hon får present av mig när ja fått min lön, och när ska jag få den ?:@ .. gaah, behöver de nuuu ..

Flisan och Beccis sitter bredvid mig och leker med mitt hår, och vi tog nyss lite bilder med camen, kommer in senare ;D

Ska sova här tills imorgon i alla fall, och  imorgon blir de helt lugnt och så, kanske träffa några på kvällen. pusspådet.

090713 - Grattis mamma.

Ska snart ge mig iväg till bussen och åka upp på stan, ska träffa Flisan och Beccis, vi ska gå på stan lite och handla någon/några presenter till morsan som fyller hela 37 år idag ;) .. Sen ska vi tillbaka till morsan och fika , käka och ja fira henne osv! De äe allt bra att hon bor på stan tycker jag!

Kunde inte sova i natt, la mig någon gång efter tolv , efter jag sett en film! Men kunde inte somna, men så gick jag ut och träffade han lite grann på natten, men vi typ tog en cigg och pratade lite bara! & sen gick jag in och la mig i sängen och efter en stund så somnade jag tillslut lite, men jag vaknade väl typ varje halvtimme eller varje timme men sen tillslut vaknade jag halv 10 som jag typ skulle! Så hann äta lite frukost och fixa mig lite grann i alla fall! Har då inte sovit så mycke i natt, någon/några timmar i alla fall, men då sover jag gott i natt! Hade ju typ vänt på dygnet men den är nog tillbaka nu igen ;)
Ska ta med mig min lilla laptop till morsan, så jag kanske skriver blogg lite senare, åtminstone kommer jag nog finnas på msn/bdb och facebook etc!

Men nu måste jag typ fixa lite till, för ska dra till bussen om typ en halvtimme!

Saknar london ;o <3

090712

Hejhå! Alltså jag har typ vänt på dygnet, igår natt la jag mig vid 00-01 tiden .. men låg och vred på mig i typ en timme, sen loggade jag in med min lilla laptop och va inne och titta på lite film, sen vid 3-4 tiden logga ja ut och efter m¨nga om och men så somnade jag och vaknade halv 3, men låg i sängen tills typ 5 ? och bara tänkte lite och så! Men endå jobbigt? ska försöka lägga mig tidigt idag, i alla fall ska jag upp tidigt imorgon vid halv 9 typ, för att göra i ordning mig och så, ska ju till stan och träffa Flisan och Beccis och handla present till morsan för hon fyller år imorgon åså! Så även om jag somnar sent idag så måste jag upp tidigt imorgon och de blir bara bra, kanske jag vänder tillbaka på dygnet och så!
Men jag har i alla fall redan ställt mina klockor, men mamma får ringa och väcka mig endå? tihhi^^
Hoppas jag får min lön imorgon ! =) Ska in på internet sen och kolla det ...

Idag blire film och myyyys <3


Ha de så bra.

090711 - fin<3

Igår natt gick jag ut och träffade några och kom hem ungefär vid 4 tiden på natten!
Kunde inte sova, var helt enkelt pigg ;S men sen tillslut somnade jag och vaknade av mig själv vid 10-11 tiden? eller av nattas sms, dunno.. Skulle egentligen träffa natta men de regnade då. Sen tittade jag färdigt på en sjuk film jag hade sett igår innan jag stack ut. Sen åt jag lite frukost och sedan somnade jag om och vaknade kvart i 4! Skönt att bara sova ut lite ibland, men jag och emma har totalt vänt på dygnet. Men jag ska hoppa in i duschen nu och sedan cykla ner till maxi och köpa cigg och kanske något gott att tugga på. Sen blire väl att kolla på film och myyyysa i mitt härliga rum! Kanske ska träffa några lite senare ikväll/natt! Pusspådet!<3



090710 - iiiiiih




Tjenare! Kom nyss hem från stan , var med Emma, Emil, Peter och Putte osv ^^ Jag skulle till banken och skaffa internet konto, så att ja kan kolla pengar på internet och överföra osv.. & sedan så skulle vi hämta ut biljetter till Harry potter bion som jag,Emma,Tubbe och Natthuu ska på , på Torsdag! Så jag hade fått tagit hand om deras pengar osv men så nyligen så hämtade jag ut biljetterna så nu är de fixat och klart!  Träffade morsan, Felicia och Fredrik på stan också, sa hej och så! Ska dit på Måndag hade jag tänkt mig :)<3


Idag ska jag nog bara tat lite lugnt, kanske titta på nå film och fixa lite i rummet och så! skööööönt jöe

Ha det bra i helgen.



Harry Potter och halvblods prinsen.

Idag har jag , emma och farsan möblerat om mitt rum, jäääävligt snyggt blev de, och städat också, rensade lite kläder och en maaaasssa böcker och saker,  ;D .. Så nu e de snyggt och fräsht tycker jag ..

På torsdag den 16/7 ska jag, Emma, Nattha, Emil och Tubbe gå på den nya Harry potter filmen på Bio :)<3 faaaan vad kul vi ska ha snöggingar :D <3 Ska bli minne, och jag elle nattha ska ta med oss digitalkameran också, haha bilder ska tas ..

Sen den 25 juli åker jag , farsan och tobbe nog till Mie och de i sthlm och hälsar på lite, för den 26 tiiiiidigt på morgonen åker vi till Gotland, Båten dit går 04.50 tror jag så ;D därför vi åker den 25 till sthlm och tänkte hälsa på Mie och de på vägen liks. De blir funfun de ! <3

& på Måndag fyller morsan år, får se om jag har hunnit fått min lön innan des.

puss på att jag e lycklig just nu haha , och imorgon måste vi hämta ut biljetterna ..

090709

hej, vakna nyss! meed värsta huvudvärken, känns som man e bakis fast vi inte drack något igår haha .. men aja..

Igår vid halv 2 på natten gick jag, peter och emma ut och mötte Marta och hennes kompis, vi satt ute vid vivallaskolan och snackade, flummade, lyssna på musik och rökte åså :) sen vid halv 3 gick jag , emma och peter hem till mig och fortsatte att titta på Beck filmen, och efter den så gick vi typ och la oss , och jag väckte peter genom att kaasta tändaren på hans ansikte, de var faktiskt inte med meningen att de skulle vara så pricksäkert men ja ;p

Idag ska vi typ möblera om mitt rum lite grann ;D .. sjukt snyggt och städat ska de bli, Kanske tar bilder på de sen, ska också slänga en massa skit jag inte behöver.

Men nu får ni ha de så bra,

ohja.

hej sitter här med emma och peter, snacka nyss en massa me lilla nattha ;D ..

och vi ska snart gå ut och möta Marta ( en kompis från mitt sommarjobb ) och säkert hennes kompis också :) .. typ snacka lite, röka och så bara antar jag... och sen ska jag , emma och peter hem till mig och titta på Beck igen ;D faaan älskar beeeeck  hahaha! ;D


 ska ut nu typ, elle aa när hon hör av sig, puss så länge.

090708

Helluu! Kom nysss hem, var ute och jogga med emma, vi joggade ungefär 5 km, typ jogga, gick snabbt å snacka och planera samtidigt ;)<3 och grannarna är så söta - vad fina ni är idag " sa en liten flicka.

Har precis duschat av mig å så efter joggningsturen, känns gött.. snart ska emma duscha och sen ska vi se på Beck- skarpt läge .. och sen ska kanske vi och farsan möblera om mitt rum:D ska snacka med han om de iaf, får se om de går^^ vill de som fan iaf, jag e trött och har lite träningsv'ärk, men fan så sugen på nå nytt juu (:

hahaha ja och emma vakna kvart över 4 idag.

ha de bra, pussss!


du är fin!<3

Becktema.

hejsan!  Idag har jag och emma en liten mys kväll för oss själva (: Kriminal tema är vårt ikväll dårå! Vi har tittat på Beck, den var t.o.m sorglig :/ .. med en massa grönsaker och chips och dipp ;D .. och nu har vi lite paus och sen ska vi titta på lite mer beck .. Men då blire anonnsmannen, och den e så jävla braaaa! =) tycker jag iaf! Jag skriver aldrig nått intressant i min blogg känner jag!

Förut idag tänkte jag och emma gå ut och fotta lite på kullen, men när vi gick ut började de regna lite grann, så vi tog några snabba bilder och sedan gick vi in igen, ni kan få se några bilder.



Tog mycke mer bilder, men de ligger typ i den andra datan så, men enjoy endå ..

Ska fortsätta se beck nu, pussss


090707

skönt, kom nyss ut ur duschen, har shorts och skjorta på mig(:


igår såg vi baksmällan. såååå jäääävla skön film, sjukt rolig och allting :D den rekomenderas att se säger jag bara.
Sen efteråt åkte vi till akuten och skulle se hur peter mådde efter de som hänt, och han blev klar vid 3 på natten :S så då åkte vi hem till hans moster och spela lite, snacka och sen sov vi, och kom nyss hem till mig!

igår  var jag inte direkt på bra humör, en massa hände, tjaffs med farsan och sen ett psykopat, ochde ska stå vilken psykopat och inte vilket så ni vet ;p  men filmen gjorde så att man fick skratta en hel del endå, och sen blev ja lite sur på en som ignorerade lite men aja ..

nu ska nog emma snart duscha sen ska vi göra käääk(: sen kanske gå ut och träffa folk:) pussadjö

vilket psykopat.

Kom nyss in, fan vad jobbigt :S jag fick mens 2 veckor för tidigt ? kan man ens få det :S skit jobbigt liksom , aja var nyss och köpte tamponger haha ..

Sitter här med lilla emma (: .. Vi ska snart åka till stan, ska gå på bio Baksmällan. Skit kul ska de bli med bio och snacks, den börjar 21.15 och den verkar skit bra i alla fall <3 .. Sen ska vi kanske loda lite på staaaan (: och ha de mys, inget jobb längre iaf ;) ..

och jag e så jävla arg på en ..... han kan fan gå och hänga sig själv, hur fan kan du sjunka så lågt? seriöst, hoppas du dör i helvetet.


nu måste jag slutaa, ha en toppen kväll gott folk <3


Den 26 Juli drar jag iväg till Gotland med Tobbe och Farsan  & kommer hem den 7 augusti, faaaaan vad jag längtar och vad kul vi ska haaa :)<3<3<3 men vill att någon mer ska med,  Men den 25 juli åker vi eventuellt till sthlm och hälsar på Mie och dom en stund. Mys på folket, saknat dom faktiskt. <3

090706

Vaknade nyss :$. Hade en massa sms och missa missade samtal! ;/ att jag aldrig hör någonting när jag sover, knappt att jag hör klockorna ringa:S .. jo visst, jag somnade vid 4 tror jag eftersom ja chatta med natta lite väl länge på msn haha ;D och så, sen gick jag och la miiiig typ .. och vakna för en kvart sen .. ;p

Ska träffa Emma idag i alla falll, kul ska de bli, men vet inte riktigt vad vi ska hitta på , i detta skit väder. Meen något blir de väl. Sen ska vi hem till henne och hämta badkläder och så, ifall att de blir fint väder någon annan dag i veckan :) + att idag eller imorgon ska vi till G-vik och simma typ 2000 meter något ! , skit bra träning är de, och de kan behövas så ! hihi:D skönt och mysigt. med min pingla som jag älskar allra mest <3

Och om de blir fint väder ska jag bada med maria i veckan också <3

men nu ska jag dricka lite saft och typ röka och tat lugnt tills hon kommer!



jag älskar den här klänningen <3

Snygg du är, när ska vi ses igen? :/ längesen tycker jag.

regnigt väder.. :/

haha kom nyss hem, var ute och cyklade ;) haha .. Jag började cykla när de bara duggregnade lite grann .. till västhagen skulle möta maria där <3 .. & vi köpte läsk och åkte och satte oss under tak och snacka lite skit i ett par timmar :)O sen började de ösregna och då skulle jag hem :/ ..

Mycket jag rört mig idag , haha ... Cyklade från morsan ( slutet av stan ) hem , sen till västhagen och sen hem osv (: sen igår cyklade jag till stan och sen till ett annat ställe och tillbaka osv (; asbra är det iaf.

Nu ska jag se på film och bara ta de lugnt, fryser som fan om fossingarna :/ hade flippfloppisar när ja cykla uschdå ;D

090705

halvligger i sängen i mitt rum me datan och snackar med folk på msn :) .. Ska snart iväg till maxi och köpa lakrits goooodis , så suuuugen o.O ..

Igår  kväll Träffade jag Therese som jag inte träffat på år, vi typ snackade en massa och om minnen, och gick runt och så, var typ i en timme, mysiigt var det <3 ..

och idag blire luuuuugnt  ;D ..


G´natt påer.

hejsan! sitter hos morsan här på stan, hon bor här (; har ju flyttat och de ;) <3 ..  elle aa ett tag sen men iaf, och nu vet jag inte vad jag ska göra, men jag ska sova här  i alla fall, och nu ska jag gå ut och träffa Therese som jag inte träffat på hur jävla många år som hellst, kul ska de bli (:  skriver senare elle imorgon puss på röva.

inte världens bästa humör.

sitter hos morsan,  blir lite snabbt bloggande,  ... Tittade nyss på bilder ifrån kollot där tobbe är i ;D som ledare alltså! ...

Cyklade hit till stan där morsan bor, och sedan åkte jag och mormor och kollade lite i affärer, och jag fick shorts och ett linne , och sen flippflopp för sånt behövde jag :D <3 Sen köpte vi saker till syskonen  och mor såklart!

Egentligen hade jag inte tänkt att sova här, men ska nog göra de iaf, + det åskar och regnar som satan här i örebro!

Senare ikväll ska jag morsan och fredrik gå på stan och fika/käka lite, MYYS!  elle aa tror de iaf?

och jag vet inte om jag vaknat  fel, men jävlar vad depp jag är idag, på exakt allting !


090704

Har precis duschat och ska äta lite frukost, sen vid 12 tiden ska jag cykla till morsan, måste bli av med lite ;) .. Å där ska vi väl träffa mormor och så, men ska inte sova hos morsan eftersom mina syskon ska ju inte vara hemma :S eller ska ja sova över eller inte?  men tänker iaf cykla dit så får vi se hur de blir sen, vill någon träffas sen ? ikväll. <3


the proposal

Idag träffade jag Elin (: .. Vi träffades vid 3 , och åkte upp til stan och gick och luffa, sen halv 7 började bion "The proposal" aaaass rolig den var, men de roliga var juj tjejens skratt ;) alla i bion skrattade åt henne ;o men jag tror hon drev hahahah men roligt hade vi, sen åkte hon hem till sig och jag hem till mig, så kom hem vid 9-10 tiden tror jag, och då var peter här så vi snacka lite så ..


& efter trean drar jag härifrån örebro, till typ gbg elle någon annat land, orkar inte med örebro och vill bara slippa örebro, hejs.


090703 - sista sommarjobbsdagen ;)

hejsan, sitter här på jobbet i datasalen med några (: .. Vi fick typ 2 timmars lunch rast,  så vi hann käka, röka, fika och snacka och sen var det typ lite mer en än halvtimme kvar så vi gick till datorerna och tänkte muppa oss lite här en stund .. Vi ska samlas någonstans klockan 13.00 och typ fika, snacka och lite sisådär!

haha fick mitt intyg förut av min handledare och hon skrev typ : Elin har jobbat väldigt bra och hon har bidragit med väldigt god stämning i gruppen " :D:D .. hahaha, bra att man har "Elly - humor " ibland erkänn? Sen stod de lite annat grejjs, men bara bra saker i alla fall! Kommer sakna folket här, hahaha våra nya kompisar Marta ;) ..

men nu ska jag typ titta lite på internet och sedan ska vi väl gå ut och röka innan vi ska till någon annan matsal ? ;o .. puss på stjärten !

090702

kom nyss hem och ska snart duscha , sitter och snackar med Tobbe i telefonen (; ..

Jobbade hårt idag, jag och Marta får hela tiden måla, måla och mååååla, tills svettet rinner och man får kramp i händerna haha .. Men vi fick 2 timmars lunch rast idag ;) .. Vi satt och snackade med några grabbar om andra världskriget hahaha! Sen blev de mer måla men sen fanns de inget att göra så vi satt mest ute och rökte och diskuterade lite om små stuff!  Sen när jag och min grupp väntade på att handledaren skulle komma så att vi kunde samlas och sen sluta så ringde tobbe, och då höjde killarna volymen på radion  hela tin fast jag sänkte, hahaha så jag gick iväg men då sprang dom efter med radion och jag vet inte vad, hahah så dumma :) .. Men imorgon är de sista sommarjobbsdagen!!!! faaaaaen vad gött, men vad händer efter då? vad finns de att göra ?

1 juli 2009

Kom nyss ut ur duschen, skönt att duscha av sig efter ett hårt arbete , målar osv ;p .. gjorde rätt så mycke idag faktiskt, men tog mycke pauser också för man orkar inte, man får fan kramp i händerna/armarna när man står på en stege och ska sträcka sig för att måla så bra som möjligt -.- .,men de gick ju bra endå, och vad trevligt folk de finns på jobbet alltså(: kul att sitta ute och röka med en massa okänt folk och sen snacka om hur mycke saker som hellst, jätte kul att man kan det ju(: och så får man oftast skratta en  hel del, jag och marta skrattar hela tin tycker jag :D huuuuuuuumor brudar och grabbar!! Sen fick vi sluta vid halv 4 ungefär, vi kom tillbaka kvart över 3, satt och glodde på varann i en kvart sen hej då, hahahah onödigt menmen , pengar snaaaart :) får lönen nästa vecka tror ja, om man skickar in löne grejen så snabbt som möjligt iaf :) .. Idag ska jag bara ta de lugnt, och soooova, film, och snacka med folk, och såååå , sen imorgon blire en hååååååård arbetsdag hela dagen, och sen på fredag jobbar vi till 12, sen lunch och sen klockan ett är de avslutning ( fika, prat och så) med alla som sommarjobbat där .. kulkul ;p

jag vill bort från örebro ett tag :S vill typ till sthlm? gbg ? eller någon annan stans där jag inte är så ofta... men vill ha med mig någon elle åka till någon elle så . ååååååååååååh, vill inte vara här i örebro :S ska till gotland i slutet av juli som vanligt och då ska tobbe och elin med elle? .. sen sthlm i mitten av aug  etc.. men vad ska man göra innan dåe?? haha är rastlös och vill hitta på något då eftersom denna vecka är sista arbetsveckan ..

RSS 2.0