130428

Hallå!
 
 
Innan jag åkte till Emelie i Degerfors, så åkte familjen till Marieberg och tittade runt lite. Jag fick en klocka av min älskling, tusen tack! Jag älskar dig! Världens finaste. Sedan köpte jag stövlar till jobbet.. och ett par vanliga skor som inte är högklackat, ha ha.. Nessas morfar köpte med skor, 3 för 2. Sedan kollade vi runt lite, skulle egentligen inte köpa något utan mest åka dit för & kolla runt lite.. Såg ett par fina sommar skor till snuttan, men hon kan ändå inte ha dom än, för det e inte så varmt ute så väntade med & köpa dom tills hon kan ha dom ute, så man vet rätt storlek, men super söta var dom! Sedan fick Vanessa och älsklingen skjuts hem, och sedan begav vi oss till Degerfors, fick skjuts dit, super snällt!
 
Det blev mycket prat, skräckfilm, promenad och lite gottigotti. En mys kväll helt enkelt.
 
Idag kom pappsen min vid halv 2 och hämtade mig, åkte iväg och hämtade Vanessa & babe, sedan drog vi till Marieberg igen, skulle kolla efter lite saker hem + Vanessa fick med sig lite leksaker också, den tjejen ville ha med sig allt hem, haha söt. Sedan åt vi kina mat mumsigt.
 
Nu sover tösen efter mycket bus, jag sitter och funderar om jag ska se nya avsnitt av antingen, Glee, 90210, eller Cougar Town? vene om man orkar med allt ikväll i alla fall haha.
 
Imorgon börjar jag 12.15 .. tror jag om inte jobbet ringer in mig tidigare? men i såfall blir det att lämna snutt på dagis klockan 9, sedan träna i gymmet och sedan cykla till jobbet? och om vädret tillåter, alltså om de inte blir så mycket regn som det sägs ska bli.. Får se hur det blir, men vore skojsigt att hinna med gymmet innan. Pussar!

130426

Hallå! Idag efter jobbet blev det mysdag med familjen! Super härligt! Är döds trött så ska nog sova strax..

Imorgon blir det träning som vanligt och sedan myspys med familjen. Vid tre tiden eller något åker jag till Emelie i Degerfors och umgås! Stannar där till söndag, blir super trevligt! Men åker hem i skaplig tid så att jag hinner mysa och leka med Vanessa!! <3 utan mina älsklingar en natt, hur ska detta gå? Hehe.. Puss och kram!


130424

Imorgon blir det tillbaka till jobbet. Nu är hon helt frisk och kry, men hon kommer vara hemma imorgon också, så hon får vara med pappsen sin. Onödigt att gå tillbaka en dag.. Kul.. Hon har alltså varit sjuk och hemma från dagis i två veckor.. Stackars älskling!

Imorgon efter jobbet blir det nog att träffa Jessica och hennes lilla Ronja :) efter det blir det storhandling. Gött :):) kram!


130423

Hej hallå!
 
Ja, en jobbig dag har det varit. Vanessa har spytt över mig och henne ett x antal gånger. Hon har spytt upp allt hon ätit, och även om hon inte ätit något. Sedan sov hon från 10 på morgonen till halv 4 typ, vaknade två gånger och spydde dock. Sedan kom Nessas morfar med mat till oss, Saigon. Han var hos oss i över två timmar, busade lite med Nessa, hoppas inte han blir smittad? haha.. Men jag och han har ju som sagt ganska bra immunförsvar, har vi märkt.. I alla fall, ska få en tränings cykel av han!! :P Han har den hemma och använder inte den så mycket, och jag med min noja? mhm, så därför kunde vi typ få "låna" den av honom, ihihi..
 
I alla fall, Vanessa somnade vid 6 igen, och har sovit sedan dess, hon fick välling innan det och har faktiskt inte spytt upp det, woooohoooo.. Kanske börjar bli bättre? Ju mer man sover destu snabbare blir man ju frisk. Även om hon vaknar i natt och om hon skulle bli pigg gör det ingenting, är ju ändå hemma imorgon också. Kommer vara hemma med henne imorgon och torsdag, sedan är ändå älsklingen ledig på fredag så han tar hand om henne då, så då kan jag jobba en dag i alla fall, smsade nyss jobbet och sa att jag kommer på fredag! Hoppas inte jag blir sjuk bara, kommer gå runt i en ond cirkel i så fall :(..
 
Så synd att Vanessa ska drabbas, en vecka i feb ( öroninflamation och svår infektion i kroppen & halsen ) .. FÖrra veckan ( svår infektion i halsen = ledig en hel vecka från dagis ) kom tillbaka i måndags ( igår ).. Gick där en hel dag och sedan fick jag ett samtal om att hon spytt, så nu blir hon hemma hela den här veckan också. När ska detta ta slut? hmm.. aja nu ska jag se FBI pursuit (stavning?) ... Kram på er!

jahap, då börjas det igen..

Så jävla synd om Vanessa, på väg hem från jobbet fick jag ett samtal från vanessas dagis, då har Vanessa spytt... Så morfar fick hämta henne, hon spydde över hela honom och sig själv. Sedan här hemma har hon spytt över hela mig och henne flera gånger? nu sover hon. Vad är det för fel? ska vi aldrig låta henne vara ute eftersom hon blir sjuk hela tiden? 4 gånger, varav 3 allvarliga på 2 månader.. Sjukt.. Så jag blir hemma med henne imorgon, ringde en kollega och hon tyckte de var tråkigt men hon förstår att jag måste vara hemma med henne, + att Leszek har varit hemma för mycket så nu är det väl min tur... Mysigt att vara hemma med henne för hon är så go när hon är sjuk, men jobbigt och synd om henne, + varken jag eller Leszek är fast anställda, men vad ska man göra när sitt barn är sjuk? känner själv att jag börjat bli illamående och yr, & även huvudvärk.. Hoppas jag slipper för då måste man vara hemma ytterligare från jobbet.... Kanske bara psyket? men så synd om henne. Jag skulle hellre vilja ta hennes smärta ifrån henne! åh. Kram!

130421

Hejsan!
 
Den här helgen har bjudit på en hel del busigheter. Nu när Vanessa mått mycket bättre och man har sluppit dom där oändliga timmarna på akuten, så har vi ändå gjort en hel del. Igår tog vi en promenad till nessas morfar, där vi grillade, mycket gott! Var där sedan i ett x antal timmar och stojade :P Sedan tog vi en promenad till Västhaga där vi hälsade på hennes G-mormor. Pratade och busade en hel del.
 
 
Idag gick vi ut på förmiddagen, skulle först till affären och handla mat som vi skulle äta idag, så tog Vanessas cykel, tänkte att vi kunde pröva den, den har stått i källarn ett x antal månader. Hon förstod hur man cyklade och allt, men den såg t.o.m för liten ut för henne? I alla fall, så hon fick cykla runt lite och så. Sedan stannade vi vid en lekpark och lekte lite. Sedan blev det mat, och därefter kom Vanessas farmor & farbror, pratade om den efterlängtade Polen resan, den 10 juni ska vi dit, stannar till den 17. Bröllop och sånt däremot... men blir nog trevligt ändå :P Efter det kom Nessas mormor, moster Rebecca och Allan. De satt här en bra stund faktiskt, men mycket trevligt. Blev fika och sånt också. Så en hel del har vi gjort i helgen, träffat de mesta av släkten faktiskt, känns de som i alla fall. Har ju dock betydligt mycket mer i släkten ha ha ..
 
Vanessa har inte sovit något idag, så hon total slocknade klockan sex? haha.. Imorgon blir det dagis för älskade tjejen! Kommer hon nog tycka är grymt kul, dock går hon på antibiotika tills onsdag, men ska trappa ner på dosen så hon tar morgon & kväll bara eftersom hon mår så bra. Hon är ju egentligen frisk nu, men som sagt man ska ju ta i tio dagar så.
 
aja bjuder på några bilder. ha de gött. Puss!
 
 
 

130419

Hallå! Har precis fixat mig typ och ätit lite frukost. Hoppas de inte börjar regna eftersom jag cyklar till jobbet. Kan annars säkert få skjuts men vill helst cykla :) skönt att det är fredag idag! Blir mys med familjen hela helgen, kanske drar till lek&bus landet imorgon eller söndag :). Ha det bäst. Kram!


130416

Haha såg att jag skrev söndag när det var måndag.. Måste ha varit trött..

Jobbat som en tok idag, gått super bra! Har ju hand om barnen i olika grupper, ang sopsortering. :) vilket dom verkar tycka är kul!! Varje tisdag och torsdag. Har kommit på en bra plan vi ska göra på torsdag, berättar mer sen när jag planerat lite och om det var en höjdare ^^.
Så fort jag kom hem blev det bad & mys med snuttan. & för att hon inte sovit på dagen slocknade hon redan klockan 6:( funderar på att lägga mig bredvid henne och mysa..& höra på hennes jädrans snarkning hon fått nu när hon är sjuk hehe. Hon ska vara hemma hela veckan för att hon har en sån svår infektion i halsen, stumpan! Vill vara hemma med henne egentligen.. Men båda kan ju inte. Längtar till helgen då jag ska lägga all min energi på stumpan!

Går ju upp kvart i 5 varje dag så kan ju säga att jag är ganska så slut.. 😊

Ha det bra! Snart helg, eller? 😉 Kram!


Söndag...?

Jag blir ganska sur, skrev ett långt inlägg igår kväll men allt raderades. Aka. Skriver lite kortfattat nu..


Igår klockan halv 11 kom vi till akuten igen, de sa dagen innan att dom ville det.. Det slutade med att de fick ta blodprov igen... och sedan röntgade de hennes lungor och tog ultraljud på magen! Men så j*kla duktig hon var! Hon låg still hela tiden, knappt två år tjejen! Vi var på akuten ca 5 timmar, prov svar tar tydligen tid..:s allt såg fint ut, förutom att hennes mjälte var förstorad...? ( man kan få så av många infektioner i kroppen ). Våran duktiga och vackra dotter! Sedan kom Vanessas farmor och farbror med mat till oss, vi var vrålhungriga! Hade ju med oss pengar, men de fanns ju Inge mat där:s... Typ. Så det var super snällt. Morfar var med oss där inne, eftersom vi skulle till marieberg efter. Där köpte vi mycket kläder till Vanessa och lite till mig ;) som typ tröst? .. Haha ;).


Igår vid 10 kom Vanessa in till Oss..Tidigt men hon ville inte sova ensam, hon ville sova med mamma & pappa och hålla min hand!<3


Kram


Söndag..


Lördag, eller?

Hej hallå..
 
 
 
Det har inte varit den bästa lördagen kan man ju säga.. Först fick man ett tråkigt samtal av mor min,
att min gammel mormor Linea fått en stroke, men hoppas att allt gått bra. ♥♥♥♥
 
Senare fick vi åka in med Vanessa till akuten igen,.. Var där från 4 till 8 typ, mindre kul!
Hon har fått en svår infektion i halsen igen, hon hade det för ca 2 månader sen fast då hade hon öroninflamation också.
Det har hon inte nu som tur är, denna gången fick vi bra läkare också. Så antibiotika i 10 dagar för snuttan blir det. Tråkigt tråkigt. Synd om henne, men hon är stark och klarar det mesta! ♥ Vi vet förståss att barn blir sjuka och att det är lättare att bli sjuk när man går på dagis, men vi trodde inte att det skulle bli allvarliga sjukdomar varje månad.. Aja, Det får bli som det blir. Ska tillbaka imorgon igen, de ville göra en extra koll på henne.. Efter det ska hon få en belöning av oss för att hon är och var så himlans duktig med alla nålar och allt hon fick!! Det blir..... att shoppa lite nya kläder! Blir hon eller jag mest glad av det? hehe.. Aja, blev en sen nattning för henne idag, hon somnade för ett litet tag sedan, hoppas hon sover bra i natt och att det inte blir värre imorgon ♥

130411

Hallå i stugan!Sitter här med min goda fruktsallad, mums.
 
 
Vanessa somna ganska nyligen, helt utsliten!
Idag var jag hemma från jobbet, mindre kul. Var sjuk igår och i förrgår, men jobbade ändå, envis som jag är. Så sjukanmälde mig idag, så att jag kunde få vila ut mig lite, och ifall jag har något som smittas. Men nu mår jag genast bättre, så jobb imorgon blir det :P Börjar inte förens klockan 10m så lite sovmorgon också på det hela, gött.
 
Skulle hämtat Vanessa mycket tidigare idag eftersom att jag ändå var hemma och mådde bättre, behövde nog mest lite mer sömn. Men nej då somnade jag om och vaknade klockan 2, dock väldigt pigg! Så hämtade Vanessa i alla fall vid 4, lite tidigare. Tog inte med vagnen, så tog en promenad hem istället, det uppskattades av tösen. Sedan sa hon : Sakna mamma och pappa idag! Min goa mysbebis!  Sedan har vi städat och badat, och lagat mat tillsammans. Hon har hjälpt till & skura fönstren, duktiga städtjejen! Hihi..
 
Fredag imorgon, skönt! Blir mys helg med familjen, det är Underbart! Ha det bäst. kram!

130410

Inte skrivit på ett tag. Men haft fullt upp med jobb och familjen!:). Idag ska jag öppna. Så får skjuts av pappa. Men tar med mig cykeln så att jag kan cykla hem :):). Hoppas jag inte börjar bli sjuk, känner mig knepig. Vakna av att jag frös som bara den i natt, fast jag hade allt täcke för mig själv. Får se hur man mår och allt idag. Kram!


130407

Helgen har varit grymt bra faktiskt. Har dock saknat Vanessa så de skriker om det, men eftersom vi gjorde saker hela tiden så har tiden gått snabbare. I fredags kom Emelie hit, tittade på skräckisar, åt lite gott och pratade en hel del.
I lördags så började vi dagen med att träna på gymmet. Sedan tog vi det lugnt hemma och mot kvällen kom det folk hit och då blev det lite fest eller vad man ska säga. Kom mer folk än vad vi räknat med men grymt kul måste jag säga att de var. Sedan blev det utgång, mot Noise, dock var det rock tema?? Men men.. Efter några glas och med bra människor så funkade det i alla fall, hatar fortfarande rock.

Idag så kom min snutt hem!!!! Åh vad jag saknat henne, så de skriker om det! Så idag åkte Emelie hem, och jag älsklingen och våran kära dotter drog till parken, tog med oss matsäck och lekte lite, hon var också väldigt trött så hon somnade redan strax efter 6. Inte sovit på hela dagen, så förstår henne.


Imorgon ska vi ändå upp tidigt, Vanessa ska gå på dagis 7.15-15.30. Så får skjuts av nessas morfar till dagis sen till jobbet. Ska eventuellt vara med på APT på jobbet så slutar inte förens 7 på kvällen. Men bara eventuellt. Får höra med dom på jobbet imorgon.


Nej nu blir det film & mys med älsklingen och sedan sova! Puss och kram!


Nya minnen!<3


130404

Lång jobb dag! Men varit ute i solen hela dagen så färg har man fått :)). Nu lagar Vanessa mat till mig ;) blir mys pys ikväll och imorgon ska hon till morfar, vara där i helgen. Blir nog kul för henne, själv kommer jag sakna ihjäl mig efter henne, som vanligt!! Och imorgon kommer även Emelie hit över helgen, gött! Kram!


130403

Suddig bild . :)

Jobbat mycket denna vecka. Imorgon & fredag blir det 7.45-16.15. Långa dagar. Men så är det. Saknar tiden med snuttan bara. Men får i alla fall helgerna med henne och eftermiddagarna <3. Tror jag ska in och pussa på henne medan hon sover hihi. Saknar henne. Puss <3


*

Sicken söt tjej vi har! <3


1 april!

Nu blir det att dra till påsk firandet nummer 3:). Väldigt tidigt dock. Blir nog en promenad dit. Kram!


RSS 2.0