130421

Hejsan!
 
Den här helgen har bjudit på en hel del busigheter. Nu när Vanessa mått mycket bättre och man har sluppit dom där oändliga timmarna på akuten, så har vi ändå gjort en hel del. Igår tog vi en promenad till nessas morfar, där vi grillade, mycket gott! Var där sedan i ett x antal timmar och stojade :P Sedan tog vi en promenad till Västhaga där vi hälsade på hennes G-mormor. Pratade och busade en hel del.
 
 
Idag gick vi ut på förmiddagen, skulle först till affären och handla mat som vi skulle äta idag, så tog Vanessas cykel, tänkte att vi kunde pröva den, den har stått i källarn ett x antal månader. Hon förstod hur man cyklade och allt, men den såg t.o.m för liten ut för henne? I alla fall, så hon fick cykla runt lite och så. Sedan stannade vi vid en lekpark och lekte lite. Sedan blev det mat, och därefter kom Vanessas farmor & farbror, pratade om den efterlängtade Polen resan, den 10 juni ska vi dit, stannar till den 17. Bröllop och sånt däremot... men blir nog trevligt ändå :P Efter det kom Nessas mormor, moster Rebecca och Allan. De satt här en bra stund faktiskt, men mycket trevligt. Blev fika och sånt också. Så en hel del har vi gjort i helgen, träffat de mesta av släkten faktiskt, känns de som i alla fall. Har ju dock betydligt mycket mer i släkten ha ha ..
 
Vanessa har inte sovit något idag, så hon total slocknade klockan sex? haha.. Imorgon blir det dagis för älskade tjejen! Kommer hon nog tycka är grymt kul, dock går hon på antibiotika tills onsdag, men ska trappa ner på dosen så hon tar morgon & kväll bara eftersom hon mår så bra. Hon är ju egentligen frisk nu, men som sagt man ska ju ta i tio dagar så.
 
aja bjuder på några bilder. ha de gött. Puss!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0