hemma igen.

hej, kom nyss hem från Gotland, eller aa för några timmar sen xD.. kom hem runt 2 ..
ja , de var trevligt där..

Vi åkte i torsdags kväll runt 5 tiden till nynäshamn.. Klockan 9 gick båten, de var ensamt att åka utan nattepatte.<3
Vi kom fram klockan 12.30 typ, fick åka ut sist :/ Åkte dit med Patrik,Farsan och farmor! skulle egentligen bli en till men kunde väl inte ..
Sen vaknade vi på fredagen, och gjorde i ordning oss, för det var begravning klockan halv 3! .. De var väl lite jobbigt , vi kastade ner en varsin ros när dom tagit ner kistan! Sen fikade vi, och sen åkte vi hem till gammel mormor, tältade utaanför xD .. R.I.P .. sen gjorde vi inte mkt mer..
På lördag morgon åkte vi och köpte en ny mobil till mig, W910i med abonnemang.. skit snygg faktiskt :)  för min andra telefon gick sönder, knapparna slutade att funka mer och mera, och man hör as dåligt i den telefonen, så fick då en ny (: Sen typ gick vi på stan och jag köpte en snygg tröja och massa kollegieblock och kalender. hiih.
På söndagen åkte jag , farsan och patrik till Lumme Lunda grottan , det var nice där faktiskt, de var en söt liten flicka som störde guiden hela tiden med frågor heh .. Sen efter grottan, åkte vi till "100 olika sorters glas bar" och käka glass, rätt så dyrt men de finns alltså 100 olika sorters glass smaker. Sedan åkte vi till Högklint och kollade lite, och patrik trodde att han kunde klättra högt (; han bah tror ni ja klarar av att klättra dit? han kom inte ens halvvägs, kanske en meter upp, sen så han bah; hur fan kmr jag  ner?" HAHAHA! farsan hjälpte han upp, så att patrik sen kunde klättra ner på andra sidan, haha! Patrik tror fan att han kan allt, men nono, du har fel! :) .. Sen åkte vi till gammelmormor och var med henne och domdär (: sedan gick vi en promenad till affärn och köpte lite smått&gott..
Sen klockan 7 på morgonen på måndagen , gick båten från Gotland till nynäshamn, så vi vaknade kl halv 6 för att  hinna göra i ordning sig och packa klart och äta lite frukost. Men båten kom fram kl 10.25 i nynäs, då åkte vi och hämtade Natta för hon var i sthlm ,  så hon fick gratis skjuts hem! Och nu sitter jag här :/ .. 

Saknar gotland som fan! ååh gah! I örebro är alla så jävla falskafalska.. På gotland finns inge skitsnack, inga fjortisar, inga falska personer , så man kan liksom vara sig själv där, dubbelt eller trippelt så bättre en örebro och andra ställen i fastlandet. jaja !

Jag älskar dig jonte! <3

My life is pointless.

" You are not coming back, i got a reason to cry! "

Skolhelvetet börjar på tisdag :/ .. palla .. Men ska bara gå på tisdag och onsdag , och kanske en liten stund på torsdag! För sen kl 9 på torsdag kväll går båten till Gotland, så vi ska åka härifrån runt 4-5 eller tidigare dit ..
Ska ju på begravning på fredag :/ <3 ..
Så ska ta ledigt på fredag och Måndag, för måndag morgon går båten hem igen :/ .. Livet är svårt alltså.

Åkte hem igår från sthlm, var bara där en dag, massa knas hände så vi vart tvungna att åka hem ! Gah ! noot good.

Hela mitt jävla liv är helt jävla meningslöst!! Jag vettefan vad jag vill längre, jag orkar inte ett jävla piss anymore!
Jag vågar fan knappt sova ensam längre, är rädd för att gråta över allt och ja vetej mer .. Jag är så van att sova me kompisar ( har gjort de i några veckor nu ) och sen sova borta.. Sen igår när vi kom hem, så skulle ja sova ensam hemma , asså farsan var ju hemma men ingen kompis kunde sova här, så ja somna inte förns 3-4 eftersom att jag låg och tänkte hela jävla tiden! Gooooh! åååh livet är svårt som fan och jävligt hårt.



"I was broken and alone, i wanna rest my bones. The sun is shinig now, but still im feeling cold. "

heyheyhey. xD

 Natta, Elly, Chriss , Madde och Lilla Diina. <3

heyheyhey xD ..

Idag ska jag till stockholm med Natta och Chriss (: ..
Kommer bara kännas tomt utan er tjejer, Diiiina och madde. <3

jag ska försöka få ut glasbiten sen :/ .. men de kmr göra så ont att jag kommer skriiiiiiiiiika till helvetet....... den har gått in skit långt typ, och gör ont i hälen, kan ej gå på den :/ men ska försöka få ut den ,

aja nu ska vi gå och käka.


mitt liv är knas åt helvete.

pusss / elly.

Reason to cry.



  NattaÄlsk, EllyTragisk, Dinasyster och Maddehjärtat. <3

hejhå stortå.

I tisdags kom Madde och Diiina till mig (: it was fun to meet you girls <3 ..
fast dom ska hem imorgon .. Men igår hade vi en jätte rolig fest (: där kom nära och kära..
De var i alla fall jätte roligt.. Men vi började för tidigt så festen höll inte på så länge! Men sen decka vi väl runt 04.00 något (;
Minns inte så mycket, men roligt var det att festa med er folket.

Jag fick också en glasbit i foten, och den har typ gått in för långt så allt är knas, får ej ut den , men de gör ont om jag snuddar där ja fick in den, och kan inte gå normalt heller.  not fun! :(
Menmen, den kanske kmr ut någon gång, får la se...


Just nu väntar jag på Chriss och natta, vi ska ha en rolig kväll (: i alla fall försöka för min del.

Alltså allt är så jävla tragiskt, jag orkar fan inte ett jävla piss längre. VAFAN E DITT JÄVLA PROBLEM?? en liten rolig kväll en gång, och de blir kallabalik. jag orkar inte. seriöst. Mitt liv är så jävla meningslöst. varför? varför? varför?

sug kuk och dö. bye / Elly.


Jag älskar dig bästavän !! <3<3<3

yey xD

 Gud vad tjock jag är :O eller?  xD

Hejhej..

Idag kommer Dina till mig med sin kompis =) .. Så då ska jag och Eliiiin vara med dom & ngr fler. Dina och hennes kompis ska sova hos mig (; .. Najsnajs. De ska faktiskt bli kul, för de var längesen jag träffade Lill sis (;

Nu ska jag städa lite, mitt rum ser ut som ett helvete .. :/ gah! Har inte orkat göra något med mitt rum eller något sen ja kom hem från gotland, för allt är ju endå skit så?

jag hatar mitt liv så jävla mycket. 

aja..

Pusslove / ElluuU <3

Pointless.

hejsan..

I lördags åkte jag till mormor, skulle sova där med min syster, för skulle vara barnvakt åt henne sen på söndagen :P..
Och idag så gick vi på stan (: köpte en tröja, skit het (: sen fika vi och sånna små saker (; ..  men kul vare allt..
och nu ska jag stanna hos morsan tills imorgon , & då ska jag leka med ElinPelin. <3

Allt känns så jävla meningslöst .. jag vettefan va jag ska göra liksom;S .. Jag älskar killen som fan, men jag kan bara inte, ååååh, de e så jävla svårt att ens försöka.. Jag kan liksom inte vara ensam, ja måste vara med någon hela tiden för att  åtminstone kunna le lite etc :S gah .. de e så jobbigt och svårt juu ... Hur ska jag göra? ... För jag och han kan inte vara tillsammans, men jag kmr alltid älska han .. men hänt massa saker,så vi kan ej va tsm .. men gah :/ aja , kmr inte kunna glömma han , men ska iaf försöka gå vidare , va me vännerna, försöka ha lite kul även fast det är jobbigt.. De e väl det jag får göra..




Ska till London den första maj tills den 8 maj, längtar <3 fast de e långt kvar. Ska dit med morsan och mina två systrar . Älska <3

Puss&kram .. / ElluU <3

allt är skit!!

Det förra inlägget blev helt cp :S råka trycka på någon knapp så att de blev stor text och så att man knappt kan se vad jag skrev ;S ursäkta.. försökte få tillbaka vanliga texten men datorn vägrade (; heh..

Allt rasar samman.. jag orkar verkligen inte ta all skit längre!  Jag och jonte har i alla fall gjort slut nu , för jag orkar inte med all skit  och sånt, och så har ja fått höra en massa! Hur kunde du göra så ? :S vidrigt.. Fan jag älskade och jag äälskar dig fortfarande så jävla mycket, svårt att beskriva, och kommer alltid att göra det.. Men ska försöka glömma dig nu, även om de inte går så ska jag i alla fall försöka gå vidare. Hitta på något kul i stället för att sitta hemma och vara ledsen liksom. Har i alla fall folk som tröstar en , och finns för en .. Jag kommer fortfarande att ha kontakt med Svensson familjen, mie & sabbe & de. <3 dom e för underbara! .. Men just nu vet jag inte vad eller hur jag ska ta mig till? allt känns så jävla hopplöst.. Trodde att de funkade mellan oss, men hade visst fel ... och de jag har fått veta nu, fan alltså..gah..
Jag orkar orkar orkar inte längre. Fan varför ska allt vara så svårt? och varför ska allt hända på samma gång? hänt massor av annat saker också, och varför just allt på samma gång? :S
Varför varför varför varför?

Ska försöka komma upp till Dina snart (; saknat dig bruden och vi bara mååååste ses... ska försöka få tag på pengar :/ .. vill inte vara här i örebro, vill komma till dig i några dagar och umgåss, komma bort från örebro en stund. ! <3 <3 <3 <3 !

aja, nu vet ja inte vad jag ska skriva längre!

take care / ElluU..

xoxo.


Hemma igen :(

Köpte den här klänningen på Gotland (; vad tycks?

Kom hem från gotland imorse. Båten gick 00.50 , fast den var försenad, .. Den kom fram runt  4-5 tiden, sedan åkte vi bil från nynäs till örebro..och vi kom fram kl 7 - halv 8 ... Faaan! Jag saknar GOTLAND som fan !! Men ska dit igen den 21 augusti, för den 22 är de begravning där borta.. SÅ då stannar vi där hela helgen, ska ta ledigt från skolan då..

Det har varit jävligt kul på Gotland faktiskt, har blitt brun då med =) .. De hade liks inte regnat på över 2 månader, bara vart kanon väder.. Men sen när patrik kom så började de faktiskt regna, dom på Gotland var iaf glad, men inte vi (: hade blitt solberoende.. gah <3 .. Gotland for ever i alla fall.

Sen hände de såklart massa strul mellan mig & jonte, vi har väl typ gjort slut, ååååh, ja vet inte vad jag vill längre, jag älskar han så ooooooooooooootrooooligt jävla mkt, men fan ! ....
fan hur blev de stor text :S ? .. fattar nada.

ses hej.


RSS 2.0