hemma igen.

hej, kom nyss hem från Gotland, eller aa för några timmar sen xD.. kom hem runt 2 ..
ja , de var trevligt där..

Vi åkte i torsdags kväll runt 5 tiden till nynäshamn.. Klockan 9 gick båten, de var ensamt att åka utan nattepatte.<3
Vi kom fram klockan 12.30 typ, fick åka ut sist :/ Åkte dit med Patrik,Farsan och farmor! skulle egentligen bli en till men kunde väl inte ..
Sen vaknade vi på fredagen, och gjorde i ordning oss, för det var begravning klockan halv 3! .. De var väl lite jobbigt , vi kastade ner en varsin ros när dom tagit ner kistan! Sen fikade vi, och sen åkte vi hem till gammel mormor, tältade utaanför xD .. R.I.P .. sen gjorde vi inte mkt mer..
På lördag morgon åkte vi och köpte en ny mobil till mig, W910i med abonnemang.. skit snygg faktiskt :)  för min andra telefon gick sönder, knapparna slutade att funka mer och mera, och man hör as dåligt i den telefonen, så fick då en ny (: Sen typ gick vi på stan och jag köpte en snygg tröja och massa kollegieblock och kalender. hiih.
På söndagen åkte jag , farsan och patrik till Lumme Lunda grottan , det var nice där faktiskt, de var en söt liten flicka som störde guiden hela tiden med frågor heh .. Sen efter grottan, åkte vi till "100 olika sorters glas bar" och käka glass, rätt så dyrt men de finns alltså 100 olika sorters glass smaker. Sedan åkte vi till Högklint och kollade lite, och patrik trodde att han kunde klättra högt (; han bah tror ni ja klarar av att klättra dit? han kom inte ens halvvägs, kanske en meter upp, sen så han bah; hur fan kmr jag  ner?" HAHAHA! farsan hjälpte han upp, så att patrik sen kunde klättra ner på andra sidan, haha! Patrik tror fan att han kan allt, men nono, du har fel! :) .. Sen åkte vi till gammelmormor och var med henne och domdär (: sedan gick vi en promenad till affärn och köpte lite smått&gott..
Sen klockan 7 på morgonen på måndagen , gick båten från Gotland till nynäshamn, så vi vaknade kl halv 6 för att  hinna göra i ordning sig och packa klart och äta lite frukost. Men båten kom fram kl 10.25 i nynäs, då åkte vi och hämtade Natta för hon var i sthlm ,  så hon fick gratis skjuts hem! Och nu sitter jag här :/ .. 

Saknar gotland som fan! ååh gah! I örebro är alla så jävla falskafalska.. På gotland finns inge skitsnack, inga fjortisar, inga falska personer , så man kan liksom vara sig själv där, dubbelt eller trippelt så bättre en örebro och andra ställen i fastlandet. jaja !

Jag älskar dig jonte! <3

Kommentarer
Postat av: Dina

Låter som en fin resa :D

jag håller med att alla i örebro är falskafalska.

Glad att det börjar årdna sig mellan dig och jonte:D

Jag älskar dig <3

2008-08-25 @ 22:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0