Gott nytt år!♥♥♥

Här kommer tre bilder på min nyårs outfit idag. Tänkte ha klänning först, men vi ska nog inte göra något speciellt idag eftersom vi har lillan, vi ska väl först till pappa och sen till leszeks mamma så det blev Skinn byxor från Gina tricot för 599 kr, ett svart bas linne från Gina tricot för 99 kr och en blus från Gina tricot och pris vet jag inte.

 Har så fint här hemma också. Men på bilderna så ser de kanske inte lika fint ut. Eftersom vi inte fixat ordenligt än, typ kläder oså hehe.


Lillan kan näääästan krypa, hon har krypit några steg, men hon begriper inte riktigt hur man gör. Hon gör några steg sen poff ner på golvet och ligger som en val på ett ungefär. Men hann ta en bild på henne i alla fall, mammas och pappas lilla igelkott! ♥♥♥♥♥




Familjen Hoffmann Rapp önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!!♥♥♥♥♥

Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i♥

Asså det är helt olika. T.ex när det är utgång, eller man ska hitta på något, träffa vänner eller så att man vill vara sådär extra fin, då trivs jag bäst i plattat hår, med en fin hårklämma på sidan.





Men i vardagen trivs jag bäst med toffs. Speciellt när våran lilla dotter älskar och dra i saker hehe. Sen så känns de bättre, inget hår i vägen! :P


TrettiondeDecemberTvåTusenElva.

ja men typ tja då? Igår så åkte jag älsklingen viktoria och jacek och köpte möbler till vårt hem. Vanessa stannade hemma med hennes farmor. Så hela dagen igår så byggde man ihop skiten, rensade som fan bland skit och kläder hemma, osvosv. Så såg ut som typ andra världskriget? .. Men våran garderob vi använde förut har vi alla Vanessas saker i, det blir som en liten lekstuga. Så vi köpte en stor garderob hem, en spegel dörr och sedan två andra vanliga dörrar, mest mina kläder i dock? men den är typ färdig nu. Sedan blir det att stor städa här hemma. Köket och sovrummet är klar. Så inte lika mycket kvar och göra, som igår. Jag fick nästan panik när jag såg hur de såg ut igår, är ju typ pedant. Fattar inte att folk kan bo såhär, om någon ens har såhär? hehe. Men i alla fall, börjar bli klart nu här hemma och jäklar vad snyggt det kommer att bli!! I alla fall, är fortfarande inte på topp som ni kanske förstår, så det känns i alla fall lite bättre när man köper hem lite möbler och fixar och donar, det tar tid + man får lite annat och tänka på sålänge. Det är ju liks mer än bra på såsätt..


Vanessa ligger och sussar så sött, älsklingen fixar hyllorna och jag ska fortsätta att damma lite och lite sisådär. Working team!

Men ha det så bra ni andra sålänge så hörs vi. Pussar!



jajamensan.

Fick en fråga för ganska längesen om vad jag tycker om falska vänner, kan faktiskt ta och svara på den nu, ganska passande. Men jag nämner inga namn, känner du dig träffad, så äre ditt ansvar! =)

Jag tycker inte om när ens "vänner" kallar sig vän, och sedan säger : finns här för dig, det vet du <3 " när någonting händer, och sedan när en vardag är som en vanlig vardag så finns personen inte, hör aldrig av sig, vill aldrig träffas ( orkar inte, vill inte, kan inte ).. Jag ser det inte som en vän? gör ni det? kanske dags och rensa på lite vänner som tror att dom kan komma och gå exakt som dom vill? Sen "vänner" som säger att dom finns, när något verkigen händer, något hemskt. Som när min farmor gick bort, det finns några som hör av sig och frågar hur man mår, men inte dom som låtsas vara ens vän, dom bryr sig inte ett skit utan dom skrev på ett ungefär att dom beklagar och hjärtan osv, men ingen fråga om hur man mår ...hmm. Jag kallar det inte vänskap! Riktiga vänner ska finnas där i vått och torrt. Höra av sig lite då och då, jag säger inte jämt, men ibland. Lyssna och ställa upp, och själv kunna få prata om sig själva lite också förståss. Men falska vänner existerar inte hos mig längre. Jag vill inte gå för på och berätta exakt allting, men jag ville berätta lite grann i alla fall, för detta tynger ner mig och jag ville skriva av mig som man kan göra i en blogg såklart. Sen mår jag inte på topp, inte mått de på de senaste dygnen, men ni alla som läser min blogg vet ju varför.. Men detta är jävligt jobbigt för mig med :/ .. Jag vill såklart inte förlora vänner eller bråka, men jag vill också inte att "vissa vänner" ska tro att dom kan gå hur som hellst osv.... Puss.

...

hej.. jag tänkte skriva att julen har varit fantastiskt, men då skulle jag ljuga. Min farmor gick bort igår, annan dag jul. Innan det var julen så perfekt den kunde, men när jag fick veta att hon gått bort, rasade allt samman. Jag stod ganska nära henne och jag såg hur stolt hon var över min dotter och min familj, hur mycket hon älskade oss. Men vi kommer alltid att älska henne. Jag har tänkt på henne och samtalet jag fick hela kvällen igår / natten + idag. Det kommer nog inte gå över någonsin, inte varit på topp. Men det är bara att försöka, för våran dotter skull, hon ska ju inte behöva lida. Men hon ska få veta om några år när hon förstår att hon hade världens bästa g-farmor. Det jobbigaste när man kom hem idag, var att halva vardagsrummet låg det fullt med grejer som vanessa och vi fått av min farmor ( nessas g-farmor). Det är så jobbigt och se på grejerna ( eller kläderna nessa hade på sig ) eftersom att de är ifrån henne som hon fick på Julafton. Jag är så glad att vi firade jul med henne, men jag är så besviken på mig själv för en grej... den 25, juldagen så ringde pappa och frågade ifall vi ville komma och äta lite mer julmat med farmor och några av släkten, men vi kunde inte... för vi hade annat och göra, och de skulle bli så sent.. och vi hade ju ändå vart där och spenderat julafton med dom så vi hade andra planer.... Sen igår, den 26 december 2011, annan dag jul, klockan 21.59 ca, ringde pappa mig och berättade att farmor hade somnat in, hon hade Leukemi och andra sjukdomar. Men det hade hållt sig i flera år, men hennes kropp orkade inte mer. Jag bröt ihop, la mig på golvet och visste varken ut eller in. Den rösten jag hörde av pappa har jag aldrig i mitt liv hört, + att jag hörde att han grät i telefonen... han har svårt och visa känslor egentligen, men han hörde hur mycket jag grät. Jag har också svårt och visa känslor egentligen, men detta kunde jag inte hålla in. På det sistone har man kommit varann närmre. Det var farmor som höll ihop släkten. Vi kommer alltid att älska dig, och vi tänker på dig varje dag! R.I.P farmor, 26/12-11!♥♥♥♥

111222 ♥♥

idag så har jag juuuulstädat! Hela lägenheten, jag som har blivit pedant, haha en rolig grej, hatade att städa förut, men nu äre helt okej, men nog bara för att det blir så fint och välstädat efter? :P

Sen vid tre kom Amaal hit på besök, vi fikade, busade med lillan och snackade en hel del. Vid halv 4 tiden så tänkte vi att vi kan dra på en promenad, så de gjorde vi.. ochgud vad mycket vi hade att prata om. Så vi tog en lång promenad, sedan svängde vi förbi willys, handlade lite nappar och en ny nappflaska. :P Sedan kom vi hem vid halv 6 tiden ungefär. Riktigt trevligt var det faktiskt.  Nu håller jag på och tvätta, blir och hänga upp tvätten och sedan börja med maten, blir Tacos idag, myspys! Sedan kanske någon film ikväll med min älskade och våran älskade dotter?

äsch nu ska jag leka med lillstumpan! Ha det toppen bra. PUSSSSZ! ♥♥

Dag 12 – I min handväska.

Använder bara numera skötväska. Så i den finns blöjor, våtservetter, salvor, extra kläder, mobil, pengar och cigg.. typ de jag kommer ihåg? ;b .. men typ sånt, men e man barnledig och ska ut på krogen eller till någon vän så har jag en vanlig handväska, där i finns smink, mobil, pengar & kontokort + cigg typ så. Japps! :P

Dag 11 – Minnen från i somras! ♥

Det största, finaste, vackraste och bästaste minnet från i sommar, eller ja det bästa någonsin... är...
den 13 juni 2011 klockan 02.21. ♥ För då kom lilla Vanessa till världen.♥ Hon var 48 cm lång och vägde 2970 gram, var nära på att skriva kg xD ..




111221 (;

oh har en sån träningsvärk i kroppen känner jag, mestadels benen dårå. oh gosh. Hur ska jag orka med denna dag ha ha...

Sitter vid datan och skriver blogg, märker hur vanessa försvinner runt mig och drar till tvätten och försöker ta ner den xD Sötnosen då.:P



Längtar till fredag för då är älsklingen ledig sådär inför jul, då blire sista minuten handling, av julklappar. Vet på ett ungefär vad vi ska köpa till vem.



´Vanessa skuttar så fint i gåstolen, buuuuuuusigaste tjejen dära!  Idag blire mest en mys dag, tagit på mig myskläderna, men promenad måste de självklart bli, och dra till affären måste vi med, annars bara hemma med sötnosen till Greys anatomy. (?) :P




ha de gött gott folk! PÖSSSSZ!

111220.

Igår gick jag, Nessa och Dina på stan. Jag handlade en skjorta och en tunika till mig, + super fina och sköna sockor. Till Vanessa handlade jag lite bit grejer, som är just till för tänderna, tänkte att det är perfekt till henne. :P
Sedan tog vi en fika, Nessa sov nästan hela tiden, men lagom till då Dinas tåg kom så vaknade Nessa, eller en stund innan, så hon han gosa lite med Dina. ♥ Sedan kom pappa och hämta mig och Nessa.

Sedan blev det hem och laga kyckling och makaroner ha ha. Tills älsklingen skulle komma hem. Gott blev det. Sen blev det mys för oss tre, men jag var så trött så strax efter då vi lagt Nessa, så la vi oss själva också. =)



Men idag skulle jag träffa Amaal men verkar inte bli så? hm har ringt i alla fall. Men jag sov från klockan halv 11 till klockan ett med Nessai soffan, riktigt myspys. Åt nyss korv och bröd,  tror dock korven var gamla? haha slängde dom i alla fall. Men ska byta blöja på Nessa, sedan ska jag bada henne och det, sen blir det en promenad i det kalla, ska ändå till affären och handla lite, fick barnbidraget idag :P Nessas dock. Så blir och handla lite mat till henne och hem.


Leszek har fört över lite dagar från sina, så måste försöka hitta jobb och söka på, och verkligen hoppas! För kan ju inte vara ledig för all framtid?


oh, så mysigt att fira jul med Nessa för första gången ♥ .. Fira jul med min familj som nu består av älskling Nessa och jag! Men vi kommer fira med resten av familjerna också, våra! ♥ Men så mysiggt och se Vanessa i så fina jul kläder, och se henne med sina julklappar. Hon kommer få multum med klappar.


aja, nu börjar hon bli otålig så måste bada henne. Puss på röva. ♥

Dag 10 – Min favoritårstid...

.. är sommar! :P Då kan man bada, sola, grilla, vara ute hela dagarna utan att frysa röven av sig, och sen ha på sig linnen, klänningar, kjolar eller shorts! :P  Det ända med vintern jag gillar är min födelsedag och julafton! Nothing else.  Så sommar tar jag ! :P




18 december 2011. ♥

Hej hallå. Helgen har varit så jäkla underbar. I fredags var det rätt så stor födelsedags fest hos oss, de var riktigt kul. Alla sjöng för mig, riktigt pinsamt men minnesvärd och riktigt kul. :P

Igår drog vi först till Pawel och förfestade lite och sedan Liquid, jag älskling dina och en massa mer. Det var riktigt trevlit det med, först var de lite folk men sedan kom det en massa fler. Sedan så åkte vi hem då kom peter, satt och snacka lite och älsklingen däckade, han t.o.m kröp gulligt upp till min famn och sov, haha beeeeebiiiis!♥


Här kommer tre bilder vi tog innan det blev utgång.







och idag så fyller jag 21 år, usch vad gammal man börjar bli huhu. :P. Så idag kom en stor del av släkten hit på fika och snack + bus med lillan. Men allt som allt, som jag fått är presentkort på gina tricot på 1300 kr, 3300 kr, mini spa, epilator, trisslotter, en massa blommor, nagel fixx, hår grejer ( som man fixar håret, till olika frisyrer. ) Tror det var allt?  Men hela helgen har varit så jäkla underbar. Minnesvärd helg.:P

Nu ska jag busa lite med vanessa.. Dina åker hem imorgon, så blir o handla lite kläder innan hihi. :P



Puss och kram. ♥

111217

hejhå. Igår så hade vi en liten födelsedags fest hos oss, då kom det en massa vänner och så är Dina här på besök. :P
Så fick tusen kr i presentkort av leszeks bröder, sen lite nagel grejer av hans syster + kille. Lite trisslotter, en vinflaska av Simon och lite andra smått och gott. Chocklad ask fick jag av leszeks vän också. :P Sen av älsklingen fick jag lite hår grejer. Vene vad det är haha men de ska vi ta reda på :P ska få en till present av han imorgon när jag fyller.

Idag åkte jag och Dina till stan, och shoppade klääääder och gick till bolaget och handlade lite. :P 

Så ikväll blir det Liquid med Dina och älskling + lite vänner tror jag? mysigt. och imorgon fyyyyllllleeeer jag år! 21 år. ojoj, gammal man börjar bli höhö, ne men kulkul. Vanessa är hos sin mormor med mostrar i västerås, men dom kommer tidigt imorgon, vid 11-12 tiden. Sen vid 3 kommer fler folk och firar och så. Mysigt.


Nu ska jag sluta, tänkte bara uppdatera bloggen lite. puss på er, ha en fortsatt trevlig lördag.



Luuucia!♥

... och söta Vanessa är ett haaaalvt år idag! Stora stora tjejen!! Mamma och pappa älskar dig mest av allt och alla på denna jord. ♥


 Var ju i Bvc idag, vägde och mätte vanessa. Hon är 66 cm lång och väer 7600 gram ca. Sedan var det läkar undersökning också, men ryggen och allt var bra! Hon skulle göra vaccination idag egentligen. Men det är typ slut i hela Sverigé? så dom kommer ringa när det är dags. Men läkaren och barnmorskan sa att Vanessa och en till liten tjej är dom gladaste sexmånaders bebisar dom sett, + att Vanessa är riktigt stark för och vara 6 månader, sa dom med! :P Så kul för en mamma att höra sånt, om sin lilla flicka.




aja, tog en riktigt lång morgon promenad idag, på många km, kändes skönt. Handlade lite mat också, men ska handla mer när älsklingen slutar jobbet. Har ganska nyligen gått upp, sov en timme med gumman i sängen, är så kallt i sovrummet? så letade upp numret tilll felanmälan och ringde direkt, så dom skulle fixa de så snart dom kan! Känns skönt. :P Sitter med Vanessa  bredvid mig och lyssnar på Angel - Sarah Mclachlan. Den låten som gumman föddes till, hon verkar bli riktigt lugn till den? hihi. Hon älskar mina fötter haha, hon satt i gå stolen och letade efter dom förut, sött.


aja, nu ska jag leka lite med henne sen blir det ut igen, skulle eventuellt träffa en vän idag, får se hur det blir med det.

Känns skönt, blivit vän med en gammal kompis som jag vart riktigt bra vän med för flera år sedan, kännt varann i typ 8 år? så det känns grymt skönt och roligt! Hoppas att de blir som förr. ♥



Bjussar på en väldigt gammal bild när vanessa bara var dagar/veckor gammal.


Dag 9 – Dagens outfit.


Dehär kläderna har jag faktiskt på mig just nu. Ett par  svartA mjukis leggins typ? och en typ lite varmare variant av tunika. Den här tröjan hade jag faktiskt påväg till förlossningen när jag skulle föda, fick dock ta av mig den och ta på mig en typ sjukhus klänning där. Men denna hade jag tills dess, grymt kul och minnas en sån sak! :P


ElfteDecember. ♥


Nessa äter. Halv burk igen, stora tjejen! Fast nästan mer runt munnen eller vad säger ni? ;)

Nu ska jag och nessa gosa framför Greys Anatomy. Älsklingen spelar, javisst serrni. Vid tolv-ett tiden kommer nessas morfar å hämtar oss, då ska vi hem till han å äta lunch. Hans goda, egna köttfärssås som jag saknat så in i bomben! Han ska ge oss receptet, eftersom det är hans egna. Så vi kommer sitta där och käka, ta de lugnt, snacka lite skit och sånt, myspys. Sen får vi se vad som händer och sker. :P


Puss. ♥



TiondeDecember!♥

Ja men snart är helgen över :( ..
Igår så blev det lite godis och idol.
Jag brukar inte titta på idol, men igår blev det att hela familjen gjorde det.
Robin kunde inte sjunga, eller jo visst de kanske han kunde,
men fel låtar valde han, passade inte hans röst heller.
Hon Amanda, hon var riktigt bra.
okej, håret var hemskt! Men rösten var super bra,
och hon verkligen tog för sig poå scenen och sjöng som en riktig stjärna.
Men aa, mysigt hade hela familjen, sen blev de typ o sova?
För man blir ju ganska sliten o vara vaken tidigt på morgonen med ett spädbarn.
Hon blir 6 månader på tisdag!! Mammas och pappas stora flicka!!♥


Idag så har vi inte gjort mycket. Älsklingens mamma, vanessas farmor,
kom hit på besök en stund förut, och vanessas gudfar.
Sedan gjorde jag och älskling korvstroganoff (stavning?) gryta.
Riktigt gött blev det. :P Sen kolla vi på en helt okej film,
dunno vad den heter dock? ena var ågot om gymnasium,
och den andra var , the ugly true
Så bra film. Sen har vi ätit lite av godiset som fanns kvar från igår.

Nu spelar älsklingen black ops. Så tänkte skriva ett snabbt blogg inlägg.
Våran dotter sover i sin säng, sovit ett bra tag? i alla fall mer än två timmar.
I sin egen säng på eftermiddagen, det är bra gjort!
Hon har också fått en stol hon kan sitta o äta i av sin farbror! :P

Det e så mycket lättare och ge henne vanlig mat då, då blir hon inte distraherad av annat skit. 
Så hon åt faktiskt en halv burk, vilket är riktigt bra, sen fick hon vatten till det.
Duktiga tjejen! :P

kanske blir willys sen, och handla lite mat hem och mat till stumpan.


Puss!  ♥


Dag 8 – En perfekt helg för mig

En perfekt helg för mig är att umgåss med familjen.
Med min underbara sambo och våran underbara dotter.!♥



NiondeDecemberTvåTusenElva.

Hejhallåå, vilket skitväder vi har haft i örebro idag -.- .. Iförrgår eller när det nu var började de snöa och då tänkte man att jaa, jul känsla på högsta nivå.
Men idag har det typ regnat hela dagen så jag o vanessa har inte kunnat gå ut  nånting.
Eftersom hon sitter i vagnen och hon skulle bara bli förkyld och allt.
Men istället har jag städat, diskat, tvättat och plockat en massa hemma.
Hemmafru? yes.
SÅklart har jag lekt med älsklings dottern med, de får vi icke glömma.
asch då, men nu är det helg, älskling slutar om ca en timme.
Han skulle köpa hem lite godis, yey. Godis sugen på högsta nivå.
Så idag blir det en mys dag. Vene vad som händer i helgen,
men träffa familjen blir det i alla fall, & umgåss!♥

Vanessa pratar hela tiden,så jäkla gulligt och höra henne säga: gagga, tata, dada och en massa söta små ord.
Lät som hon sa pappa häromdagen fast jag vet att hon inte kan säga något en.
Men leszek säger att hon sa det,;) haha bara för han ville att ordet pappa ska vara först, hihi.
Lät också som hon sa titta frut, men ja för tidigt att säga något än, men snart så hihi.


Men i alla fall roligt och höra henne prata mer vanligt nu än förut.

Hon vakna inatt och gallskrek flera gånger, tänder på gång kanske?



Puss.


btw, blogg är ju helt cp, jag ser reklam på halva blogg sidan så ser knappt vad jag skriver, så vene om de blir en massa skrivfel menmen :P


Dag 7 – Den här dagen för precis ett år sen

Okej, vad gjorde jag för ett år sedan? jag var gravid i ca 3 månader.



SjundeDecember.

Lill sötan sitter i gåstolen och leker med lådan, hihi. Hon kan gå i gåstolen och de e så kul och se henne utvecklas för varje dag, mamma och pappa blir stolta över dig lill hjärtat. :P


Igår så träffade jag och lillan, elin och hennes pojk. ♥ .. Vi åkte till Marieberg. Där gick vi i flera timmar typ? jag handlade lite kläder till lill tösen, två klänningar, en kjol och en söt body. Sedan så fikade vi också. Fast vi tog en varsin grillad macka och varm oboy. Men när jag tog upp tjejen i knät medan jag drack oboy, eller ja den stod på bordet, så tittade jag bort i två sekunder. Då böjde hon sig fram och tog tag i glaset så den åkte ner i backet, hahha så sjukt söt. Men lite pinsamt också? haha. :P Men jag fick låna en trasa och torka upp det, det mesta i alla fall? Sedan gick vi hem till Ann sofie, där elin o pojken hade sovit över natten, så då satt vi där och snackade en massa, åt lite cheese balls, men bara liiite. :P .. Sen kom elins kille och hämtade oss, & skjutsade hem mig och lilla hjärtat! ♥
Sen beställde jag kina mat, nudlar å shit. Till mig och älskling, som han fick när han kom hem från jobbet.


Vanessa sov lite nyligen, fast knappt en timme, sen vaknade hon, tittade upp mot mig, och ger mig största leendet och tittar sådär sött mot mig. Haha söt. Men åt nyss lite lunch, kanske tidigt men var hungrig.

Nu ska vi titta påSeven heaven. Sen ska vi ta en kall promenad tlll leszeks mamma och umgåss lite , så de får träffa Vanessa. Snö ute, yey! Julkänslan börjar komma ennu mer. ♥


Puss. ♥

Dag 6 – I min telefon.

Ja, vad har jag i min telefon? jo en massa onödiga appar. Men det jag använder mest är ju facebook och wordfeud.

PÖSZ.

Dag 5 - 5 bloggar jag följer.

okej, egentligen följer jag inga speciella, men de jag följer mest är väl:


TyypNattha, Gooowzruufs, Micah och MarsBarneet Ja det är nog bara dom? sen kan jag kolla runt lite och så hamnar jag på någon sida som man kanske inte sett förr. Men ja, det e väl dom jag följer lite i alla fall. Gillar att följa olika mamma bloggar också faktiskt. :P





Puss. :P

FemteDecember! ♥

Så underbart och se varje framsteg du gör varje dag stumpan. Tycker att våran lilla ängel utvecklats enormt på bara en helg??♥



aja, snart blir det att ta en promenad och sedan till affären och köpa cigg och barnmat! Puss.


Dag 4 – Min dag i detalj♥

Idag vaknade jag och älskling runt 9-10 tiden, snacka om vanan? Men bebisen var inte hemma! :c .. Men vi låg där och pratade om helgen och myste en massa! ♥ Sedan var det bara och gå upp, jag gick till affären och köpte lite cola, eftersom älsklingen var sugen. Sedan när jag kom hem började vi stodstäda lägenheten, jag dammade över allt, tvättade över allt, plockade undan och rensade, medan älsklingen typ damsög och fixa tvätten och det. Snacka om teamwork!. ;) .. Sen åt jag två rostade mackor med oboy, oh så längesen man drack oboy så det var riktigt gott. Han åt en panpizza den tjuckisen. Nu sitter han och spelar black ops, jag skriver blogg men ska strax lägga mig i soffan och läsa min älsklings bok. Om två timmar kommer pappa och lämnar lill stumpan, ska pussa henne så in i bomben, fan vad jag saknar henne oh!! ♥ Han skulle köpa dekorations kuddar till soffan åt oss, sånna där juliga. Men så fint! ♥ Sen kommer mamma och allan, vene om beckis och felicia följer med? men de antar jag! :P Då blir det och fika, och så får dom gosa lite med bebben.


Pussar! ♥

Helgen!♥

Helgen har varit guld.:P Vart barnlediga hela helgen, men det är såklart inte därför den varit guld, för saknat henne så in i bomben har man gjort!! Men hon kommer om två timmar hihi.:P

Men i fredags så gick jag älskling och peter till Liquid, dit kom även Regina och hennes vän. Så vi satt och snacka en hel del faktiskt, år och dar sedan man träffa henne? så det var riktigt kul, sedan när Liquid stängde så åkte alla vi hem och det blev typ sova på en gång huhu. :P

Igår så satt vi hemma och tog några öl, jag älskling adam och några till. Sedan åkte vi till Webbler, tog en varsin öl, Sedan vidare till Liquid och drack Smirnoff ice och några öl där med. Hade riktigt kul, satt och snacka, sjöng, och hade det riktigt trevligt faktiskt! Träffa även Simon där och en massa till ;)Sedan kom Jacek och hämta oss, då åkte vi till Mcdonalds och åt lite fyllekäk, inte ätit där på jag vene hur länge så, huhu. Men jag åt inte så mycket, eftersom lilla klant älsklingen spillde cola över alla pommes. Sedan blev det hem och sova hehe.♥

Men en guld helg har det varit!!:P Nästa gång man gör något sånt blir när jag fyller 21 år, om två veckor. Eftersom vi inte kunde fira mig när jag fyllde 20, för då väntade jag lill hjärtat!♥


Puss.


Förstadecember. ♥

Tjolahopp. Jaha, då var det 1 december då. 17 dagar tills jag fyller och 23 dagar till julafton, som vi alla längtar till huhu. T.o.m våran söta lilla prinsessa.

I alla fall, har haft fullt upp de senaste dagarna så har inte hunnit med någe bloggande flåt.
haha btw, jag dör. Vanessa sitter bredvid mig i gåstolen och försöker dra en grej från hyllan, hon tar verkligen i, så jävla sööööt! :P

I alla fall, i tisdags träffade jag och nessa min vän, vi tog en promenad till stan, skulle titta på julklappar till älskling. Sedan så åt vi på La baguette, inte så lätt med en bebis som hatar o ligga ner, så fick sitta uppe med henne. Sedan in i br kolla på saker till Nessa, sedan tog vi promenad hem! :P

Igår, hände nog inte mycket. FÖrutom lite promenader, handling osvosv.

Numera är nessa en stor tjej, hon sitteri vagnen nu, fast frammåt. Har hört av vissa att de inte ska sitta frammåt en, och vissa säger att de går alldeles utmärkt, det är upp till var o en. Så ringde barnmorskan i fall att något skulle va knas. Men hon sa att det går alldeles utmärkt att ha nessa sittandes nu, och ha henne sittandes fram. Nackdelen är väl att man inte ser henne lika bra, menmen hon ser ju på allt och alla och de e ju bra? :P  men ja stannar i bland för o kolla till henne. Nej men nu skriker min mage efter mat, tränade så hårt idag och igår o ja hela veckan så har träningsvärk som fan, men idag gjorde jag nästan extra hårt så jag måste äta nu. Sedan blire o slå in lite julklappar hiho, Almost done!


Har också köpt min andra gossip girl bok som jag läser i, dom e så braaa!!


Imorgon är det vår lediga helg och det innebär............soooovtime! Nästan? huh.


ha det toppen!

Dag 3 – 3 random bilder.

okey, lets see what we can get..







Tog bara tre gamla bilder som jag först typ hittade? som redan fanns i blogg, fast gamla sen, både år och dar.

Men den här sista bilden, har verkligen vanessa varit så liiiiten? oh gud. Här var hon inte gammal inte...:P



RSS 2.0