i taket lyser stjärnorna.

Kom nyss hem (: åkte till elin och snacka lite i timmar, sen kom tobbe också så då snackade vi lite längre åså :) Imorgon ska kanske jag och tobbe eller bara jag åka till lindesberg och träffa elin :) och kanske ta en fika där uppe på stan nån stans? eller käka :) för jag har endå bara typ en lektion imorgon, en halv t.o.m? några som ska redovisa sen hem liks.. Börjar klockan 12.50 typ och slutar väl typ 14.00 ungefär (:  fast kanske tidigare då eftersom bara några som ska redovisa, och de gjorde jag i fredags så ^^ ..

Men nu ska ja fortsätta käka lite, pommes och kött , MUMS! Farsan grilla medan ja träffa dom! :)


hörs senare elle imorgon, ska nog se på i taket lyser alla stjärnorna sen, kan berätta va ja tycker om den sen, för ja vene, vissa tycker om den, och vissa inte så =)


sommar (#)

Idag vaknade vi runt ett, jag hoppa in i duschen, kände mig äcklig eftersom vi tränat en hel del igår :D
Sen så gick ja och emma till centrum, hon skulle hem :/ .. och klockan tre gick vi till patrik, där kom några släktingar ;P Farmor, jimmy, virpy, simon, markus och så var farsan där ;p satt där i typ två timmar! och fika och så! Mors dag idag! =)

 Men nu ska jag åka till elin och ta en cigg med henne! Så skriver sen! PUSS!


right round.

Kom nyss hem! Idag blev det att cykla till sommarstugan, och de var en mil dit tog väl typ 50 minuter minus någon minut paus.. Grilla lite med folk, och sedan efter ett par timmar cyklade vi tillbaaka, runt kvart över 9 , och vi kom till vivalla kvart i 10, och då cyklade vi alltså en mil!! =) snacka om moootion losers.
& då åkte vi förbi R och sa hej, och satt och snacka i en och en halvtimme, och de .. sen kom farsan och då snacka vi lite mer, sen så cyklade vi hem (: nu sitter jag och emma här, vrålhungriga och ja vene vad :S cyklat för mycke och ätit/druckit för lite? men vi håller på med mat i alla fall! Ska kolla till de nu förresten!

Vi tog en massa sommarbilder förut idag också :) .. Men min digitalkamera laddas just nu, så bilderna kommer imorgon eller lite senare idag!

& imorgon är de mors dag!  va händer då? ;)


090530

hej kom hem för en stund sen! Fan vad det är skönt att värmen har kommit tillbaka till öööörebruuu :D <3 ..

Igår åkte jag och emma till morsan, vi var ute med felicia mycke och sen kom lilla rebecca också :) så söta ungar dom är <3 sen träffa vi jimmy och peter, de gick ju som de gick .. Sen träffade vi Adde och satt ute , rökte och snacka åså :) ..
Sen så somnade vi väl typ, Sen väckte morsan oss vid 8 tiden :S   uuuuhja!  Men vi låg säkert kvar i sängen över en halvtimme iaf .. Sen så skulle vi börja packa ner saker till lastbilen eftersom de håller på att flytta till stan :) Så de blev en massa springande i trapporna och typ  bära hundra saker , tunga saker och allting de där :) Sen tog jag, morsan , emma och paula bussen till stan där de ska flytta :) skit fin lägenhet, sen skulle vi ta upp allt från lastbilen till lägenheten .. men aa, sen så käkade vi smörgåståårta , MUMS på det =) Sen fick vi pengar för att vi hjälpte till! =) .. & då gick jag och emma på stan och köppte snögga keppsar , som ni nog får se på bild later , antar att vi ska ta bilder :) .. Sen så åkte vi hem till moi! ;D nu ska emma in i duschen, och de ska jag med efter henne alltså !   Sen så ska vi uuuut och sooooooola , måste passa på när vi väl har värmen här föfan, as varmt men sköööönt! Sen kanske träffa några! Ha de så bra, PUSS! <3 skriver senare , iihihi <3 slutar skolan på torsdag :)

menar du de?

herregud, jag kom i onödan till skolan ... =( .. Lektionerna blev inställda p.g.a någon föreläsning vi skulle på istället .. men så kom jag och emma dit, och så säger dom att den föreläsningen är inställd också ;o .. så aa, vi har inte en enda lektion idag, skit kul alltså ... men iaf, vi gjorde lite ärenden här på skolan , gick och snacka lite med lärare om saker, lämnade saft och kakor till våran mentor, som blev över från aktivitetsdagen, så saft och kakor ska vi få på avslutningen :)..

Fick veta hur skönt de blir nästa vecka, typ inga lektioner :D:D .. På måndag börjar jag halv 3 med teckenspråk och slutar klockan 4, på tisdag är de krampen alltså vår skola tävlar mot en annan och vi vinner oftast men om man ej´vill så behöver man inte gå dit heller då ere ledigt, onsdag börjar vi klockan 12 och då ska jag bara göra en pratövning sen ere hejdå, och på torsdag är de avslutning :D ..
Så har typ inget kvar att göra (: imorgon äre l en hel del saker att göra men sen så eere ingenting :D <3 Så de var endå bra att vi gick hit och fick veta det, men nu ska ja sluta ska gå till min naturkunskap lärare och snacka med henne och få några papper! Puss

everytime you smile...

Hejhå jag älskar mitt hår :) faktiskt, lite anorlunda än vad jag brukar ha, därför är det grymmt tycker jag, och det är redigt snyggt faktiskt ohja ^^ <3 iaf vad jag tycker?

Man ska vara sig själv och ingen annan (: det funkar bäst så!

Idag har vi haft aktivitetsdagen dårå, gick kanon, mycke beröm och allt, skrev jag nog i mitt förra inlägg med ;o :) ..
Sen så cyklade jag och emma hem, jag hoppa in i duschen, sen gjorde vi lite mackor eftersom vi ite fick någe skolmat typ, muuuusik och sen skrev vi en utvärdering av dagen (: faktiskt jag och emma som hitta på frågorna (;
Sen så vid 5 tiden åkte hon typ hem, och senn dess har jag väl bara tagit de lugnt? ja har gjort mycke på sistone så de kändes skönt att inte ha någe speciellt att göra! Men en hel del pluggande har jag förståss, så jag pluggade lite idag som ska lämnas in på fredag eller måndag ? ;o .. Men vill skicka in den på fredag så ja blir färdig me de flesta, och har väl typ bara en fråga kvar så, en analys skit!

Detta har vi att göra innan skolavslutningen den 4 juni är ;  Fallbeskrivning i kommunikation på fredag ( som ett prov men mer med en stor och klurig fråga, Redovisa Barns rättigheter i Förskola skola och fritidshem, Utvärderingen av aktivitets dagen, Gruppanalys ska också vara inlämnad på fredag! Men barnens rättigheter kan även redovisas på måndag, sen Pratövning i kommunikation på onsdag! Har jag något jag glömt eller? det är en hel del tycker jag, men ska plugga lite med dethär imorgon tycker jag, så att ja blir färdig me de flesta tills fredag i alla fall!

 Haha . aja om ni ens ville veta vad vi behöver göra, men tycker vi får läxor hela tin ja? Men i alla fall, färdig med alla mina APU uppgifter, skickat in de till min lärare för längesen så det är ju överstökat, så det är ite så mycke som jag behöver göra så de går nog undan de! :) Men i alla fall, tänk er kunde tagit studenten i år om jag inte klantat mig! Menmen, livet leker elle va säger ni?

puss på skinkan och fan va du e fin egentligen? mwhi.



090527

 Färgade blondt hår med mörka slingor ihåret igår (: men man ser nog inte så bra på bilden eftersom jag har flätor, men de ble nog bra tror ja :D?


Idag hade vi en aktivitetsdag , klassen skulle ta hand om barn som går åkurs 3-5.. Det gick kanonbra tycker jag, dom lyssnade väldigt bra och vi fick väldigt mycke beröm av andra etc, så ja tyckte de blev kul! (: förutom att min kissblåsa var nära på att sprängas :/ .. Så ja och emma cyklade till skolan och sen tillbaka dårå, så vi fick mycke motion idag! Ska slänga mig i duschen nu, och sen ska väl emma de tror ja sen ska vi nog laga någe mat , vi fick bara en liten baguett idag :( och festis! så snacka om hungriga! Gooh! Gimme food!

Puss på er sålänge!

färgar håret.

Har färgat håret nu (: blondt, och har i slingor nu, ska bli guldbruna slingor (: ska ta bild på det alldeles strax när det är färdigt :) så då får ni se de (: farsan färgade mitt och emmas hår blondt, och emma färgade mina slingor :) kalasbra tror jag det blir, ni får se en bild på de snart PUss på er.




tycker om dig fortf iaf </3 ..

090526

Ska snart till skolan, har fixat i ordning mig och så i alla fall, blir de nya kläderna (:

Idag ska Ämma sova hos mig eftersom att det är aktivitetsdagen imorgon, det innebär att vi ska mötas i skolan halv 8, och sånt, gå upp till typ karlslund och sen när vi är där ska vi ta hand om rätt så många småttingar, och göra lekar och övningar med dom! Det är vi som är ledare, ingen lärare är ledare eller något! Men de blir väl ändå rätt så kul? de tror jag aboslut :) <3 bara orolig för att ja ska få yrsel problem när vi leder barnen och sånt, men har snackat med min lärare och de så hon vet ju att ja kan få de, men hon sa att hon inte sätter mindre  betyg på mig för hon vet ju mitt problem  och att ja får vila mig när jag behöver etc! Men allt blir nog kul de :D

Men jag och Ämma ska nog färga håret idag, jag funderar på att färga utväxten iaf!
Sen ska vi snacka om allt mellan himmel & jord, typ de som hänt på sistone etc!! =( .. menmen!

På fredag ska vi till brickebacken, morsan ska äääntligen flytta därifrån, så vi ska sova där tills lördag morgon, sen ska vi hjälpa henne att flytta , hon ska flytta in till stan! =)  Men på fredagen när vi e i brickebacken ska vi passa på att träffa andreas också :) ..


ha de så bra så hörs vi puss!

klädberoende.

hejsan! Kom precis ut ur duschen, !

Idag var de skola, och hade ingen kommunikations övning, ska ha den nästa vecka på onsdag istället, funderar starkt på att prata om min yrsel och så, hur svårt jag har de egentligen, vad jag tycker! Men skoldagen var seg men gick bra, fick iallafall ett G betyg i teckenspråk fick jag veta idag(: och imorgon ska vi snacka på svenskan, om hur vi ligger till åde, säkert på samhällskunskapen och de dära också, men aa (: <3 Teckenspråk läraren sa att jag tecknar och pratar för snabbt ;o hahaha ! :) men ett starkt G var det iaf!

Efter skolan åkte jag och lilla Ämma upp på stan och gick till slottet och soooolade, la oss ner och tog en varsin glass och bara praaatade i flera timmar kändes de som (: så skönt att prata me dig hjärtat <3  Sen så började vi gå in i lite olika affärer och kolla på kläder, och såklart blev det endel handlande eftersom jag fick mitt underhåll idag!
jag köpte en skjorta och en kjol, det behöver jag så :) och emma köpte en skjorta! mums på oss ^^ Sen så gick vi till ett ställe och solade lite mer, lyssnade på musik och pratade en hel del, sen träffade vi Jimmy och Peter en liten stund, snacka lite och sånt .. kan inte förstå hur folk kan förändras så snabbt ? och till ett så negativt sätt också? sedan 19.45 gick bussen hem till vivalla och så kom jag väl hem vid 8 tiden typ!
Nu ska jag snart ringa daniella och snacka lite, kanske ska till sthlm efter skolavslutningen ? fast typ på söndagen eller måndagen därefter, eftersom min kusin tar studenten den 5 juni och den 6 tror ja vi ska fira morsan? eller när var det?
De ska bli riktigt kul i alla fall, hoppas ja kan komma till henne <3  Fan vad sne jag endå blir, jag kunde tagit studenten den 5 juni I ÅR , om jag inte klantat mig som ja då gjorde i 8 och 9 typ :/ .. Menmen, glad att jag kan stå på mina egna ben och göra nå nytta och går i tvåan nu iaf ^^


Jag kan inte förstå hur folk kan ändra sig så inihelvetes mycket, och verkligen FÖRÄNDRAS, en helt ny person men åt de negativa sidan? och jo jag vet jag har förändrats väldigt mycke jag med, men till en mer självsäker person!
alla är så falska så ojojoj!


Här kommer en bild på mina kläder jag köpte, kanske inte ser så bra men aa :D



090525

Vaknade för typ en kvart sen, skulle först dygna med enis eftersom jag bara låg och täönkte och kunde inte sova, vi snackade i telefon i säkert 1-2 timmar i alla fall, tills klockan blev vid två på natten, sen så gick jag och la mig men somnade väl runt halv 3, för låg och tänkte en hel del fortfarande :S helt mysko alltså! aja, så har sovit ett par timmar bara, är svin trött menmen !

Idag äre skola igen, ooorka .. vanliga lektioner tror jag.. Ska egentligen ha en prastövning, men ska snacka med min lärare och säga att jag inte kan ha den, för mitt yrselproblem etc, och hon borde kunna respektera de, man kan inte tvinga nån isåfall (: + känns som jag börjar bli sjuk ;o? .. känner mig hel skum, fryser ibland as mycke, sen svettas och jag känner mig knas i näsan hela tin, som ja ska nysa .. och täppt och allt hehe!


Kolla va snyggt jag och enis målade av varann på msn (;



090524

Hellu sitter här vid datan , och väntar på att Emma ska duscha färdigt och sen ska vi till kullen och sola lite :D <3

Här kommer bilder från VBG :D





 nu ska vi gå ut och sola, PUSSSS <3

090523

hejsan, sitter här med emma och tar de lugnt, har värsta huvudvärken och ja allt .. vi ska väl åka hem om en stund, väntar bara på att fredrik ska komma så att vi kan åka, för vi har ju inga nycklar ;p .. Men jag ska berätta om vad vi gjort under de här dagarna (: men bilder kaaaanske ni får sen när vi kommer hem iaf =)


Torsdag :
Först åkte vi till grums och hälsde på farsans kusin, vi satt där och snacka en stund, kanske -2 timmar .. Sedan åkte vi till farfar i håkoneby, ligger typ emellan VBG och GBG tror jag? de tycker jag i alla fall xD vi kom dit vid halv 6 i alla fall. jag och emma började ta en massa sommar bilder, för vädret var kanon där nere.. Skit fina bilder faktiskt , och så gick vi en promenad , några km (: & låg i hängmattan och bara tog de lugnt, så jävla avslappnad ställe alltså, dit ska man åka om man vill ta de lugnt och inte orkar med en massa väsen , typ som i örebro!
Sen vid 7 halv 8 kom farfar , fredrik och dea, längesen vi träffade farfar så de var askul, han har så skön humor,.. Nu vet man vart farsan fått sin cphet ifrån :D:D hahaha :) . Dom är så jävla lika ( sådan far sådan son )
Vi snackade väl mest och sa mest hej och så .. Sen så började vi dricka lite , men de hände inte så mycke mer en att vi snacka och körde lite kortspel och käkade chips, förutom att man skrattar fan heeeela jävla tiden när man umgåss me dom xD så de var ju kanonkul tycker jag i alla fall =) .. Sedan så aaa somnade jag,emma,fredrik och farsan i soffan xD (Y). hahaha , 4 st i en hörnsoffa , aja , farsan och fredrik typ halvsatt , ja och emma typ halvlåg :) .. Men jag vaknade på morgonen av att jag blev nockad av farsan hahaha , elle aa ..  han råkade komma med sitt huvud på mitt huvud i sömnen, och aa de var lite roligt :D


Fredag:
Vi vaknade vid 9-10 tiden, gick och gjorde i ordning frukost och typ aa tog de lugnt, sen sa vi hejdå till farfar så då åkte jag,emma,fredrik och farsan iväg och skulle först till siba och titta om man kunde skaffa lucka till min mobil som typ e halvtsönder, men de kunde man då inte .. kulkul .. Sen åkte vi till bolaget och köpte lite alkohol läsk och öl .. Sen åkte vi till trollhättan och hälsade på nettan, jätte kul ju =) satt där och drack lite cola och pratade lite om en massa, och ja berätta lite om min resa till london för de ville hon att ja skulle berätta (: .. sen skjutsade vi henne till någon godis affär och sedan åkte vi hem till fredrik , först gick ju alla in och duschade, och jaa inte tillsammans förståss men aa .. det behövdes eftersom vi typ gått meed skor hela torsdagen xD hos farfar .. sen så var alla fina och fräsha . Då satt vi på hög musik och började dricka lite smått, och ja sen blev det mera ..  Vi tog en massa bilder också.
Jag drack typ 7 smirnoff ice, en stark öl och två grogg som ja klunkade fort, sedan orkade jag inte dricka mer så jag tror att jag däckade :D haha .

& nu sitter vi här och är bakis, men jag ska inte dricka på ett tag för jag oorkar verkligen inte, druckit för mycke på sistone så ska inte göra de nu på ett tag i alla fall. Jo efter skolavslutningen och fira att de är sommarlov kannske, men iiinte innan i alla fall. orka det liks <3 Men jag tycker att den här resan har varit helt kanonbra alltså, skit kul, humor, man har fått skratta en hel del, jävligt mycke faktiskt, och vi har fått skön dialekt ;) jag och emma alltså elle aa ibland kommer den fram. .. & vi har haft de underbart (: Men nu kommer jag nog inte åka bort på ett tag alltså,  åkt bort mycke på sistone och det, så får väl vara hemma i råtthålan ett tag sen .. men  aja ..

Vene när vi ska hem men vi åker nog hem om en stund, när fredrik kommit och så . vill heller inte komma hem för sent .. vill isåfall komma typ på eftermiddagen / kvällen .. men aa får se hur de blir haha , men jag och emma e hungrig på mat ? ;O  hela jävla tiden alltså :S

förresten så kanske tony kommer sen också :D hinner man se han en stund också.

bilder kanske kommer när ja kommer hem :)


090522

helluuu (:

Kom nyss hem till fredrik i vbg  så sitter här med emma, och ska snart hoppa in i duschen, kan vara skönt ;)
Vi var i trollhättan förut och hälsade på nettan lite och prata och så .

Igår var vi hos min farfar i håkoneby nånstans ;p mellan vbg och gbg tror ja? haha ..
roligt att träffa han, tagit en massa bilder och de kommer när vi kommer hem, typ imorgon eller söndag ..

Igår drack vi lite grann också , men inte så mycke, hahaha vi låg fyra personer i en soffa xD alla somnade tillslut, ägd ^^

men inatt ska vi sova här, ska dricka lite smirnoff ice och mysa lite och så , men skriver mer om de som hänt när vi kommer hem ..

 men igår var farsan och fredrik elaka mot mig, de puttade ut mig ur stolen typ 3 gånger så ja ramlade ner på gräset :(

idag åker vi (: here we come!

Helluu! Vaknade typ kvart över 8, ställde klockan på kvart i , men aja! Så jag gick och duscha och duschade typ i en halvtimme något, och nu är Ämma i duschen! ;p ..
Ska snart börja fixa i ordning mig lite mer, efter ciggen .. men inte så bråttom inget vi  direkt behöver skynda oss till, som förra gången (: vi ska ju bara hälsa på folk denna gång, och farsan har inte vaknat en? i alla fall inte gått ut ur sitt rum men jag tror att tvn e på så han är nog vaken men ligger och slappar(: oj .. precis nu hörde jag han skratta så ja han är vaken och jag orkar då inte ändra texten haha ;p

Men i alla fall, kul ska vi ha och om det typ är soligt där så ska jag och ämma ta en massa sommarbilder :*


vet inte vem vi åker först till men de märker vi ! =) Åker hem på lördag eller söndag, de får vi se hur de blir!   men nu ska jag allt sluta. PUSS
 <3



090520 - PUSS

Är med Ämma (: .. Kom in för en stund sen! Vi träffades på stan och satt och snacka en stund,s en gick vi till donken och käkade och sen gick vi ut & sola och sedan åkte vi hem (: sen var vi hemma och tittade på nya OTH avsnittet, faan vad tur hon klara sig (: och så fint avsnitt tycker jag! Älskar oth haha .. :) ..

Sen tittade vi ut och de var så fint väder ute, så vi bestämde oss att gå runt vivalla ringen 4-5 km!  Så vi gick ungefär till kullen, sen gick vi upp för kullen och sprang ner, och sedan fortsätte vi runt vivalla, och sen när vi var vid maxi så började vi springa enda hem till mig, hela vägen, duktiga va ;)? .. & sen stretcha vi utanför mig en stund och så, nu sitter vi här med Tee och ska snart titta på ett Gossip girl avsnitt och kanske någon mer film (: gråååååt film! ? (A) ..

& imorgon tidigt åker vi till VBG och GBG och allting där och träffa alla :D <3 Myyyys på den här veckan!

& skola på måndag, och ska redovisa en pratövning, kan ingen ge förslag om vad man kan prata om? vad som hellst. <3 TACK!

...

Kom nyss hem från praktiken, blev tvungen att åka hem och hämta cigg, ska snart till stan och möta Ämma :) .. och det blir VBG och GBG och allting imorgon istället (: <3 fan vad kul de ska bli i alla fall!

Jag fick presentkort på BIO av praktiken som present och det, och jag fick jätte bra omdömme och alltihopa :) och jag saknar dom redan faktiskt, <3


hejdå (:

hellööö .. Idag har ja vart hos morsan, följde med min minsta lilla syster till hennes skola eftersom det var typ en aktivitets dag eller öppethus , vad det nu var :) meen de var kul att se vad dom gjort, och så spelade hon teater (: bebis är hon allt. <3 :D .. Men ja sov typ innan, direkt efter praktiken så ja var helt död där borta dårå .. men hade solbrillor, så ingen såg skillnaden =) förutom att ja var död och de då heh .. Felicia och rebecca, jag älskar er! <3

Imorgon blir det VBG och typ GBG . vi ska typ åka hem på lördagen elle något .. Vi ska först till farfar typ, tror jag? och sedan ska vi typ till VBG och hälsa på folket där, men mys på de här dagarna :) och där borta kommer det bli en hel del mysande, festande och gooooows =) ..  ska bli så kul tycker jag, minne med min ämma igen mwhihi :) <3


Kunde inte se  nya avsnittet i OTH idag eftersom jag var hos morsan, men jag mååååste se imorgon innan vi åker? om jag hinner :S för jag mååste se, så jävla spännande, peyton får inte dö...  men får se vad som hinns <3 PUSS!

090519

hej ska snart iväg till jobbet (: <3  ska bara fixa mig lite åså .. Ska till morsan idag, vi ska på något i beccas skola!
& jag ska gå i några km hem till de :) så moootion idag med haha.. Jag slutar klockan 15.00 idag..

Imorgon är det sista praktik dagen :/ .. sen ska jag möta Ämma på stan, och sen ska vi hem till mig och aa vänta , vänta och vänta tills farsan kommer hem och hämtar oss xD .. han ska först till stockholm ungefär tror jag och hämta hans kusin, sen åker de till örebro och hämtar oss, och då åker vi typ till värmland och sedan vidare til VBG och GBG elle aa vart vi nu ska på en gång (:  tror att vi ska åka i alla fall? Bilder kommer! =) ..
Skola igen på måndag nästa vecka, haha vem pallar? men slutar skolan snart i alla fall! GULD!<3


Jag älskar och saknar dig daniella, snart så måste vi ses! Ska försöka komma ner till dig snart guumman! LOVE YoU!<3

Hinner nog skriva blogg imorgon medan jag och lilla Ämma väntar på att farsan ska komma och hämta oss (:
& så kanske man skriver det där nere också nån gång ! Men puss på er <3






Jag diggar fortfarande den här bilden!



Jag vet att ni vill lära er min & sabines låt ;)

...

Sitter här och försöker skicka över en massa bilder till enis (: & snackar med henne i tel (:



Det blir vgb och gbg typ på onsdag med Ämma :) <3 .. träffa underbart folk, och ha så jävla kul <3 Jag ska till morsan imorgon och sova där tills onsdag och onsdag åker vi, men hinner skriva blogg imorgon och säkert på onsdag <3 Men gud vad kul de ska bli, bilder kommer :)


 Nu ska jag sova om en stund! PUSS! god natt, dröm sött.

my only hope.



Helluuu! Kom typ hem från praktiken nyyyss! ;p ..

Hade massagevilan för småttingarna idag, de gick skit bra! De lyssnade faaaktiskt väldigt bra när jag förklarade för dom i början om vad vi skulle göra, och sen när jag läste massage-sagan, och de tittade på mig hur jag gjorde och försökte verkligen, och jag fick såklart hjälpa de lite grann och visa hur de skulle göra och så, men jag tycker att de gick kanon bra alltså! Sen efter massage-sagan så ville en liten flicka, att vi skulle fortsätta med massage-vilan, fast då läste jag en helt vanlig bok och masserade lite grann och si&så (:  Men de gick asbra! (Y)
Men tack för all hjälp! :)


Idag har jag en hel del att plugga.. APU-uppgifter, i alla olika ämnen : Pedigogiskt ledarskap,kommunikation, förskola skola och fritidshem , hälsopedagogik och fritidskunskap !  Men jag har gjort en hel del i varje ämne så de är inte alls mycke kvar , men aa tänkte göra färdigt lite idag i alla fall, för sedan slutar praktiken på onsdag :( .. Kommer sakna alla på jobbet ju! <3 loveit! & sen kommer farsan hem vid 8-9 tiden ikväll för han ska hjälpa några med sommarstugan, såå jag får göra mat  själv idag ;) vad ska ja göra för något mat?

Och sen kanske de blir VBG på onsdag med Ämma, eftersom farsan kanske ska skjutsa hans kusin till värmland, och då kan vi lika gärna åka till VBG och hälsa på gött folk där och träffa farfar och alla där (:  och hoppas vi stannar hela helgen då också ;) <3

Men vi hörs sen då! PUSS!

if i were a girl.


090518

Försov mig idag, ställde klockan på 6 men vaknade klockan 7 typ ;S fick nästan panik , trodde att klockan var ennu senar men aa, så jag gick snabbt upp och gjorde i ordning lite frukost , och nu ska jag typ skynda mig att fixa mig lite, sminka osv. Bussen till stan går 08.07 och från stan 08.32 typ, så jag kommer väl till jobbet precis klockan 9 elle något! (; åh , aja de blir fun det! (= ..

Farsan ska hämta och skjutsa sin kompis på onsdag, så de kanske blir vbg och gbg och allting de där då? <3 Men de märker vi somsagt!


Vi kan ju höras lite senare, när ja kommit hem och allting dedär! Ha en bra måndag!


you are the voice in me.

heejsan !

Idag har ja inte gjort så mycke, typ sovit hela dagen :S .. och pluggat lite på mina APU uppgifter, apun slutar på onsdag :/ ..  Men just nu  hålleer jag på att hitta på en egen massage saga, för ja ska typ ha massage med ett par barn imorgon ;p .. & jag har hållt på med sagan en stund, men e nog snart färidg , det är väl en liten bit kvar! En kompis har hjälpt mig(:  Säg till om ni vill höra den ;) den är väl rätt så bra faktiskt, räcker väl för småttingar, och lätt att massera, de kommer bli mest en saga, och lite massage och det! Men iaf, ska typ göra de imorgon på deras vila eller något sånt .. hmm, hoppas inte personalen måste vara med ;o då blire pinsamt :D eh nejdå, de kommer inte vara med , klarar mig själv! Men de kommer nog gå bra eller? mjo tror det i alla fall! (Y)

Känns som det fattas något i mitt liv, vet inte varför eller vad! Känner mig så jäkla osäker och hjälplös och jag vet inte! Sen tycker jag om en person mycke! (: och de får mig att bli sådär pirrig i magen och verkligen sakna honom, men vene om de kommer bli något heller! men han e fin!  ... Men jag känner mig så osäker på mitt liv just nu :S allting går så knas, osäker på allting, och ja vet heller inte varför! Jag ångrar stort en sak, men det är ingen som vet det och jag vet heller inte om jag vågar berätta det för någon heller, det är en som vet det ... min förra bästa vän, men henne är jag osams med, men det är ingen annan som vet det här, och jag vågar heller inte berätta det för någon, känns som jag har svikit dig då! ;o .. Jag vet inte hur jag ska göra med mitt liv, allt går upp och ner! & jag vill bara bort från örebro, bort till nån stad eller annat land och börja om från början! aja, jag ska sluta att klaga, ni kanske inte ens vill lyssna :S men eftersom detta är blogg så tänkte jag att ja kan skriva mina tankar lite.. Men i alla fall! osäker är jag .


Men nu ska ja forsätta med sagan och sen tänkte jag att ja ska sova lite! ska upp tidigt imorgon, börjar klockan 9 såå ..

090517

Igår när jag och tobbe cyklade ner till maxi, men påvägen hem fick vi cp ryck och mobbade mig :/


" Tobbe - Vad kallar man en blondins hjärnceller?
(jag)Elly - turister.
Tobbe - dom verkar jobba hårt hör jag ...hah :D
Elly - aa de är ju lite svårt att få jobb där :/
Elly - Men jag har i alla fall turister ;) "






Visst är den lite halvt bra sådär? vi började bara helt plötsligt att mobba mig när vi cyklade hem från maxi! Så jävla sköna! =) ..  Men jag vaknade klockan 14.02 idag så ;p .. Vene riktigt vad jag ska gö idag iaf ^^ <3 Men ska duscha om en stund och inte äta godis på länge .. Pusspådet. <3



hellu min partypingla!

Hellööööwww!




Vart me tubbe idag, vi stack på fest så vi har druckit lite men är helt klar nyckter nu dårå ;p .. men kan inte bli så mycke festande hos mig på ett tag efter allt som hänt !! :/  Men vi hade kul iaf  (:

& nu sitter jag bara vid msn och har skojj :D elle inte dårå! Jag saknar en, så fin (: <3

På onsdag kommer Ämma till mig (: och ska sova hos mig antar jag? och så blir det kanske VBG nästa vecka, hoppas hoppas hoppas !  vill bara bort!


jag skäääämms för de ja gjort, jag ångrar mig, snälla förlåt?



 och du? dra åt helvete din jävla skabbhora! Jag hatar dig !



din närvaro gör mig sjuk, <3



hejhej!  Maria åkte nyss hem :/ men de var kul att ses bby<3 ..

Igår var jag alltså typ ute sen halv 9  tills aa när vi kom hem , vid 1 tiden på natten förutom då vi satt inne i bion! ;p ..
Min praktik är "i ur och skur" och de menas med att man är ute väldigt mycke, så  när det är fint väder ute så är man typ ute hela dagarna, det är ju skönt att få sola dårå (: .. Men iaf, så vi var typ ute hela tiden förutom när vi käkade lunch! & de var väldigt länge o.O .. & sen efter praktiken alltså kvart i 3 då ja sluta, åkte ja till morsan och hämtade kläderna hon köpt till mig, skit snygga säger jag bara <3 om vi åker till VBG nästa vecka så ska ja ha på mig de då, så ni får en bild på de nästa vecka (: ..Sen så åkte jag till stan och träffa Tobbe och co , och vi var ute hela tiden i solen, sen träffa ja Maria, vi var också ute hela tiden, sen bio och ja då var vi ju inne, och sen ute tills bussen kom :P .. Haha fan vad vi gick alltså o.O gick t.o.m in i slottet igår xD .. motion , motion !

I torsdags gick jag från sörbyängen till långt in i Brickebacken, sen skjutsade jag min 12 åriga syster på cykel runt brickebacken typ 2 gånger i rad, och de :/ sen på fredag morgon gick jag från Brickebacken till sörbyängen där min praktik är! Så ja har alltså rört på mig en hel del :D känns gött!  & så blire en hel del tränande på praktiken också, springa och de !

 Men idag har jag ingen aning om vad jag ska göra? kanske träffa tobbe men han hör ju aldrig av sig eller svarar på mina sms :S hmm ! eller någon annan? hör av er ! puss


Du är lyser upp mina vardagar!

090516

Hejhej! Kom nyss hem från bion! ;p ..  Vi såg seventeen again, rätt så skön film faktiskt , om man gillar komedi filmer lär man ju gilla den (:


Men innan så var ja me tobbe och dom, och de skulle tatuera sig men skitstöveln "åkte till sjukhuset" lööööögn säger jag (; .. Sen träffa jag maria, och vi gick och käkade faktiskt gott i burgerking, och sedan åt vi glss och sen gick vi och vandra runt påå stan tills klockan 9 då filmen började :D och nu är vi hemma dåe och ska typ ta de lugnt! (: hörs imorgon!!<3

love it dont leave it.

hejhej, sitter hos morsan ;p ..

idag efter praktiken gick jag hem till morsan, typ 3-4 km .. sen skjutsade jag min 12 åriga syster runt brickebacken 2 gånger (: alltså vi cyklade runt två gånger på raken typ :D .. och en massa, så lite träning idag allt och nu äter jag guuudis! Och dagen på praktiken gick skitbra som vanligt (: .. Imorgon slutar jag vid kvart i 3 , ska åka direkt till morsan och hämta mina nya klänningar som ev kommer då :D och sen åka till stan och träfffatobbe och se han tatuera sig, och sen träffa maria och gå på bio och ha en massa mys :D de blir asbra <3 Men nu ska jag gå och umgåss med systern min, sen kanske ut & smoka. PUSS på det!


gomorgon sverige.

Gomorron, hur är det med er idag?

Själv är jag jävligt trött och helt slut i kroppen känns de som! Jag skulle upp idag kl halv 6 för att hinna med bussen till jobbet, men jag vaknade klockan 6 av att mobilen ringde lite men att den låg under sängen :S .Så farsan får skjutsa mig i stället och han kommer lite över 7 - halv 8, för jag börjar jobbet kvart i 8 idag!

Direkt efter jobbet alltså kvart i 3 ska jag gå till morsan & syster, så jag kommer väl dit nån gång vid halv 4 eftersom ja inte orkar gå mitt snabbaste (:  eller lite senaare om jag vilar på vägen, det är ju några km dit och bara uppförsbackar på dit vägen! Sen imorgon ska jag gå till jobbet från morsan, & då går det snabbare eftersom då är de mest nedförsbackar, aja nu snackar jag strunt :D
Vene vad jag ska säga någe mer, men vi hörs i alla fall sen :*


Du är så gott som död i mina ögon!


Hoppas vi ska till ner till VBG och det nästa vecka (: Hoppas vi åker på torsdag eller något liknande, för är ju lediga på tors & fredag och farsan sa faktiskt att vi kanske skulle åka (; men hooopppas!


090513

Hej kom nyss hem från jobbet! ;p   Gick från halv 11 till halv 6 idag .. ite så farligt, förutom att man är hungrig nu dårå! & vi var ute typ hela dagen förutom när vi käkade lunch? så jag känner att de bränns i hela mitt ansikte och de,  så det är ju bra med utedagis ;D att man är ute mycke och kan passa på att sooooola och bli brun ju! =) haha !
Men det gick bra idag, vi snackade lite på slutet och så förklara hon lite saker åså! Fick sluta tidigare om ja ville, men bussen gick 17.31 , så ja hann med den !

Imorgon går jag från kvart i 8 till kvart i 3 ! & sen ska jag gå från jobbet till morsan! (: och sova där en natt! Skulle egentligen öppna imorgon, men har redan gjort de och känner att ja ite orkar åså!

 Men nu är jag jätte hungrig faktiskt! Så ska väl ta nått och äta och sen tare lugnt och sen sooova, så jävla trött så de ite är sant alltså!


 Ha en trevlig kväll ni!



Im not like you.




Kom precis ut ur duschen :* Kände att jag behövde duscha efter dagen, lekte mycke me barnen på jobbet åså! ;)
Men idag har ja ite gjort någe särskilt, typ mest suttit vid datan och tagit de lugnt, snackat me folk om lite allt möjligt och de, sen kom Tubbe förbi och vi satt och snacka om lite stuff och sen drog han hem, han fick väl typ skjuts xD fast han bor här i vivalla, men aa!   Vene vad jag ska skriva direkt, men tänkte skriva ett inlägg i alla fall!

Sovmorgon imöra (: Börjar halv 11 och slutar halv 6 tror jag. hmms, inge vidare att sluta så sent tycker jag, eftersom förmiddagen går alltid snabbt, men eftermiddagen går alltid så jävla segt, men de ordnar nog sig :) Så kommer väl hem vid halv 7 - 7 tiden ungefär, och då blire ju nästan äta och sen sova xD men jag kommer nog sätta mig framför datan en stund och skriva blogg elle någe.

Men inte hänt så mycke på sistone , förutom att jag saknar ett par vänner väldigt mycke, som betydde enormt mycke men som svek mig väldigt hårt! & så falska fittor, aja ! vad ska man göra? här försöker man att vara vän med alla, och träffa sin bästa vän och betalar as mycke för att komma dit, men så får man dissen :S av sin bästa kompis? det trodde man iaf ite! & sen är alla underliga människor falska, jo alla är falska nån gång i sitt liv säkert åde, men .. de här personerna , trodde jag ite om !

Men iaf, nu ska ja sluta, ska ta en cigg och kanske vara vaken lite längre idag eftersom ja har sovmorgon :D

Ha de så bra! <3

Saknar diiiiig <3

OTH.

Jag såg nyss ett nytt avsnitt av one tree hill!  Seriöst, allt var så romantiskt och allt när Peyton och Luke gifte sig, och alla var typ samlade etc ... & sen i slutet???  fan , jag längtar tills nästa tisdag då jag ska få se fortsättningen! men fan peyton får ite dö lol?  klart jag kommer fortsätta att följa One tree hill, men inget e dessamma utan peyton och luke liksom? för luke ska ev också sluta har ja märkt! Men men .. får väl se hur de blir,  ska ite avslöja så mycket mer för er som ej sett de än!



du är ett melonhuvud.

 Mina jeansleggins, (: fast de e lite för stora ibland!

Vill ha sånna ljusblåa också faktiskt, kanske kan köpa när ja får pengar :*


Nu ska jag se lite avsnitt av One Tree Hill ( världens bästa program ) men luke och peyton får inte sluta :/ ..  och Gossip girl, och äta meeeelon! ^^

090512

Nu har jag fixat i ordning mig lite, så sitter här och tar de lugnt. Farsan ska komma och skjutsa mig till skolan idag, har ju teckenspråk, och sen efter teckenspråket ska jag till praktiken dårå, kommer komma dit vid 10.40 tiden typ ;p .. Lagom till lunchen ;) .. & sen slutar jag jobbet klockan 15.00 idag iaf..

Sen efter praktiken nån gång, eller aa efter 6 tiden så ska jag nog träffa Tubbe en stund elle nått ^^ ..

På fredag ska jag hänga med Tubbe och tatuera sig vid 5 tiden, sen efter det ska jag gå på bio med Maria (: <3  Myyyys! Finns de nån bra film?


Men vi hörs sen i eftermiddag nån gång iaf :*






Low by flo rida.


090511

hejhå! Kom nyss hem, var ute med Tubbe och Natta, vi satt och rökte och snackade i någon/några timmar ;p svinkallt ute ;o är som en ispinne nu! Men efter det så åkte jag till maxi och handlade cigg! & nu väntar jag på käk ! :D skit hungrig, inte ätit något senn 11 idag , lunch på jobbet ;p men åt ju äppelpaj med mormor idag efter praktiken & skolan heh !

& morsan har beställt två as snygga klänningar till mig :D ni får nog bild på de när jag fått dom heh!

 Men nu ska ja sluta! =) Och förresten, igår var det 69 personer som besökte min blogg, och ja brukar bara ha runt 40-49 varje dag, så ja blev stolter ;D ,

adjö!

cant fight the mononlight.

hej kom hem för en stund sen,  och är lite småsur ;P ..

Var med Tubbe idag, vi åkte till varberga och lämna tillbaka Natta´s skor och fick tillbaka mina också :D & så snacka vi lite, och sen åkte vi till vivalla och träffade Jessica och rökte lite, och sedan åkte vi hem till Tubbe och hoppade studsmatta med Ida och mer :) .. och ja, tobbe bröt min rygg almost :/ jobbigt läge hehe ! men de var faktiskt kul :) ..

så nu gör jag ingenting typ ;p .. röker och försöker ta emot bilder som fredrik skickar till mig , bilder från helgen :P ..
men hane  så seg så ja :D


 hörs imorgon

090510

Nyss så stack Fredrik och Pierre ;p ..

Men igår blev de fest igen, vi körde Hembränt spelet hahaha , och sen kortlek ! ;p .. & ja spydde till slut :/ vi tog många bilder men med fredriks kamera så han får skicka de sen i alla fall, men dom lägger jag nog ite ut här :D isåfall i BDB !
Sen så målade vi nagellack på farsan när han somna, och sminkade ena ögat ;p .. & jag fick tydligen nagellack jahg med :O .. Men typ bara utanför xD .. Men i alla fall, en rolig kväll tycker jag =) <3
Vi ska väl antagligen upp dit i slutet av maj, typ den 22 elle något i så fall, för sista helgen i maj ska jag hjälpa morsan att flytta ;p .. Men i alla fall, så de blir kul! Någon som vill hänga med till vänersborg den helgen då? de blir fuuun! ^^


 Men nu är jag as hungrig, och väntar på mat, åså, men sen ska jag nog ner till affären och köpa cigg, redan slut :S?
Sen vene jag vad ja ska göra mer, hitta på något?^^ <3


090509

hejsan hoppsan!   bakis idag och mitt tagentbord e typ knas sönder lite, ska be farsan fixa den , om de går ;p

Min farbror och hans kompis kom igår, så vi och tobbe och farsan festade loss igår alltså =) ..
och  vi gick till affären men jag ramlade  hela tiden typ ju, så blev lite lerig och de haha , ;p  bilder kommer senare när min farbror åkt hem för han har bilderna..  Men igår var de faktiskt roligt, kommer ite ihåg så mycke  faktiskt. lärde oss ett nytt kortgrej , man dricker väldigt mycke me de heh .. och sen sjöng vi mycket , sen träffa ja regina och marre också, vi satt och snacka, och de.. Sen vare bara ja och fredrik vakna, för alla hade deckat xD Men iaf ^^ sen hade ja tydligen somnat, sittande och farsan tog bild när han vakna xD

Skriver sen PUSS!

090508

Hej kom hem från praktiken för ett tag sen! Är så himlans förbannad och känner mig sviken också .. men aa..vad ska man göra? vart man än är så finns det falska typer, men hon .. hon av alla? de trodde ja ite ..

Får i alla fall mina jeansleggins idag =) farsan är och hämtar dom, kommer upp en bild på dom lite senare idag eller i helgen när jag har tid med datan! =) Ska träffa Tubbe idag, och sen kommer farbror och hans vän från vänersborg idag, så de blir lite drickande kanske lite senare =) <3

Men i alla fall, annars har inget hänt förutom att jag jobbat från kvart i 8 till kvart i 3, fick dra lite tidigare om ja ville, men hade ingen lust att sitta ute i regnet och vänta på bussen så drog ungefär 14.40 från jobbet ^^ .. Jag och en personal åkte med två småttingar till bibblan uppe på stan förut idag, roligt faktiskt hehe !

 Men jag kanske skriver lite senare hade jag tänkt  mig :) om tiden hinns med åså..


Ha en underbar helg! =)<3
   så fin låt.




aja.-

Alltså, jag saknar min bästa vän som fan, men de hon gjorde var fan oförglömligt, hur kunde du göra så?! du var fan en av mina bästa vänner, om ite den bästa, du var den enda personen i världen så visste allt om mig, och som tog mig för den jag var/ är och som vet min mörkaste hemlighet!  Men hur kunde du göra såhär mot mig? du kom alltid till mig och prata med mig när de var något, men sen svek du mig och ja, fattar ite hur du kunde göra så mot mig, ! Men i alla fall, efter de du gjorde så vill ja ite bli din vän nå mera, och ja det är skit svårt för jag saknar dig så jävla mycket alltså! och ja älskar dig som fan som bästa vän! & kunde lita på dig förut! Men nu är du borta ur mitt liv i alla fall!

Dra åt helvete!

you are crazy!

hejsan! Sitter här hemma, är så jävla trött alltså, min kropp känner sig helt slut alltså! illa det.

Hade samtal med min handledare idag på jobbet de sista minuterna innan vi slutade,  Man ska typ snacka när de gått halva tiden på jobbet , så vi snackade lite och hon fyllde i en lapp och typ allt var på Mycket bra, etc :)
Bara en och en halv vecka kvar på jobbet :/ kommer fan sakna barnen ! ^^ ..

Men iaf, ja har så ont i kroppen , överallt typ! & e trött som fan och ja vene va ja ska skriva mer så hejsvejs!

huhu.

hejsan! Har precis duschat och äter pannkakor just nu;D  Träffade Elin & Tubbe en stund, men vi träffades inte länge, vi snackade, rökte och smällde en raket sen skildes vi åt :/ fan vi tre måste ses mer ju heh ! <3
Men ja ska träffa Tubbe i helgen i alla fall! De nice
Och så ringde Maria nyss, inte snackat eller sett tjejen på ett tag (: så de kändes skönt, kanske träffas lite i helgen också:)








tycker om dig. <3

090506

ytterliggare en dag idag på jobbet! Det gick väldigt bra, fick göra en massa saker , man har jue mycke ansvar nu, men de gick kanon bra idag i alla fall!

Kom på en sak förut, har ju jobbat 2.5 veckor nu, och det är bara typ 2 veckor kvar ;o .. shit vad tiden går snabbt och jag kommer ju sakna barnen som bara den faktiskt, men det är långt kvar men endå! ;o för sista jobbar veckan är vi lediga på Torsdag och fredag så då går man bara mån-ons!

Idag kom min lärare på besök till min praktikplats, vi satt och snacka i typ över en timme, om hur det var, hur jag ligger till i hennes ämnen ( som visade sig vara bra ) fått VG på uppgifter jag ite ens visste :D:D .. & sen snacka vi om min yrsel lite, aktivitetsdagen och en massa saker alltså! Men de gick jue bra de ^^ ..

Idag vene jag vad jag ska göra riktigt, men jag ska typ träffa Elin senare kanske ? och typ ta en cigg och bara snacka och mysa, jag tror det, men hon har ju flyttat nu till hennes kille :/ .. så hon är hemma i vivalla idag så vill typ träffa henne men får se de :) ..

Men nu ska ja sluta,  ska käka lite digistiv kex!   Btw, gick 3 km idag faktiskt , haha ite mycket men endå!


ångrar en sak väldigt stort, fan att man ite kan spola tillbaka tiden, skulle verkligen behövas! Fattar ite hur jag kunde göra det jag gjorde, fan förlåt förlååt förlåt!! <3

beställt jeansleggins.



Hej sitter här i BB hos morsan , fast sitter här med felicia just nu och hon leker  med min mobil och läser mina sms ;o ..

aja, har nyligen beställt ett par mellanblå jeansleggins ^^ För 249 kr i halens ^^  har letat som en dååååre efter dom i affärer här hemma men ite sett de, men så snacka jag med morsan och så beställde vide ^^ Men kommer få de i mitten av maj stod de:/ jag e sämst på att vänta så länge på att få kläder men hoppas de blir snart då :D för ja brukar beställa så att ja får kläderna dagen efter elle så, men nu får ja de om kanske en vecka elle så ^^
Men iaf, skit snygga är dom  :* . Ska ta bild när ja har på mig de, aa när ja nu får dom ^^


Men idag vene va ja ska gööööra,  jag ska väl typ plugga lite si och så,  men SMSA med miiiig! 

puss på det <3



Du är het som solen ! <3

Lyckan av dig.

Helluuu! :) ..

Idag har ja mest tagit de lugnt, och träffade Tubbe en stund, längesen man såg dig, saaaaknat dig :) Ska ses nån gång i helgen typ :) ..
Men annars har ja ite gjort någe speciellt assa!

Imorgon ska jag jobba igen, och sen åka till morsan och de!   mys det! Ska gå till morsan från praktiken,  lite långt faktiskt elle ite så men aa!

Du är det vackraste jag vet!

hejhå.

Sitter här i skolan och ska snart gå iväg på lektion , Teckenspråk!
Pratade med min hanledare idag på jobbet, vi planerade lite vad jag skulle göra, imorgon ska jag hålla madrassvilan ensam och sen kanske öppna igen på Torsdag  och sen planera vi lite till dårå, men vi ska prata me min lärare som kommer på Onsdag till praktikplatsen om lite smågrejer! ;D

Men nu ska ja på lektion, alltså de enda vi gör är att komma dit för att skriva och öva , öva och öva ennu  mer ,  ska kunna de vi ska säga nästan utan till ,  alltså vi ska typ bli inspelade när vi tecknar och det ^^ aja !


 Måste dra nu ,,ses <3

090504

Helluuuuw! SItter här me glass , ska snart te jobbet ^^
Har jobb sen en lektion! Orkar verkligen inte idag, vill verkligen sova uuuuuuuut =(  men icke icke.
Måste gå, var ju borta en dag förra veckan och sen en dag var man jue ledig .. Så nu blir det en hel vecka att gå ;o långtråkigt ibland assa.


Men jag har i alla fall haft en kanon helg! Hur har ni haft det?


vill träffa mina syskon i veckan, men vene när ja kan komma dit. <3

hemma igen:(

Kom hem för kanske en timme sen eller aa typ 1-2 timmar sen från gbg :( ..
Duschade och så, kändes jävligt skönt faktiskt, haha! Men vill fan tillbaka :( Saknar GBG och VBG så jäääävla stort alltså, underbart folk där, <3 ..Vill tillbaka dit.

Här kommer lite bilder från GBG och VBG! <3333





 .. de här bilderna får allt räcka ;D


jag e så jävla ledsen på dig .. Du vet nog vem du är , inte för att du kanske kommer att läsa denhär bloggen!
Men om du inte ville ses, varför inte säga det när vi endå var i GBG? för du sa att du ville ses och att vi skulle försöka, men istället ignorera du mina samtal och sms och la på när ja ringde och sedan bad någon annan jävla tönt att svara när jag ringde, du ska veta att du var en av mina bästa vänner,om inte min bästa vän.. Men nu är du fan ingenting för mig längre, INGENTING! Jag kom till GBG och eftersom vi ses så sällan så ville jag verkligen träffa dig lite, en stund i alla fall .. Men nejnej! Alltså, du kan dra åt helvete jag vill aldrig höra ett ljud ifrån dig längre, falskare personer får man fan leta efter! Trodde du hade mer vätt i hvuudet, är inte direkt gratis att åka dit heller ... Dra ut ur mitt liv nu!

ses <3

090502

Sitter här med några jävla alkisar  :)

Vi skulle egentligen sova hos sony och sonja men hundjävlarna släppte inte in oss hahahaah.

Igår var de liseberg, och jag vann stjärnvinsten på första försöket i Toblerone!  Åkte nya karusellen och en massa annat :) skit kul, men bilder kommer imorgon när vi kommit hem.
Somnade typ vid 3 i natt och vaknade vid 6-7 tiden. :/ Men sen somna vi om och vaknade vid 15.00 tiden.  härligt det.

Men idag har vi bara typ tagit det  lugnt och träffat nettan och tony och de =) ..


 Men ska  sluta nu, hörs imorgon när jag kommer hem ! :*




RSS 2.0