menar du de?

herregud, jag kom i onödan till skolan ... =( .. Lektionerna blev inställda p.g.a någon föreläsning vi skulle på istället .. men så kom jag och emma dit, och så säger dom att den föreläsningen är inställd också ;o .. så aa, vi har inte en enda lektion idag, skit kul alltså ... men iaf, vi gjorde lite ärenden här på skolan , gick och snacka lite med lärare om saker, lämnade saft och kakor till våran mentor, som blev över från aktivitetsdagen, så saft och kakor ska vi få på avslutningen :)..

Fick veta hur skönt de blir nästa vecka, typ inga lektioner :D:D .. På måndag börjar jag halv 3 med teckenspråk och slutar klockan 4, på tisdag är de krampen alltså vår skola tävlar mot en annan och vi vinner oftast men om man ej´vill så behöver man inte gå dit heller då ere ledigt, onsdag börjar vi klockan 12 och då ska jag bara göra en pratövning sen ere hejdå, och på torsdag är de avslutning :D ..
Så har typ inget kvar att göra (: imorgon äre l en hel del saker att göra men sen så eere ingenting :D <3 Så de var endå bra att vi gick hit och fick veta det, men nu ska ja sluta ska gå till min naturkunskap lärare och snacka med henne och få några papper! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0