150331

Hej! Jobb till 16 idag. Kom hem med snuttan vid 17 och lagade mat och matlådor. Sedan var det så fint väder och Vanessa verkligen ville gå ut! Så då gick vi ut vid 18, en timme ca. Riktigt mysigt. Rätt härligt väder med. 


Leszek kom hem vid halv åtta. Då tog jag en promenad till gymmet. Skulle ta de lugnt. Men in My ASS att jag gjorde det haha. Körde först 15 min på crosstrainer, 3 km. Sedan 45 min på löpbandet. Slog mitt rekord!!!! 
Nu är jag grymt nöjd!!! 

Imorgon ska Jacek, vanessas farbror hämta henne på förskolan. Så då kommer jag dra till gymmet efter jobbet. Men då blir det styrke träning. Kram! 

:)

Hej! 

Klickade nyss hem detta till prinsessan. Som en typ ... Påsk present. 




Tror att hon kommer älska ritbordet. 😄

❤️

Idag fick vi en liten chock då vi vaknade kl 10. Visserligen hade klockan ställt om sig i natt, så den var egentligen nio. But still. 😎 och tröttast i stan var väl ändå Vanessa som somnade precis, när jag läste lite böcker för henne. Fast klockan egentligen hade varit 18.30. Om man tänker så. Men kroppen vänjer sig. Verkligen hennes då 😄 men busat mycket idag! Så förstår henne. Lika trött är jag. Kram! 

150329

Helt okej!!! 😄 mer än okej faktiskt. Mindre än 50 minuter!!! Sist jag sprang en mil på löpbandet blev det 51 minuter. Nu ville jag få mindre än 50 minuter, så blev 49. Grymt nöjd! Sedan blev det lite styrketräning, armar och axlar. Nöjd för dagens träning i alla fall! 

Vanessa mår bättre idag och är piggare. Skönt! Igår mådde hon dåligt. Men hon har lite hosta, mest slemhosta och förkyld osv. & inte lika mycket tics som igår 😉😉😉😂. Kram! 



😘

Idag har mina älsklingar klippt sig! 😍😘


Älskar min tröja!




150326


Hej! Varit så otroligt trött denna vecka. Helt sliten. Men jag orkade mig iväg till gymmet i alla fall, helt okej idag. Varav 7 minuter till som inte syndes där uppe då klantiga jag  råkade stänga av löpbandet. Så sammanlagt ca 750 kalorier. Blev bara kondition idag. Får köra styrketräning på lördag. Kramar! 



150324



Hej! Idag slutade jag 13.30. Tog en promenad till eurostop. Lång promenad, skönt. Pappa hämtade Vanessa. Jag klippte mig och slingade håret ( blir så slitet om man tar hela håret, hade mycket utväxt.  ) blev grymt nöjd!! Tog två timmar ca. Rätt bra priser och så är döm grymt duktiga!! 😄 

Sen tog jag och Vanessa bussen hem. Hon skulle aldrig orka gå hem. Inte hela biten och även om hon skulle orka, skulle de ta kanske 3 timmar istället för en. Haha. 

Vi mötte Natalie. Eller ja hon hann nästan komma hem till oss för Vanessa stannade hela tiden och plocka stenar etc haha. 😘. Vi busade lite med Vanessa och pratade en hel del.
Drog senare till gymmet, när leszek kom hem. Körde 15 min crosstrainer, 30 minuter rätt så intensiv löpning och avslutade med lite styrketräning. Rätt nöjd med dagens träning och annat som hänt idag! 😄 på lördag är det vanessas tur att klippa sig. Mysigt! Sen ska det inhandlas skor också! Till sessan. 

Kram! 

150322

Hej! Idag är jag rätt nöjd med träningen. 
Stannade vid 50 minuter. Skulle ta bilden. Det är tuffare att springa på löpband tycker jag. Har knappt tålamod å springa så snabbt eller så långt på ett löpband. Men i alla fall, avslutade med lite armar&axlar. 💪 

Kom hem och så badade jag och Vanessa. Med tända ljus. Mysigt! Sedan hjälpte hon mig med maten. Köttfärssås osv. Gottit! 
Precis ätit mat. Får se vad som händer och sker idag. Inte direkt väder som lockar till att göra något speciellt. Men får nog gå ut med bustrollet ändå. 



150321



Hej hallå. Skönt med helg! Ska äta korv och bröd. Senare ikväll har vi blivit bjudna på middag hos Pawel, Kattis och Hugo. Vid sex-sju ska vi äta där men ska åka dit vid 4 ca. Kram! 

150318

Hej! Idag blev det jobb 08.30-21.00 kan man säga. Jag slutade 16.45. Sedan 17.30 drog jag iväg mot föreläsning med jobbet. 18.30-21.00. ( halvtimmes rast med macka och te, blev visserligen snarare 15 min rast.. Om ens det! ) en lärorik föreläsning faktiskt! Lite smårolig. I vanliga fall brukar jag halv sova på föreläsningar 😉 

Ska hoppa in i duschen och sedan sova!! Kram på er! 




150315

Hej! Idag blev det extremt med bråk på morgonen. Tog över en timme för att få Vanessa att ta medicinen. Suck. Orkarinte  hålla på. En vecka till liksom -.-  
Sedan drog jag iväg till gymmet. 45 minuter löpning och 15 minuter hård styrketräning. Nu har vi ätit lite mat. Lätt, korv och bröd bara. 
Jag och Vanessa ska ta en promenad i vårsolen lite. Kram! 




150314

Godmorgon våren! Idag vaknade vi halv nio av att solen lös in i sovrummet och det var så jädrans varmt. 😎😎 men ska inte klaga förståss. Åt lite frukost, gav Vanessa medicin, väckte leszek och en stund senare drog jag till gymmet. 
Först sprang jag 20 minuter. 
Sedan körde jag styrke träning i 20 minuter. 

Sedan sprang jag en halvtimme.
Helt okej. 😄👍

Nu har vi precis ätit mat. Vanessa fick glass till efterrätt. väldigt gott när man är sjuk har jag hört 😉😂 ska snart ge henne medicin. Inte riktigt än men om en timme ca. 

Sedan ska vi ta en promenad i vårsolen! Riktigt skönt väder. 😍😎🌞

Kram på er! 


Igår på Vc : 
Mina favoriter! 

150313

Hej! Har haft en underbar semester i Italien, Venedig. Kommer upp bilder sen! Men den resan behövde vi verkligen. 😄😘 

Imorse gick jag upp tidigt å sprang. Ca 8 km. Sedan gick jag och Vanessa ut och lekte i parken. Även varit förbi jour Vc.. Vanessa har extrema utslag över hela kroppen. Så vi fick en snabb tid där. Hon har halsfluss och eksem. Så tydligen kan man få utslag av halsfluss. Men jag tänkte faktiskt att de kunde vara så. Så nu blir det Kåvepenin och något annat mot klådan. Svårt å få i sig medicinen bara, efter ett bra tag med lite lurendrejeri så gick det 👍 samt jobbigt å få henne å öppna munnen hos Vc. 

Kram! Imorgon blir det gym!! 😄😘 

Venedig imorgon!!!

Äntligen säger jag bara! 😍 som vi längtat. 

Idag slutade jag klockan 4. Hade väldigt mycket & göra på jobbet! Men roligt ändå. Men nu äntligen är det semester tills den 16 mars. 😄 
Efter jobbet stack jag till gymmet. Körde jätte hårt! Leszek och Vanessa var redan hemma. 
Väldigt bra faktiskt. Brukar springa så långt eller t.om längre ute. Men gick bra på löpbandet denna gång 😘 sedan avslutade jag med lite styrketräning. 

Nu har jag och Vanessa ätit kyckling sallad. Nu ska vi se hennes favorit program Daniel tiger. Sedan ska jag kolla det sista med packningen. Kram! 😘

Packar .. 😎

Hej! Håller på att packa lite, Venedig på torsdag!!!! Som vi längtat! Bokade i juli förra året. Så nu äntligen är det dags!! Vi ska vara där från den 5 mars tills den 12 mars. Men tog ledig fredag den 13 också för vi kommer hem så sent den 12. Så lång ledigt 😉 tills den 16. Gött!! 😄👍😘. 

Idag var det verkligen vår väder ute :). Vi var ute hela dagen på jobbet. Skönt! Jag har även en praktikant jag ska ta hand om tills jag har semester.. Som egentligen Lisa ska ta hand om, men hon är i Thailand. 😎. 
Jag slutade kvart i 5 idag. Började strax efter 8. Hade info möte på morgonen ( som vi har varje måndag ). 

Jag och Vanessa hann mest göra mat och busa lite. Sen kom Leszek hem och då stack jag iväg till gymmet. Så nu ska jag göra en knäckemacka och sedan sova. Öppnar imorgon! 6.30-14.00. Kram! 



150301

Hej! Imorse ställde jag klockan igen, för en springtur. Däremot inte lika tidigt. Kvart  över 8 blev det. 8 km. 

Vid elva tiden drog vi till lek och bus. Vanessa gick hela vägen dit och hela vägen hem. Rätt långt, tog tid men var roligt 😄prata mycket. Var i lek och bus landet i 3 timmar. Vi hade jätte roligt. Jag med! Åt även mat där och slush till efterrätt typ. 
En bra söndag! 😍💕❤️

Sen har Vi köpt en hylla till Vanessa. 
Lite mer ordning i rummet. 

Kram! 

RSS 2.0