Minnes dag! <3

Hejsan (; ..

igår var det en minnesdag fan :D.
igår kväll så spelade jag sabine och natta med andra ord, hahahha as kul :)
sen satte vi på musik från min laptop och och började dansa, och spela in ( de kmr in på bloggen när jag kommer hem ) .. vi dansa till girls just wanna have fun och lemon tree ^^ as bra blev det (; ..
Sen så kommer det några killar med smink och knackar på fönstret ... och skrämde skiten ur oss, fan vad rädda vi blev, vi skrek och kastade oss på varann hahahahha , :) .. undra hur länge de hade sett oss ? säkert stått och tittat på oss när vi dansa haha ;D kul iaf.

och nu ere halloween :D <3 PUSS

091030

Hejsan alla söta ;p ..
 Igår så firadevi natta och åt en massa götti götti och sedan tittade vi på skräckfilm som vi gjort hela veckan :) kanske blir ikväll med, men idol måste ju ses också ;o ..   men vi får se vad som händer ikväll om de blir lugnt elle nått helt annat ;) ..

Men idag vaknade jag och söta Sabine vid  tio i 2 typ tror jag? sedan gick hon & duscha och sen gick jag & duscha! ;p så sitter här med min söta mössa :D
Justeja, natta & chriss och sven( AHHA ) åkte till  handen igår igen, så då köpte natta en as söt mössa till mig&sig själv :D ..  Den är stooooor,  och den är rosa , svart & vit  och sen rosa igen. AS SÖT! Den kostade typ 149 kr något. men iaf, värt. :) & så skön är den också!

Men iaf, nu ska jag äta lite kladdkaka, sen gå ut & röka och sen busa med Sabine i ett nötskal!

PUSSSSSS hörs sen, hoppas jag :)


 "Neeervöööös"


091029 ;D<3

hallåhallå! =) ..
Vid 1-2 tiden åkte jag natta & chriss till handen och gick en promenad till Siba,  chriss skulle köpa en iphod till natta och sig själv, men de gick inte så de/vi ska dit senare igen höhö. men iaf ..
Sen gick vi till donken och käka lite glass, så jävla mysigt och gott haha .. Sen till macken och köpte ciggisar.
så vi gick rätt så långt iaf och mycket typ. kuldet.
Sen så hittade vi as snygga mössor som både ja och natta vill köpa , i bikbok. Så de kanske vi ska köpa sen typ elle nått .. ;D .. Sen så åkte vi tillbaka till jordbro.
& ska kanske till siba igen idag elle imorgon, men natta vill idag haha ..
Men idag blire en massa gottigotti eftersom hon fyller idag, så de blir en massa firande iaf.
Men vene riktigt vad vi ska gö men ska typ gå ut och röka strax elle nått,
Fan chriss och alla här mobbas hela tiden, hahahaha fan har de för problem med mig :D ..

ååh jag e så sjukt nervös för anställningsintervjun jag ska gå på , på onsdag den 4 nov ... sjukt nervös .. kommer de gå bra ? man ska typ sälja osv per telefon, sen får man väl lön som e baserad på det? .. shit , tänk så kan man inte sälja så mycket dåe? ;o aja får se hur de blir, måste ju på intervjun först innan ja får jobbet elle så haha .

 Men ska iaf dra nu, orkar inte skriva mer, men ha de så bra sötnosar :) <3

GZ<3

Grattis grattis Natta på din 17-årsdag! :) hoppas att den blir helt underbar, jag älskar dig!


chriss väckte mig och sabine -.- jag  drömde en asbra dröm! :/ .. men iaf, vi ska väcka natta sen vill jag bara sova mera :D  Puss på er skriver sen.

091028

hejsan ;D sitter med min laptop och lyssnar på goodie musik typ;D . funderar på att snart gå ut och röka och så, och idag vet jag inte vad som händer, men nått händer väl, för de gör de alltid :) alltid roligt iaf.

Men vene vad jag ska skriva för har ej gjort nått en, bara sovit tills typ halv 2 och sen duschat, men puss på er sötnosar. <3

hej

alla säger hej :D

Tisdag den 27 0kt.

Tjenare alla söta :)
Sitter här och känner mig knas, typ vakna flera gånger i natten och kände mig helt knas, ont i ögonen etc .. börjar man bli sjuk eller? men iaf, haha vaknade av att sabine låg och peta på min axel elle nått liknande hahaha! ;d sötnos.
Sen har vi bara busat en massa och de gör mat just nu, blir väl mys&bus ikväll igen iaf, hehe kommer lite folk hit som ska rollspela? .. höhö. men iaf ska sluta nu, men PUSSSSSS på er! <3

26 oktober - skräckvecka!

hallå hallå!
idag har vi haft de myyyys!

jag , natta och sabine badade i mjöl hahaha, dränkte varann i det^^ .. kastade på varann osv, och sedan gick vi och badade tillsammans i badkaret och tog bilder ;D elle mie tog bilder på oss, haha vi e fan för roliga!:D .. De var as kul sötnosar. sedan har vi myst, pratat massa strunt osv :) .. mkt bilder kmr ni få på söndag ;)
Sen har vi sett på en skräck film och  jag höll i sabine och skrek hahaha, medan de andra där inne tittade helt lugnt hihi ^^ .. & nu ska jag ut & röka! men tänkte skriva lite snabbt iaf, snodde chriss dator.  och alla mobbar mig hela tiden, så fort man träffar nytt folk kommer chriss och säger nått om mig så retar alla mig tillslut hahahah!

och hela denna vecka blir skräckvecka :D


Det är så j*vla synd om er!

091026

hejhå! Vaknade klockan ett ;p haha inatt så busade jag och sabine as mycket , haha fan vad kul vi hade faktiskt! riktigt mys!
Sen vaknade vi kl ett och låg i sängen och pratade i en timme typ if, sen ringde en från ett arbete till mig ;o .. jag hade sökt jobb där,  så ska på anställningsintervju nästa onsdag klockan 3 :O SÄG GRATTIS DÅ! :D Ska bara jobba kvällar. 
Är så otroligt nervös, de kommer nog att gå as bra elle nått sånt, men iaf, är nervös för vad man ska göra etc, men iaf man tjänar pengar! höhö, ^^

Ville bara säga det, nu ska vi äta lite frukost och ta de lugnt, puss på er, <3 ha en bra start på nya veckan ;d

back to hell.

Jag blir så jävla sne på dig, och jag vene om jag är säker för det valet jag gjorde, men de var är värt ett försök att kunna få försöka att må lite bättre. Har snackat om några nära om dig och om problem och allt som hänt, typ .. saker som inte du ens vet .. och de tycker att jag ska ge detta en chans att kunna försöka att må lite bättre, för varje jävla dag som går så tänker jag på detta, allt som hänt.. och så fort jag ser digså ser jag er två tillsammans och jag vill bara spy. så jäkla illamående blir jag! Jag e inte säker om jag gjorde och tog ett rätt beslut, men det är iaf värt ett försök. Jag orkar inte mer med allt skit, att ta tillbaka en som gjort så mycket mot mig , dig , & våra vännner. Så gör inte en RIKTIG vän, du kan fråga vem som hellst, och ja, jag tycker att du är jävligt självisk som valde detta beslut, så skyll inte på mig elle andra för det beslut du valde, du får helt enkelt skylla dig helt själv. Men de värsta av allt är att ... jag trodde att du var min bästa vän .. de e nog sant som folk har sagt till mig ... som jag inte tänker nämna här. Jag tror jag aldrig mått så jävla dåligt som jag gör just nu och har gjort senn den 10 april och lite innan det. tänk dig nu, varje dag! de e inte så att jag vill tänka på de, utan att de kommer av sig själv, jag har snackat med folk om detta och dom tycker att de e sjukt och att en sån som du inte är värd mig, de kanske är sant? .. vene vad jag ska skriva just nu, men är så sjukt förbannad. & förut idag när jag smsa dig så var jag hur nära som hellst på att börja gråta, för allt som hänt och för de du gjort mot mig, de han gjort mot mig och att behöva säga upp kontakten med dig, de kändes hårt inuti mig,.. Men vad skulle jaag göra? aa vi kommer göra projektarbetet tillsammans osv, men inget mer.. Vene om jag kommer orka det, iaf inte som de ser ut just nu..  Men iaf .. jag hade en stor fet klump i halsen och ville bara gråta, men jag vågade inte det, nope. men jag var hur nära som hellst, dom som satt vid mig, kanske såg de, märkte det och hörde det på min röst, men har ingen aning om dom märkte det.. för försökte hålla det inom mig .. detta beslut känns riktigt hårt och jag vet att ni läser min blogg.  jag vene om jag ens kommer att kunna vara på topphumör nån gång, jag försöker att le och inte visa hur jag känner mig men ibland går det inte.
iaf , som jag sa förut ; så som du gör, gör ingen riiktig vän.  Dig kan man inte lita på,  du förtjänar inga vänner, så som du behandlar "dina" vänner... ha ett jävligt bra liv, om du ens kommer att kunna ha de, elle jo du kommer väl skaffa familj med herpes.


och ni andra, :D  Ha en superbra helg ni, ville bara skriva av mig lite, men nu ska vi typ titta på film! Puss

25 oktober / sthlm day 3.

hallåjj! :).

Nu ska man ställa tillbaka klockan en timme, blir att sova en timme mer alltså (:
Jag har precis duschat och chriss har hållt på att mobba mig sen jag vakna ;p.
Jag sov inne med sabine i vattensängn inatt!

Vi drack lite  igår osv, och vi skulle egentligen ut elle nå men jag mådde så jävla illa så jag gick och la mig i sängen och busade med sabine och sedan deckade jag elle nö.
Blev lite mycket tillslut igår ;d .. och vi har tagit en  maaaassa bilder också! så när jag kmr hem från Sthlm kmr ni få se en massa jävlar bilder alltså! :) .. endel e ritkigt roliga också, hahaha !
Jag minns också igår, att när jag typ låg på två stolar så ramlade jag och slog i huvudet/nacken på stolkanten, men de gjorde nog inte så ont elle kanske, men kul vare :) .

haha har inte mycke att skriva om nu alltså, skulle bara skriva blogg lite snabbt, hade stor fet lust med det, så ni får veta lite vad vi sysslar med här (: .. idag har jag ingen aning om vad vi ska göra, men typ ta de lugnt för jag känner mig så äckligt spyfärdig alltså. men  har ni andra haft en bra helg? har ni lov nu? :) ..



PUSSS

Stockholm - fest

Tjenispenis på er ^^
Sitter här med en massa folk just nu, dricker och har lite allmänt kul höhö
Har suttit och tagit en massa " jätte fina " bilder sen vi kom hit.  asså typ kanske över 100 st bilder på 2 dar HAHAHAHAH vi är ju lite sådär sjuka!
Har sminkat Adam som en liten h -ora och så har vi spelat 2 ge och ta"  hahaha skit kul för Chriss pojkvän blev dyyyyngrak och sitter inne på toan just nu och typ spyr :p Aa "Chriss kille"
Nu hade jag inget mer att skriva eller inte  vad jag kommer på just nu så hörs senare eller nått pusspuss :*

Diss/hiss.






Elly Dissar:
1. min yrsel.
2. folk som är för mycket på och ska hålla på hela tiden fast man inte bryr sig.
3. spotify reklamen!!!


Elly Hissar :
1. Facebook, att man kan få upp kontakten med folk som man kanske inte träffat på ett antal år/månader, (Y).

2. musik, vad skulle vi gjort utan musik? om de inte fanns.. <3

3.  blogg (:


091024 - day 2 in sthlm.

hej=) kom till sthlm vid kvart i 5 igår, och kom till jordbro vid sex tiden ;b myyyys!

när vi kom hit var de typ fest , så vi började dricka lite, och jag var yr i början för all resa osv, men sen gick de över, hade ju heller ej ätit nått så vi åt mat här sen ochdå gick de br sen =)

Sen drack vi dårå, tog en massa mys bildr och hade de riktigt skoj iaf:) sen drog de andra på krogen men då var de jag sabine natta chriss shiba och´danne kvar, så vi spelade med andra ord, och jag e säääääääämst fortf ^^ jag kan förklara men svårare att gissa haaha..

Sen så sov jag i rummet med sabine och shiba. jag och sabine delar vattensäng :)

Såå skööönt att vara här och slippa örebro ett tag^^ riktigt  mys det!

men jag har inte så mycket att skriva och snacka om för ligger i vattensängen och vi har ej gjort så mycket en, nyvakna och så, får se vart dagen leder sen :) ha de bra PUSS


ingen rubrik tack.

Kom nyss hem, var ute och träffa tobbe en stund :) vi mest snacka lite och lyssna på lite musik åså (; .. Men vi får ta och ses mer! <3

aja nu väntar jag bara på att nattalove ska komma hit (; ( hem höll jag på att skriva, alltså att hemma hos mig var hennes hem hahaha )
Sen så åker vi till stan och tar bussen till sthlm, men jag måste först ta ut pengar som jag har i mitt konto!
Men nu ska jag dra och ladda ner lite musik till mobilen som ja kan ha & lyssna på, på bussen osv,
om inte pratkvarnet pratar så som hon brukar ;) <3

Puss på er <3


091023

Hejhå! Har typ precis gjort i ordning mig osv, och försökt ringa och väcka tobbe, men han svarar inte ens ;o  dummer dåe! <3   Han sover kanske hårt heh..

Men e istortset färdigt med allt, packning och ja allting! och så har jag fixat mig också! & nu ere bara att vänta på att lilla Natthuuu ska komma till moi! men hon har utvecklingssamtal typ nue snart. Men sen kommer dom, och sen blire iväg till sthlm =) elle aa vid 2 antar jag.






Men ska typ fortsätta me det jag gör, tittar på lite Seex and the city avsnitt, väldigt gamla avsnitt men vene va ja ska gö annars, han svarar ju inte och hinner endå inte göra nått speciellt heller. Men puss på er, sköt om er <3


tack! ♥

hehe snäll pappa jag har :D som har suttit och hjälpt mig hur länge som hellst med att skaffa powerpoint, okej ni tycker kanske det inte är svårt, men de var svårt , våra datorer, + att vi försökte hitta produkt nyckel till andra datan som inte fanns, vem fan är en tillverkare som installerar grejer i ens dator men ger inte någon produkt nyckel till det programmet? lol alltså, men har skaffat någon annan sort powerpoint nu som funkar tills vidare :) funkar att göra presentationer iaf och det är asbra till projektarbetet och allt, slipper man jobba me de i skolan (; göttans! Kan man ta sovmorgon och sen jobba lite med det hemma! aja har funderat väldigt länge att sova nu, hmm.. ska nog göra de snart, är riktigt trött, min hjärna fungerade inte att plugga engelska heller -.- suck.
men iaf, imorgon tar vi nog bussen vid 2 något iaf, beror på om de finns kvar platser när pappa ska beställa imorgon förmiddag.
Men ska upp tidigt och duscha, fixa mig och så, sen ska jag försöka väcka tobbe :D haha elakt, men iaf, för hade tänkt att träffa han en stund innan jag åker, längesen typ ju :/ <3 han är saknad! typ prata lite, röka, och skoja en stund, för sen åker jag till sthlm, men jag kommer uppdatera bloggen där med för har med min laptop mohaha, men kanske inte lika ofta! Men nu ska jag nog sova, är för trött! skriver mer imorgon!

LOVE!  ♥♥♥♥♥♥

häromdagen tog jag bilder på mina syskon , de ska vara med i mitt projektarbete, om barnmisshandel.

men lugn, dom har inte blitt misshandlade :) utan jag ska bara använda deras hjälp lite, hihi tog bilder på de och gjorde om lite grann, men ni får inte se de stort hehe, men jag tycker de blev riktigt bra!


*

hejsan (; jag har typ packat miljonertals kläder, men alltid bra att ha med sig extra ;) .. gillar att byta då & då också, speciellt om man tar bilder höhö.. :) .. Imorgon bär det av till sthlm som jag sagt tidigare. & vi åker nog 18.05 elle 18.20 på kvällen iaf, de blir billigare och det är en bra tid iaf (; .. för då får man lite sovmorgon och sånt, mysigt att åka på kvällen med bästavän också. <3 MYS vi ska ha snorunge!:)
med lite snacks osv, får med mig lite pengar dit osv, men kmr få lite mer under tidens gång där borta av pappsi! =) så jag klarar mig iaf med cigg, snacks nån gång osv!

Jag tycker att jag är så hälsosam nu förtiden, går/cyklar vart jag än ska ( oftast , men nu börjar de bli så kallt så gör de inte lika ofta, men ibland ),  och massa sånt haha!

Men vi hörs sen sötnosar puss!

äntligen lov.

hejsan! sitter i min säng med laptopen.. jag har ju powerpoint i datan men för att den ska funka hela tiden behöver jag en produkt nyckel och man kan ej ta in en skiva i denna data eftersom dene  så liten , så ere nån som vet vart en produkt nyckel finns?.

Kom nyss hem, har blitt mycke buss åkande idag -.- först samlades vi i aulan kl 10, och inga treor kom nästan aja, sen så åkte ja och emms till morsan och fick lite money, och sen hem till mig och gjorde lite käk och sen vid 2 åkte vi till skolan igen, och bussjävlarna kan aaaaaaaaldrig passa tider, finns aldrig nån gång då de kmr då bussarna ska komma, den e alltid 5-10 min försenad ... palla.

Sen så lämnade vi pengarna till vår mentor och sen drog jag hem & på bussen träffade jag alex och vi hälsade bara och nu vene ja va ja ska skriva mer höhö.

Men iaf e hemma nu, åkt 5 olika bussar idag, fan man blir helt slut och trött på skitvädret ;/ ..

Men nu ere iaf Loooooooooooooooov, så j*vlans skönt ha? :)

Men ska vila lite nu tills papps kmr, då får han försöka hjälpa mig, puss <3

är så trött på att grannarna dunkar världens sämsta musik i högsta grad VARJE dag också;o fan t.o.m andra grannar som störs sig på de, kan de inte ha nån jävla respekt kanske?


gomorron!

gomorron sverige :) ^^
låg i sängen tills nyss typ haha, farsan kommer och hämtar mig sen så :) och ska inte sminka mig elle så, bara fixa håret, hehe orkar ej sminka mig så :) klockan 10 ska vi samlas i aulan men pappa kmr 20 i 9 och skjutsar mig till skolan så att jag e där halv 10 typ, menmen gör inget :) slipper åka buss osv iaf!
men vi ska typ istället för att tjäna ihop pengar så ska vi typ först te morsan och sen hem, & soooova, och sen komma tillbaka och lämna pengar som jag fått av mor&far typ. & emmy hänger med mig hem idag medan vi egentligen ska tjäna pengar!
Men nu ska jag göra lite situps och fortsätta här innan han kommer! Puuussslove!

omgjord ögonbild.



Nu har vi ätit en massa våååffflor :D:D & snickers glass! Mums säger jag!

Nu börjar jag bli halvt yr och illamående och ska typ lägga mig ner i sängen höhö.
& lilla nattis är här, höhö! (; ..

Imorgon är de bara Gambia dagen, så då ska vi mötas klockan 10 i skolan och sen ut och "arbeta" medan ja typ ska hem och sova tills vi ska till skolan igen som e vid 2-3 tiden något ^^ .. Sen äre LOOOOOOV! =D
& då blire sthlm på fredag med MR piggy som ni säkert hört flera gånger! fyfasen vad göttans! Pusss


happyface

Hej alla sötanissar (:
Idag var jag i skolan och gjorde ett prov och fick VG, höhö .. & sen fick jag veta att jag fick VG, på ett annat prov om funktionshinder som jag hade förra veckan, bra bra :D Sen gick jag och emma till stan och jag köpte en cheseburger och hon en meal ;p i väntan på natta.

Sen mötte jag MR piggy, och vi gick till polisen snacka med dom, så fick vi papper åså som vi ska fylla i, om våra bakgrund, de ska man ha om man ska jobba inom barnomsorgen.

Sen stack vi hem till henne och har suttit och sökt jobb osv ;D gått lite sisådär bra;d

& snart ska vi hem till mig och äta paaaaaaaannnkakoooooor :D mums, vrålhungrig fan.
Men nu ska tjatnissen peter sitta vid datan!

Här kom lite frågor jag fick idag som jag bara har lust att skriva här också;

Vad är mest intressant att läsa i en blogg?
Jag tycker att det är mycket intressant att läsa om mode och om lite åsikter, och ibland kan de vara kul att läsa vad folk gjort osv, humoristiska saker ;d
Vad fastnar du för?
Mooodoe ;D
Vad är mindre bra?
när dom bata tjatar om sig själva.

Och har du själv några tips på för och nackdelar på vad man kan skriva om?
Jag tycker att det är väldigt kul att läsa om mode, så de tycker jag att man ska skriva om ;d
och om sina åsikter, dela med sig lite om sitt liv etc.
Det är fördelen (; .. Nackdelen är att vissa bara skriver om sig själva och de kan bli långtråkigt tillslut, fast jag vet att ibland skriver jag också kanske bara vad jag gör osv, men ibland kanske jag skriver nått intressant ? :D haha

That´s it. Puss <3


091021♥



Hej hå! Vaknade halv 8 istället för 7, men jag gick upp och fixa mig å sisådär, orkar faktiskt inte cykla till skolan idag ;o känner mig lat, men de har endå regnat så de är blött överallt och vem orkar dåe ;o .. Så jag ringde farsan och bad han om skjuts fast han kommer halv 9 och hämtar mig så jag kmr komma till skolan typ vid 20 i 9 och jag börjar 10 över 9 , aja det ordnar sig väl ;D
Vene om jag ska till polisen idag för att hämta uppgifter mig mig (: som jag kan ha och visa mina jobb jag ska söka, för de måste man tydligen göra. Sen har jag ingen aning om vad som händer idag, förutom att jag ska ringa ett jobb klockan 4 ungefär åt mig&natta ;*

Men nu ska jag äta färdigt mitt kräm och sedan ta en cigg & sen vänta på att pappi ska komma! Pusss ♥♥♥♥

furiously.


Har gjort om lite bilder, så tänkte dela med mig det med er (; haha ser lite cp ut men iaf,

jag börjar bli hungrig elle nått ;o ..








PUSS!


cv+jobb.

hejhå! Sitter här med lilla herr pigg :) . muhha!
Vi har ringt runt lite till olika arbeten och ena ville att vi ringer imorgon och andra ville att vi skulle gå dit med ett CV och lite uppgifter om oss själva! Så vi håller på att skriva lite CV just nu!
höhö, så ska väl till polisen typ imorgon och fråga om lite uppgifter om oss osv, för de ska man ha när man söker jobb så de vet vilket bakgrund man har hehe. Så får se hur de går iaf, men framåt går det (Y) !
 Men nu ska vi titta färdigt på Oth, jag tittade förut så ja vet hur de kmr gå men lilla Natta har ej tittat på de en så, menmen :) .. tycker bara att den bitchen i filmen e cp skadad! Puss på er <3

091020

gomorron alla (; .. kul att gå till skolan & jobbet tidigt etc ?  höhö skojar bara ;b
Men jag vaknade för en stund och ska väl snart åka härifrån,  men tänkte bara skriva god morgon, så örs vi lite senare när ja gjort någon nytta (; Pussis <3


G´natti, ♥

hejsan hoppsan !

Idag tog jag och mammi bilder på mina syskon, till mitt projektarbete, okej man ser inte att de är dom vilket är bra, för de som ser detta arbete ska ej få se vilka de är :-) så de blir nog bra.. ska fixa och trixa lite hemma och får kanske ta mer bilder sen, men ska se, eftersom jag tydligen har power point i min bärbara, så satt förut och trixxa lite med gamla bilder, ska titta upp om jag har det i min data hemma (;  för då blir de kalasbra!!  men nu snart ska ja logga, as ont i nacken, ryggen och ja överallt. Hoppas att ni har de bra iaf.

G´natt , LOVE! ♥

Natthuu är en stalker ;o

hejsan ,
aa ni läste rätt, haha natta är en riktig stalker :D i skolan, så fort jag gick nånstans så var hon där, blev nästan lite läskigt;) hahaha iaf när man tänker efter .. aja

sitter här och dricker lite dricka och äter lite godis hihi, ;p ..
Har vart i skolan idag,  och blir trötta på folk som sätter andra folk i skiten .. så onödigt. aja ..
Men iaf , en rätt så lugn dag var det, och imorgon ska ja träffa nattaälsk, vi ska  ringa runt lite till olika jobb osv, höhö. Men måste typ logga och plugga till en massa prov jag ska ha -.- menmen de rullar på .. typ inga lektioner denna vecka :D och snart äre äntligen höööööööstlov och då bär det av till sthlm, hihi puss på det mina söta.

aja. ;d

haha en liten kul grej, men rösta på mig ;) ..http://londonflickan.webblogg.se/2009/october/dags-igen.html#comment  ^^

091019

Gomorron alla :) ..

Sitter i skolan osv, skulle bara titta in lite snabbt här och kolla lite saker.
Idag gick bussen sönder så både jag och min engelsk lärare kom försent till engelska lektionen, och sen blev vi tvugna att byta klassrum så de blev typ inte så mycket att göra idag dårå. höhö.
Är så sur på folk som skiter i att komma när det är gruppuppgift att göra för att man ska redovisa typ på onsdag !!  Att de bara tänker på sig själva hela jävla tiden , åh blir så jävla sne. aja !
har två lektioner till iaf, och sen ere slut för idag! ;p men kommer inte på något att skriva nudårå, men vi hörs senare sötnosar. puss ;b


hahaha hitta en liten rolig historia :D
- Varför hamnade Åke på sjukhuset?
- Han blev biten i röven av sin hund så blodet rann. Orsaken var att han plötsligt kom hem nykter, och då kände inte hunden igen honom...



Helgen e snart slut.

Just nu dricker jag turkiskt te, pluggar lite om utvecklingsstörningar och tittar på wallander. Tet var godare en vad jag trodde, smakar as sött och luktar godis typ :) .. snart färidigt med pluggandet och den här engelska versionen av wallander - firewall. har jag sett men jag tittar lite då&då iaf , kan va kul. vene när jag ska sova, men de återstår att se. PUSS <3

back on track.

Stter här och tittar på wallander med mammi (; .. öhö, fast vi pluggar mest dårå, och jag har redan tittat på den här filmen men kan va skojj att titta på de iaf hehe, har läst på lite om olika chockfaser , ska ha prov på onsdag .. och sen har jag skrivit lite egna anteckningar som man ska gö -.- suck..  aja de rullar på iaf.  På torsdag är de ju gambia dagen så då ska man tjäna ihop pengar -.- förra året gick helt PISSS ... så ska nog bara ge dom en 50 lapp elle nått :S ..  & på fredag e man ledig som vanligt (; ..  & då blire  STOCKHOLM me bästavän <3

Så  inte så mycket att gö denna vecka iaf, men sköt om er nu. <3 LOVE!<3

söndag. <3

hej hå alla söööta :) ..
sitter hos morsan och äter chokladbollar med syrran :) ..
inte gjort mycket en faktiskt, funderat på lite jobb och så, men ska ringa runt lite på tisdag iaf hade jag tänkt :)
hade ju varit bra & tjäna lite extra faktiskt hehe ..
men har inte så mycket att skriva om eftersom har inte gjort så mycket idag, mest tagit de lugnt, men ska väl snart göra lite nytta, läxor osv :( .. men ha de bra alla söta. PUSSSSSSS

091018

hej ! :) .. Vaknade vid ett tiden och sen hoppa jag in i duschen ;b och nu sitter jag här med handuk över huvudet och fixar lite nudlar som får bli min lunch idag ^^ ..
Ska tvätta lite på tisdag elle onsdag också, som jag ska ha med mig till sthlm, jag kommer ta med mig lite extra mycket kläder, för att gillar att byta kläder ibland och de kan vara riktigt bra ifall man spiller något på något klädesplagg där borta hehe!
Jag drömde något konstigt i natt också ;o som jag förståss inte minns just nu! uppenbarligen!

Men efter jag käkat och lite så, ska jag ta bussen till morsan och stanna där tills tisdag, ett tag sen nu.
Men skola imorgon, suck!

Hur har ni haft det i helgen? jag har haft en riktig slapp hel giaf, och ibland lite småtråkig! 

PUSSLOVE! ♥♥♥♥

piggy!

Mr & Mrs pigg getting married :D <3 Haha

Sweet dreams!

hallå alla söta! åååh rekord mycke folk som gått in på min blogg idag!  fortsätt gärna tihi (; ..

Jag sitter här och flummar lite ;D och snackar med Natthuuu och Lejla! :) ..
och lite annat folk!
Tittade på en film förut, I love you man! Den var faktiskt riktigt bra, lite konstig och så, men den var faktiskt bra! Så rekomenderar den om ni har tråkigt! Sen har ja inte gjort mycke! Ska typ sova om en stund tror jag, börjar bli riktigt trött! Men imorgon ska jag till morsan men tar med mig min laptop så skriver när jag e där också för sover där tills tisdag iaf! Men godnatt och sweet dreams! LOVE! <3

hutful!

så nu har jag bytt header, tycks? haha vene vad jag tycker, men den duger väl ett tag iaf tills man tar nya bilder åså, har ett antal nya bilder jag kan ha till header iaf!

hehe, vad har ni gjort idag sötnosar?
Idag vare folk som fråga om ja ville med på fest men orkade inte, för idag skulle de vara mer en avslappnad helg, bara ta de lugnt och ja allting! :) .. & de har jag gjort, pratat me natta&lite annat folk också!
& så e man sur på folk som försöker komma emellan och skydda en idiot! menmen idioter finns de gott om!

& nu ska ja sluta babbla! Puss på er <3


 rekord idag! jätte många som vart inne och läst min blogg idag! kulkul ju^^

söka jobb?

Tack för era söta kommentarer :) jag ska snart byta header, senare ikväll elle imorgon :)
Just nu pratar jag med sötanatta, om att vi ska ringa runt till olika ställen på tisdag och aa, prata om jobb åså :) konditorier,  förskola etc (; så vi tittar runt lite nu hur vi ska göra, vart vi ska jobba åså :) .. Sen ska vi ringa dom och prata me dom ( olika ställen ) och sen kanske komma dit åså, men får inte hoppas på för mycket nu, men man kan ju alltid hoppas att de vill att vi två kommer dit och pratar med dom, jag & natta vill jobba på samma ställe, för vi jobbar extremt bra då och de stärker vårt självförtroende (;  jag kmr kunna jobba kvällstid elle på fredagar ( då jag e ledig) och sen tidiga dagar och sena dagar (; kanske helger om de e konditori, och natta kan nog jobba rätt så ofta då isåfall? hihi <3 kul de blir isåfall! puss så länge <3 mat snart då!

vilken header ska jag ha?

Hejsan ! ;b .. vilken bild ska jag ha på min header? snälla svara! :)


1:


2:


3:


4:


5:



tack, puss!

17 oktober 2009

gomorron :) håller på att göra ägg, och sen mackor dårå:) vaknade vid 2 men har legat och dragit mig tills nu typ, lyssnat på musik åså^^ -...
Tänkte ladda ner nån film, men verkar som ja sett alla bra -.-
nån som vet nån bra film?<3



PUSS

^^

Kom nyss & tänka på en dikt jag skrev när jag gick i sjuan ;o bara sådär..
"Det är mörkt ute,
Jag ser dig inte,
Det enda jag ser är din skugga.
Jag hör hur du andas mot mig,
du försöker säga förlåt.
Varför svek du mig?"

Inte för att jag minns att nån hade svikit mig då? ;o menmen alltid kul att minnas sånt höhö.

ett skönt skämt ;
Gammal dam till polisen:- Hur kommer man till sjukhuset?
Polis:Bara stå kvar här mitt i gatan!! "


aja ska nog sova men kommer inte gå så bra eftersom ja sov mycket idag åså, men finns inget annat att göra så får väl försöka ;b pusspåer<3

Rabih - You are not alone!



åh han är så sjukt bra! <3

idol 09.

Jag tycker helt klart att Reza, Rabih, Erik och Erika var bäst idag :)
Men jag hejar på Rabih, Erik & Tove så! hoppas hoppas hoppas, att de blir kvar :) ..


Vem/vilka är er idol? ;d

inträngd i bussen...

Idag åkte vi till skolan dårå,  bussen var helt proppfull, alltså 16 bussen .. alla trycktes in och man kunde inte andas knapp, och när bussen bromsa så flög alla elever hit&dit ;o .. herregud vad mycke folk dom tar in.. men endå.. jag var tvungen att ta den bussen för att hinna till utvecklingssamtalet. de gick faktiskt asbra på utvsamtalet, men stör mig påå lärare som tappar bort material vi som elever skickar in så att man får betyger IG :S .. men iaf, jag har ju skickat om materialerna till dom lärare så hoppas att dom snart ändrat till G elle vafan jag nu ska få?

Sen så snackade vi lite, och han sa att allt går bra för mig, att de bara finns posetivt.. och så sa han att i ettan var jag mer en försiktig människa, men att nu så ser han och dom hur mycket jag mognat och allting, han sa att han önskade att alla i skolan typ var som mig för då hade han fått mindre jobb haha.. kul & höra ^^

sen käkade vi lunch i skolan höhö.. och sedan åkte jag hem i pissvädret, tog bussen.  Kom hem vid halv ett tiden och jag gick & la mig en stund var så otroligt trött, jag vaknade typ vid 4 tiden haha, så gick upp och åt mat sen fick jag pengar av pappa för att ja ska kunna köpa lite godis och äta idag till idol typ :) yey haha , han ska åka och hjälpa en att flyttta.
Så idag blir det mer en slapp dag, titta på lite filmer, idol osv med godis & dricka! för nu ere äntligen helg och jag orkar helt enkelt inte göra något idag, fan vädret får en att bli så trött och helt seg i huvudet. Men ska snart ner till affärn iaf, ska cykla dit .. men snart kommer det snö! elle det kommer bli kallare iaf ;o ..

Puss take care. <3


Morgonens ...♥♥♥

Morgonens ♥♥♥♥♥


Humör:
trött .. -.-
Låt: Girls just wanna have fun xD
Planer:  Åka till skolan för att gå på utvecklingssamtal och sedan bara ta de lugnt. Idol ikväll ;d
Tråkigast:  att gå upp ur sängen, ville verkligen inte det ;/
Bästa: tror de inte finns något, elle jo.. att jag fick bestämma tid själv när ja ville gå på utvecklingssamtal.. :) eftersom vi e lediga varje fredag! ♥
Frukost: jordgubbskräm ffs.
Väder: regn och äckligt väder ;/ .. några kompisar sa att de skulle snöa snart? har de kommit snö till er?


Kärlek!♥♥♥♥♥♥♥

i dont want to be...

Hej alla sööta :D <3

Har nyss tittat på CSI, soooorligt faktiskt :( .. men iaf... nu ska jag berätta om dagen (; ..

Först var de skola som vanligt dårå, och inte alls mycket vi gjorde, bara en massa tid till projektarbete typ..
Sen slutade vi vid 2 redan ;o men vi blev tvungen att stanna kvar i skolan och skriva lite frågor klassen ska svara på v45, när vi gör en speciell redovisning för dom om antiken..
Sen gick vi till emmas mammas jobb och hon lämnade en påse där med kläder i och sedan fortsatte vi till morsan, där satt vi och titta på tv och åt lite grann typ..
Sen gick vi ner till kraften när vi såg att några i klassen kommit dit,  för morsan bor typ inärheten där så man ser från balkongen...
Sen samlades vi etc, sen fick vi gå in och få lite info dårå, sen klockan halv 7 började discot för funktionshindrade xD .. de var faktiskt riktigt kul att se hur de har de har det osv, och de var en riktigt söt liten tjej med en guldig klänning som dansade lite för sig själv, så otroligt söt var hon ^^ ..
och sen satt vi i klassen på bänkarna och då kommer det en kille som typ aa hade något sort problem och först gick han och ställde sig hos emma men bara i någon sekund för jag börja skratta lite och sedan kom han till mig och glodde och typ försökte bjuda upp mig ;o .. stod där as länge nästan, kändes som det, han typ skakades ;o .. elle vinglade, något sånt. och alla i klassen/gruppen ropar : UPP & DANSA ELLY " ja bah neeee. helt tomtatoface.. ;d .. Sen gick han iväg och typ 2 minuter senare blev vi tvungna att gå eftersomd e blev för mycket folk där, fick bara rum med 150 personer typ. Så kom hem ungefär halv 9 och jag hoppade in i duschen för var med på idrotten idag och de var tunga saker vi gjorde där idag och så har vi gått mycket och tränat helt enkelt, och sen käkade vi mat och titta på CSI som var jätte spännande faktiskt , guud :/ och nu vet jag inte vad vi ska gö, lyssna på musik&tat lugnt iaf.  Men har utvecklingssamtal imorgon iaf .. hihi.

Hörs imorgon PUSS! ♥

Dagens!♥

Dagens! ♥♥♥♥


Humör:
vene, lite halvtnere.
Gjort: vaknat, ätit frukost och fixat mig lite.
Planer: skola och sen ungdomsdisco för utvecklingsstörda.
Ser på: olika bloggar på internet.
Lyssnar på: mitt tysta rum.
Bok: Ingen..
Dryck: saaaft.. :)
Frukost: 3 mackor med kavjar och saft ( brukar inte kunna äta frukost så bra, men nuså )
Bästa: att de inte är så långt kvar tills man slipper örebro...:)
Sämsta: att jag var tvungen att gå upp ur sängen, skulle vilja sova vidare..
Väder: svinkaaaallt :/

 Vi hörs ikväll sötnosar!

Puuuss & Kram! ♥



picz.

Några bilder jag fick av natta från sthlm,  :D när vi spelar wii dårå, lite fula kanske ;)











inte värd att nämnas.

 Tillbringat till en person!

Jag vet inte hur jag ska börja men ni har nog läst lite av de jag sagt ett antal gånger.

Men de får mig fan att må så jävla pain in the ass dåligt.
Hade ni vart med om de hade ni fan kastrerat honom.
Han är hur jävla äcklig som hellst, :S
fick höra av en att han skulle klä ut sig på halloween typ,
men de behöver han inte, räcker med att se honom så blir man rädd av hans utseende!
Jag kan inte sluta tänka på de han gjort mot mig & mot andra.
Men en sak kan jag inte sluta fundera på ... elle jag kan inte sluta tänka på det ...
som får mig att må dåligt varenda jävla dag, liksom av bara tanken..
& så vet jag att han läser min blogg, men säger bara en sak,
han är en stor fet lögnare, så tro inte på han iaf, om han kommenterar något som han brukar göra.
Men iaf, jag blir så jävla arg, på att hon & han gått tillbaka till honom!
Jag är då vän med dom, meeeen jag mår så jävla dåligt och blir så jävla arg så fort jag ser dom,
för då ser jag han framför mig. Jag blir så jävla äcklad.
Fattar inte, hur fan kunde ni gå tillbaka till honom? hurhurhur?
jag fortsätter mig att ställa frågan, HUR fan kunde ni? ..
Åtminstone till henne , hur fan kunde du?
kunde du inte för en gångsskull sluta tänka på dig själv och tänka på dina såkallade vänner?
vad som är bäst för dom? vill du hellre förlora dom än han? som du snart kommer att göra...
& jag menar det! Kan du inte börja tänka lite på vad fan han gjort mot oss?
ska vi få lida fast vi inte gjort ett skit? jo vi hatar han och har alltid gjort de på nått sätt.
Han har gjort så jävla ont mot både mig och andra, men det finns en sak som bara få personer vet,
som inga kommer att få veta heller.
Men har iaf sagt, kommer han så gott som nära mig så ger jag han en stor fet smäll elle så ringer jag snuten.
Jag är inte rädd för han, för jag har varit i nästan slagsmål mot han..
men vem fan vet vad han gör? han kanske hämtar sin "farliga" släkt elle "vänner"?
fast de då är HAN som gjort fel.. Inte jag, inga andra, INGA andra.

Jag blir så jävla arg, men jag vill gärna skriva av mig för detta är fan min blogg & jag skriver vafan jag vill.

Här ska man kunna skriva av sig , sin åsikt och det!
Men han har gjort så jävla mycket fel, och jag vet man ska inte skylla ifrån sig,
men jag VET, jag har inte gjort ett skit fel.

Jag skyddar alltid mina vänner, och om min "pojkvän" eller "killkompis/ar man inte känt alls länge" hade gjort så mot mig eller mina vänner ( som han gjort ) , så hade jag tagit bort kontakten HELT med honom och tagit mina vänner till försvar!

men de är då jag ..


♥ ♥ ♥

hallåhallå! :) ..
Idag var de skola, hade ett oförbrett prov, men tror att de gick kalasbra iaf (: ..
Slutade 13.40 och då mötte jag natta (; .. vi och emma gick till eero och snackade om PA .. & visade vad vi gjort igår.. han tyckte att de blev bra och sånt (; .. han gav oss lite mer ideér och sånna saker, och tyckte att mina idéer var jätte bra, förutom min svenska ;) hahaha .. men jag tyckte att de blev bra ;o? Haha!
Sen så gick jag och natta hem, vi tog en promenad på 4.8 km hihi.
Sen gick jag och mötte tobbe och vi typ gick till mig, snacka och tog de lugnt, titta lite film, längesen man träffa dig bästis. <3 Nyss skulle han iväg men han skulle kanske komma tillbaka senare så att vi kunde titta klart på den braiga filmen! hihi.  Men iaf måste typ plugga lite också? som ska in på fredag! hmms ..

Vet ni vad vi ska göra på onsdag? hahahaha .. vi håller på med Kristendomen nu .. och vi ska göra en speciell redovisning .. Vi är i grupp .. 3-4 personer. Vi ska göra en liten teater typ .. : ååh jesus " etc -.- .. aja de blir nog bra .. om jag fattade rätt förståss! men de tror jag för de sa han haha xD ..

 

Sen ikväll blir det greys anatomy .. mumsigt. <3


På lovet när jag är i sthlm ska jag träffa Daniella :D:D ♥♥ ska bli hur kul som hellst stumpan ♥
 

Ha de bra PUSS!  ♥♥♥♥♥


091014



hejhej, har duschat och gjort i ordning mig och väntar på att emma ska fixa klart sig och sen ska vi typ dra till bussen (; .. har två lektioner idag höhö (; sen ska jag nog träffa tubbe! =)
 skriver sen puss<3

...




Emma bara fortsätter rapa pruttar, jaaa jag menar allvar, de stinker för jävligt alltså ! typ så att man blir spyfärdig? alltså inte typ som vanlig rap av mat, alltså då menar jag sån där äckligt ;o uuuuuh, (; ..


Förresten, ska på disco på torsdag kväll (;  för utvecklingsstörda =) hehe kan vara kul och så, eftersom vi håller på me de i skolan!

 Har pluggat med ProjektArbetet idag, de går frammåt :) ..

 sen har vi tittat på gossip girls, ugly betty & desperate housewifes! (; myys på det!


Ha de bra alla pussss


*

Elly Dissar :

1. Otrogna svin.

2. De tidiga vintervädret ;o

3. Jimmy Jansson ( inte artisten ) ¨



Elly Hissar :

1. Mina nya kläder.

2. Min nya mobil.

3. Mina vänner & familj ! <3



Hade bara lust :) puss sålänge <3


Taggad :D

hejsan! Var i skolan idag, kände mig riktigt taggad faktiskt ;o vene varför. Först hade vi människor i behov av stöd och eftersom jag inte var där i torsdags så hade de fått instuderingsfrågor, men jag fick dom idag och jag gjorde klart dom på en lektion  typ ;o .. och jag skrev mycket och så, satsar på ett högre betyg en G iaf :).. Sen snackade jag med anna om växthuseffekten, så hittade info, skreev om texterna osv, och ska bara skicka de till henne :) och sen hade vi engelska prov och jag kunde dde flesta iaf? men får iaf Godkänt :) .. & sen skrev vi typ en liten kort uppsats osv, så idag gick det asbra iaf (: .. Men prov imorgon som INGEN i klassen visste om :S ..
men har en hel del saker att göra iaf, men snart är de flesta gjort.

Sen t'nkte jag och emma gå en promenad hem till mig, mötte på syster och morsan. Fick veta att de blir Turkiet i aug :) .. en hel månad. Men jag ska åka med Becca lite senare och aa de beror på men stanna i typ 2-3 veckor, beror på hur länge lilla beccias kan stanna.  hihi, sen fortsatte vi gå hem och kom nyss hem, brrrr kallt ute :(

Men men nu ska vi se på gossip girls och sen plugga och sen blir de en massa tv tittande ikväll hihi. Tittade på one tree hill imorse, shit ;o mer & mer spännande för varje gång .. Men alltså .. de blir ju endå inte så bra :/

Puss på er <3

091013

Alltså jag hatar folk som är otrogna, okej de harinte hänt mig.. Men jag har kompisar som är och har vart otrogna .. vafan får ni för nytta till de? .. Gör slut med den ni är tillsammans med istället och seen kan ni ta han ni håller på med elle hur? alltså jag hatar folk som är otrogna :S .. Jag skulle aldrig kunna vara otrogen, aldrig aldrig aldrig.. & om jag festar och är singel, ja då kan jag strula med nån elle så, men har jag en kille så skulle jag aldrig kunna röra en annan, bara ha kul sådär allmänt men inget annat...
Men vissa tror att de får status för att de strular runt? nej ni blir bara horor. Vad tycker ni om  folk som är otrogna? ..




börjar klockan 11.55 idag med klassråd .. (; och sen har jag bara två lektioner och slutar klockan 4. cooltcoolt.

vene vad jag ska skriva men ha en bra morgon. puss



yes i do.

Hejhej, Har pluggat lite, ätit god mat och pratat lite med mie i telefonen & jag bara älskar min telefon mer&mer för varje dag! låter jag ego elle? aja (; sen är jag lite småsur på en massa hatfolk, elle inte småsur, egentligen känns det som att jag kommer sprängas vilken sekund som hellst, men jag får försöka ståi!

Men hur är det med er idag då? tell me if you want. hahaha försöker träna min engelska youknow ;) prov imorgon i kluriga saker menmen de funkar nog^^ ska nog sätta igång och plugga lite till, till provet jag har imorgon!
Imorgon eftermiddag blir det att jobba med projektarbetet, har typ bara faktan kvar och sen powerpoint osv, för vi har gjort de mesta, men måste fan filma och intervjua folk snart igen? hihi.

kanske skriver innan jag ska sova, men vi hörs iaf.










Puss på er mina sockersöta varor. <3


Diss/hiss.

akej, hade redovisning idag dårå, om barn med medicinska funktionshinder! gick ju bra det ;) förutom att karin trodde att en i vår grupp inte gjort något, alltså hon har ju vart med oss och hjälpt till, men kanske inte alla gånger men de var lite pinsamt när de blev en diskussion i klassen. Men iaf redovisningen e avklarad och känner mig stolt iaf, fast jag sa lite fel när jag pratade , jag sa "magasin" istället för "maskin" HAHAHAHA!. & vi har redan börjat med massa studiebesök och de ska vi göra i nästa uppgift, så de i klassen frågade lite hur man fick besöks tid osv, kul de ;) .. alltså hur vi gjorde etc.

Nu har jag bara engelska ( prov imorgon ) , fallbeskrivning om chock, chock faserna i människor i behov av stöd och en religion uppgift  & svenska uppgiften om antiken kvar dårå, elle aa de e mycke men fan hade mer för veckor sen.

Nääe nu ska jag byta lakan i sängen, och sen plugga lite kanske, lyssna på musik & ta det riktigt lugnt! och jag e hungrig ;O

* Elly Dissar :

1: personer som är falska.

2. lärare som pratar högt för klassen vad man har sagt till henne som man trodde stannade mellan oss ( inte jag som sa grejen men en i min grupp gjorde det )

3. våld ( tycker det är så otroligt barnsligt att när man e vuxen och sen istället för att prata med personen om de som hänt, så måste de slåss och nästan ha ihjäl varann ? ) *


* Elly Hissar :

1: Vänner som alltid finns för en, ovaset vad som händer.

2. Vänner som inte bara tänker på sig själv, utan tänker på andra också.

3. Människor som vågaar stå för de dom tycker!



Kanske inte är sådär direkt bra de ja sa nudå, men de e de jag kommer på! Finns mer dåliga en bra saker tycker jag?   *

Ha en superbra dag för nu ska jag dra och bädda sängen! och sen sätta igång med de ja sa innan (; puss&kram :*


091012

hejhå! Hade rätt så nyligen religion kunskap prov, ett grupprov hade vi. jag fick G iaf (:  det var ju bra, för de trodde jag inte, man skulle typ diskutera om islam i grupp och prata och så framför läraren och sen skulle man säga något som man ville säga, som ingen annan sa osv, och de blev asbra :) .. Jag berättade typ att vissa folk i islam tror att "onda andar" äter spädbarns lungor eftersom det finns mycke spädbarns död .. osv, berättade lite mer dårå men aa..
Nu ska vi snart ha Psykosocialt arbete och sen ska vi ha redovisning i Förskola, skola & fritidshem. Önska oss lycka till ..




"Lille Nisse svarar i telefon:
- Nä, mamma är inte hemma.
- Din pappa då?
- Nä, bara min syster.
- Hämta henne då, är du snäll.
Därpå följer en stunds prassel, stönanden och buller innan Kalle återkommer:
- Jag kan inte få upp henne ur vaggan.
"

ha de bra så hörs vi sen. puss på er <3


bilder. <3

hejhej, vid 9 kom vi fram till örebro :( vill inte, vill inte vill inte! allt känns så lätt och bra därborta. <3
Men ska dit igen med natta på höstlovet :) massa mys <3

Nu kommer lite bilder  ;D från helgen osv. <3


De jag hade på mig när vi åkte te sthlm dårå.


emma <3



klassen.


omgjord bild. gick väldigt mkt vilse i stora staden ;)



När jag kom till jordbro (; jag och söta sabine.


Chriss mobbar ofta ;o


De jag hade på mig på torsdagen!

FREDAG!


Sabine i skolan ;D




Miiiie ;)<3


Jag, chriss, natta & mie. <3 Älskar er. <3


Jag natta chriss och mie :)<3


Jag och bästavän<3


hahaha alltid vara med på bild ja :)


HAHAHAHAH conny me string ;)


jag och nån bredvid :)


Frigge och Conny ;)


Natta, frigge, chriss och conny.








LÖRDAG!




Jag vill bara säga en sak, jag äääääääääääääälskar er. <3





VI spelade mycke WII! ;)  nu körde vi bowling ..


aja de blev en hel del bilde, men enjoy :) <3

hörs imorgon ska sova nu puss

11 oktober 2009.

hej mina kära barn (:

Kom nyss in, var och köpte cigg (; ..
Idag åker vi hem :( 18.50 går bussen hem :/ så kmr hem runt halv 10 tiden, ;/ ..
& då blire väl mest att hoppa in i duschen osv, och sen kanske jag lägger in bilderna i datan, Men fårse om de kommer in i bloggen idag, fårse om jag orkar, men imorgon kommer de nog in :)..
har en stor redovisning imorgon:/ .. hatar redovisningar menmen, de kommer nog gå bra endå, hoppas jag (?) höhö jadå.
Sen har vi prov imorgon elle på onsdag, blää på det då.

menmen idag vaknade vi vid 11 tiden, och vi åt frukost och sen spelade vi Wii som vanligt dåe, men de e fan askul det ju xD iaf bowling och tennis.

Men tänkte iaf skriva nått åså, skriver nog när ja kommer hem, de tror ja allt ;) elle på bussen eftersom jag har min laptop , men vi får allt se om jag orkar, e helt slut.

Men har ni haft det en bra helg då?:)

Jag har iaf haft en underbar och oförglömlig helg, <3 måste göras om!

sakna mig inte för mycke, Puss på er <3


faaaaaaaaaaaan vi kunde gått på greenday konsert som e idag:/ fanfanfan

fredag & lördagnatt<3

heej förlåt för att de tog tid innan ja skrev, inte haft tid helt enkelt. 

Igår var de fest :) fast med mys-fest! .. Jag drack öl, de andra drack väl öl,grogg,vin osv .. =)
vi spelade "med andra ord" .. och jag kan säga, jag var totalt sämst, ja och mie var i grupp, och jag e säämst, räcker de? hahahahaha :D jag kunde inte förklara, jo vissa kunde jag , alltså förklara ord utan att säga vad ordet är , och sedan ska den andra i min grupp som då var mie, säga något till mig och då ska jag försöka gissa vad det är för ord hon har, och vissa ord gick bra och vissa gick hur dåligt som hellst, hahahaha men kul endå:D och de går på tid osv ^^ de var kul, de var jag conny adam sabine mie chriss och natta som körde föst typ, sen kom några till så då satt vi på altanen och muppade loss helt enkelt, och enligt alla här så var jag dygnrak igår? stod och höll i väggen som om den skulle ramla, fast de då var jag som gjorde de? hahahahaha mycke fina bilder har vi tagit också:) .. men de kommer in imorgon om jag orkar elle på måndag!

Idag har vi mest myst, jag sabbe natta chriss och mie :) film, godis, prat osv, kul det.
Nyss kollade jag sabine och natta färdigt på en film, the knowing .. SÅ JÄVLA BRA FILM! as spännande och allt.
Vi tog med min lilla laptop ut till altanen , med massa täcken osv, och så satt vi nära varann och sen tittade vi typ lite mer en halva filmen, sen blev de döe kallt, vinter hallå? haha sen gick vi in och satte oss i soffan och titta på dehär. så braaaaaaaaaaaaaaa film, rekomenderas stort.
Nu ska nog vi gå och lägga oss, iaf jag och sabine, i vattensängen:)

gonatt på er <

9 oktober 2009

Hejsan :)

Idag gick jag upp med sabine vid 7 tiden, sminka mig och gjorde i ordning oss, och åt lite frukost :) Sen lirade vi lite bowling med wii spelet haha.. kul faktiskt när man börjar hajja grejjer ;) ..
Sedan åkte vi till handen, för hon skulle till skolan och göra ett prov, och de gick asbra för henne, grattis stumpan.
& sedan gick vi lite i handen och köpte strumpbyxor till mie, och sedan åkte vi hem, men medan vi stod på perrongen så hade vi lite vattenkrig (A) .. sprang runt som småungar och stänkte vatten, askul(Y) .. Sedan kom vio tillbaka till jordbro, och vi har möblerat om, städat osv (; jag har faktiskt hjälpt till, visst e jag lite sådär duktig ha? Sen har vi inte hunnit gjort mera o.O .. klockan e liksom bara 1 :O höhö,
Men iaf, ska väl vila kanske (A) .. Men senare ikväll blir det fest, .. dricka& ha mys..
Tagit en massa bilder, elle aa hälften kanske e bra? men ska väl ta lite mer ikväll också,men de får ni se someday (; .. men iaf, jag hoppas att alla ni andra har en helt underbar helg, för de har och kommer jag har :) ..

Söndag åker jag hem :( menmen inte än somsagt <3

Puss på er, sköt om er <3

Sthlm day 2! <3

hallå sötisar :)

Idag vaknade jag klockan 10 typ, jag och sabine låg och sov i vattensängen :) mysdet<3 höööhö.
Men sen när ja vakna gick jag ut till vardagsrummet och spelade wii med sabine, en liten stund iaf. Sen frukost, och sen kom mie hem och tog en cigg med mig sen stack hon iväg till jobbet igen.
Dom här borta kallar mig olika namn hela tiden :O ; kerstin, Gudrun, Maj-britt, tant " vad kommer här näst :O hahaha.. de e faktiskt kul :) mig mobbar alla här i sthlm jämt så;) hehe! Men här i sthl har jag det underbart iaf, hur har ni det? där ni är?:)

Senare ikväll har jag ingen aning om vad vi ska gö, men nått hitts väl på, sen imorgon komer nattaälsk hit, och jag ska åka och möta henne i sthlm central på kvällen, och sen åker vi tåg tillbaka till Jordbro, och vi måste ta en massa bilder i tåget hehe:D

Vene va vi gör i helgen, mys, fest elle nått blire iaf. Men skriver senare elle när jag har tid. PUSS PÅ ER<3


Chew the fat people!;)


sthlm day 1

hejhej, sitter med min laptop hos mie och de i sthlm, svin mysigt <3

åkte te sthlm me klassen, de var kul faktiskt,  vi gick mkt osv, gick te moske och typ såg deras bön och sen snacka de en massa sen gick vi på stan och gick väldigt mycke , vilse och så :D:D hahahaha .. och sen åkte jag pendeltåg till mie och de i jordbro. höhö. och de andra i klassen åkte hem. :/ ..
så vi har ätit, busat, myst och senare ikväll ska jag och söta sabine titta på skräckfilmer tsm  ;D ohja.

vene va ja ska skriva, men mycke bilder tas i think, så de får ni se på söndag ellle måndag..

Hur har eran dag varit sötnosar? puss <33

091007 - sthlm =)

tror jag fått nytt rekord här, av folk som tittar min blogg ^^ ..
men bara kul de :) fortsätt med de..

Heeejsan! (:

Vaknade klockan 6, och kände mig så otroligt trött faktiskt, sen gick vi upp, och fixade oss osv, och nu sitter vi här och äter lite frukost, elle´jag försöker , jag har svårt att äta åså, illamående osv.

Men iaf, idag äre sthlm dårå;) NERVÖS, skoja inte!! som jag sagt i ngr inlägg hittils! ;)

skriver kanske senare i bloggen, från min laptop, när jag har tid höhö,  vi får se, men ring&smsa så mkt ni kan ( ni som har mitt nummer och läser villsäga ) PUSS på er <3


skönt att sova i bussen dit :)



gillar´t.

hej gud vad jag är trött, ska nog sussa snart, för imorgon är de STOCKHOLM!

och då ska vi vara där tidigt höhö! (; men jag hinner nog allt skriva blogg imorgon innan vi åker (; & sen tar jag med mig min laptop till sthlm så kmr kunna sitta där ibland också, iaf skriva blogg åså^^

Men tittade på OTH och gossip girls och sedan Desperate housewifes!

One tree hill  - GOGO HALEY!! :D:D fast endå inte så bra? nu lär ju pressen och alla skriva de dära och lägga ut bilder på de som hänt höhö? fast jag skulle också gjort dedära, fan bruden e ju störd.

Gossip girls - skvaller som alltid xD

Desperate housewifes - dom nya verkar så mysko? hmm, hoppas   lilltjejen bara blev medvetslös och ingeet mer?

jaja, lite sammanfattning av vad jag tyckte om avsnitterna jag tittade på huhu ;) .. elle aa , skrev bara typ en mening men de räcker?(:

Nu ska jag typ ta en cigg, sen göra mig i ordning för sängen och sen sova, och undra varför emma sitter i soffan? hmm.. aja puss på er, hoppas ni har de  underbart nu!


Svaren från frågestunden!

Beskriv dig med 3 ord?
Humoristisk, nästan jämt glad och crazy ;)

Berätta lite om dig själv? Vem är du?:)
Jag är en glad tjej på 18 år, fyller 19 år den 18 december. Jag går mitt sista år i gymnasiet, i barn&fritid programmet. För ni som inte vet, så gick jag i IV ett år först, eftersom att jag skolkade väldigt mycket i högstadiet. Jag har 2 syskon med namn Felicia ( 12 år ) & Rebecca ( 9 år ).  och ja vad mer kan man säga? höhö.  Jag är en partypingla ibland också ;)
Jag har också yrselproblem så jag blir yr för de minsta lilla också, så får inte stressa elle bli nervös, elle vara med så mycket på idrotten.

Hur är du som person?
Jag är nästan jämt glad, men om jag inte rökt på ett tag kan jag bli riktigt tjurig .. sry :/ .. Men jag skämtar alltid om mycket, jag är väldigt humoristisk. & för de jag inte känner, kan jag vara lite blyg mot också, men inte som förut eftersom jag växt ifrån det nästan, men ibland blir jag lite blyg faktiskt.

Om du fick ändra något, vad skulle du då ändra? :)
Jag har faktiskt ingen aning om jag ska vara ärlig, tror de inte är något. De kanske finns något som jag inte kommer på, men skriver de isåfall (;


Var ska du flytta när du blir stor? / med vem?
haha vad söt, när jag blir stor ;D
Jag ska försöka flytta till Göteborg efter studenten elle något år senare bara!


Vad är dina framtidsplaner?
att leva ett bra liv, räcker de? höhö ^^
Näe men när jag tagit studenten ska jag försöka få jobb, så att jag kan jobba och känna om de verkligen är något för mig och sedan flyttar jag upp till Göteborg för att plugga vidare (; elle någon annan stans, men jag vill hellst till Göteborg!


Gillar du din kropp?
Ibland, ibland inte! Helt enkelt olika för varje dag typ höhö ^^


Gillar du sex?
vem gör inte de ;)? höhö.


Vem hatar/ogillar du mest av alla?
JIMMY JANSsON ( inte artisten utan en skitstövel i örebro )


Vad är det bästa/sämsta som hänt i ditt liv?
Det sämsta som hänt mitt liv är nog att jag lärde känna J.J eftersom att han totalt har förstört mitt liv och gjort en massa saker mot mig osv. Om jag inte lärt känna honom hade han väl inte kunnat gjort de han gjort emot mig & andra kanske? så jag tror det är en av de sämsta sakerna som hänt i mitt liv, de finns säkert fler men inte vad jag kommer på nu.  
Jag har ingen aning om de finns något som är de "bästa", som hänt mitt liv. Mitt liv rullar på som vanligt, skola, kompisar, sova, festa, osv så.


Varför började du blogga? & hur länge har du bloggat nu?
Jag satt i skolan och höll på med skoldatan och så satt jag med Amaal och några, och de bloggade så då frågade Amaal mig om jag bloggade, och jag sa nej. Men sen hjälpte hon mig med bloggen i början osv, men aa nu sköter jag det själv såklart, men de var så de började! Jag har bloggat sen i början av ettan, så i 3 år snart.

Vad tycker du om killar som bloggar?
Jag tycker de kan vara sött (: om tjejer ska få blogga, ska väl killar kunna få göra det?


Vad vill du uppnå med din blogg?
Ingen aning direkt, men jag skriver om mitt liv , vad som händer dagligen osv, sen mina åsikter och lite allt möjligt faktiskt, och de som tycker det är intressant läser ju min blogg och ingen har klagat ensålänge. Men de finns nog inget speciellt som jag vill uppnå med bloggen, bara dela med mig kanske isåfall!


Vilken är din favorit tv-serie?
ONE TREE HILL!! och gossip girls :)
Följt One tree hill avsnitt sen första avsnittet de gjort & nu är dom uppe i säsong 7!

Tror du på gud? :)
Jag vet faktiskt inte vad jag tror på ...

Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner ?
SHOPPA & resa jorden runt ;D elle aa resa utomlands iaf!


Favorit film?
Jag har många, elle inte sådär favorit filmer, men jag ser på allt möjligt faktiskt.
Komedi, ibland skräck och ibland drama filmer. Men komedi går hem!(: eftersom jag älskar att skratta!
I walk to remember, Ps. i love you är två riktigt bra drama filmer, annars tycker jag inte om drama filmer, bara mest komedi typ som baksmällan osv (; och The ugly truth, den är bäst och den rekomenderar jag stort!!

Någon bästavän?
Jag har väl inte sådär en bästa vän elle så, men jag har flera BRA vänner, riktigt bra!


Hur gammal är du?
18 år, men fyller 19 i december.


Favomat?
Tacos, smörgsåtårta ;) , spagetti & köttfärssås(väldigt vanligt men as gott ) mycket olika kinamat, kött :) tycker om de mesta.


Vilken skola/klass gåru i?
Risbergska skolan som då kallas för Grisskola!
BF3Z! <3333


vilken linje?
Barn och Fritidsprogrammet!

Varför började du blogga? :P
för att jag ville ha någonstans där jag kunde få skriva av mig lite, och sen där ovanför skrev jag typ om hur jag började blogga (:


När ska vi ses? ;)
haha ja du ditte :D
Jag kan nästan jämt ;D dudå?<3


favoritgodis^^?
TYRKISK PEBER!!! :) höhöh .. Salt lakrits, vilket är så roligt för när jag var liten så hatade jag allt med lakrits, de var så äckligt, men nu älskar jag det. Sen  söta karameller och choklad. Nästan allt villsäga!

Har du någon pojkvän?
typ inte.


Gillar du någon?
aa de gör jag ;p


Gillar du sex?
vem gör inte de?;D

När blev du av med oskulden?
Var typ nästan 15 år.


Hur månka pojkvänner har du haft?
Det är inget som jag räknar elle håller koll på, ( låter horigt men så är de inte ) ..
Men har haft en hel del, men jag tar kärlek på allvar!


Hur är du som person?
Jag är nästan jämt glad, men om jag inte rökt på ett tag kan jag bli riktigt tjurig .. sry :/ .. Men jag skämtar alltid om mycket, jag är väldigt humoristisk. & för de jag inte känner, kan jag vara lite blyg mot också, men inte som förut eftersom jag växt ifrån det nästan, men ibland blir jag lite blyg faktiskt.


Hur mycket väger du?
ett tag sen jag vägde mig, men sist jag vägde mig hade jag tappat 7 kg :D
Men jag väger mellan 50-60 kg, kommer fan inte ihåg vad de var bara för det ;O



Va inte du och emma osams?
Osams? För de första har jag inte sagt till någon att jag och Emma vart osams, och sen har vi inte vart osams heller? kanske sura på varann men de har haft sina anledningar och de e endå ingen som vet om de?

Vad händer efter studenten?
FEEEEEEEEEST! ;) ..

Näääe men jobba och sen plugga vidare, eventuellt i GBG!

Vem är mie?
Mie är en glad tjej i sthlm :D höhö., hon är mitt ex mamma, men jag har asbra kontakt med dom där borta endå, och de hoppas jag håller!


Åker du dit ensam?
Nu ska jag till sthlm me klassen och gå på Moské, & stan me de i klassen. Men senare ska jag åka dit ensam.


Känner du någon där?
I sthlm? jag känner en hel del där.

ehm är de kul att bo i örebro? XD
haha nej de kan jag inte påstå.


ska de bli kul att åka till sthlm?:)
riktigt kul!


Tack för alla frågor :) <3 puss


när ska vi ses ? ;O <33

Varför börja du blogga?:)


091006 - frågestund fortsätter.

hallå alla :) Ni kan fortsätta skriva lite frågor till mig, jag kommer svara på dom lite senare ikväll när jag e hemma osv. :)

Sitter i skolan, har haft Människor i behov av stöd, och jag fick G på mitt prov om Lss-lagen:) .. iaf bra, trodde jag skulle få IG men G blev de iaf, rätt så bra.

Halv 3 har vi Engelska B :) då ska vi väl fortsätta med boken vi fick igår, läsa och svara på frågor antar jag, sen slutar vi, (; idag gick jag&emma en promenad till skolan från mig, kom 5-10 min försent men de gjorde inget, och vi hade klassråd så inge man missade iaf. Men skönt, prövade min GPS , höhö, stod exakt hur långt de var. 4.9 km till skolan ;D från mig..

Idag efter skolan ska jag först hänga me Natta och snacka me hennes mentor, sen ska jag&emma åka hem till mig, jag ska packa tills imorgon, sen ringa mie tror jag, och sen ska jag&emma plugga en hel del som vi behöver göra. Sen sova tidigt, för imorgon klockan 08.00 går bussen från skolan, till sthlm. Så vi måste vara här minst kvart i 8 osv. Kolla Moské i sthlm och sen stan, MYYYS! sen åker jag till mie och dom, känner mig lite nervös ;o?

PUSS  PÅ ER! Glöm inte att skriva lite mer frågor till mig så jag får lite att svara på:) vad som hellst.


FRÅGESTUND! <3

Nu tycker jag att det är dags för en frågestund? elle vad säger ni?
Ni får fråga exakt vad ni vill till mig, och jag försöker att svara på de, elle jag kommer nog svara på alla ^^ De får handla om vad som hellst! Så snälla, skriv hur många frågor ni vill till mig , vad ni vill veta så svarar jag på de imorgon elle på onsdag elle när jag fått lite frågor dårå ;b

Puss på er <3 FRÅGA PÅ!




hullahulla.

Lite bilder jag tagit med mobilen höhö, men tog bara in några av dom! (;




jag = konstig .. Julia&Emma därborta.


Jag&Nattis igår <3


oktober love!

Lol alltså, klart jag vet att många bara vill ha den? jag drev men vissa kanske inte vet vad skämt är elle? + jag menade att  de jag KÄNNER  ( förutom N & E ) såg att ja hade den osv, och sen skulle dom också köpa en sån, men menade inget negativt, men tro vafan ni vill orka va så j*vla kaxig? Ni tål tyvärr inge skämt ni! :)




Hellu sweeti :*.

haha idag på lektionen fick min klass lite småskäll :/ .. för att ingen kunde redovisa idag i förskola, skola & fritidshem, då sa hon ; har aldrig vart med om någe liknande för treor :O? " höhö, men jag,emma&Therese ska göra på måndag istället iaf, behövde en film om Diabetes, så ;p

Men iaf, skola dårå, gjorde inte så mycke en att plugga typ och fick mer läxor elle nått ..

Men sen åkte ja och emma till maxi och köpte chips och glass, mums, ska  titta på någon wallander film sen? och typ äta chips moha! ^^

Men har iaf pluggat lite nudå, och är färdig med den och fick den idag faktiskt, så duktiga vi är tycker jag.

Men hoppas maten snart är färdiga, börjar bli riktigt hungrig!

PUSSSS


091005

Ska alla ha en lika mobil som mig för (; typ jag köper den, sen säger alla att dom ska ha den ;o
aa fast natta&emma ska ha dom, för de sa vi samtidigt :D höööh.

Sitter i skolan och lyssnar på musik i mina konstiga hörlurare ;o  lagt in typ 100 låtar i min mobil redan heh.. har haft Engelska, ochd e var rätt så hårt idag, typ jag fick prata as mycke ;o menmen man lär sig bättre då ju. & har prov nästa vecka i engelska.

Klockan 10 har vi Religion kunskap, vene va vi ska gö, kanske prata om sthlm resan vi ska gö på onsdag ;) bilder kommer efter den veckan, kmr ta med min mobil, as bra kamera ju :) .. Kommer hem på söndag ja men endå, vi kommer ha roliga dräckter på oss på onsdagen i Moskén hehe.
Men vene va vi ska gö på lektionen, typ fortsätta plugga till grupprovet vi har nästa vecka.

Men nu ska ja dra, börjar snart typ. och måste snacka me en i skolan :) pusss

pusss

svar ; Jo jag vet, och jo klart jag ångrar mig och de var saker pappa & de behövde hjälp till osv. Men nästa gång vi ska dit, ska jag med, kan de inte bli nästa vecka dåe? elle nått. skuldkänslor....


hallå! sitter och leker med mobilen! ;D elle aa fixar musik till mobilen iaf. ska väl snart sova, ska ju upp as tidigt imorgon ;o .. börjar kl 08.00 och måste cykla till skolan, för orkar ej med direkt bussen :S .. & slutaar typ 15.40, hoppas inte min grupp ska redovisa imorgon bara!
Och ja vene va ja ska skriva för ska på toa och fixa osv och har nackspärr fast jag inte alls suttit länge , menmen ;D ..

Ha de bra, så hörs vi imorgon PUSS


091004

heeeeeej mina kära . höhö.

Var barnvakt åt syster igår, vi hade riktigt mysigt må ja säga.  åt mcdonalds, hyrde film, köpte godis, och busade lite t.o.m ;) .. lånbytte skor och sprang runt, haha en liten sprallig tjej är hon (; alltså felicia.

sen så typ vid 12 tiden somna vi väl ungefär.

sen åkte vi till morsan :) .. kul att ni e hemma igen =) vi fick saker också;) ..

jag fick ett par adidas byxor, som e korta och as snygga, 4 t-shirt/linnen , en tunika & godis, och armband. as fina saker, verkligen , ett stort tack <3

sen kom pappa,karlsson&Natthuu och hämtade mig, och så åkte vi runt & gjorde saker, sen till SIBA och köpte en ny mobil till mig (; jag står för den nu höhö.. En sony ericsson W995 :) aaaaaaaas bra är den.

den här röda är det, den har 8.1 megapixeel kamera, as bra mp3 , gps och en massa annat som e bra. taaaaack pappa <3


 ha de bra PUSS!<3


(;

Nu ska jag sätta mig på cykeln och dra iväg till mormor, råkade bli lite försent höhö! Men tittade på några bra klipp på folk som sjöng (; .. & tror jag glömt min laptop hos mamma ;o så kan inte skriva blogg förns imorgon isåfall:/ för hittar inte laptopen här? då måste jag glömt den! Men puss på er,  ni som har mitt nummer får smsa/ringa! :)

091003



Hallå! vaknade för en stund sen, ska typ dra till mormor till halv 1 ungeför, för då blire käk åså, och sen ska mormor iväg och jobba kväll så då ska jag vara barnvakt typ. Jag&Felicia ska väl titta på film som vi ska hyra och maybe godis :) .. mysigt iaf.
Imorgon kommer morsan & Fredrik hem från Turkiet. kul (;
På måndag ska jag kanske få en ny mobil :D:D:D .. hinns ju inte idag så de blir väl på måndag dårå. Kanske en Sony Ericsson W995, 8.1 megapixel kamera, as bra musikmobil och videomobil åså, as bra är den iaf.
och min mobil suger ju så, sönder åså.
men nu ska jag dra, har inget vättigt att säga. men ha en bra lördag gottfolk. PUSS


Hurtful.

Här kommer det bilder ifrån Br me mina bruds!


Konsentreerad?



Såhär blev de ;)


Jag&Natthuu!<3


Sen snodde emma min idé och tog min kattstyle så jag fick bli gris istället ;/ ..

Jag = Gris .. Natthuu = Kanin .. Emma = Katt!

Kul man kan ha i BR !


FRÄN BILD :D

Mina tjejer de!


alla har rätt till en egen åsikt eller?

hejhå lill tå!
Sitter här med nattaälsk å e så jävla förbannad på en viss person som alltid tror att han har rätt :S och om jag inte tycker som han så är jag dum i huvudet? då blir jag kallad för en massa dumma ord :S Är de inte så att man ska tycka som man själv vill och tycker?  Hur skulle de se ut om alla i världen tyckte och tänkte exakt samma sak och såg ut exakt samma ? hade de varit roligt då elle? då hade fan världen varit exakt lika dant, de hade vart så otroligt tråkigt! Eller vad tycker ni? 
aja blir iaf så förbannad på han. Idiot är han! Var endå inte riktigt vänner.

Nu sitter vi iaf och dampar lite loss, vi vill ha nya mobiler vi hittade idag i affärn på stan! MUMS SÄGER JAG!!! <3

Men jag kanske får av pappsen sen, får se hur de blir, men jag vill ha, jag vill ha , jag vill ha! aja

nu ska vi fortsätta dampa på folk som störs sig åt att alla har rätt till en egen åsikt!




Höstbilder <3

Var nyss ute och fottade lite nya höstbilder, ett tag sen man tog bilder ;)..

Men iaf, de här är mina nya tunikor (: och natta invigade den grå/bruna höööhöö och jag min rooosa..
Ska fixa en ny header sen ikväll när jag kommer hem! Men enjoy.
Nu ska vi till BB och fixa lite grejer.












Bus inne på BR^^

Hej kom precis hem från stan, var där med emma och natthu :) Träffade tobbe en sväng också, hörde inte att de skrek efter mig höhö ^^
Sen kolla vi affärer, tog lite parfym och flumma inne i BR :D

& nu ska vi ut och ta bilder med de nya  kläderna, och bilderna kommer in sen ikväll:) puss på skinkan <3

Idol 2009 camilla gör bort sig.



Stackars kvinna :/  skämdes nästan ihjäl när jag såg de här på idol igår, fan de e synd om henne, hela sveriges  befolkning såg dedära! höhö

2 oktober 2009!

Hallå alla glada och kära ! :) Hur har ni det ? Vad ska ni göra i helgen? .. =)

Här kommer de en bild på våra nya lila bussar vi i örebro fått ;D Dom är faktiskt mycket snyggare och fräshade och nyare så :)


erkänn att den e myyyyycket snyggare en denhär gammla bussen som vi hade förut :


Vaknade vid 11 tiden,  fick sms av tobbe så ringde honom, snacka några minuter sen fick jag sms av Natthuu och då ringde jag henne och vi snacka i en halvtimme ungefär (; .. kulkul!
Sen gick jag upp och duschade, hur skönt som hellst alltså. Sen tog jag på mig rena kläder och sminka mig lite, ska bara torka håret lite till och sedan ska jag fixa håret också! :) ..
Har baguett i ugnen, svin gott. Måste äta något innan jag ska iväg!
Ska först till stan och träffa Emma, gå runt lite, hon ska väl shoppa , men inte jag, har shoppat för mkt denna månad hehe elle aa förra dårå, och måste spara pengar till sthlm resan på Onsdag!
Sen ska Natta komma upp på stan och då ska väl hon hänga med oss en stund och sen åker jag och Natta hem till henne :) och byter om lite ;) Vi ska pröva mina nya kläder och ta en massa nya och fräsha bilder på oss ^^ med kläderna, först kommer vi ha en plagg på oss, och sen byter vi av, det kommer nog bli riktigt kul faktiskt :) Så då får ni se mina nya kläder i helhet lite senare ikväll (; för bilderna kommer upp i bloggen, iaf några!
Sen vene vad vi ska gö, kanske titta på Wallander film? hennes idé igår faktiskt och jag bara äääääälskar wallander filmer!!! (;

Imorgon ska jag vara barnvakt åt min lilla syster! Felicia! Hos mormor eftersom mormor jobbar kväll.. vi ska nog hyra film och äta gottis :D .. Nattaaaaaa, du får komma till västhagen och göra oss sällskap? ^^


Men nu ska jag dra och fixa håret lite hihi!


du har förstört mitt liv!


hejhå! Ska väl om en stund lägga mig för har inget bättre för mig och tiden går snabbt och jag tar studenten snabbare ;) haha skoja bara!

Men har tittat på Idol, och återigen idag, så har de som jag gissat på gått vidare :) yey! Karolina och Tove!!!! Hahah Kamilla trodde att Jihde sa Kamilla så hon blev as glad, och sen sa han : jag sa karolina, du ska inte gå vidare" på ett ungefär, hahahaha för skön, men synd om na för hon sjöng bra hon med men hon valde fel låt.

Sen har jag pluggat färdigt Religin Kunskap och Psykosocialt Arbete!! (; Nu gäller de bara att läsa på i Religion Kunskap om ISLAM ;o för om två veckor är det grupprov! & ska fan få bättre resultat nu tycker jag ;) för på förra provet fick jag 2 POÄNG IFRÅN VG!! ;o .. fast jag bara siktade på ett G , så väldigt bra endå;)!

Elle som Sören olsson sa idag : IG = Inte glad .. G = Glad .. VG = Väldigt glad och MVG= Mycket väl Glad!

Haha måste berätta de skönaste han sa idag!! :) ..

Han och hans kompisar var utomlands elle någonstans och sen så hade han våning 6 och de våning 8, fråga mig inte varför men iaf,  så tyckte han att han hörde hans kompisar i hissen ovanför så han ställer sig tätt intill hissdörren och gör fulaste grimarsen, och då öppnas hissdörrarna, och gissa vilka som står där? :) Jo en hel Kinesisk familj! ;D .. hahahahaha ägd (Y)


Här kommer två bilder på mina nya örhängen men aa man ser dom inte så bra eftersom de e tagna med camen och jag får tillbaka min digitalkamera av mor på söndag! SÅ de här får duga, även om ni inte ser dom så är dom as läckra ;) ..  Silver örhängen där de står på ena YES och andra NO!  som ja redan sagt!










 

PUSS! Godnatt!


Like you would know?

Hallå! Var på föreläsning idag, med Sören Olsson! (; .. Han var faktiskt riktig rolig, han hade skön humor och de han sa var faktiskt lite intressant så man somnade inte iaf hhihi, sen fick vi en timmes rast men vi fick dra tidigare :) .. Några tjejer i gruppen skrämde skiten ur mig idag xD .. stod vid busshållsplatsen och typ tittade om några skulle dra, och sen kommer dom och frågar om vi ska stanna elle dra.. och ja bah titta på dom men fattade inte attgd e var dom sen ja bah : oj jääävlar " och då brast vi i skratt ;o hahahaha , vart så jävla lättskrämd hela jävla veckan alltså. Gooooh!

Sen gick ja på stan lite med emma och sen drog jag och mötte tobbe, längesen bästis <3 & de var kul, vi gick lite på stan och jag köpte också örhängen : yes " står de på ena och på andra står de "No" hahaha ;D tyckte dom var söta, och silver var dom! Sen stack vi hem, åkte de nya bussarna ;) fräsha och rätt så snygga xD ..
Lila .. höhö.. Sen träffa vi Jessi en stund, satt och snacka lite osv, sen stack vi hem till mig & nu drog han hem, han skulle käka sen sova? hmm


Ledig imorgon ;) Like every friday! men endå, så ska sova länge har jag bestämt mig och sedan plugga lite, vill göra de idag , för behöver verkligen för har sjukt mycket att göra .. men orkar verkligen inte ... mår så jävla illa, inte ätit något idag? elle jo 5 köttbullar och en halv cheesburger!

Men puss på er, idol ikväll, vem ska komma vidare?
'

1 oktober 2009!

Hallå alla söta ;b
Sitter här med Emma, vi har ätit lite lunch men jag åt ingenting alls!
Om en stund ska vi till bussen, för vi ska till Elim kyrkan? ;o och gå på föreläsning som börjar kl 1, men vi ska samlas kvart i ett! föreläsning till kvart i 5!

och jag diggar min tröja höhö! Här kommer lite bilder jag tog nyligen ;b på min ena nya tröja också ;b














Idag ska jag träffa Tobbe och va med han en stund! efter föreläsningen!

Men ha de bra idag PUSS!


RSS 2.0