Like you would know?

Hallå! Var på föreläsning idag, med Sören Olsson! (; .. Han var faktiskt riktig rolig, han hade skön humor och de han sa var faktiskt lite intressant så man somnade inte iaf hhihi, sen fick vi en timmes rast men vi fick dra tidigare :) .. Några tjejer i gruppen skrämde skiten ur mig idag xD .. stod vid busshållsplatsen och typ tittade om några skulle dra, och sen kommer dom och frågar om vi ska stanna elle dra.. och ja bah titta på dom men fattade inte attgd e var dom sen ja bah : oj jääävlar " och då brast vi i skratt ;o hahahaha , vart så jävla lättskrämd hela jävla veckan alltså. Gooooh!

Sen gick ja på stan lite med emma och sen drog jag och mötte tobbe, längesen bästis <3 & de var kul, vi gick lite på stan och jag köpte också örhängen : yes " står de på ena och på andra står de "No" hahaha ;D tyckte dom var söta, och silver var dom! Sen stack vi hem, åkte de nya bussarna ;) fräsha och rätt så snygga xD ..
Lila .. höhö.. Sen träffa vi Jessi en stund, satt och snacka lite osv, sen stack vi hem till mig & nu drog han hem, han skulle käka sen sova? hmm


Ledig imorgon ;) Like every friday! men endå, så ska sova länge har jag bestämt mig och sedan plugga lite, vill göra de idag , för behöver verkligen för har sjukt mycket att göra .. men orkar verkligen inte ... mår så jävla illa, inte ätit något idag? elle jo 5 köttbullar och en halv cheesburger!

Men puss på er, idol ikväll, vem ska komma vidare?
'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0