130930

Hej! Idag var det en ganska kort dag. Jobbade 09.00-15.00 i Hjärsta :). Cyklade hem, och gjorde varm oboy och tog med riskaka till Vanessa. Sedan tog jag en lång promenad runt skogen, till vanessas dagis. Sedan lekte vi lite på gården efter vi handlade. 
Kom hem halv 6 och gjorde mat, Vanessa var väldigt grinig och arg så tror hon är väldigt trött så blir en tidig sänggång för henne ikväll, även för mig med. Men inte innan sju så klart haha så nu läser hon lite bredvid mig. :) 

Imorgon jobbar jag i Ekersbergabacken 08.15-13.00. Skönt med en till kort dag för då är man hemma till två och kan hämta Vanessa super tidigt :) är ju över en mil till förskolan jag ska till imorgon, så tar en stund och cykla, men går snabbt! ;). 


Kram! 



Sötisar




130929

Hej! Skrev nyss ett inlägg som försvann, ye! Orkar inte skriva om allt. Men helgen har varit bra, hård träning, god mat och mycket bus hos Eva, mycket skratt och prat med Emma på kvällen med en massa nyttigheter. Vi åt fruktsallad med kvarg, sockerfria choklad och några timmar senare blev det gurka och dipp :)  färgade mitt hår och ansiktskräm. Den svarta som man får dra bort. Gjorde inte så ont som man hört, men på vissa ställen kändes det. Men oj vad vi skratta under tiden. 

Idag vaknade Vanessa tidigt som hon alltid gör när man är ledig.. Sedan  blev det gymmet, emma följde med mig denna gång :). Vanessa sover, Emma drog nyss och snart ska vi börja med maten. Ska bjuda marina menno och deras lilla Alexander på lunch, tacos blir det. Super gott! Kram! 




130928

Hej! Precis duschat och fixat mig, Vanessa sover och morfar är här och lämnar cykeln han lagat. Ska väcka Vanessa vid 20 över. Då ska vi till Eva :) förmodligen är Simon där också :) 

Så jävla skönt det var med spinning idag! Varje lördag ska jag på spinningsklass. :) åkte till gymmet lite tidigare. Körde crosstrainer 15 min och spinning 55 minuter. Känns skönt! 
Imorgon blir det styrke träning med Emma ;). Kram! 

Fredag!

Hallå! Varit på samma förskola i en månad och är fastklistrad för barnen. Men på måndag blir det någon annan stans :( men fått så många erbjudande om längre perioder, så de kommer igen ;). 

Idag har de bestått av jobb, städ och mys med dottern min och g-mormor förståss :). 
Har även ätit en massa gott, fy bubblan då. 

Imorgon på morgonen ska jag på spinning klass och innan ska jag styrke träna lite :) sedan klockan 13 ska vi äta lunch hos Eva :) på eftermiddag/kväll kommer Emma hit och då ska vi titta på en massa filmer och snacka skit. Helgen blir nog bra trots allt skit. Puss och kram. 

130927

Hej! 

Jag känner mig så besviken. Jag förstår inte hur man kan göra så som du gjort och gör ? Betyder vi ingenting eftersom du verkligen bara bryr dig om dig själv och ingen annan ? Oss bryr du dig inte om i alla fall .. Sorgligt .. 


Sitter här och tittar på tv och har precis betalat lite räkningar och ätit frukost. Idag jobbar jag 07.00-14.00. En kort dag!!:) skönt. Efter jobbet ska jag och snuttis till hennes g-mormor och hälsa på. Bäst och passa på när man ändå slutar tidigt :). Sen blir det en mys kväll med min älskade familj, fan vad jag älskar er. Tack för att ni finns!!<3 


Kram! 

Onsdag!

Idag blev det jobb, storhandling och det hanns även med lite träning :) känns skönt. Ska snart sova! Upp klockan 5 imorgon. Men snart helg ;) kram! 

130925

Hallå! Igår somnade jag och Vanessa klockan sju! Haha båda var helt utslitna. Älsklingen väckte mig vid åtta. La mig i soffan och somna igen och sen väckte han mig klockan 9 och då la jag mig i sängen och somna igen xD. 

Idag började jag åtta, har rast nu men börjar snart igen. Jobbar till 16.30 idag. Efter det ska vi storhandla :) väldigt behövligt!! :):):). 

Kram på er!  

130924

Hej! Sitter här och lyssnar på mina fina älsklingar som ligger i sängen och snarkar -.- haha. 
Idag kör jag 7-15. Skönt. Men leszek tar cykeln med barn sadeln denna vecka så han kan lämna henne snabbt och smidigt. Så jag får ta den andra cykeln haha. Sen efter jobbet måste jag hem och lämna cykeln och sedan gå till hennes dagis (15 min promenad ca ). Lite strul men de funkar ;)  den här veckan jobbar jag i alla fall inte senare än 16.30. Så det är väldigt skönt. 

Igår kväll busade jag och Vanessa som aldrig förr, vi lekte och stojade. Tvätta kläder, hängde upp tvätt och vek gjorde vi också. Min lilla hjälpfia! Kram! 

130922

Hallå!  Idag blev det gymmet igen, så skön känsla! Känns redan kan jag säga! 
Om en liten stund ska vi cykla till vanessas farmor och där blir vi bjudna på mat! :). Kram! 






Nytt!

Tja! Klickade nyss hem denna godingen, då jag inte har någon vinter jacka. Sedan en tröja och överdrags byxor till Vanessa, och strumpor till mig. Behövligt och bra :). 





130921

Hej! Den här morgonen har bestått av väldigt mycket mys och bus! :) Sedan vid nio drog jag till gymmet och tränade lite, eller ja de blev hård träning! Nu har jag dammsugit hela lägenheten och dammat av och allt det och så är även fisken i ugnen :) nu måste jag verkligen hoppa in i duschen. Kram på er! 

130920

Hej!  Sitter här hemma med varm choklad och tittar på How i met your morher. Börjar halv 8 idag. De senaste dagarna denna vecka har jag gått upp 4-5. Så man är helt slut på eftermiddagarna. Igår somna jag liksom innan nio.. Haha. 

Förresten, slutade halv tre igår så jag och Vanessa träffade hennes g-mormor, det var riktigt trevligt. Var så trött bara men vi stannade där i alla fall ca 2 timmar :). 

Idag fyller pappa år! Slutar halv 4 idag, så blir först att åka till affären sen hämta Vanessa och cykla till vivalla och där bjuda det nog på smörgåstårta :) sen blire det film kväll med älskade familjen. Kram! 




130917

Hej!  Lite morgon mys med familjen innan jobbet. Idag kör jag 09.00-17.00. Segt. Men det går :)). 






*




Söndag!

Hej! Idag valde jag att gå till gymmet istället för att träna hemma och de var så jävla skönt och kul!! Sen åt vi lunch hos farbror Peter och Emilia. :) 

Efter det har vi städat och trixat här hemma. Ser så mycket bättre ut nu. Har även fixat ett data rum och gjort om i vardagsrummet. Kommer upp bilder sen :
Sitter ute och röker just nu. Har besök av menno, marina och lilla Alex. Så ska gå in och leka med busfröna nu!

Imorgon blir det jobb 07.00-15.00. Kram! 

130915

Hallå! Igår var vi på vanessas farbror Peters bröllop. Det var jätte trevligt. Kom hem på kvällen någon gång. 

I eftermiddag kommer några vänner hit och umgås lite. Så ska Alexander och Vanessa få leka lite! Nu när Alexander blivit lite äldre. Hihi kul. Kram! 








130912

Hej! 

Igår var en tuff tag. Eftersom man gick upp klockan 4 på morgonen. Eller nästan natten, kolsvart ute! Men jobb dagen gick bra ändå, ganska sliten bara. 

Hämtade Vanessa klockan tre. Vi gick och åt glass, lekte lite i parken. Sen gick vi upp så att jag kunde träna lite, Vanessa tyckte de var så roligt! Hon t.om försökte göra som jag :) Sötnosen! Sen badade vi tillsammans och åt mat. Sedan somnade hon ganska snabbt mellan 19-19.30. 

Idag jobbar jag 09.00-17.00. Morfar får hämta Vanessa så allt inte blir för sent. Men snart helg :). Kram! 





130911

Hej! 

Sitter i soffan invirad i filt med en energi dricka och försöker piggna till -.-  gick upp ca 4 idag. Idag börjar jag 06.30. Det regnar nu, men hoppas det slutar tills 6 så man slipper bli dyblöt på väg till jobbet. 

Hela september är jag på samma förskola :) känns skönt. Jobbiga tider och väldigt sena tider, men bra pengar ;)  Kul att många förskolor vill ha mig, måste fått väldigt bra omdöme! :) 

Idag slutar jag i alla fall 14.30. Så hämtar Vanessa klockan tre idag. Då ska vi leka och mysa en massa. Kram på er! 

130910

Hallå! 

Igår blev det en lång dag. Morfar hämtade Vanessa på dagis :). Men hans bil gick sönder i vivalla -.- så fick cykla till vivalla och hämta henne vid 6 på kvällen. Haha stackaren. 

Nu har vi fixat det super fint här hemma. Ska ta bild på det sen någon dag. 


Idag är det vanessas tandläkare klockan 09.20. Skulle egentligen jobba 08.00-16.00. Men får bli ca 10.15-17.00. Brroende på hur lång tid allt tar. 

Just nu trotsar Vanessa som as. Sen vägrar hon äta.. Suck.. Och sen e jag trött på vissa personer, lol på dom :). 

Ha en bra dag kram! 






Sep. 08, 2013

Hallå! Sprang imorse och denna gång mätte jag. 6.5 km var det. Inte överdrivet mycket som jag brukar springa, men lagom :). Nu har vi städat hela lägenheten, typ!

Vid elva tiden ska vi hem till Julia och Elias och där blir vi bjudna på tårta. Elias fyller 25. Hipp hipp hurra!
Efter det ska vi fortsätta till vanessas farmor där ska vi bli bjudna på lunch ;).
Sedan vid 4 tiden ska vi till marieberg och köpa present till Felicia som snart fyller 16 år!! Och bröllops present till vanessas farbror som gifter sig nästa helg. Ska se om jag kan hitta något att ha på mig också.. :).

Igår somnade vi ganska tidigt, tror vi redan sov vid 22.. Trötta som as var vi ;) kram!


Sep. 07, 2013

Hallå! Igår efter jobbet och dagis cyklade jag och Vanessa till hennes g-mormor och fikade och pratade :). Efter det hade jag och Vanessa en myskväll med en massa gott. :).

Halv sju i morse gick jag ut och sprang ( inte mindre än 6 km men kändes som över 7 km, mätte inte denna gång, får göra det imorgon ). Sedan badade jag och Vanessa tillsammans. Nu har vi städat ganska mycket. Vanessa t.om vattna blommorna ;).

I eftermiddag tänkte vi eventuellt dra till lek och bus landet. Ska bli super kul! Kramar på er !


Sep. 05, 2013

Tja! Igår blev det jobb till 17.00 i stället. Jag stängde på avdelningen. Så en ganska lång dag blev det. Vanessas morfar fick hämta henne från dagis, så hon inte skulle behöva vara där allt för länge :)
På kvällen kom Elias och Julia hit och vi tittade på castle ( börjat titta på den serien nu ) och till det åt vi gurka och dipp.

Nu är jag ensam vaken, båda mina älsklingar sover. Jag har precis fixat mig och ätit lite frukost. Ska börja cykla om en timme. Idag blir det jobb 08.00-16.30 en lång dag idag med. Menmen, pengar ;) imorgon blir det jobb 07.00-14.30 så lite tidigare. Skönt det!

Kram på er!


Sep. 04, 2013

Hallå! På väg till jobbet. Saknar redan min älskade dotter och fästman :( sjukt! Jobbar 09.00-16.30 idag.

Igår var vi lediga. Leszek var ledig för han fyllde år och gillar inte att jobba på sin födelsedag ( förstår det med tank på att han jobbar 10.00-19.00 annars ). Så då fick Vanessa också vara ledig. Sedan var jag ledig för att jag skulle på begravning. <3

Ha en fin dag alla. Kram!


Sep. 01, 2013

Hallå! Precis vaknat. Ska snart möta Julia och dra till gymmet och träna, ska träna super hårt idag, har jag tänkt mig :) sen i eftermiddag kommer Vanessa hem!! Åh vad jag längtat efter min snutt!!! Ska pussa sönder henne :)

Imorgon är de åter jobb -.- vad helgerna bara försvinner så snabbt .. Börjar 07.30 imorgon, och det är i hovsta så får skjuts dit. För vene om det finns cykel väg dit? Men nu ska jag fixa mig inför träningen. Puss!


RSS 2.0