Torsdag. ☔️⚡️

Hej hallå i stugan! Började dagen med en frukost tillsammans. Vanessa väckte oss 8.30. Blev lite bråk på morgonen. Hennes jävla humör och en riktig retsticka är vad hon är ..😁😅

Klockan 11 mötte jag Lisa, vi tränade i 2 timmar. Kondition och styrketräning. Mest styrka! Riktigt kul att hålla kontakten med min gamla jobbarkompis. 👌🏼gillar henne starkt! 
Vi testade även lite nytt, en av grejerna var boxning. Roligt roligt! 😅 


Leszek och Vanessa var på stan och shoppade lite. Hon fick en sminkdocka med tillbehör. Sån hade jag när jag var liten. Hon håller på med den nu. 
Jag fick även träningskläder. Det var tydligen väldigt mycket rea på Intersport. Så jag fick två träningströjor och ett par träningsbyxor. Sjukt snygga! Jag verkligen behövde nya/mer. Så dom packar jag med mig till Gotland. För där kommer jag och Natalie ta Pw samt kanske lite löpning. Inte varje dag då det är semester men lite ändå 😄 ( blir säkert så ofta vi kan 😆 ) men där kommer vi röra på oss väldigt mycket, cykla överallt och gå mycket! Så ångest lär man inte behöva 😄😘. 

Jag tänkte dra till affären med Vanessa ( köpa saker till bilfärden imorgon ) samt till affären. Men nu började det åska och ösa ner med regn. Får vänta lite, hoppas det avtar..  

Kram!! 😘💕👊🏼 

150730



Hej hallå! Kom hem från Polen igår. Klockan tio på morgonen var vi hemma i Örebro. Vi flög klockan 6 på morgonen. Så vi gick upp vid 3 på natten, inte så roligt kan jag ju säga 😉😅 

En vecka i Polen , ja det var jätte roligt. Orkar inte skriva om allt. Men vi var mycket med familjen/släkten. ( Leszeks sida ). Vi lekte i olika lekparker, shoppade som in i helvete, var ute hela dagarna i det fina vädret, gick till djurparken, åt glass i mängder, tog några cider/öl på kvällarna, och Maximilians dop
Vädret var helt fantastiskt. En helt annan klimat, så när vi steg ut ur planet så kände man verkligen den varma luften. 
Det var så otroligt varmt alla dagar, helt fantastiskt. Däremot åskade/blixtrade det en natt. Förstod det då värmen var  extrem under dagen. Väldigt läskigt faktiskt, brukar inte vara rädd men då var jag det kan jag ju meddela 😁 sedan regnade det en dag, men det öste ner med regn sedan blev det kalas väder och så höll det på under dagen. Men men 😀. Hade det super trevligt där nere. Vanessa hade det super roligt hon med! Hon älskade att flyga, men var lite bråkig under dit resan ha ha. 
Långt ifrån alla bilder vi tog, men några fick ni allt se ändå 😎😆


Igår kom kära pappsen/morfar och hämtade oss på flygplatsen. När vi kom fram till Örebro så åkte vi direkt till Öbo kontoret och skrev på kontraktet. Vi flyttar den 1 november. Till en helt underbar lägenhet! Jag längtar! 

Var rätt sega under dagen så blev mest lite uppackning och tvätt som gällde. Vid tre tiden stack jag till gymmet och körde ett rätt bra pass med Lisa. Känns kan jag ju säga, lite träningsvärk. Vanessa somnade klockan 18 i mitt knä då hon var helt slut. Men hon vaknade ändå 7.30 idag så! 

Idag blev det Lek och bus landet med tjejen. Då det vräkte ner med regn i detta kalla Sverige. 


17.30 hade jag bokat in ett spinningpass. Ett intensivt pass. Det gick super bra. Men hon som tränade oss var lite... Underlig? 


Imorgon klockan 11 ska jag träna med Lisa på gymmet. Kanske även Lena? 
Leszek och Vanessa ska till stan och hitta på något om inte det vräker ner med regn. I så fall kanske det blir Lek och bus landet igen, så hon får leka av sig lite, inte så lockande att leka ute i regn. 

På fredag bär det av till Gotland med de bästa! 😘 Vanessa, Natalie och pappa/morfar. 👌🏼👌🏼👌🏼💕 

150720

Hej i stugan. Idag var Vanessa hos sin kompis Jennifer. De hade super roligt. Vi lämnade henne vid tio och hämtade henne vid tre. Dock var vi där både på förmiddagen och eftermiddagen och prata med hennes trevliga föräldrar. Under tiden som Vanessa var där, så drog vi på Lägenhetsvisningen, som vi även ligger etta på. Lägenheten var super fin, rätt nyrenoverad ( från 2012 ). Så vi tackade ja! På en gång ha ha. 😂😂. Sedan tog vi en promenad upp till stan å lämnade alla viktiga papper till öbo. Arbetsgivarintyg samt lönespec. Vi ska skriva på kontraktet nästa vecka eftersom vi åker till Polen imorgon, i en vecka. Feeling great! 😘☀️ 

Jag och Vanessa pysslade lite hemma, men hon var rätt tjurig ( antagligen trött ) så hon var inte så rolig och pyssla med. Vi har även packat. Vid halv sex drog jag till gymmet. Spinning från 18.15-19.15. Fy, helvete vilket intensivt och jobbigt pass. Men jävlar vad skönt det kändes efteråt. 😆😅. Nu blir det ledigt från all träning i en vecka då vi ska till Polen imorgon! Men kommer väl röra oss mycket där, men ej samma sak. Känns både skönt och inte skönt att inte träna i en vecka. Det sköna är att slippa tänka "måste till gymmet etc.. " men samtidigt kommer jag få typ "ångest" över att inte kunna träna. Men men, tränat rätt hårt de senaste ändå😄 nästa vecka hinner jag träna några dagar, sedan blir det Gotland den 1 Augusti i en vecka. Ha ha 😂😂 underbart ändå! 

Så kommer inte kunna uppdatera något blogginlägg under en vecka. Då det inte finns internet där, förmodligen. Men vill ändå inte sitta vid internet på semester 😄☀️ ha en toppen skön sommar så får ni se mycket bilder nästa vecka. Kram. 




150719

Hej träningsvärk. Igår var vi på bio som jag sa igår, Ted 2. Den var faktiskt riktigt rolig. Mycket bättre än ettan, tyckte inte om ettan, men den här var rolig faktiskt 😄👍🏼😂 jag och Natalie var även nyttiga på bion. Jag hade med mig äpplen-bitar samt att vi köpte mini morötter. Hehe mumsigt. Sedan en varsin dricka. 😄😘 

Efter bion när jag kom hem spelade jagoch  Leszek ett spel på Exbox. Brukar inte spela med honom, men detta spel var rätt rolig 😄👌🏼 vi vann många gubbar. Ha ha. 

Tog en löparrunda idag, nästan 7 km. Orkade inte mer. Imorgon blir det spinning på kvällen. Sedan på tisdag drar vi till Polen i en vecka. Så blirinte  träning då. Rätt skönt men kommer ändå känna någon slags ångest att inte få träna haha 😂

Nu kommer snart pappa. Då ska alla vi äta Kinabuffee i Marieberg. Mumsigt! Kram! 

150718

Hej. Igår träffade jag och Vanessa mormor/ g-mormor, tog bussen till Stadsparken. Tittade på djuren ( på Andra sidan ) åkte tåg, åt glass, lekte i parken, åt lunch, plaskade lite, gick runt lite ocj avslutade med lite fika. 😄👍🏼 jag och Vanessa gick runt i shorts. Men så fort solen gick i moln frös vi, glömde byxor hemma också. Vi är rätt så frusna av oss. Men hade en jätte bra dag! ❤️❤️ 

Senare på kvällen kom Natalie och Jonte hem till oss, Peter var hos oss en stund. Vi åt lite godis ( slut med godis för våran del nu ), drack rosa pantern, och några cider + lyssnade på bra och gammal musik! Hade en super bra kväll med bra människor!! 😄😍😘

Snart blir det gymmet, får se hur mycket jag orkar idag. 😂

Ikväll blir det bio, Ted 2 med Natalie och Jonte. Jag tyckte inte om ettan, men tvåan verkar faktiskt rolig 😄👌🏼

Kram! 

💥

Hej. Gick på ett spinnings pass idag, ett väldigt intensivt pass. Fy skjutton. Visserligen hur jävla skönt som helst. 😅 bokade tid på måndag kl 18.10 igen.  Då är Leszek hemma(semester) och på tisdag åker vi till Polen

Tagit långa promenader med Vanessa idag, lekt i parken två gånger, Vanessa har bråkat ungefär 500 gånger och träffat farbror Adam ( som fyller år idag ) och farmor. Adam skulle hämta paket hos oss, 😄 sedan fick hon vara hos morfar medan jag tränade. Så en lugn dag med andra ord. 

Kram! 




150715

Hej! Jag och Vanessa vaknade vid åtta igår. Vi åt lite frukost tillsammans och sedan vid tio drog vi ut på en promenad runt skogen m.m. Vanessa cyklade och jag gick. Stannade förbi några parker på promenaden osv. 
När vi gick ut så trodde vi det skulle regna. ( regnade 2 min innan ). Så drog på henne regnbyxor. När vi kom ut så var de snustorrt på marken .. Men hon fick ha de på sig ändå, för vi skulle förbi en park och där var de väldigt blött, speciellt på rutchekanan. Sedan vart de så varmt så då fick hon ta av sig regnbyxorna. 

Just det. Vaknade av en hård spark i huvudet igår. Vanessa hade kommit in till oss på natten ( hon är förjävlig att sova med ) .  Hon brukar sova hela nätter i sin säng, men igår och idag kom hon in till oss, några månader sedan sist. 
Men i alla fall, så jag hade ont i huvudet och var väldigt trött hela dagen igår 😴😴😴 

Vi kom i alla fall hem vid halv ett ungefär. Lagade mat, kyckling. Super gott verkligen! Vid två tiden drog vi till stan, tog bussen dit. Vanessa var ju rätt slut i benen ha ha 😆 köpte byxor och ett linne till mig som jag ska ha på mig nästa vecka på dopet i Polen. 
Väldigt snyggt faktiskt. 😆🙊

Vanessa skulle också få lite kläder och ha på sig på dopet. Hon fick välja själv, hon ville dock prova i provrummet 😆😆

Hon valde kjolen å T-shirt. 😄😘

Sedan åt vi mjukglass. 😍😍 längesedan!! 

Vid halv fyra kom Natalie. Vi drog till Forex och växlade pengar till London. Så det är klart 😍 sedan följde hon med oss hem. Vi gick hem, duktiga Vanessa. Köpte bagage till oss också, så nu är allt klart inför resan till London. Yey. 😍😄😆👌🏼😘👍🏼

Nu äter vi frukost ( vaknade 8.30 idag ). Ska snart ut på den vardagliga promenaden runt skogen. Får se vad som händer och sker idag. Rensa lite här hemma i alla fall. 

150713

Hej. Dagen började med att jag fick väcka Vanessa 09.30 idag. 😆😆

 Idag var jag och Vanessa på en visning. Lägenheten verkade bra! Stökigt så man såg inte helheten. Men större lägenhet än våran så 😄👌🏼. 

Sedan tog jag och Vanessa lång promenad på typ 6 km. Hon cyklade och gick ibland. Hämtade även ut nya skor jag beställt. 

Tog en löparrunda på 7 km förut. Blev lite snurrig så kunde inte springa längre. Kanske tränar för ofta eller så. Får bli vilodag imorgon ( dock myclet promenader med snuttisen ) 


Nu blir det kortspel med älsklingen. Jag vinner alltid. 😆👍🏼👍🏼😂

Kram!! 

150712

Hej. Igår kväll cyklade jag( Vanessa på barnsadeln ), Adam och Peter till BrickebAcken. Leszek fick ta bussen, stackaren. 😂😂😂😂 Vi skulle grilla med några de känner, från jobbet. Riktigt trevligt blev det, grymt god mat och gott att dricka 😆🍸👌🏼. 
Vanessa fick två nya kompisar, grannen till dem. Så de lekte, hoppa studsmatta och gungade, ritade med mark kritor och bjöd varann på kakor och godis. Haha sötnosar. 😍😘. 

Var där ett bra tag. Vid halv elva cyklade vi hem. Väldigt sent för fröken V. Men som sagt, sommarlov för henne så lite sena kvällar blir ju 😍😍. 

Adam och Peter följde med oss hem,Vanessa  somna på cykeln, vaknade till när vi kom hem men somnade rätt fort i sängen ändå. Vi andra tog några drinkar/öl och snackade. Trevligt trevligt. 🍸🍸 

Adam sov hos oss. Så när Vanessa vaknade idsg, runt nio så var Adam redan vaken så dom två tittade på Sofia the first och hade lite myspys. 😍😍. 

De gick sedan + Leszek till Peter och jag drog ut en löparrunda, dock bara 6 km. Helt orklös i kroppen. Ont i huvudet/öronen och trött som ett as.. Kom till Peter efter jag sprungit och duschat. Där var vanessas andra farbror och farmor. 

Senare träffade vi mamma/mormor och Co. Mysigt. Har även hunnit med att vara ute i det fina vädret. Bäst att passa på när man ej vet hur vädret blir nästa dag 😆 kram på er! Imorgon blir det visning på nya lägenheten 😆 hoppas vi får den! 


150711

Hej! Imorse drog jag ut på en löpnings runda. 10 km under 60 minuter! Slog mitt rekord! 10 km på 58 minuter. Sprang t.om så snabbt att jag hamna under 5 min per km. 4.52 min per km. En gång då. Sen låg jag mellan 5-6 minuter. En gång 7 min. Så är rätt nöjd över dagens träning 👍🏼👌🏼




Idag ska vi grilla hos leszeks vän i Brickebacken. Jag och Vanessa kommer cykla dit. Leszek å Peter tar bussen dit, latisar. 

Rätt bra väder idag 😄👍🏼😎



Torsdag. ☔️☔️

Hej! Gjorde egen lasagne idag, blev super bra. Efter stan följde Natalie med oss hem för å smaka 😉😘🙊.


 
Jag köpte tre nya shorts till mig. Till Polen, Gotland och England. Hoppas på sommar någon gång, men förmodligen där! I hope! 😍



Sedan vid halv fem kom pappa å hämtade Vanessa. Jag drog till gymmet. Super duper skönt!! 👍🏼👌🏼💪🏼 bokade in ett spinnings pass på onsdag! 👌🏼👍🏼👍🏼 

Nu dricker jag en Nocco, Vanessa busar med pappsen sin och ja, inte läggdags än då. Puss! 😘😘


Och..

Grymt jävla gott! 🐹 

150709



Hej! Igår tog vi en lång promenad i regnet. Riktigt mysigt. Hade i alla fall ett varsitt paraply med oss 😍👌🏼 sedan hände inte så mycket. Jag tränade på crosstrainern ( 13 km ). 

Idag vaknade vi vid 08.00. Vanessa äter frukost nu och ser barnprogram. Vid 13 ska vi till stan, måste kolla efter nya shorts, som jag ska ha med mig till Polen/Gotland/England. 😄😂❤️. Natalie ska med oss 😉👍🏼😘 kram! 

150708

Hej.  Igår tog jag och Vanessa en morgon promenad runt skogen, stannade även förbi en lekpark en stund. 😊. 

Sedan gick vi hem och lagade korvstroganoff. Som Vanessa bestämde att vi skulle äta 😊😊👍🏼 

Åkte sedan till stan och mötte Natalie. Jag handlade två t-shirt och Natalie handlade rätt mycket 😉😆🙈
Följde sedan med henne hem och hjälpte henne rensa ogräs på altanen 😉😎👍🏼 

Sedan tog jag en löparrunda på 8 km. 

Nu har vi nyligen vaknat, fick ett bra mail. En visning på en lägenhet! 😄😄😄👌🏼 ligger 2a. Kram! 👍🏼👍🏼

150706

Hej. Löprundan blev på 10 km. Skönt. Men grymt varmt så väldigt jobbigt och svettigt 🌞😅. 

Idag väckte Vanessa mig 09.18. Vi storstädade hela lägenheten, Vanessa hjälpte mig. Duktig. 👌🏼👍🏼vid tolv drog vi till mormor/g-mormor, titta till henne då hon ramlat och slagit sig kraftigt 😔 åt mat där och hjälpte henne att handla. 👌🏼. Sedan åkte jag och Vanessa och storhandlade, sort of. 
Kom hem och lagade mat. Ställde mig på crosstrainern ( 14 km ) medan Vanessa lekte. Eller ja lekte, hon har svårt och hitta på något själv, och hon har sååååå mycket saker. Men i alla fall. Leszek kom hem vid 19 och då åt vi middag tillsammans, lasagne. 

Vanessa börjar bli jävlig, så verkar vara dags för sängen snart för hennes del .. 🙈 kram! 😘

150705 - skara sommarland! 🏊🏼🌞

Hej! Inte skrivit på ett tag. Inte haft tid då det varit super väder! 🌞. Mycket sol å bad! Men denna helg har varit kanon. 
Jag , Leszek, Vanessa och pappa/morfar drog till Skara sommar&vattenland. Sov i en stuga hela helgen och två dagar  i sommar&vattenlandet. Hur mysigt och roligt som helst! Så otroligt skönt och bada 😍 vi brände oss dock, igår. Alla förutom Vanessa, hon hade solkräm. 
Gör jävligt ont på ryggen ha ha. 😆🐒
Hade hur som helst en underbar helg med de bästa! 😘💞 
Ikväll måste jag träna .. Inte tränat på hela helgen. Blurp 🙈👌🏼 


Kram! 😘🙊

RSS 2.0