150712

Hej. Igår kväll cyklade jag( Vanessa på barnsadeln ), Adam och Peter till BrickebAcken. Leszek fick ta bussen, stackaren. 😂😂😂😂 Vi skulle grilla med några de känner, från jobbet. Riktigt trevligt blev det, grymt god mat och gott att dricka 😆🍸👌🏼. 
Vanessa fick två nya kompisar, grannen till dem. Så de lekte, hoppa studsmatta och gungade, ritade med mark kritor och bjöd varann på kakor och godis. Haha sötnosar. 😍😘. 

Var där ett bra tag. Vid halv elva cyklade vi hem. Väldigt sent för fröken V. Men som sagt, sommarlov för henne så lite sena kvällar blir ju 😍😍. 

Adam och Peter följde med oss hem,Vanessa  somna på cykeln, vaknade till när vi kom hem men somnade rätt fort i sängen ändå. Vi andra tog några drinkar/öl och snackade. Trevligt trevligt. 🍸🍸 

Adam sov hos oss. Så när Vanessa vaknade idsg, runt nio så var Adam redan vaken så dom två tittade på Sofia the first och hade lite myspys. 😍😍. 

De gick sedan + Leszek till Peter och jag drog ut en löparrunda, dock bara 6 km. Helt orklös i kroppen. Ont i huvudet/öronen och trött som ett as.. Kom till Peter efter jag sprungit och duschat. Där var vanessas andra farbror och farmor. 

Senare träffade vi mamma/mormor och Co. Mysigt. Har även hunnit med att vara ute i det fina vädret. Bäst att passa på när man ej vet hur vädret blir nästa dag 😆 kram på er! Imorgon blir det visning på nya lägenheten 😆 hoppas vi får den! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0