120229

Det är så synd om nessa, idag e det hennes tur att vara sjuk.. Hon hade feber och var kokhet, man nästan bräände sig på henne. Men hon fick alvedon och nu har den sjunkit och hon e inte lika febrig, tur det! Hon var så söt, och lugn. Lugn brukar hon aldrig vara xD hon e alltid den som hoppar runt och så. Men inte idag, stackarn. Fick i henne mat i allla fall, nu sover hon, hoppas inte febern stiger igen, pappa kom med isglass förut, så hon fick smaka lite, de älskade hon, och det är bra att äta när man är sjuk. ♥ Men jag och älskling börjar i alla fall bli bättre.


Dina åkte hem förut idag, men vi hade jätte kul från början tiills nu när hon åkte. ♥ och syster stack till mormor vid två, var så kul och ha henne hos oss också. Haft fullt hus i ett par dagar, var så kul för vanessa också. ♥


Nu blir det att se på Gilmor Girls. Pussszar!



SJUK!:c

Så jobbigt och vara sjuk! Igår när vi åkte till m-berg så skulle jag ta ´kina buffé och jag var såååå nära på att ramla med maten för när jag får feber så får jag världens yrsel, och det fick jag då. Så vi orkade inte vara kvar där länge, så pappsen kom och hämtade oss, han köpte även alvedon, så gulligt. Så när jag kom hem kollade jag tempen, hade närmare 40 grader feber. Sen har jag ont i hela kroppen, ont i huvudet, halsen, ont i ögonen, öronen och allting. Så tog alvedon, försvann med stunden, kom tillbaka sen osv. vaknade varje timme i natt, började nästan gråta för de gjorde så ont. Leszek mådde inte heller så bra, så pappa var snäll och tog vanessa på förmiddagen, från 7 till 12 ungefär, så vi kunde vil lite grann. Men vi mår lite bättre nu, iaf inte feber. Men tror att de börjar komma tillbaka igen? suck... Men fortfarande ont i hela kroppen och så, så tänkte vila lite. Pappa kommer snart med glass! Så snäll han är! Som fortfarande tar hand om sin dotter som ligger hemma nästan dödssjuk xD. =) Blir liksom aldrig sjuk, kanske en gång om året, om ens det? Sen när Dina är här på besök så lyckas jag bli sjuk :c aja, vi har det myspys iaf! :P





Ett år sen vi förlovade oss ♥

Tjolahopp. I lördags var det utgång, jag och dina gick ut först, och hade de riktigt trevligt, sedan kom älsklingen och resten av grabbarna. Så jag tyckte de var riktigt trevligt, väldigt onykter blev jag dock, men dricker så sällan så det fick jag lov och vara ;) Sedan på krogen träffade jag en vän som jag var bra vän med en gång i tiden, typ när vi var 12 år? å det var sist vi träffades. Att hon ens kände igen mig? men riktigt trevligt var det och träffas, och prata! Hoppas de blir fler gånger!


Sen på söndag vid två kom våran älsklings dotter hem. Så glad och sprallig var hon, och guuud vad vi saknat henne!! Gosh! pappa satt kvar och fika lite en stund och sedan vid 4 kom mamma, + syskonen och allan. Jag dina och älskling bjöd på mat, små köttbitar, ris och sås med sallad! ;) Grymt gott var det. Sedan blev det massa snack och runt halv 6 drog dom, men felicia stannade kvar eftersom hon ska sova här tills tisdag!


Idag blir det m-berg med Nessa och Dina =) .. Shoppa lite kläder till nessa, förlovningspresent till älskling och äta kina buffé. Mums!




kan inte sluta tänka på dom fina orden älskling sa till mig i lördags, så jäkla rörande. Iblaand kan han ha svårt och uttrycka sig, alltså att säga till mig hur han känner för mig! ( förutom jag älskar dig och du är fin, de säger han varje dag! ) och i lördags då sa han allt, och de var så jävla rörande och underbart! Jag älskar dig mest av allt i hela universum! Idag är det ett års förlovning! och imorgon är det 19 månaders sen vi blev tillsammans! ♥♥♥♥♥♥





svar på tal.

Fick förresten en fråga jag inte sett hehe.

Anonym om
TrettiondeJanuariTvåTusenTolv!♥:

Rökte du under grav med?

Svar : Nej jag rökte absolut inte under graviditeten.


120224


Såhär ser min nya tatuering ut! :P Grymt snyggt tycker jag själv, tänkte först bara hennes namn men ville ha något mer, som är speciellt och snyggt! Så tatueraren kom på detta, så ja, grymt snyggt säger jag!

Men innan det tog jag och sessan en promenad till hennes farmor, hon ska vara där i natt, inte vart där på väldigt länge, sedan imorgon ska hon till hennes morfar tills söndag sen får vi våran söta lilla pingla igen, de roliga är att jag saknar henne så fort man går ifrån henne! Gash!  Men dom ville ha henne och det var ett tag sedan sist så självklart fick dom det.

Efter jag tatuerade mig så kom pappa och hämta mig, och åkte till en affär och köpte Crosstrainer. Fick den av älskling som ett års förlovnings present!! :P ( Ett års förlovning den 27 feb ) Pappa ville dock bidra med 500 kr, fast han inte behövde men han ville. Jag gymmar ju 5 dagar i veckan, men tänkte att när eller om ja inte pallar att dra till gymmet så kan jag gymma hemma istället? Perfekt ju! Så därför köpte älsklingen denna till mig för han vet hur mycket träningen betyder för mig även om jag veeerkligen inte behöver gå ner. Men alltid skönt att hålla igång i alla fall! :P Då behöver man inte ha ångest när man äter något ;)


aja, ikväll blir det lugnt. Imorgon kommer Dina! Då får vi se vad som händer  ;) PUSZ!!

120223.

Tänkte ju börja titta på Gossip girls men kom på att jag nyligen sett de så tänkte börja titta på Gilmore girls istället. De kan också vara ganska bra!

Sötnosen sov från halv 10 igår kväll tills halv 8 idag, utan att vakna på natten, duktiga chejen! Hon åt nyss gröt och jag åt nyss yoghurt och flingor.

Vid tolv ska jag gymma, skulle egentligen gymma tidigare men peter kunde inte komma så mormor ska ta hand om tjejen, en timme medan jag gymmar. Sen efter det så blire säkert och äta och så hos mormor. Sen får vi se vart dagen leder.

Imorgon äntligen blire en ny tatuering!!!! :P


Massvis med pussar.


120222.

hejsan. Igår träffade jag och nessa hennes g-mormor, vi gick till city gross, och sedan hem till henne och åt soppa och mackor, riktigt mysigt var det! =) Kom hem lite senare på eftermiddagen och då blev det mys med flickan miN! Sett färdig alla oc avsnitt förresten :c man blev ju skit deppig av det :c Först trodde jag aldrig att jag skulle fastna för dom men sedan blev man näst intill besatt ;).. Ska börja titta på Gossip girls nu istället, får se om man fastnar för dom också. '

Idag blir det städning, redan städat lite, men ska fortsätta snart igen, måste bara vila mig efter den långa promenaden :/ ..

På lördag kommer Dina, stannar till onsdag. På söndag kommer min ena syster och stannar till tisdag! MYSPYS! :P


PUSSZ!

120220.



Nu blir det att ta en skön promenad med sessan! Ser ut att vara skönt ute? tar på mgi extra kläder ifall det är kallt. Är de jätte kallt blir det en lite kortare promenad på typ en timme, e de jätte skönt får det bli promenaden på två timmar! =)


oh, såg på sista avsnittet av säsong 3 av the o.c .. Fyfan vad sorgligt, så sjukt! Aja en säsong kvar!

120219!

okej.. jag tränar, men jag vill ändå inte äta vad jag känner fört. Men egentligen borde jag.. för ställde mig på vågen och väger fan ingenting...Vilket inte är så bra direkt. Men jag vill fortsätta att träna eftersom jag mår så otroligt bra av det. Så det ska jag fortsätta med, men jag ska verkligen äta vad jag känner för och när jag vill.. För ja vill varken gå ner mer eller gå upp, eller jo gå upp lite kan jag ju tänka mig eftersom jag väger väldigt lite. Men verkligen inte gå ner mer! Så träna, men att äta exakt vad jag vill japp!! =)


Söta busiga sessan sover, jag har precis tagit ett avslappnande bad, längesen jag kunde göra de, brukar bara duscha snabbt efter gymmet typ. Så det var skönt, älsklingen vilar lite också. Vid halv 4 kommer mamma, syskonen och allan! Då blir det fika och en massa prat, myspys! Så det blir en väldigt lugn söndag, skönt det med. :P


Jag och älskling ska beställa mat idag, han tar såklart pizza  ;) och jag ville egentligen ta bakad potatis men den resturangen verkar inte vara öppen mer :s så får väl ta kycklingrulle eller någonting liknande. Men det ska jag unna mig idag i alla fall.

Känns som jag börjar bli sjuk också? inte okej .. Börjar i alla fall bli förkyld. Täppt i näsan ganska mycket typ hela tiden?, nyser hela tiden ( 3-4 gånger i rad) och sedan känns det som de bränns i halsen? aja, bara vila och ta de lugnt & hoppas på att Nessa inte smittas om det är någonting, men hon har inte vart sjuk hittils fast både jag och baby har det så hon kanske klarar sig hihi.


ha det en fortsatt bra söndag ni alla! Puszar!



Dag 23 – Min favoritplats...

... är och kommer alltid att vara Gotland. Har varit där sedan jag var typ något år. Har vart där med farmor, kusiner, pappa, min fästman & dotter, och en massa vänner! ♥. Det är en mycket speciellt plats för mig, och det betyder så otroligt mycket för mig! ♥





Jag födde dig raring. du kom ifrån mig, hela mitt liv ska jag älska just dig! ♥


120215

Hejsan. Igår så träffade jag och nessa min mormor ( hennes g mormor ) .. Så vi åt lax och potatis, busade en hel del med sötnosen, älskar när man får henne och skratta såå mycket, när man kryper efter henne och jagar henne och kittlar! Hon älskart!!:P Sedan tog vi en lång promenad i snön som har kommit hit :/ .. Sen blev det till affären och sen kom jag och nessa hem. Då blev det städning i toan och köket.


Idag blev det simning, 1400 meter. Skönt att man gör lite olika grejer på gymmet varje dag, så man inte tröttnar. Sedan så gjorde jag hallon smoothie. Mjölk och frysta hallon! Grymt gott blev det, iiiiiih!!
:P Nu sover sessan, när hon vaknar ska vi äta mat, och sen kommer pappa och skjutsar oss till marieberg, ska träffa elin och hennes son där, så blir en hel del lek och prat där. När jag kommer hem ska jag fixa lite till här hemma, hihi.

Förresten, igår på alla hjärtans dag så fick jag blommor och en söt liten nalle av min älskling!! =)

Pussar!



120213.


haha så jäkla söt bild på sötungen som blir åtta månader idag! :P Känns som hon föddes igår! Nästan. Men stora stora tjejen. :PMamma och pappa älskar dig mest av allt sötungen.


Idag så vare först BVC, men de gick galant. Hon väger 9120 gram och är 72 cm lång och allt var bra med henne, hörseln och utvecklingen. Jag var så orolig om hon får i sig de näring och allt hon ska få i sig och allt, visste inte om jag gav henne bra med mat och allt det, men nej inga problem med det, allt var kanoners och jag och leszek ska fortsätta me de vi gör för allt var utmärkt. :P Fast hon rör sig sååå otroligt mycket, så har hon i alla fall gått upp som hon ska, så glad man blir! :P Sedan så tog vi en promenad till stan, en liten knasig och längre väg? menmen skönt ju!! Gick till UMP och träffade elin och hennes son m.fl .. =) .. Söta Vanessa fick leka av sig, hon var inte stilla en sekund och hon hade det nog jätte roligt! :P Men aa, var lite seg så vi var där i en och en halvtimme ungefär. Sedan tog vi en promenad hem från stan, sötnosen sov så sött i vagnen hon var helt slut. Sen när vi kom hem blev det mat, pulvermos och fiskpinnar för min del, och pasta med grönsaker och något annat till vanessa.. Sedan har det varit en massa bus, och jag har städat lägenheten, överallt och helt, förutom sovrummet och toaletten, de tar jag nog imorgon? Vanessa sover nu så vill inte störa eller väcka henne.. ohja, snart kommer älsklingen hem! ´Saknar honom som skjutton! fast vi bor tillsammans ha ha... Men, denna helg, fick vi upp våran kärlek något såååå enormt! Vi kittlade och höll på  hos dina, och det var så underbart, för det var så längsen bara jag och han "busa". :P 


Ska förresten göra en ny tatuering den 24 feb klockan 14.00!!! :P Ska skriva Vanessa på höger armen, övre! Med skrivsstil, kan nog bli riktigt snyggt. Inget jag kommer ångra!


Puss!

Gävlehelgen.

Här kommer lite bilder från helgen, tog inte alls mycket bilder, glömde bort det helt :/ .. Men i alla fall några tog vi, typ på fredagen och förmiddagen på lördagen. Men det var en jätte bra och trevlig helg! I fredags när vi kom till dina blev det bara en massa snack och sedan somna vi tidigt, helt slut. På lördagen blev det god middag, och sedan förfest hos dina och sen en sväng till typ en bar. Sedan söndag klockan halv 3 åkte vi hem till kära örebro. Tog tre och en halvtimme hem, och två och en halvtimme att åka dit. Menmen, vi tittade på en massa oc avsnitt på tåget hihi.







120209

hejsan. Igår så var det storstädning i hela lägenheten, bytte lakan, filtar på soffan, dukar på borden och allt de dära. Men fintfint blev det i alla fall, känns som man får städa varje dag när man har barn, och de får man ju nästan?:P hehe leksaker överallt och så med. Så igår tog det de mesta av min tid. Så blev mest gym och promenad, sedan städ och myspys och bus med lillan såklart.



Idag så har jag lekt en massa med sötnosen, älsklingen jobbade från 6 imorse tills 7 ikväll, ja hela dagen och kvällen, stackarn, menbra med extra pengar men fasen så jobbigt för honom :c .. Men i alla fall så det blev morgon mys med stumpan :P, sedan kom peter, och tog hand om henne medan jag cyklade till gymmet. Gymmar vid 9 på torsdagar, eftersom då öppnar gymmet senare. Denna vecka har jag gymmat från söndag tills idag då, för imorgon åker vi till Gävle, till dina! :P Jag och älsklingen. Vanessa kommer vara hos hennes mormor i västerås hela helgen, hihi! Imorgon vid tre kommer hennes mormor och hämtar henne, och vid 5 går vårat tåg dit. Kommer nog köpa med lite godis som vi kan ha och gotta oss på när vi ändå sitter där i två och en halvtimme.  ha ha planerat sedan i måndags vad jag ska köpa ;)



Sedan lite senare träffade jag och nessa en vän, vi pratade lite och tog en halv lång promenad, med tanke på att de e sååå kallt ute men i alla fall. Sen kom nessas morfar hit med bilbarn stolen, blev lite prat det med, sen har de mest blivit lugnt, fixat med tvätten, lagat mat till älsklingen, och åter igen plockat lite. ;)

120207


Hihi vad söt hon är. Hon har börjat ta tag i bordet och ställa sig upp, haha man ser nästan hur hon sliter. nej men hon är sjukt duktig.:P Mammas fina prinsessa!

Hon leker för fullt på golvet faktiskt, börjar bli ganska hungrig? men ska till mormor vid tolv idag så blir och äta där, men vanessa ska äta vid elva så hon får äta här hemma, för hon äter bättre när man är själv med henne. Funderar på att ringa emelie och ta en telefon cigg eller något haha! :P Sen ska jag joina lilla stumpan som leker och gapar för fullt. Ha ha, imorse när jag gav henne gröt, så började hon skoj skrika, och då härmade jag henne och de märkte hon & tyckte de var kul! :P Love you very much honey! Pusz!

snuttan! ♥

Hittade en gammal video på snuttan, från sjukhuset då hon var ca 8 timmar, inte mer i alla fall! ♥




Hon var såå otroligt liiiten! ♥


Dag 22 – Bilder som påminner mig om gamla tider.









Dag 21 – Min önskelista...

...


Att våran dotter ska fortsätta ha det bra med oss och att hon alltid ska må bra och vara så glad som hon är nu.
Att min familj också alltid ska må bra och alltid finnas kvar. Inga sjukdomar ska få förstöra. ♥
Vet faktiskt inget mer, men de stora hela är att min familj & släkt, alltid ska må bra. ♥




Vanessa vill ha bollen... ♥



Så SÖT! Gör tydligen allt för en boll. ♥

Dag 20 – Mina närmaste vänner.




Dina: Vi har känt varann i många många år, kanske 8 år? minns inte riktigt men väldigt länge. Vi har nyligen vart osams i tre år också. Men strax innan min födelsedag, en vecka innan typ. Så blev vi sams, vi började prata en hel del igen och jag frågade rent spontant om hon ville komma när ja fyllde, och självklart ville hon det. Så glad att vi fått upp kontakten igen och du var och är fortfarande som min syster! and i will always love you. Man kan alltid prata med dig om vad som hellst, när som hellst. och snart ses vi igen! :P


Elin: Vi har känt varann super länge, sen 5-6 i mellanstadiet. Vi var alltid dom som ingen fick vara med, vi gjorde alltid hyfs, men de tiderna var grymt bra! :P Vi har fortfarande kontakt, och du kommer alltid vara en av mina nära och kära fast vi inte har världens kontakt nu kanske, men du och jag har bra humor ihop. ♥


Daniella: Jag saknar dig hjärtat. ♥ Du är som min syster, och det kommer du alltid vara. Det var så längesen vi träffades, men hoppas att vi kan ses snart igen. Du är guld stumpan.



Emelie: Vi har känt varann sedan jag var 13-14 år. Nu har vi fått upp kontakten igen, och jag hoppas att vi kan träffas snart igen, för de var fan super längesen och jag saknar dig. Du kommer alltid vara en av mina närmaste vänner, även om vi inte träffas super mycket, så är du ändå en bra vän. ♥



bilder? jaapp.







Lite morgon bilder. God morgon på er btw. Älsklingen ska snart till jobbet och jag och vanessa ska morgon mysa. idag gick hon upp klockan 7, lite längre än vanligt i alla fall. Jag och Nessa ska lite senare iväg till hennes farmor, ena farbror och faster. Myspys. Så kommer hem ikväll någongång. Ha en toppen dag nu! PUSZ!

1 februari 2012!


Spegeln e ganska skitig, våran älskade dotter , ja hon gillar somsagt speglar så de blir så då :P
Hon kryper runt på golvet och leker lite, pratar med sig själv oså, ska snart få henne och sova lite, så jag själv kan sova lite?  e ganska så trött. Helt slut i kroppen idag känner jag, efter träningen. Suck! Men det är såå skönt också!


Pussar! Ska försöka få in en video på när nessa kryper. SÅ SÖT!  Eller ja, drar sig fram/kryper. Nära på i alla fall hihi.

RSS 2.0