120224


Såhär ser min nya tatuering ut! :P Grymt snyggt tycker jag själv, tänkte först bara hennes namn men ville ha något mer, som är speciellt och snyggt! Så tatueraren kom på detta, så ja, grymt snyggt säger jag!

Men innan det tog jag och sessan en promenad till hennes farmor, hon ska vara där i natt, inte vart där på väldigt länge, sedan imorgon ska hon till hennes morfar tills söndag sen får vi våran söta lilla pingla igen, de roliga är att jag saknar henne så fort man går ifrån henne! Gash!  Men dom ville ha henne och det var ett tag sedan sist så självklart fick dom det.

Efter jag tatuerade mig så kom pappa och hämta mig, och åkte till en affär och köpte Crosstrainer. Fick den av älskling som ett års förlovnings present!! :P ( Ett års förlovning den 27 feb ) Pappa ville dock bidra med 500 kr, fast han inte behövde men han ville. Jag gymmar ju 5 dagar i veckan, men tänkte att när eller om ja inte pallar att dra till gymmet så kan jag gymma hemma istället? Perfekt ju! Så därför köpte älsklingen denna till mig för han vet hur mycket träningen betyder för mig även om jag veeerkligen inte behöver gå ner. Men alltid skönt att hålla igång i alla fall! :P Då behöver man inte ha ångest när man äter något ;)


aja, ikväll blir det lugnt. Imorgon kommer Dina! Då får vi se vad som händer  ;) PUSZ!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0