110629

igår gick jag och vanessa till pappa en sväng o satt där o snacka lite skit, sedan mötte vi älskling. Gick sjukt långt igår och de var för skönt.

Idag gick jag till BVC, och lilla skrutten väger 3630 gram nu, stor tjej, och är 52 cm lång. hihi. Sedan gick vi till mormor, åt mat. Sedan träffade jag natta sabine och linda. Vi var ute typ hela tiden, men mest i skuggan för lilla prinsessans skull. Hhi men mysigt var de, riktigt mysigt hihi.  Kollade mig i spegeln nyss och är grymt röd =))

Prinsessan sover nu, så jag ska nog vila lite jag med hehe. Förresten , vägde mig hos mormor. Har gått ner 13 kg, redan? födde ju prinsessan för typ 16 dagar sedan bara, menmen hihi.


Pussar!

Ska gå på promenad med hjärtat nu :-) fint...

img_6266 (MMS)

Ska gå på promenad med hjärtat nu :-) fint väder är det med. Puss


110627!

Var på en lång promenad med prinsessan förut, medan älsklingen var hemma o fixade lite hihi.  Skönt o röra på sig i alla fall, och fint fint väder är det med hehe.
Ska kolla på nelly.com och se om de finns fina kläder o köpa hihio.
Imorgon börjar älsklingen jobba :/ .. Så blir hemma ensam med lilla prinsessan, får se vad som hitts på hihi :P. Puss

Angel.

Den här låten föddes lilla hjärtat till.



110626♥

Hallå bloggen. Idag kom mamma, syster felicia och allan hit på besök. Vi fikade och pratade en massa och det var riktigt mysigt och skoj. Men lilla Vanessa bara sov o sov o sov, men det behövde tjejen. Hon håller på o vakna till lite nu, så då måste jag kolla blöjan och sedan mata henne.
Kom precis hem, var o handlade lite me familjen + älsklings bror. Så vi tog en liten promenad också, o nu e man varm kan jag lugnt säga. Älskling är o handlar kort som vi glömde köpa, måste skicka ett kort till min andra syster som är på kollo, fick ju ett sött kort av henne för ett par dagar sedan hihi. :P




Jag födde dig raring, du kom ifrån mig, hela mitt liv ska jag älska just dig!




PUSSS!
/ Familjen hoffmann rapp! :P


Riktigt fin bild på Vanessa! Mamma och pap...

img_6265 (MMS)

Riktigt fin bild på Vanessa! Mamma och pappa älskar dig mest av allt! <3


110621.

Idag kom BVC hem till oss på besök, och lilla hjärtat har gått upp hela 300 gram, så nu väger hon 3270 gram. God aptit helt enkelt hihi, men hon gillar o ligga o tutta lite, sötnosen. Världens sötaste. Nu ligger hon o sover, så jag funderar starkt på o lägga mig en stund jag med, helt slut känns det som. Innan hon vaknar i alla fall.

I förmiddags så tog familjen hoffmann rapp en promenad till NetonNet och köpte en Lcd tv, 19 tum. Tänkte ha den i sovrummet, exempel om jag ammar, så kan de bli roligare o titta på tv/film och sånt, hihi myspys.


aja, vi hörs sen. Pussar!



110620

Hallå bloggen. Längesen jag skrev här, men har haft fullt upp.
Man märker att lilla söta Vanessa känner igen mig och är trygg hos mig, för hon slutar alltid att gråta när hon kommer till mig oså hihi. Men hon är trygg med sin pappa också såklart hihi.
Felicia har sovit här i två dagar, hon ska hem idag. Men var kul att hon var här i alla fall, då fick hon ju träffa lilla Vanessa, som btw blir en vecka gammal idag. Tiden bara rinner iväg.
Folk kommer hit mycket för de vill träffa lillen, och det är såklart kul.
Tänkte bara skriva blogg snabbt, för ska närsom göra något o äta medan hon sover. Sedan ska vi dra till haga och hämta ut ett paket jag fått och sedan vidare till min mormor, vanessas gammel mormor, och hämta lite kläder som hon och Lena har köpt, myspys.

Igår kom pappa, vanessas morfar hit också, han fick träffa leszeks mamma, riktigt mysigt. Vi fikade, pratade och så, sedan fick vi lite fina barnkläder, nalle, påslakanset av pappa till vanessa, och jag fick två tröjor ifrån taiwan av honom, urgulligt.


Men nu måste jag dra, så ha det bra så hörs vi, sötnosen börjar vakna nu.

110616! ♥

Jag kan fortfarande inte förstå att jag har en dotter, tillsammans med killen jag älskar. Det är fortfarande overkligt, men också så jävla underbart! :P♥ Världens sötaste barn är vad vi har.

 
Bjuder på en liten söt bild på mina älsklingar, som är tagna imorse när vi vaknade. :P


Nu ska vi fixa lite hemma medan lilla älsklingen sover så sött, och sedan blire att gå ner till stan och köpa lite amningsbh oh grejer till hemmet, sedan drar vi hem till älsklingens mamma. Puss på er!


110615

Världens sötaste dotter och världens stoltaste föräldrar är vi hihi.







har haft fullt upp de senaste dagarna så har inte kunnat skriva här, men hon är så söt, duktig och allting. Jätte lugn är hon med, första kvällen var jobbig, men sen andra kvällen funkade det galant, vaknade några gånger på natten och ville ha mat bara och så vidare.

Idag gick jaag och älskling till USÖ, och sedan till mormor och sen hem. Så en lång promenad fick vi också. Riktigt skönt, hon sov typ hela tiden. I USÖ gjorde dom ett KPU test. Ska tillbaka till USÖ på fredag och väga och göra en helt vanlig undersökning bara.

Pussar! :):)

Idag klockan 02.21 föddes denna underbara ...

img_6561 (MMS)

Idag klockan 02.21 föddes denna underbara  Vanessa! :):) åkte in igår klockan 7 på kvällen så allt för lång tid tog de inte =) jag älskar er Vanessa och leszek mest av allt! <3


110610!

Så ja, nu kom man precis hem. Nästan i alla fall. Har varit hos pavel, älsklings bror, hela dagen kan man säga. Med de andra bröderna, + lite av deras släkt. Ja mysigt har det varit. Sedan gick vi till risbergska skolan, tittade på deras syster, och sedan upp till stan, o titta på flak, och sedan till pavels place igen.. Åt en massa gott, snacka en massa skit, musik och så. Sedan somnade jag och älskling i soffan xD och så tog typ jacek bild på oss tror jag? ha ha. För vaknade typ till då. hiih. Sedan skulle de flesta ut på krogen och det. Då tog jag och älskling en taxi hem och sedan hoppade vi in i ett bad, eftersom man gått runt o svettats kossa idag.. Hatar att man är 10 gånger varmare när man är gravid -.- .. har precis ätit två mackor, vi ser på tv nu. Kanske ska dra till Peter sen och kolla läget oså, men de får vi se somsagt. Togs en massa bilder idag också, men jag känner mig som en fet kossa, okej jag är gravid och har fått en stor mage nu då, typ? men ändå ha ha. Aja, graviditeten är snart över, då har man en gosig liten bebis o gosa med och sedan blir man till sig själv igen efter ett tag hihihi. Men får se om bilderna från idag kommer in nångång när man får dom, får se if i daaare! höhö. Ha de bäst. '
Här kommer i alla fall två fina bilder på mig och min underbara älskling som jag älskar mest i hela jävla universum! He is the best!




fredag!♥

För exakt ett år sedan ... eller ja den 4 juni 2010.


Nu äre andras tur att få uppleva denna sköna lycka och känsla, att ta studenten. Studenthelgen var en av de bästa helgerna jag haft, och studenten var en av de bästa sakerna jag gjort och klarat!
Har en massa vänner som tar studenten, och älsklings syster. Får önska dom lycka till och hoppas att denna dag blir en värdig dag att komma ihåg..



Nu har jag precis fixat mig, älskling badar. Ska snart upp till stan, till hans ena bror. Hans släkt är typ där, blir fika och så i alla fall, vad jag vet. Sedan kanske vi drar upp till Risbergska och kollar när dom springer ut, på hans syster och sen se om jag ser vännerna.


Lillen e försenad, fortfarande inte kommit -.- .. Hoppas hon kommer i helgen i alla fall, orkar inte vänta.

*

När jag var liten, då hade jag ingen Xbox utan en sand-box.
Vi hade inget Wii utan skrek wiii i skogen.
Jag hade en cykel och kina skor.
Min mamma ringde mig inte på mobilen, hon ropade istället mitt namn från ett öppet fönster.
Jag lekte med mina vänner UTOMHUS, inte ONLINE.
Posta detta på din vägg om du har druckit kranvatten, skrapat upp knäna och klättrat i träd och överlevt... De var tiiiiider de ;)






110609

Jag ser de regna, jag ser de regna, de var väl roligt hurra.

eller hur var de nu igen? nej men jag tycker faktiskt att det är skönt me lite regn, annars ere så varmt. hihi.


Puss

Gravid vecka 40.


Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 6 fulla dagar (v39+6).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum idag
Du har 0 dagar kvar till beräknad förlossning.


Idag är lillen beräknad! ♥

Idag är lillen beräknad, men vart är hon? :/ .. Känner ju knappt värkar ens... bara ibland men dom är ju inte direkt jobbiga heller. Menmen, får hoppas att vattnet går eller att förlossningen startar på annat sätt, denna vecka, vill inte gå för mycket över tiden!  Undra om jag kommer få som en chock och få starka förlossningsvärkar eller om det knappt kommer kännas? isåfall hoppas jag att vattnet går.






Idag har jag och älskling bara tagit de lilla lugna, vaknade vid halv tolv som vanligt, eller vi brukar vakna vid tio ha ha. Men i alla fall, sedan har vi bara myst och sånt typ. Vid sex somnade vi och vaknade nyligen, vid åtta tiden.
Sedan tog jag en skön rätt så kall dusch, eftersom jaa, svättas så fort jag rör på mig :/ .. Men skönt var det. Nu får vi se vad som händer. Ska ta det lilla lugna, tänkte jag. Puussar!



110607! :):)

Helluuuj! Imorgon är somsagt lillen beräknad, får se om hon vill titta ut eller inte? jag tycker att hon ska komma nunununuu, orkar inte bära henne i magen längre ha ha. Tungt blire. Men vilken lätt graviditet jag haft? tillskillnad från andra. Men så kan de gå hihi :b ..

Idag så vaknade man av att de var sååååå varmt i sovrummet, men det äre alltid ju! Suck. Men tog på fläkten, och har alltid öppen balkong i fönster, men knappt att de hjälper? inte mig i alla fall, + fläkten låter som en ko flock. Ha ha. I alla fall, vi åt frukost på balkongen som alltid hihi. Mysigt ere. Sedan så kom älsklings mamma + deras släkt hit, de ville se hur vi bor. Så vi fikade lite, eller jag drack bara vatten typ, men vi hade ställt fram en massa kakor och sånt till dom. Sedan blev det en massa prat, elle ja... jag fattar inte ett dugg av de dom säger xD.. och dom inte av de jag säger. ha ha. De pratar ju bara polska, alltså älsklings släktingar som är här från polen som hälsar på. Men de gör ingenting, man kan le, skratta och va glad så blir allt bra;).
Sen får ju dom översätta ibland osvosv.

Nej nu spelar älskling korpen match. Jag ska titta på lite desperate housewifes, och måste fan flytta fläkten? bytte plats på soffan och nu typ dör jag?? fyfan hur kan de va så kvaaavt.


aja, ha en toppen dag. PUSSS!

110606

Förlåt för den dåliga uppdateringen heheh ;b ..
Men iförrgår kom älsklings släkt från polen så vi var där o umgåss, och sedan åkte jag älskling jacek viktorika hennes kille o adam och badade, jag badade inte, inga badkläder :( men jag fick vatten på mig i alla fall ha ha..
;)

Igår så åkte vi hem till älsklings mamma och åt mat, var där i några timmar. Hans kusiner o släktingar var där. Sedan stack vi hem, sen på kvällen drog vi till peter, och umgicks, senare på natten drog vi hem. Finns inte så mycket att skriva om för man har inte gjort så mycket, utan mest umgåts oså.
Nu ska jag ut på balkongen och äta frukost, för sedan ska vi möta några och sedan åka hem till jacek o grilla lite och det.

Jag och älskling fixade balkongen, urfint nu, hade en soffa där förut, men den tog vi ut, eller mest han? ha ha.. Så nu ere bord och två stolar, och golvet är rent det med.
;)

Det är så sjukt hur varmt allting ska vara när man är gravid? blir ju typ tio gånger värre. Får ju värmeslag, solsting o allt. Får duscha minst två gånger per dag för att inte vara helt utsliten och det, sedan klunka i mig vatten. Men blir ändå lika varm, :/ Menmen snart över hehe

Puss!


På onsdag är det den tiden då lillen är beräknad. Får se om hon kommer då! Hoppas!

110603! - ♥ - !

Älskling fick mig o vakna vid halv tio redan idag ;o Börjar få in mamma och pappa rollen? hihi.
I alla fall, vi åt frukost och sedan tog vi ett bad. Vid tolv var vi ungefär klara, och då tog vi bussen ner till stan i sommarvärmen, eller sådär äckligt varmt är det. Jag köpte en klänning, en kjol och ett linne. Klänningen kommer sitta göläckert sedan, när jag inte e gravid längre ha ha. Kjolen har jag på mig nu i alla fall :) .. Sedan åt vi buffee på kinamuren, men vi var inte så hungriga så åt typ inte så mycket? :/ men nu börjar man bli lite smått hungrig huhu. :P

Sitter rätt tajt vid brösten o magen just nu, men efter graviditeten kommer den sitta grymt bra.;)

Här kommer även en bild på en annan klänning jag köpte häromdagen.

Den kommer också sitta grymt bra efter graviditeten ha ha.;)

Här kommer en annan bild på en hylla jag och älskling köpte häromdagen, där vi har alla baby kläder i typ. Ovanför hyllan är en riktigt fin blomma jag och älskling fick av mamma och allan när dom kom och hälsade på hihi. ;)



Nu ska jag och älskling till affären, köpa jordgubbar? o lite vindruvor hihi. Kanske något mer gott också.
Älsklingen och hans bröder + vänner ska titta på fotbollen ikväll, jag med dårå hihi. Men dom ska dricka öl så jag vill ju också ha något gott till det, så jordgubbar blir skitbra. Sverige-Moldavien! höhö. ;)


Puss!! ♥




110602

Idag får man se vad som händer och sker, just nu ska vi i alla fall äta Tikka masala  eller vad det nu heter hehehe. Jag känner mig helt slö, och urhungrig fast jag nyss åt en macka ? hehe.
Puss!


110601

Idag var jag och grillade med älskling adam mattias pier och pawel hemma hos jacek. Det var riktigt mysigt och riktigt gott. Men innan det, på dagen vid kanske 2? så käkade jag och älskling och adam på La baguette, riktigt mysigt. Köpte också en hylla i ikea. Riktigt fin var den, som vi ska lägga nästan alla baby kläder oså i hihih. Men i alla fall, sedan vid kanske sex? åkte vi hem till jacek, sedan grillade vi kanske och åt vid 7-8 något, riktigt gott var de villjag lova. ha ha. Kom nyligen hem, älskling är på liquid, med sina vänner och bröder. Mysigt och roligt för han ere väl ha ha. Medan jag sitter hemma och väntar på att lilltjejen ska ploppa ut, eller tryyyckas ut kanske de heter? :/ uschiami.

Någon bra film på tv verkare va i alla fall, så vi hörs sen då sötnosar. Pussar!



 

Just nu har jag lite blandade känslor också, .. Mitt humör går lite sådär upp och ner oså, känner mig ledsen? och det, men de kom numera på kvällen, + att en som skjutsade hem mig körde som en idiot, då blev de bara värre, + blivit riktigt åksjuk och de under graviditeten. Aja, lika bra och lägga sig ner innan man tar ut de på andra personer. Pussar!

:@

Alltså jag blir så sne, igår förmiddag ungefär skrev jag ett blogg inlägg och den har inte kommit upp ännu, vene om det bara är så för mig eller andra också? !! har i alla fall kontaktat blogg.se .. De är ofta strul hos dom :s ..


Sitter i alla fall o äter gröt nu, ska snart duscha och senare ikväll blire o göra något, med älskling o kanske några till. Puss



RSS 2.0