Promenad med familjen!


Utgång och umgänge.

Igår var en trevlig dag. Gick ut med en gammal vän från studenten, Emma. Gick och åt på efesos och tog två cider där. Sedan gick vi vidare till Satin sen Ivy och dit kom Adam och leszek och typ drog ut oss xD. För de ville att vi skulle med dom och andra till Harrys. Så där avslutades kvällen :) riktigt trevligt var det, hann prata om mycket.

Nu ska jag snart träna lite och sedan vid tre kommer min älskade prinsessa!!!! Som jag saknat sååååå.. Åh vad jag älskar min familj! <3


130627

Hej :) inte orkar uppdaterat på ett tag. Händer ändå samma.. Jobb, träning, träffat vänner och vart med familjen :)) även tatuerat mig igen som ni såg i förra inlägget :)

Imorgon blir det ledigt för mig och snutt. Blir och träffa hennes g-mormor på lunch och lek i plaskis om vädret tillåter. Kram!

https://cdn3.cdnme.se/530340/6-3/pic_51cbe4d8e087c30c2d398488.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/530340/6-3/pic_51cbe4f2e087c337c2dceed0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/530340/6-3/pic_51cbe4f6ddf2b30b274495bc.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/530340/6-3/pic_51cbe4f89606ee39da92abca.jpg" class="image">


Ny tatuering.

Amor vincit omnia.


Västerås! :)

En bra helg har det varit.
Åkte fredag förmiddags till Västerås till mamma och Co. Åt väldigt god mat ( grillat ) drack några cider och hade det hur mysigt som helst :)
Lördagen blev det en slapp och mys dag. Gick promenader, busade med nessa och sedan slutade dagen med en helt okej film ( 5 års förlovning ). Till det åt vi fruktsallad. Blev en ganska tidig säng gång.

Idag så tog jag Vanessa och hennes mormor en promenad till Erikslund shopping center. Jag hade länge velat köpa en klänning men varit så osäker men nu köpte jag den, lång klänning och grymt snygg är den. Fick även ett par skor av mor min :) sedan fika vi och sedan hoppa jag älsklingen och Vanessa på tåget mot Örebro.

Har ätit badat och även hunnit städa lite. Resten av dagen kommer vara lite slapp. Jobb imorgon igen och då börjar även Vanessa dagis efter två veckor ledighet för hennes del :)

Men ska nog se en film och äta fruktsallad i alla fall. Mumsigt.


Kram!! <3


*


Bilder!

Här kommer några bilder från Polen resan, men bara de bilder vi tog med mobilen. De med systemkameran kommer komma upp någon gång det med. 
 
 
 

130618

Hej!
 
 

Idag var det tillbaka till jobbet. Fast inte på Heimdal där jag jobbat i ett halvår :/ Barnen ska ju börja skolan snart och Heimdal huset ska ju rivas. Så ojojoj vad jag saknade hela Heimdal. Men det gick an att jobba ändå, såg 4 av de barnen jag hade och de kändes mysigt ändå. Jobbade 7-15.30 .. 
 
Fick även en fin överraskning av Heimdal föräldrarna! Det var en frysbox och i frysboxen låg det en vinflaska, ett vin glas, sånna där kex man har sån bra ost till + osten dårå! ♥♥ Sedan fick jag en fin present av en väldigt fin flicka, ett doft ljus som luktar super gott och ett kort till ljuset. Väldigt fin överraskning! Blev alldeles till mig. Dom betyder så enormt mycket för mig! & nu bevisade dom för mig att jag betyder mycket för dom med. ♥♥ Så klart behöver man inte bevisa något för jag räknade inte med att få saker av barnen, föräldrarna och jobbar kompisarna, men ändå så tog dom tid att göra en fin överraskning till mig & ge mig något som jag alltid kommer att ha minnen av. Tusen tack för den tid jag har fått med er och hoppas vi ses snart igen! :P
 
Efter jobbet cyklade jag hem i race fart, över en mil dock men ändå, så tog jag vanessa och älsklingen en tripp till hans jobb där vi köpte hem en elgrill. Då gick vanessis så duktigt hela vägen dit nästan? nej men i alla fall lite mindre än halva. För det e ganska långt dit. Men hem fick hon sitta i vagnen, då ville vi bara hem! 
 
Ska snart lägga mig, upp kvart i 5 imorgon. Börjar klockan 7.30 och kör till 16.00 .. Kramar!! 

Polen 2013

Hallå!
 

rsökte skriva blogg förut från mobilen, men gick inte, men bilder kommer sen!

Kom hem för några timmar sen. Har varit en helt fantastisk vecka! Mycket bus, besökte ett zoo( gratis var de t.o.m haha ), Många promenader, gick på stan & deras marknad och umgicks med många av hans släkt.
 
Sedan i lördags var det bröllop, var så nervös innan på att gå på ett polskt bröllop ha ha. Men det slutade med att vi dansade genom hela bröllopet haha =) .. Mycket prat, lekar, dans och alkohol får vi förståss inte glömma.
Vanessa var med hennes morfar på hotell den natten. 
 
 
Så en bra och mysig vecka har de varit. SÅ nu börjar verkligheten igen, upp halv 5 imorgon, börjar klockan 7! 
 
Ikväll blir det nya Pretty little liars avsnittet, och till de lite gottis. Sista semester dagen kan man säga, sen blir de slut med sånt ;) kram !

130609

Hallå!

Hela helgen har varit kanon!!
Igår kom nessas farbröder och faster + några av mina farbröder och deras respektive och morfar så klart, sedan några vänner till oss som också ville fira hennes födelsedag! :).
Och idag kom nessas mormor, mostrarna och Allan förbi och fira snuttis! Den här helgen har hon blivit såååå bortskämd, alltså av nya saker & kläder. Så mycket i hennes rum nu, men så fint och så mycket att leka med! Kommer knappt ihåg vad hon fick xD
Men så trevligt att träffa lite av släkten i alla fall :)


Nyss tittat på The wacked med älsklingen och Adam, även ätit lite gott till de! Myspys! Ska snart sova eftersom jag ska upp vid sex och duscha och allt, jobbar sista dagen imorgon innan en veckas semester. Så imorgon eftermiddag drar vi till Skavsta och på kvällen går flyget till Polen. Blir säkert skojsigt. & där är det dyrt att sitta med internet, så vi hörs kanske någon gång i veckan eller nästa. :) Kram kram!


Födelsedags barnet!

Kalas firande idag och imorgon för födelsedags tjejen!! ( hon fyller dock på torsdag ) men är bortresta hela veckan så fick bli denna helg :) mycket fint har hon fått och Ennu mer ska hon få !<3


130607

Hej! Igår var vi ute hela dagen! Först gick vi ut vid 10 tiden, gick till rosta plaskis, där mötte vi upp nessas g-mormor. :) åt pannkakor och badade fötterna. :). Var där till halv ett ca sedan träffade jag och nessa, Julia! Tog en promenad upp på stan, kollade lite och sedan tog vi en promenad till Stadsparken där vi träffade älsklingen, Vanessas faster&farbror och farmor, sedan kom även Elias dit. :) så vi solade, åt glass och lekte en hel del! Jävlar vad solbränd jag har blivit på ryggen, ajsan!

Sedan drog jag älsklingen nessa Elias och Julia till Willys och handlade tacos. Kom hem ca halv 6. Sen blev det bara en massa mys och snack. Just det, Vanessa fick en födelsedags present i förskott och faaaaan vad glad hön blev! Hon fyller ju nästa vecka men då är vi i Polen. Så hon ska firas på lördag och söndag men ville ge en lite mer i förskott för det e ganska mycket hon ska få av oss ändå så :).


Idag är de studenten för folk. Jag jobbar till 4 eller 5. Då blir det att åka och fira Markus tror jag. Sedan Natalie? .. Vene får se hur pappa tänkt sig :) Kram!


130605

Idag när jag kom till jobbet så stod det mat där till mig, dom är så söta som tänker på mig haha :). Sedan fick jag en fin sommar sång av barnen och en super fin present med ett kort utav kollegorna!!! Så sjukt gulligt. Denna dag var den dagen då nästan alla var där, därför fick jag det nu! Jobbar ju på fredag men då är de bara jag och en kollega och sen typ 3-4 barn. Sen måndag är inte alla där heller. Så därför blev det idag!
Jag älskar mitt jobb, min familj och mina nära kära.


Nu sover Vanessa, efter en massa bus och så hjälpte hon mig att städa :)

Blir lugnt idag, äta fruktsallad och bara njuta av värmen! Btw, var på gymmet idag och körde på, sen cykla jag två
Mil ( fram & tillbaka till & från jobbet ) skönt! Brukar ju träna innan jag jobbar dom dagarna då jag börjar sent. Kram!


130603

Hej! Idag blev det jobb till halv två, så skönt och jobba i fint fint väder, och sedan cykla på det! Kom hem vid kvart över 2 och sedan vid kvart i tre gick jag och hämta snuttis. Vi tog en promenad till stan, köpte med en happy meal till henne som hon kunde få mumsa i sig eftersom hon var såå hungrig. Vid 4 mötte vi upp Emma, var år och dar sedan vi träffades, så vi pratade om allt och åt glass på det, super trevligt! Vid tio över 6 tog jag och Vanessa en promenad hem. Åt kvällsmat och sedan somnade hon kvart i 8, sover som en stock gör hon :)


Imorgon börjar jag kvart i 8 och kör till kvart i 4, älsklingen börjar tidigt också eftersom på kvällen är det grillfest på sessans dagis! Så nu blev det problem hur vi lämnar henne? Nessas morfar kanske gör det, måste ändå ringa dagis imorgon och säga att hon får komma in tidigare. Skulle gjort det idag men kom på för bara någon timme sedan att det är grillfest imorgon och att både vi börjar tidigt imorgon. Suck.. Aja de ordnar sig;).


Nej nu måste jag sova om familjen ska orka gå upp kvart i 5 imorgon?:o.

Kram!


130602

Helgen har bestått av träning, träff med underbara människor och massvis med mys med älsklingen min!<3.

I fredags skulle vi campa.. Jag älsklingen Julia och Kerim drog först till en pub på stan, sedan vid tolv tiden drog vi på en typ "roadtrip". Skulle typ campa med några som redan var där, Men vi åkte vilse, ingen idé att lita på gps.. Vid tre tiden gav vi upp, men roligt hade vi ändå ;)

I lördags var det grillfest, en årlig grillfest som mitt hjärtas jobb har. Roligt var det :) kom dit vid tre, drog dock hem vid 8 för vi fick skjuts. Annars hade vi stannat längre. :). Men sedan så drog vi en komedi film och en skräckfilm här hemma :) bra slut på en bra dag. Fullt med myggbett har man också.. ://

Men det bästa med allt var att se hur glad våran dotter blev när hon kom hem! <3 hennes leende=kärlek!


Imorgon väntas det jobb, och hoppas på fint väder för senare på eftermiddagen blir det fika på stan med en vän och Nessis!<3

https://cdn2.cdnme.se/530340/6-3/pic_51aba95addf2b31aac044232.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/530340/6-3/pic_51aba980e087c31e5089edb7.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/530340/6-3/pic_51aba98fddf2b33a27b34e1b.jpg" class="image">


RSS 2.0