Liseberg!! 🌟💖

En bra lördag på Liseberg. 😄👍 åkte några karuseller, med och utan Vanessa. Fick t.om med leszek på lite farliga. Kunde dock inte åka så mycket p.ga alla jäkla köer och sedan för att man hellre ville åka med Vanessa och hitta på skoj med henne 😄 spelade även lite också.  På 5 minuter, eller ja två spel i raken vann jag stjärnvinsten. 😄👍 och pappa vann en han också. Så tre stjärnvinst åkte vi hem mer + en jävlar massa andra saker vi köpt. Dock var det bara Vanessa som fick saker, eller jag hittade ett grymt skal till mig också 😄 en bra dag! Nu är vi på väg till farfar för lite grillande och mys. Vanessa somna i vagnen halv sju. Försökte väcka henne när vi bar in henne i bilen klockan åtta. Hon somnade igen. Stannade förbi en affär och handlade lite och fick bära upp henne osv. Hon vaknade men somnade direkt när vi kom till bilen. Hmm. Undra om hon fortsätter sova när vi kommer till farfar och till våran husvagn eller om hon vaknar? Visst är ju semester så gör ingenting om hon är vaken längre. Men vaknar hon när vi kommer fram, om ca en timme. Så skulle de vara jobbigt ocj hålla sig vaken länge. Haha. För våran del 😄👍





Kramar! 

Göteborg!

Nu har vi packat klart, badat och allt inför resan mot Göteborg! Träffa släkt och sedan imorgon blir det även Liseberg. Guld! 😄❤️  


Haha söt och rolig Vanessa ser ut på bilden! 😄👍😂

150529


Igår efter jobbet, eller ja vid sju tiden mötte jag fina Emma. Vi drog till Efesos och åt god mat och tog några cider. Sedan drog vi vidare till ivy bar och drack några drinkar. Vi hade verkligen mycket att prata om och hela kvällen var super trevligt!! Måste göras om snart igen!! 😄❤️ Men strax efter elva kom hennes buss och då tog jag taxi hem. Hört så mycket som hänt i området så vågade inte promenera eller cykla hem. 

Nu har jag precis kommit hem från en lång löparrunda. Ska snart duscha och sedan dammsuga lite här hemma. Kram kram! 💖💖

140524

Jag har inte haft tid till att blogga. Men har ändå bara jobbat, tränat ( som varje dag ) och passat på att vara ute i fina sommar vädret med min underbara familj 😄👍😘❤️ 

Men idag har vi varit i Marieberg och köpt fina kläder till mig och Vanessa, leszek fick med sig en tröja hem även han 😉👍 







140521

Vanessa har börjat tycka om att hjälpa till med att diska och att laga mat. Det gör hon varje dag numera. Jätte söt är hon. Men igår råkade hon ha sönder ett glas, hon rörde den knappt. Men Ikea glas... Så hon skar sig lite, Pytte lite, kom jätte lite blod. Men hon blev så rädd och grät sig till sömns i min famn och sov till 6 imorse. Stackars tjejen. Nu mår hon bra, hon har ju plåster 😉


Och jag har fått månads lön wiiiiho! 

*




140518

Hej!  Sitter utanför mig och andas... Precis hemkommen från en löparrunda på 7 km. Rätt så intensivt. Ska gå upp och duscha när som. Efter det ska vi nog till parken en stund och sedan är vi bjudna på lunch hos nessas farmor. 😄😎❤️ Kramar! 



140517

Hej! Efter min spring runda så cyklade jag och Vanessa till en park och var där ca en timme. Sedan blev vi jagade av getingar så vi flydde 😉 

Nu har vi varit och handlar sommar skor till mig och Vanessa och nu är vi vrål hungriga så ska grilla med morfar och pappa nu!  😄 kram! 


130515

Hallå, känner att det är onödigt att skriva varje dag då det nästan händer samma sak varje dag 😊 jobb,umgås med familjen + alla sysslor hemma, och träning i största högg. 😊😎. 

Idag var de förskolans dag, på jobbet hade vi på förmiddagen, vi åt glass, dansade och lekte 😊 barnen fick även blåsa bubblor. 
På eftermiddagen hade vanessas förskola vårfest. Då dom uppträdde, dock vågade Vanessa inte. Vi borde kanske gömt oss då hade hon nog ställt upp 😊 där bjöd dom på korv, glass och fika. Efter åkte vi till Patrik och träffade min lilla söta kusin! Så himmlans söt. 

Precis tränat och ska duscha nu. Skulle egentligen bärja nio imorgon men får jobba över och börja redan halv åtta. Jaja, sånt som är. Får lämna Vanessa redan vid sju dock 😊. Kram. ! 




😍


Idag slutade jag tidigt. Jag och Vanessa gick till biblioteket och dit kom även hennes g-mormor så vi satt där och lyssna på alla roliga saker Vanessa får ur sig ibland haha 😄😄 

Vanessa har hjälpt mig med disken, tvätten och maten. Sedan tränade jag på crosstrainern i 52 minuter medan vanessa läste, sen fick hon nog och ville också "träna" haha. Hon fick försöka lite, hon tycker det ser så roligt ut så förstår henne. Hon somnade vid kvart i nio och jag såg ett väldans bra men sorgligt avsnitt av castle.... Imorgon är det jobb 08.00-16.45. Kram! 


140513


Ska strax gå mot jobbet. Öppnar idag. Trött. Men de positiva är att jag slutar tidigt idag! 

Igår hjälpte Vanessa mig med disken och maten. Duktiga tjejen 😊👍❤️
Hon fick spela lite på "paddan" också medan jag tränade på crosstrainern. 40 minuter. Är fortfarande lite förkyld så vill inte träna allt för länge och för hårt... Även om det blev ganska intensivt. 😎. 

En månad tills Vanessa blir 3 år. fan vad tiden går!!! 😄😄👍💖



Kram!


140511

Okej... Vilket tråkigt väder det varit idag.. Inte gjort sä mycket. Kom hem vid ett tiden. Nessis morfar kom över en stund. Sen har jag tränat två gånger idag! Första gången på eftermiddagen och nu på kvällen. ( tog några små godis bitar och var tvungen att träna bort dom.. Typ ) första gången blev det 45 minuter. Denna gång 40 minuter. Båda gångerna på crosstrainern 😊och väldigt intensivt. Speciellt sista gången!! 

Nu ska jag ta ett bad med mannen min. Puss. 

Sista bilden hade hon så "ont" att hon knappt kunde gå 😉😉 

140510

Hallå! Idag vaknade jag av klockan, kl 8. Vanessa och leszek sov fortfarande, och jag drog till gymmet. Körde inte allt för hårt då man varit förkyld. När jag kom hem hade de precis vaknat. Nu har vi ätit frukost och badat. Ska börja storstäda lägenheten om en stund 😊👍

Vid ett tiden får vi besök utav Pawel, Kattis och lilla Hugo. 😊

Senare i eftermiddag ska vi åka till Adam och stanna där tills imorgon. Laga mat tillsammans ska vi göra och se på filmer och umgås. Kram! 



140508

Hej hallå.. Precis badat med snuttan och nu ska jag strax gå in och lägga henne. Varit på föräldrar möte tycker sånt är så intressant. 😊👍 har varit lite små hängig idag. Både jag och Vanessa börjar få lite hosta. Så idag har jag varit ganska yr också, beror nog mest på förkylningen som börjar komma.. Vill träna men tror det inte är värt? Sist jag tränade fast jag var lite små förkyld så blev allt bara värre. Får träna på lördag igen. Får bara ångest att inte träna ha ha. 

Träffade g-mormor en sväng innan mötet. Åt glass och hade de allmänt trevligt. Kram!! 




Biblioteket

På biblioteket....


Att en sån liten grej kan få en liten tjej och bli så glad! 😄👍 

140506

Hallå! Idag slutade jag klockan fyra. Jag måste få skryta lite, hur omtänksam min dotter är. 
Vi satt i hennes rum och lekte lite, sedan lutade jag huvudet lite. (Trött). Då råkade Vanessa slå till mig med boken, rakt på ögat. Gjorde svin ont!!! Trodde bokstavligt talat att ögat skulle åka in i hjärnan.. Ha ha. Så låg på golvet och höll för ögat. Vanessa sa förlåt ungefär tio gånger och slängde sig på mig och gav mig världens kram! ❤️❤️❤️❤️  
SEn ungefär tio minuter efter.. Jag låg på golvet och hon stod upp och råkade ramla på mina ben, på något konstigt sett ( svårt & förklara ). Gjorde ont det med. Då sa hon först förlåt ungefär 4 gånger och sedan kommer hon fram till mig och säger  " det är ingen fara lilla gumman. " haha mitt troll! ❤️❤️❤️

Har tränat på crosstrainern. Var helt slut i kroppen men orkade 50 minuter. Tränade till ett avsnitt av castle. Nu är de läggdags för våran del. 

Imorgon slutar jag tidigt. Lovade Vanessa att gå till biblioteket. Kram! 



140505

Hallå! Nyss tränat 60 minuter på crosstrainern. 😀 dricker lite smoothie just nu. Ska strax hoppa in i duschen och sedan se lite av suburgatory(stavning ? ) 

Jobbade 7-16.00 idag. Skulle egentligen följa med jobbet på föreläsning till kvart över åtta ikväll. Men eftersom leszek slutar sju och pappa hade jobbat sedan i natt så kunde ju ingen ha Vanessa och jag kan ju inte lämna henne ensam hemma 😉😝. Men så blir det ibland. Tog en glass med sötan istället. Sedan har hon hjälpt mig med maten och ja de vardagliga sysslorna 😊👍. 

Kramar! 😘 




Lek&bus

Blev lite lek på gården på eftermiddagen! Med VanessaS nya sparkcykel. 




140504

Filmen igår var hur bra som helst 😊 vi hade jätte trevligt, pratade mycket innan och efter filmen 😊 till filmen hade vi lite plockgodis också. Men det var ändå lördag så 😊. 

Idag ställde jag klockan på tio. Gick upp och tränade på crosstrainern. Det blev 70 minuter denna gång. Skönt. Har precis duschat. Ska snart äta kyckling och om en stund kommer Vanessa 😊

Häromdagen beställde jag ett par byxor. Som jag köpte för tre år sedan. Det var mina favorit byxor och tillslut blir ju kläder slitna och man måste slänga. Så i över två år har jag försökt hitta dom, köpt andra byxor som varit liknande etc. Men häromdagen fick jag ett mail om att de kommit tillbaka så då beställde jag dom jäääääävligt snabbt! Innan de tar slut igen 😉 vid löning ska jag nog köpa ett till par. Så man har. De tar slut så jävla snabbt. 


Man ser inte byxorna så bra men skinnbyxor i alla fall. 

Kram!! 



140503

Hej. Idag vaknade jag klockan elva, leszek vaknade väl vid åtta redan? Han vaknar aldrig tidigt när Vanessa är hemma 😯😜

Har precis kört 60 minuter på crosstrainern. Ska snart duscha och fixa mig. Ikväll blir det bio med Emma. Vi ska se the other woman. 😊

Kram! 




140502

Hej! Idag slutade jag klockan två. Hade bara sex barn idag, 😊. Hämtade Vanessa och vi gick till karslund och lekte lite med g-mormor och åt mellanmål. 😊 sedan tog vi en promenad och Vanessa ska vara hos morfar i helgen. Så han hämtade henne för en stund sen. Jag har precis kört 40 minuter på crosstrainern. Är så trött så det fick bli så idag 😊👍. Ska snart hoppa in i duschen och sedan fixa mig. Vi ska till en vän och grilla med några. Mysigt. 

Kram! 😎👄




Ny crosstrainer!

Hej. Idag har jag införskaffat mig en ny och jävligt bra och avancerad crosstrainer! 😄👍 
Sedan åt vi god mat i Ikea. 😄 

Nu har jag testat den för första gången. 50 minuter i program två. Ganska hårt faktiskt. ( + att jag sprang i morse 😄 ) 
den är så grym för det finns högtalare i den också, så spelade musik från mobilen i den och tittade på film på datan. 😄 kram! 


140501

Hej! Precis badat med Vanessa. Var ute och sprang imorse. Vanliga rundan, 6 km. Ska snart ta cykeln till vanessas morfar. Senare ska vi till Marieberg och kolla runt lite, även äta lunch. Kramar! 

RSS 2.0