Klänning-

 Såhär ser klänningen ut =)

Gotland.

Hej. Igår var det rix fm, gick dit med Nattuuh och Amaal, men träffade också Emma och regina en stund =) ..
Ola Svensson, Brolle, Patrik Isaksson, Alcazar, Star pilots, Velvet och Marie fjasko kom =P ..
Gillade bara ola och Brolle, men jag gillade patrik isaksson sista låt, den han sjöng sist, för då fick alla sjönga med och den kunde liksom ALLA..


Idag åker vi till Gotland, ändrade planer... En hemsk sak har hänt så vi vart tvungen att flytta fram det ...
Idag natt kommer farmor och hämtar oss, Sedan åker vi till nynäshamn och tar plats och sover lite typ, sen 07.30 går båten på fredag morgon.. Det ska bli jävligt kul att åka till världens bästa ställe, men en hemsk sak har hänt, så de kanske blir lite drama där också...

Just nu sitter jag här i min nya klänning som jag fick igår, ska ta kort på den sen så ni får se =) .. Jag käkar frukost och ska snart packa lite, eller massor massor massor.

Den första maj ska jag till London, första gången jag åker utomlands :) jag vet , de e lång tid kvar, men de ska bli fett kul=) Åker med morsan och systrarna. hihi. <3

Kommer inte kunna skriva blogg på en veckas tid nu.. För är ju på Gotland och har SEMESTER och i vårt tält har vi inga datorer ;) ..

Take care..

xoxo / Elly

xoxo.

Helluuuujj! :D ..
Igår så sov natta hos mig. Vi kolla på lite gammla avsnitt av OTH! Sen gick vi och la oss runt halv 5 men somnade väl runt 5- halv 6 ;) ..
Jag vaknade runt 16.00-16.15 , och natta vaknade halv 5 :P hahaha , så sköööön ^^ .Förresten, jag väckte henne genom att jag spelade högsta volymen :) hihii , så fräck.
Sen gymma vi och gick en lång promenad ^^ ..
Och nu e de bara massa tråktråktråk, längtar som fan till gotland , och då går bara tidern massa seg..
På Onsdag är de RIX FM och då ska jag, nattu linda och Amaal gå (: ..
Men de e långt tills dess också ju.


xoxo / Elly.

hemma igen.

* min stil nu vettu :) *

Hej! Kom hem från stugan idag ;D Det var faktiskt väldigt roligt där, vi solade hela tiden, & promenerade haha , och badade någon gång si så där.. Men de var skit varmt vissa dagar, men helt plötsligt kommer en skit kall  vind ( typ vinter vind ) .. och så :/ men endå så tog ja inte på mig jackan eller tröjan, så till slut blev jag sjuk :( fick feber, och halsproblem .. Men har bara halsproblem kvar, febern har iaf gått över =)

Gootland om en vecka yeeey ^^ .. Ska bli feta kul, även om man nu då, har förväntat sig att nått ska hända eller något, och det inte händer, så blir man ju jävligt ledsen & besviken, menmen , de ska endå bli roligt att åka bort från skabbigaste örebro! Aight <3 & jag har lärt mig en läxa, att inte se fram emot något för mycket, de kommer bara gå åt andra sidan ;/ ..

Have a nice day! =)

xoxo! <3

lal.


hellujjsan!

Idag ska jag till en stuga med morsan,rebecca, mormor & Fredrik.. Så jag kommer inte kunna skriva blogg på en vecka, inte ens gå in på internet, för det är ju semester (: De ska bli roligt och skönt att komma härifrån iaf =)..
 
Duschade nyss, ska fixa i ordning mig sen ta de lugnt, sen ska jag till morsan och sen åker vi =) ..

Just nu lyssnar jag på muuuusik =)

Pussadjööö / Ellyyyy

Just a day!

 Rätt så snygga solglasögon faktiskt ? (; Men själv såg man ut som ett freak, eftersom jag har en klubba i min munn :/ .. what ever.

Kom hem från sthlm i söndags dårå, sen dess har jag umgåss med syster, natta osv :P.. Natta sov hos mig igår tills idag och ska sova hos mig en natt till (; På lördag ska jag bort med morsan, mormor, rebecca och fredrik , till en stuga som dom hyrt (; Ska nog bli rätt så trevlans faktiskt.
Sen runt den 25 ska vi till sthlm ev. och den 27 blire GOTLAND =) yey , ska dit med dom bäääästa! <3 Love for the life=)

Vet inte vad jag ska skriva, men ska ta lite bilder med NattuU just nu, kanske lägger in vissa bilder i BDB eller i bloggen senare (:

Have a nice day! =)


BS=)

Tjenare! Kom hem från stockholm igår, fan jag saknar redan stockholmarna, familjen är så jävla underbar! <3. Vi hade så himlans roligt där uppe, vi gick typ och la oss efter 4 på natten/Morgonen varje dag och var ute på nätterna och hade as myyyysigt! =) .. "Fönstertittarna" remember? =) .. Sen gick vi till Gröna lund söndagen den 29 Juni, det var skit trevligt där med fan,  andra gången jag var där , var där i sexan och sen nu i söndags dårå (; vi hade väldigt trevlans, sen har det varit massa flum också, typ varje dag ! Väldigt najs =) .. Sen badade vi två gånger, ungefär 4-5 km til badplatsen Rudan vid handen xD , så vi gick dit en gång och då regnade det lite smått sen när vi kom dit så var inte vädret perfekt fast vi badade endå och de var inte så jätte varmt, sen gick vi dit en annan dag i veckan och då var det Solklara vädret, så då var det perfekt, & jätte varmt och massa flum like allways! Sen har vi shoppat lite också, och bara tagit det lugnt men det har varit strålande hiihi.

Så nu är man hemma i äckliga örebro igen :S .. fan vill bort härifrån, fan örebro suger skit hårt ju , men ska bort med morsan, mormor och Becca på Lördag den 12, till en stuga några mil ifrån örebro, nära vattnet och allt :) hoppas bara att vädret blir bra, men det ska bli jätte skönt endå.

Den 27 juli drar vi bort till GOTLAND!!!!! Fan världens bästa ställe jag loooovar, världens härligaste plaaaats!
VI kommer bli många som åker då ju, och det blir Perfekt! 

ElluU , SabbuU , NatthuU, LinduU <3 det är så det ska vara! =)

Pussadjöööö / ElluuU


Jag älskar dig Jonathan Svensson! =) I will allways love you, now and for ever! <3 .. You are my sunshine!

RSS 2.0