god kväll.

sitter hos älskling medan han och mahad e i statotil o ska köpa lite godsaker, chips oså ;) .. Kanske blir någon film och mys? hihi
lugnt blire iaf. men ville ba skriva ett litet inlägg.. Ska ringa ett viktigt samtal imorgon också, göttans. Sen får vi se hur jag gör med mitt slutbetyg ... behöver ett nytt..  men lärarna e fan helt sjuka, behöver egentligen den tills på måndag? men får väl försöka få tag på de så snart som möjligt, säga te dom att jag försökt oså, försöka lite hårdare kanske man få gö ;b

men iaf ska sluta just nu, e lite trött på människor som tror att dom e något, oså.. trött på människor som gör exakt samma sak som sig själv, som vill va som mig, haha fattar ej hur man kan vilja de? men de finns folk som gör som mig, vill som mig ooch föröker se ut som mig xD hha jag tycker att de e bättre o va som sig själv? göra som man själv vill, och tycka o tänka anorlunda, som sig själv .. är de inte då man e sådär unik? .. menmen (; ..

puss och kram

100930

Sista september nudå;) .. Sov hos elin inatt, för mys, lite film, snack och lite annat :D:D <3

Förut träffade jag carro och hennes vän en stund, vi satt o snacka lite om allt ;)

Har klippt mig idag, kommer bild på de senare tycker jag när jag tagit bild dock. Blev rätt så bra tycker jag..
Träffade min gamla klasskompis, som jag gick i samma klass som i mellanstadiet typ, så vi snacka en massa typ ;b .. kulde.

Sen snacka ja lite me elin och nu sitter jag här o tänker  om lite allt. 

Ska snart cykla vidare till älskling, så jävla långt o cykla bara. Pussshej

100929

hallåhallå. Gör inte så mycke, pratade nyss me min kära mor i teelefon, om lite allt. Jag och älsk ska sitta barnvakt åt mina syskon på lördag (; haha för mys. blir lekobus o massa skoj.

iaf, igår var en mysig dag med vänner o älskling, men jag var på lite dåligt humör också den kvällen, förlåt om jag var dryg mot någon? iaf saknar älskling redan men det gör jag ju så fort jag inte är med honom..

Men iaf, blir nog att hitta på nått kul med lilla elin idag/ikväll ;) .. får se vad som hitts på, men något blir de iaf.

Imorgon blire att klippa mig, det behövs kan man lugnt säga (; ..

skriver kanske lite senare.


Puss ha det bäst.

okej?

hej tänkte skriva snabbt nu eftersom lilla natta tvingar mig ;) haha nemen..

Aja, sitter o smsar med emelie, och måste veta vad hon menade med de hon skrev på smset :O? .. aja, sen väntar jag på älskling och elias, som ska komma. hehe, sitter oi snackar me natta och elin på msn, och muppar lite grann! ;) .. Men vet inte vad jag ska skriva dock? men blir mys idag, med fina pratstunder och bra låtar. Så ni får ha de så bra sålänge. Puss och kram <3

bild på min nya tatuering.

Här kommer bilden på min nya tatto!



ser inte så bra dock men det betyder kärlek på japanska! :)

Ny tatuerad ! ;)

Kom nyss hem! Var med emma bp och carro o tatuerade oss, tog tid men värt det tycker jag, verkligen värt pengarna o allting. Jag gjorde ett japansk tecken typ? kärlekssymbolen på handleden, jag tycker att handleden gör iaf mer ont än andra ställen?  iaf, rätt så skön känsla endå:) Emma skrev något på japanska och carro gjorde något typ på magen :) fina vi blev iaf ;) .. Ska ta bild på min när jag tagit bort plasten för nu ser man typ inte så bra, och så fyllde han i min andra tatuering på handleden :) .. Carro led iaf xD emma med haha. sötnötar.

Nu ska jag aldeles strax äta, sen chilla lite och sen vid 12 ska jag  cykla iväg till min älskling. Blir film & mys med honom, för underbart! Puss på er. <3

100927

satt och hade skype samtal med natta och elin igår natt haha för mys. :)

Vaknade precis och äter frukost :) .. Vid 3 typ? ska jag iväg till carro, för vid 5 tiden ska vi tatuera oss ;)
Bilder kommer mjag lovar !! Men fan vad kul jue :D as taggad haha.. lika taggad som varje gång. Men de blir kul, vene om emma och linn ska med? ^^ .. Sen ikväll/natt ska älskling åka o möta mig, för kommer vara mörkt ute xD
Och blir o sova där och mysa med han ! <3


skriver sen. puss

stay the night! :*

Åkte ner till maxi och köpte typ hudsaker, haha bra (Y) uttråkad till hundra? haha ..
aja, ska äta friterad pommes och chicken bites idag, tummen upp för det hähä.
Sen ikväll ska jag sova hos lilla elin, haha tjejen rädda min dag, . Klarar fan knappt o va ensam en enda dag alltså .. är fan för van att sova med min lilla älskling eller med kompisar jue! (; ..
men iaf, de blir väl film o mys? sen imorgon kanske kanske jag ska tatuera mig igen, antingen åker jag dit med carro, eller med emma & linn? dunno. =) Ska bli kärlekssymbolen på kinesiska på min handled, tog en bild på den och de såg jävligt bra ut faktiskt hehe. Hoppas de blir imorgon? villvillvill :*

Sen efter ska jag sova hos min älskling, elle så sover han hos mig, de återstår o se! :)  Bara jag är med han så blir jag nöjd thih! :*


Dagens låt!

 


100926

Älskling drog för en stund sen, till jobbet :( så sitter här med en macka och tråkar, vad finns det o göra idag? helt uttråkad är jag alltså. Skulle klippa mig men de hade inte tid idag, utan imorgon bara :/ .. får se om jag gör de imorgon, elle nån annan dag i veckan helt enkelt. Beställde iaf, sen får vi se om jag orkar åka dit imorgon eller ej.

Älskling kom igår vid halv 2 tiden på natten, efter jobbet. Vi tittade på Doghouse, lite konstig film om jag får säga det själv, men det gick o kolla på den ;b .. Sedan la vi oss och somnade rätt så fort faktiskt.

Min mobil dör typ varje natt ;S elle asså fattar ej att de kan ta så mycket batteri när man ej gör något? hmm, så vaknade vid halv ett, och såg att den var avstängd, så sattte den på laddaren, bra att jag vakna annars hade leszek försovit sig ;b

Nu får vi se vad som händer o sker idag. Puss och kram! <3

100925

hej alla fina fiskar. Igår var en toppen bra dag! Först gick jag på stan med felicia o hennes vän. :) jag köpte skor till mig och en tröja till felicia :) .. Sedan var jag hos morsan en stund o pratade lite, sedan mötte jag älskling vid liquid, vi tog några öl och tequila, och snackade en massa :) .. sedan så åkte vi hem till hans bror, och så var hans bröder där, och satt där i några timmar, pratade en masa och drack lite, det var faktiskt jätte trevligt där :) .. NU sitter jag hemma, precis duschat, ska strax träffa elin, vi ska käka pizza o prata :) Älskling kommer hem till mig ikväll/natt! <3 Puss på det.



100924

Hejsan hoppsan sa! =)) ..

Igår kom älskling till mig, vid typ 7-8 tiden? vi drack lite, tittade på ett one tree hill avsnitt, de var för mysigt.
Vi pratade väl lite också, sen somnade vi väl haha , efter ett tag dock, vi la oss väldigt sent har jag för mig?
aja, han har nyss åkt iväg, och jag ska hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite, sen ska jag till stan och köpa skor och kanske något till felicia ? om hon endå är på stan,  alltså en födelsedagspresent.

Idag ska älskling följa med till morsan, han kommer lite senare än jag dock. Blir att vara där en stund, sen ska vi ta någon öl på stan, och sedan vidare till hans bror tror jag...

Ha de bra, försöker skriva sen, annars imorgon. Puss!

100923 x2

Hej, gick bra i af, hon litade på mitt ord sa hon, men ska visa  mitt slutbetyg nästa gång jag ska dit iaf :)
Sen kom jag hem, och somnade på direkten vids halv 12 kanske och vaknade igen vid 4 tiden typ? och nu e snart maten klar, för god mat de blir, ska äta och sen om en stund kommer älskling hit, elle han e nog påväg hit nu förresten.. men iaf.  massa film och prat!

Shit kan inte tro att det är sant?


100923

Hallåhallå! :) ..
Vaknade klockan 8 typ, ska väl klä på mig och fixa mig lite grann har jag tänkt mig =)) ..
Orkar nog inte sminka mig idag? blirr så jävla lat med det på senaste, ha ha!
Ska endå bara vara i arbetsförmedlingen i typ kanske 1 timme, fan vart kan mitt slutbetyg vara? liksom jag har ju det, och jag vill ju inte få mindre pengar bara för att jag inte har med mig det idag? hoppas jag kan ta med det nästa gång, för då ska jag verkligen försöka fixa mitt slutbetyg! Måste skicka in ansökan + slutbetyg till komvux med ju o.O hoppas de inte är försent?
Aja, efter jag vart i af, så ska jag cykla hemmåt, och sova i kanske 1-3 timmar, och sen vid 5-6 kommer min lilla älskling till mig, förbra dag det kommer bli, alltså när älskling kommer hit dårå :) <3


Ha det bäst. Puss!

home sweet home ?!

Kom nyss hem ifrån elin, följde med henne , hon skulle köpa mobil :) fin var den. Sen så snackade vi en hel del like allways!! :D .. Nu sitter jag o äter potatis och fiskbullar xD Ska väl fixa lite i datan, sen ta en dusch vid tio tiden ungefär :)

Imorgon blire arbetsförmedlingen 10.15 i ungefär en timme skulle jag tro? måste ha med slutbetyg men har inge, elle jo men hittar inte ;o så får typ säga att jag ska försöka få tag på det tills nästa gång.
SKa försöka ringa min gamla mentor imorgon innan jag åker, igen.
Sen efter blire hem o chilla, kanske städa?  och sen kommer älskling till mig :D
Blir film , mysiga pratstunder  o några groggar kanske! ;)

MYYYYYYS! PUSS

det gick rätt så bra ...

Hallåhallå! Gick nyss upp ur sängen! xD Men vi får inte glömma att jag var på arbetsintervjun! Det gick rätt så bra faktiskt =)) Han ställde faktiskt väldigt lätta frågor, sen förklarade han hur man jobba, att man kommer ha en utbildningsvecka först etc. De lät bra, de hade rätt så mycket just nu men de ska höra av sig till mig så snart de kan sa han typ ;b ..

Fick en fråga också : Hoppas det gick bra! Vad är det för jobb?

Det heter Poolmedia! Man får ett eget kontor. Man ringer runt till olika brancher och försöker typ .. aa snacka om mobbning, droger, och alllt ting.. kommer inte ihåg mer vad han sa .. Och helt enkelt försöker sälja. Men han sa att det var ett tufft jobb också. Man börjar kl 08.00 och går till 16.30, varav en timme är lunch.


Puss ha det <3

100922 - anställningsintervju!

Hallå hallå! :) Sitter här o ska precis börja sminka mig o fixa mig lite grann! :) .. Är sjukt nervös? hur kommer det att gå? kommer jag att göra bort mig? jag är inte direkt bra på anställningsintervjuer! Men det borde väl endå gå bra? eller?  Jag hoppas det i alla fall.. Skriver sen när jag kommer hem, om hur det gick! För jobbet verkar ju endå rätt så soft faktiskt .. Men jag är inte direkt världens duktigaste person på o jobba ha ha! Men någon gång måste man väl bli det! haha...

Aja, nu måste jag fixa mig, pappa kommer o hämtar mig vid halv tio ungefär, för ska vara där klockan tio, men tar tid o åka dit + att jag vill komma dit lite tidigare, så att jag inte kommer försent, och att komma dit lite tidigare är bara bra. Får hålla tummar och tår nu då! (Y)

Puss och kram! / eran!


Inga rubriker har funnits.




100921

Låg och kollade på film igår natt, men råkade tydligen somna vid kanske tre-fyra tiden på morgonen? och sedan vaknade jag precis när älskling kom hem vid sex - sju tiden, hörde han tydligen öppna dörren. Det är alltid så, när jag sover där hos honom, och han kommer hem ifrån jobbet fast jag sovit, så vaknar jag alltid. Är väl känslan? känner väl att han kommer hem! :) .. Hade tittat på ensam hemma två iallafall. Men när han kom hem tittade vi på Love at first hiccup, helt okey film faktiskt, :) Sedan mös vi lite, och sen så ringde en ifrån Poolmedia, och frågade om jag kunde komma på anställningsintervju imorgon klockan tio o.O .. Sedan sov vi tills fyra ungefär, sen lånade jag babys cykel o cyklade till farmor, för pappa fyllde igår, så vi firade han idag, eller bara några.. Patrik, daniel, farmor jag och pappa åt en massa gott osv =)) Helt fucking nervös, är jag nu! Vet inte ens vart det är, but no worry, farsan skjutsar mig dit, men fan.. om dom frågar , Vem är du? " och en massa. Får se om jag vill ha jobbet, men det verkar vara ett soft jobb faktiskt, helt klart. Eget kontor och allt! För grymt. Men endå nervös ... gush? .. aja, kom nyss hem,  helt sjukt vad jag saknar älskling redan! Puss


the new moment.

hejsan, sitter hos älskling i hans lägenhet medan han jobbar ha ha.
menmen, ska väl se någon film, snacka me några på msn, och sedan lägga mig o sova,
sen när älsk kommer hem så ska han väcka mig, så ska vi se en film
sen sova igen haha xD sen imorgon, tror släkten kommer då?  iaf några. Eftersom pappa fyller idag.

jag och natta pratade om att börja på gym snart, i typ 3 månader sålänge, o se om de vore nått för oss?
vore helt enkelt supderduper bra jue.. Komma igång med träningen och få muuuskler. hihi.
Hoppas hon vill de bara? haha vi snacka om de idag iaf, och verkade som hon ville de iaf ;)
Typ två gånger varje vecka vore en bra början ;)


På torsdag ska älskling sova hos mig, moha. Jag och han ska väl säkerligen dricka lite och mysa bara. På fredag ska han antagligen träffa mamma;) sen ska ja o han kanske gå på bio oså. haha puss










Jag älskar dig Leszek Hoffman! ♥ Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig, du är det bästa som hänt mig. Jag känner nu att du är den rätta för mig, känner att jag skulle kunna leva mitt liv med dig föralltid.. Vet att det är de jag vill. Är världens lyckligaste person omkring dig. Älskar att va i din närhet  och älskar dig. Saknar dig så fort jag går utanför din dörr, vill bara springa in tillbaka och kyssa dig, hålla om dig o aldrig släppa taget. Vet att vi ses jävligt mycket, men fan jag tröttnar aldrig, jag vet det. Men vi e inte med varann hela tiden heller, men mycket ses vi, men det är bara världens mysigaste grej helt enkelt. Kände bara att jag ville skriva ner det :) Jag älskar dig mest av allt o alla, du är mitt liv och det är dig jag vill leva med resten av mitt liv.
28/07-10, det bästa datumet! ♥


100920

Hellu, åkte till min gamla skola idag o träffa natta, skulle hämta ut mitt slutbetyg men kunde inte för kärringen orkade inte, hon skulle la ut o röka? hmms .. Men iaf .. Sen såg min gamla mentor mig han ba : men är det inte gamla elin rapp :D  du har inget smink idag :) " Haha , yeah (H) ..
Sen så gick jag och natta till leszek, och där var också mahad. De var nyvakna xD .. Sen var vi där i någon timme, de skulle spela fotboll `? Så jag gick till natta, och hon bakade kladdkaka ;D .. Som vi åt nyligen.
SKa snart hem till leszek och mysa, sen ska han iväg o jobba men då ska jag fortsätta o va hos han & sova , moha! :D Tills han kommer hem på morgonen, tihi. Men iaf. Nu ska jag sluta o skriva, men blev tvingad av natta att skriva blogg xD Pussadjöö! / elly


Grattis pappa på 41 årsdagen! :)

hos elin today.

Sitter hos elin :) var o röstade förut hihi. hemligt dock..

Elin har färgat mitt hår , blir  lite mörkare får se hur de blir sen om typ 5-10 minuter  ;) ..


Ska kolla vilket parti som vinner idag sen tjocka oss med godis och sen film elle nått ska sova här i natt. =))

Imorgon ska jag till min gamla skola, träffa natta och sen hämta mitt slutbetyg. Sen efteråt ska jag till älskling. =)) och vara med honom och sen soova där fast han kommer jobba xD


Pussss<3

100919

Har precis duschat och det, känns fett skönt. haha ..

iaf, ska bara fixa mig lite, sen ska jag träffa elin o då ska vi gå o rösta ;) vilka vill ni ska vinna? ha ha. kanske är hemligt förresten. 

iaf, vene vad vi ska hitta på idag, men något blire allt hihi :)

puss sköt om er, skriver sen . <3

listen to your heart

Kom in för en stund sen! Var hos carro sen typ 8-halv9 något, vi drack väl en cider elle va de var, och en öl bara. Inget mer. Vi snackade lite, lyssnade på musik och umgicks helt enkelt =)) !  Mysigt äre ju.

Nu vet jag inte vad jag ska göra? saknar leszek så jävla enormt mycket, han är min o bara min föralltid! Sådäså!

Får se vad som hitts på, orkar inte direkt festa heller .. nejfan.. och orkar inte gå ut eller någonting..-

Jag och carro planerade min 20 års dag förut, haha långt kvar jag vet. Liksom i dec :/ men what ever, det är lika stort som svampen! ;) .. Vi ska typ hyra lokal iaf, sen ska jag och hon + några till lägga ihop pengar, så ska vi köpa jätte mycket alkohol, så inte allt tar  slut mitt i festen elle något hhehe. Men iaf, mer får ni absolut inte veta kan jag säga ;) Trore blir så? eller så blire bara en liten fest med nära och kära, det återstår o se.

Puss på er iaf!


100918

hej! För trevlig kväll alltså. Här kommer bilderna! :) Orkar inte lägga in alla, men några kommer iaf in! ;) Såååå enyoj!













Äter kött och pommes nu :) ska säkerligen träffa carro sen, pusss


friday all night long.

Kom nyss hem ;D har duschat o fixat mig, ska snart äta kyckling o sedan ska jag cykla iväg till älskling o dricka lite :) får se om de bara blir jag och han eller om några kompisar kommer dit också! :) .. Ha en superduper bra fredag!! ;) <3

nära på att bli krock.

Gick och träffade carro idag, :) tog en cigg elle två, snacka lite skit och sen så åkte jag iväg till älsk ;D .. och vet ni vad som händer på vägen? hahahaha .. jag cyklade, i min egna värld, det kommer två killar på cykel som precis svängt, dom ser inte mig, jag ser inte dom, det var ju somsagt möörkt ute ;) .. Sen ena killen tvärnitar, jag med.. och den andra flög av cykeln ;o ja bah - oj shit, hur gick de? gick de bra ;o ? " han bah - aa det är lugnt hehe =) " men endå, hahahaha lite småkul, men vart endå tvungen o fråga hur de gick, kunde ju skadat sig ;b .. sedan vid varberga, så smsade jag och var nära på att krocka med en till, ja bah jäävlar. oh så härmade han typ. haha .. aja, nu väntar jag på att älsk ska komma hem, o lyssnar på musik just nu. pusss


100916

Hejhej, kom nyss hem ifrån arbetsförmedlingen, bara ett info om jobbgarantin som jag nyligen råkade gå med i? men de e la bra eller?
Så ska dit igen på torsdag klockan 10.15 med mitt slutbetyg ;d .. Så på måndag ska jag till min gamla skola o hämta mitt slutbetyg som jag eller far har råkat slarva bort .. icke bra det ;) så då blire väl å träffa natta en snabbis då med.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan gö nått litet o äta så jag får i mig nått idag iaf, sedan kanske nån film elle helt enkelt chilla. Ikväll vid 8 tiden kommer jag dra iväg till älskling, fast han slutar ju jobbet vid tolv i natt .. Men jag ska vara där tills han kommer hem ;) för annars blire för mörkt, att dra dit, men har iaf cykel så det blir jätte kalas bra ;) så blir o sova där , myspys! & imorgon ska faktiskt han sova hos mig :D <3

Men nu tänkte jag dra in lite bilder jag och elin tog i toan i kina muren idag för att förvränga tiden, aa för skulle ju på möte klockan två och vi blev klara med allt vid 11 -.-
Förresten, man kommer nog sakna gruppen i kursen lite grann ;) var ju somsagt sista dagen idag. De här tre veckorna har gått lika fort som blixten och har faktiskt gått bra och varit roligt :)

Idag så säger ena personalen för hela gruppen när han hör mig och elin skratta och snacka som fan medan de andra sitter tysta och glor typ ...
- Kan inte ni skratta och prata lika mycket som elin och elin? de pratar och skrattar ju hela tiden :) ;)

Haha lite småkul! Sen skulle jag och elin typ gå på toa, så vi skulle gå ut ur rummet, jag går genom en smal väg och elin tog den andra, ¨så säger jag framför alla "Kunde du inte komma igenom denna väg eller ? ;)" hon bah : fuck you jävla fitta ;D " hahaha . för kul.






skön bild på elin hahahah! ^^

100915

Inte haft ork till att skriva idag, e helt sliten nu för tiden när man ska upp tidigt och göra saker osv ;b .. hihi..

Min syster fyller idag, så grattis grattis sötnos! Har firat henne med fika o presenter! :)  Sedan har jag träffat lilla beccis också, gett henne lite kramar o pussar. Sedan har jag mest tagit de lugnt, halvsovit. Snackade nyss med älskling i telefonen.. :) han ville ha felicias nummer så han kan gratta henne xD

Men nu ska jag nog lägga mig i soffan och viila lite, lär  ju typ somna elle nå? ha en fortsatt trevlig dag. Pussisar!

Btw, ska på möte i arbetsförmedlingen imorgon, undra vad de vill ;b ?

min tumme är döende.

jaa så är det... :/ nästan iaf ha ha! Kan fortfarande inte röra den typ :/ gör svinigt ont i så fall. Vet inte hur fan jag jämt ska lyckas skada mig på nått wierd sätt? Har förmig att jag ramlade och sen typ ramlade jag på tummen ? O.o ( hur det nu kan gå ) sen typ att den vreds om osvosv.. Så jaa, vaknade av att det gjorde ont .. och det gör de fortfarande, Behöver dock inte röra den, men jag får tvångst att göra de ibland för att det  gör ont! ;) aja.. nu ska jag inte tycka synd om mig själv inte!! ;);) ..

Sov i typ någon timme förut, somnade .. och orkade inte göra ett skit endå, för man blir helt slut efter kursen, dock bara tills torsdag! Men jag börjar digga gruppen lite ;) jag och elin blev vän med många av dom i facebook! Så då frågade jag en i gruppen om vad han tyckte om gruppen, han tyckte att den är awesome och  skön! Kan säga att jag håller med ;) man får fan ett gott skratt, och de förlänger ju livet, visst? .. Sen snackade vi om några i gruppen, som vi typ diggar mer än mest .. ha ha! alltid kul med nytt folk o kul att få nya vänner det med! ;) ..

Sen var det en som skrev till mig ifrån gruppen :
Brian - Ni två är läskig vetni... D; " Haha kan inte mer än annat hålla med han! D:  Jag och elin e läskiga, ruhruhruh! VI skrattar för det minsta lilla i gruppen, och vi är gruppens clowner också hihi.. De tycker nog de mesta där D: ..

aja .. imorgon sover jag hos moder, för min lilla älskade felicia fyller år. muuuha! Grattiiiiis stortjejen!
Sen på torsdag äre sista dagen i kursen, sen arbetsförmedlingen o sen nått mer, senare på kvällen blire o sova hos min älskade pojkvän! <3 jag kommer dra dit när han jobbar och ladda ner filmer tills han kommer hem hihi. & han sover hos mig på fredag!! friday all night ;) .. sa till alla på festen igår att jag skulle ha värsta festen? men tror fan de inte blir alltså, blir nog lite mys med älskling istället ha ha!

Vad händer mer i helgen då? kanske umgås med lite kul folk, o tat lugnt maybe och sen vara mycket med min älskling som jag älskar mest av allt o alla! hihi..

Btw, har ätit världens godaste kött och sås, med potatoooos! Ska väl se en film, tänkte se "The new guy"! Den verkar otroligt bra, men de får vi se sen! Puss !


100914

Jag har världens finaste och bästa pojke, visste ni det? hihil. :*

Kom nyss hem ifrån kursen ;b Gick även till komwux och hämtade blankett, ska plugga om engelska B ;b börjar i nov, men ska skicka in ansökan i veckan + betyg ;b ..

Iaf, igår var en underbar dag, drack med älskling och hans o några av mina vänner. för underbart o kul, somnade sent .. och gick upp as tidigt, vaknade av tusen väckar klockor + sms av eliiin xD


skriver mer sen när ja har nått kul o skriva. puss .. btw, gjorde illa tummen igår :/ på vänster handen..  fan kan inte ens röra den :( vene hur jag jämt lyckas :/ ..


imorgon fyller min lilla syster 13 år, en stor flicka blir hon. Så blir o fira henne då hihi.

fullt av skitsnack...

Det är mycket som pågår i min hjärna just nu, mycket tankar kring skitsnack och en massa annat.
En sak handlar om en vän,  inte skitsnack ere, men det handlar om falskhet. Liksom vi kan säga att jag och hon bestämmer att göra något, kul eller tråkigt.. Vi har bestämt i några dagar, vi smsar om det samma dag ... och sen helt plötsligt slutar hon höra av sig, sen hör hon av sig några dagar senare som om inget har hänt "hej vad gör du" .. -.- är inte det falskt? asså så sitter jag där o väntar, .. väntar .. inget svar,  och jag har liksom sagt nej till alla andra som frågat om vi ska hitta på något .. och sen får jag komma till dom o fråga om dom vill göra grejen ist, och de blir liksom sista minuten.. Stör mig på sånna skitungar.. Men orkar heller inte bråka om det, men sa som jag tycker att hon är falsk...

Sen en till grej .. Blev osams med en "bästa kompis" som visade sig vara en skitunge som inte ens e värd o leva för det han gjort ... aja iaf .. till saken .. Han går runt o säger till mina kompisar som OCKSÅ är hans kompisar att jag snackar skit, bara för o göra mig osams med mina vänner ? hur fittigt är inte det :S .. eller hur omoget är inte det??? Men som tur är så tror inte de mesta att de e sant, men en .. en person tror det .. och de värsta är att jag inte ens snackat om henne? jag snackar inte skit om mina vänner .. så fattar inte hur hon kan tro det? Jag vet vad jag sagt o inte, har sagt att jag tycker hon e lite omogen oså, men vem är inte det ibland? inte direkt skitsnack, ska man snacka om någon person så kan man lika gärna gå o säga det till den personen istället för o gå bakom ryggen ?? eller har jag fel? Men det är hennes problem om hon tror på hans ord .. för han har nog snackat mer skit om dig än vad du anar, och jag har alltid skyddat dig .. För jag är en sån person som inte kan snacka skit om mina vänner, mår bara dåligt då¨.. och inte ens värt det .. !  Men jaa, falska människor finns det fullt av.. tyvärr. Alla har nog vart falska någon gång också, men tillslut växer man upp förhoppningsvis .. iaf vissa, andra inte ... ;)

aja, är lite småsur / ledsen på annat också, men de tar jag inte här just idag, tyvärr .. kanske vaknat på fel sida annars ;b ?

// eran


100913

Tjabba Tjena Hallå! ^^

Haha iförrgår när jag pratade med emma, så bestämde jag och hon mycket :) .. T.ex att det blir inflyttningsfest snart och då ska JAG och killen komma ;)  och sånt ni vet, planerade det utan han ;) fast sa det till han senare och han ville följa me så ^^ sen bestämde vi också att det snart blir 20 års fest för en och att ja och älsk kommer då med ha ha ;D ^^

Mie frågade häromdagen när jag och älskling skulle komma upp å hälsa på, hon sa att nästa helg eller helgen efter skulle funka utmärkt. Så har pratat med älskling nu och han tycker att helgen efter skulle funka bra, då skulle han få ta ledigt från jobbet dock, men då har han fått pengar :) .. Låter bra de, ska bara ringa mie och kolla läget, så det gick åså, annars fixar de sig på annat sett endå ;) känner somsagt folk där ^^ Men kul med en liten resa tillsammans.

aja, sitter här med en cancerpinne i käften och kollar runt lite. Bussen går ungefär vid 08.25 .. Blir perfekt de, börjar klockan 9 idag, tiden har gått snabbt, bara denna vecka kvar ;o sen får vi somsagt se vad som händer, skönt med lite ledigt men jag söker ju jobb samtidigt iaf, så tro inte att jag sitter hemma och sover bort hela dagarna inte, har rätt så mycke möten oså också ^^  men hoppas jag får ett speciellt jobb jag sökte häromdagen som verkade helt jäkla great alltså.

idag så slutar vi klockan två.. efter det hoppas jag att min pöjk kommer till mig, han sa att han ska försöka hihi.. sen efter det blire väl hem till han med typ adam elias mattias david och såklart bejb ;) sitta och dricka lite och umgåss helt enkelt :*. Blir för bra.



you´re everywhere to me
and when I close my eyes it´s you I see
You´re everything I know that makes me believe.




Puss på skinkan! / eran.


100912

Hey! i går var de sådär .. helt enkelt.. Carro kom till mig, de var kul o prata med bruden! :) <3 Sedan kom typ david ertan elvis emma bp linn robin och två snubbar till. Visst de var kul lite allt i från, ibland , ibland inte.
Haha linn e så skön, vi åkte ner till macken och tänkte köpa cigg .. Och linn kollade poå godis så jag ställde mig i kön och då skriker hon efter mig : TRÄNG INTE DIG FÖRE I KÖN " hahahahaha, han som jobbade fick ett gott skratt ;)

Sen så vid 6 på morgonen åkte jag till älskling, vi fortsatte dricka lite ;o och somnade vid tolv på dagen och  sen sov vi till bara 4-5 ? så jag lär ju somna bra idag. Stackaren är sjuk! =( <3 krya på dig älskling.

Sen titta vi på film och nu för nån halvtimme sen kom jag hem ! ;) .. Ska duscha sen sova tänkte jag, imorgon kurs igen. Puss

.

min lördag blir räddad ;) haha carro e påväg hit, sen ska vi försöka hitta fest elle fixa fest :) märker vi, hihi. sen på morgonen drar jag till älsk som kommer sluta jobbet vid 6 på morgonen, drf ska ja dit och mysa , sen ska vi sova länge, länge länge , :* sen på kvällen blire filmkväll me älsk elin och elias, eventuellt ;D

men iaf, försökeer hitta fest elle fixa fest fan, har drickat, men vart är allt folk ;) .. nej men de blir säkert något.


yesh

oh det är sjukt att man kan sakna en människa så mycket? kom typ hem vid halv 6 ifrån älskling, och jag dör snart? hoppas att vi kan ses lite mer ikväll, vill verkligen det! <3


Just nu äter jag friterad pommes och chicken bites, föööör gott! Puss

*

helluu .. sitter i älsklings soffa och ser på tv o e på lite dåligt humör dock.. men iaf han e och jobbar, kommer hem på morgonen men då skulle han väcka mig en snabbis, sött :) ..

Tittade på en dålig film med älskling adam och mattias. innan det så lurade älskling iväg mig till hans bröder och hans brors tjej med barn. hehe..

Hämtade ut mina kläder idag, för snygga.. Gillart ^^

nu ska jag väl chilla en stund, sen lägga mig o sooova elle nått om  inget annat kul händer.


ha de bäst. pusssar ! <3

100910

Älskling ringde o väckte mig halv 7, och vi snackade ett tag. Han hade precis slutat jobbet.
Så nu ere dags o gö i ordning sig, har precis ätit frukost iaf! ;) ..
Idag slutar vi halv ett, sen äta något på stan med elin och sen möte halv 3 =)) efter mötet vid 4 någon gång så tar jag eventuellt bussen elle cykeln till bejb =)) och väcker honom hihi.
Sen blire säkert någonslags filmkväll ikväll igen, ohja! det här gillar vi! ^^


Ha de bäst sötnosar. puss

100910

Älskling ringde o väckte mig halv 7, och vi snackade ett tag. Han hade precis slutat jobbet.
Så nu ere dags o gö i ordning sig, har precis ätit frukost iaf! ;) ..
Idag slutar vi halv ett, sen äta något på stan med elin och sen möte halv 3 =)) efter mötet vid 4 någon gång så tar jag eventuellt bussen elle cykeln till bejb =)) och väcker honom hihi.
Sen blire säkert någonslags filmkväll ikväll igen, ohja! det här gillar vi! ^^


Ha de bäst sötnosar. puss

lovegirl.


'
eh, funderar på o lägga mig nu va? börjar bli riktigt trött å upp och hoppa tidigt imorgon! Men kan endå inte förstå riktigt, sov ju ifrån typ 3 till typ 6 tiden idag? aja,! skönt och sova iaf hihi. Sova är det bästa som finns, right?  




Jag älskar dig Leszek! 28 juli 2010! 

Myskväll!



Kom nyligen hem, elle a för typ en kvart sen eller något ;b .. har ju ätit lite nyligen hehe..

Jag och elin träffades vid 7 tiden ungefär, sedan åkte vi till älskling, där elias också var.
Vi tittade på see no evil, Hade redan sett den dock, men kom inte ihåg allt så de var mysigt.
Vi pratade en massa också, och drev med varann, det är ju alltid kul :) sen kvart i tio cyklade jag och elin hem,
älskling gick till jobbet och elias följde med han.
Hoppas de blir filmkväll hos han imorgon igen dåe ^^ <3

Dagens låt!






100909

KOm nyss hem, var o åt pizza med lilla elin (; .. Ska strax hoppa in i duschen och sen sova i någon timme elle så, sen får vi se om jag träffar elin, älskling & elias ikväll (: ..

Igår var en mys dag, jag träffa elin och vi tittade på skräckfilmen hush, helt okey faktiskt. Sedan så kom älskling o hämta oss, utanför satt adam och elias. Så vi trippade iväg till oxhagen, lullliga och glada, fast aa elin drack inte såklart. Sen var vi där, och lyssnade på mina låtar ha ha. sedan efter några timmar stack dom! Men jag sov kvar hos älsk, sen däckade vi? och  vi vaknade vid 7 , pigga och glada ha ha .. Sen stack jag iväg till kursen.. Och vi hade en föreläsning, riktigt bra och spännande var det. Sen sluta vi vid halv ett, och då åkte vi o käka pizza.

NU ska ni få se på videoklipp ifrån igår. Ena är när ja och hon flummar som vanligt, och andra e när jag står ute o röker, medan hon står där inne och filmar mig och flummar för sig själv xD ..



 

Här kommer också två bilder på oss så som vi såg ut ;D




Hejdå, hörs lite senare. Nu blire duschen! :)

100908

hej hej ! :) .. Älskling och elias drog nyligen typ. Nu blire o fixa sig lite, sen träffa elin, sen möta leszek och elias, och sen vidare hem te leszek ;) elias fyller idag så. ^^ .. Sover hos babe idag, men upp tidigt imorgon endå -.- gash! men de blir säkert kul idag :) btw, fick en jätte god parfym av min älskling idag, tack babe! :*


Igår blev de förresten några öl med mysiga pratstunder med älskling, och sen en skräckfilm som vi inte såg mycket av för vi pratade hellre, hur mysigt som hellst! =))


Puss och kram vi ses på stan ... eller något ;D

100907

hej vakna lite sent idag, eller aa försov mig typ, i en halvtimme o lite mer, stängde bara av klockan o fortsatte sova, kunde inte hålla ögonen öppna ens.. :/ gah. Iaf, sen gick jag upp, åt lite frukost och ett glas mjölk. Sedan började jag sminka mig och fixa mig helt enkelt. ^^
Nu ska jag snart kolla en grej och sedan vidare till rese, där jag ska möta eliiin, lite tidigare idag, börjar klockan 10, men vi ska träffas lite tidigare, för hon hade tråkigt xD så blir väl o luffa gärnet elle nått sånt. Puss på det då. <3

nattiiii

hejsan, vart med mamma och syrran idag. Pratat en hel del faktiskt, känns otroligt skönt iaf. Träffade även min minsta syster också, rebecca.. Gick dit till hennes pappa o gav henne en stor kram och en stor puss, sen visade hon mig runt xD.. Så idag hare varit en slö dag, men endå bra dag hihi..

Kurs imorgon, från 10 till 3 tror jag. Blir nog en bra dag skulle jag tro, mycket humor iaf ;) sen efter kursen e jag med elin en liten stund & sedan efter ska jag träffa älskling och mysa gäääärnet !! : ) <3 låter som bra planer. aja tänkte bara skriva  ett litet snabbt inlägg, vene direkt vad jag ska skriva då, men vihörs. Pusssar

love



Denna bild gjorde felicia, funderar på o ha den som header?  ska ja ?f ixar de sen isf. Pussss

100906

Hallå hallå! =))

Vaknade väl vid 7 tiden, försökte få i mig frukost och ett glas mjölk.

Sen så fixade jag mig och nu sitter jag här o pratar med lilla elin på msn,

vi ska snart börja gå till bussen, och jag hoppas att centrum e öppet?

så man typ kan köpa cigg, inte en jävel kvar :c ..Men hoppas iaf.

Sen blire en låg dag idag. 09-15 .. Glömde göra läxan.

Men ska prata med henne om de sen, hoppas de löser sig ! ;)


Det är föreläsning hela förmiddagen och sen dator hela eftermiddagen. hihi..


Skriver säkert senare. Detta  blev ett litet tråkigt inlägg. Undrar när mina kläder jag beställde kommer?
Pussar!




söt bild felicia gjorde till mig va ? ^^ Min älskade lilla syster, älskar och saknar dig enormt. Imorgon ska vi mysa! <3

aja nää, nu ere dags för sängen, fast kommer bli otroligt svårt o sova eftersom e inte van o sova själv + har sovit hela dagen idag me älskling.
Iaf, imorgon ska jag till mamma o syster, ska bli så otroligt mysigt, för det var verkligen veckor/månader sen sist? förlåt.. men har vart mycket oså nu, men iaf nu kommer jag ju komma ;)
Så blir väl mys där iaf ^^ Sen på tisdag efter träningen kommer älskling till mig, efter hans träning dock ^^ .. o stannar till onsdag o tills jag kommer hem ifrån kursgrejset.





Du är det bästa som hänt mig. Det går inte att beskriva med ord om hur mycket du betyder för mig, men det är enormt mycket! Jag är så jääävla lycklig med dig. Glad att vi fann varann. Jag är glad att jag följde med jessie på fest hos mahad och att du kom dit, för det var första gången jag såg dig. Sedan började vi festa, åka o bada & titta på film tillsammans och kom varann ennu närmare. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går och att vara utan dig i bara en sekund känns för jobbigt. Jag kommer alltid att älska dig och jag saknar dig enormt mycket redan. Jag gör allt för dig och kommer alltid att finnas för dig oavset vad! Du är mitt allt.
Jag älskar dig Leszek Hoffmann! ♥

100905

hejsan :) .. Kom nyss in, var ute och tog en cigg med elias och älskling, o snacka om gårdagen som blev fett lyckad .. xD.

Det var typ jag älskling elias matias carro ida emma och linn som var hemma hos mig och tog de lite lugnt osv! :) Vi satt och drack, spelade lite spel, snackade och hade de så otroligt mysigt. Sen blev alla lite för fulla, iaf ja & älsk haha. Han satt en hel del o snacka med min fader. Så dom blev väl typ bästa vänner? iaf almost haha xD
Men det är juue alltid bra de, + alla som kom hit gick ut o hälsade på pappa, vilket är bra, för då vet farsan vilka som kommer hit etc. Men iaf, nu måste jag nog slänga mig i duschen och sen försöka göra läxan jag har tills imorgon som jag hade glömt bort.. hur fan ska jag göra den? åh.

aja, lyckad kväll igår iaf, men älsk kommer till mig på tisdag igen, då ska han sova hos mig. Sen kommer säkert elias och gör oss sällskap också.  =))  men hade. puss

100904

hej :) .. precis duschat o ätit mat. Ska fixa lite här hemma, sen kommer leszek och elias komma, och några till kanske? blir väl o sitta här hemma hos mig o dricka lite grann :) .. Helt mysigt blire, ^^ .. får hoppas att några kommer bara ;b vet iaf att carro kommer hah ^^ ..

men igår var de skit roligt =)) faktiskt, de blev en hel del, vaknade i sängen o ba ? hur kom jag hit? när la ja mig? hur sov jag xD? och aa tusen frågor, men de var riktigt kul igår iaf :) en massa av mina kompisar kom dit också, och många av hans ofcz. Iaf nu ska jag fixa lite i rummet oså, sen lite senare ikväll kommerom.


kyss och smek kom och lek i en ek.

*

heej :) sitter här och e lite småbakis osv. ska se wallander nue med bejb. skriver sen. puss =)



100903

hejhej :) vakna nyss hihi. Sitter o äter lite, ska snart hoppa in i duschen, as gött de.. Sen fixa mig osv höhö.
Min älskling fyller 26 år idag, grattis. <3

Ska försöka få med mig nån kompis när jag ska dra dit ikväll ;b men alla säger kanske? aja. puss <3

singing bee.

Hitta en gammal video ifrån typ 2007 något , taha ;d

 

hihi.

Idag vare en lugn dag på kursen! På förmiddagen var lugnt, jag och elin blir fan särbehandlade ;) vi fick gå en och en halv timme tidigare för att vi ville gå och äta på kina muren ^^ ..
Sen kommer vi tillbaka, filmar oss själva, den videon kommer upp här nere ^^  lite muppiga kanske ;) en aning.
Sen blir jag värsta grabben, jag andas, och råkar rapa  ;o och de var mycke folk här inne. Jag började bara asgarva. ;b sen tittade vi på en film som heter Play it forward, jag brukar aldrig kunna gråta eller få tårar till en film när det är folk i samma rum, men denna gång blev jag tvungen att hålla tillbaka tårarna, började typ nästan gråta ju :c .. Sen fick vi sluta tio min senare än vad vi skulle ;b .. sen åkte jag hem och sov, och nu e jag skit ledsen , irreterad, arg och besviken på en viss person som kan typ gå och dö? ingen vill ha personen endå...

här kommer videon ;).. hur vi "låtsas" arbeta, haha vi skriver gulliga saker om .. aa ^^ sen typ tar vi bilder som också kommer upp, sen typ snackar och skrattar som vaanligt? de var innan resten av gruppen kom dit hihi.






Videon ;) enyoj elle nått.

 



 


100902

Igår eftermiddag elle aa kväll gick jag hem till eliin,  sedan tog vi hennes cykel ( jag fick skjutsa xD ) blitt nån jävla taxi va ;) .. Cyklade enda till oxhagen där älskling bor, dit kom även elias. SÅ vi tittade på the bounty hunter och flumma riktigt ordentligt :) .. och mycket prat. men mys var det iaf kan man lugnt säga =))

nu sitter jag hos bajb, jag sov öveer här.. Ska typ röka upp , sedan ska jag gå och sminka mig och sen ta bussen som går 08.14 till rese och möta elin... slutar klockan 3 idag.

Imorgon fyller älskling år, då blire fest hos honom :) jag kommer hit med några vänner då jag med. massa mys, sen på lördag ska han sova hos mig för första gången hihi ^^


puss <3





1 september 2010!

Hej alla söta!

Hur är det med er idag då? med mig är de bara bra, rätt så trött så funderar på att lägga mig och vila lite innan jag ska iväg till killen.

 

Idag gick de bra där borta vi är ;d .. höhö. Föreläsningar hela dagen :/ på förmiddagen var de så otroligt tråkigt eftersom vi var så hungriga, fick ont i röva av attt sitta stilla i typ två och en halvtimme... Sen fick vi lunch så jag och elin åt kycklingsallad, massa gott :) .. Sedan så hade vi en till föreläsning på mindre än en timme, men den var faktiskt riktigt kul :) och intressant, så då höll man iaf inte på att somna xD och en massa skratt har de vart idag med, men det går inte en enda dag utan  att elin och elin skrattar ;) våran humor klår iaf allas , punkt slut! =)) .. Och i det rummet där vi har en massa föreläsningar, det måste va nått knas med rummet? eftersom jämt och ständigt ska de hända något så att jag och elin skrattar och skrattar och de går inte att sluta med det heller? ;o jag och hon kan dra värsta sämsta skämtet men vi asgarvar, och måste typ kolla bort för att inte fortsätta ;o haha men det är iaf riktigt kul :) nej nu ska jag sluta snacka, & gå till sängen som väntar på mig, & sova i någon timme :) sen ska tydligen någon ifrån arbetsförmedlingen ringa mig o snacka? någon som försökt få tag på mig en längre tid utan att jag vetat om det, hmms.. aja., cya losers. <3




Summer has come and passt, the innocent can never last. Wake me up when september ends.


RSS 2.0