gustavsvik.

Hellu! Kom typ för en stund sen hem från Gustavsvik!  Var där med morsan,fredrik & mina två älsklings systrar! <33 Det var väldigt fun där =) !  När jag skulle åka toaletten där, så skulle ja sträcka på mig när ja skulle åka ner , så dunka ja i huvudet där uppe, och typ ramla bakåt, så jag åkte ner i toaletten, och typ var nära på att svimma eller något ;S skit läskigt! :/  men den var endå jävligt roligt, så det blev en lyckad dag!
& nu ska jag snart träffa tvillingen ! =) vi är så jävla bäst, vi har kommit på ett as bra träningstema som är skit roligt på samma gång, så passa er (; för nu är vi på G !


Ska dra nu,

Pussadjöö / ELLY

Såhär ser de ut (;

Såhär ser typ min frilla ut, fast har toffs och håret kanske är lite ruffs ;D



Ska äta lite nudlar och vänta på kompis <33 Hon som betyder mest <3

xoxo / elluuU

another day.

hejsan (: Klippte mig igår skiiit snyggt (;  toppning, lugg, uppklippt och lite taggit .. & sen färgade min tvilling mitt hår mer blondt aa speciellt utväxten och underhåret,  Sååå jäääävla snyggt <3 Ska ta bild på det idag så ni får nog in en bild imöra (: ..

Idag ska jag till morsan och hänga med på syrrans öppet hus i mellanstadiet, ^^ .. Sen ska jag sova hos mor & blabla <3
Ska nog inte göra så mycket speciellt idag förutom att plugga plugga pluugga!  har massa prov denna vecka , orkar inte :/ Har samhäll prov idag om massmedia sak, sen på torsdag om ; Förskola, Skola & fritidshem! Sen massa annat skit! haha vem orkar? aja , det ordnar sig, för sedan är det endå Höööstlov!
Snaaart åååland med de jag tycker mest om ! :) <3

aja ska typ dra på lektion nu :/

Take care // Eran <3


dagar..

Hellu =) ..

Imorgon ska jag klippa mig (; troligen mest toppning och uppklippt  & sedan lugg =) ..  Behöver verkligen klippa mig, har så utslitet hår hehe ! (; Så jag ringde idag och beställde tid, så har tid nudå! ..

Nu ska jag nog sätta igång att plugga lite , för har prov på tisdag och torsdag, allt ska hända veckan innan höstlovet!  faan vad skönt de ska bli att få loov, en vecka är ju inte länge, men längre än en helg och de ska bli skönt att sooova & hoppas att jag kanske kan träffa sötnosen ! <3 bara en vecka kvar till lovet, stå ut ;)

59 dagar tills jag fyller 18 år (;  65 dagar tills julafton och 101 dagar till london ;) haha .. längtar så mycket till allt detta <3


* Tycker om dig jätte mycket *

x o x o / eran

big party ?! ;D

hejhååå! Idag ska jag träffa bästa personen (: Vi ska typ umgåss och göra massa saker haha , sen ska vi till an-sofie och äta tacos ;-> och bara mysa hela fredagen för det är ju föfan HELG igen gah!!

Den 20 december ska jag ha en stor fest hemma hos mig, eftersom jag fyller 18 år den 18 december, därför ska jag ha en stor fest och fira det =) .. Så alla är välkomna, det kommer bli så jävla kul & många kommer fan komma också :) bara att komma hem till mig, de flesta vet ju vart jag bor! ;D .. haha , de är långt kvar men lika bra att säga det till er nue hehe , det kommer bli en dag att minnas <3.

* Jag tycker om dig så himlans mycket, du är fan helt jävla underbar och perfekt för mig och allting <3 Du är en sån kille som alla skulle behöva.. Massvis med Kyssar. <33  *

Nu sitter jag i skolan dårå, och ska snart in på lektion och redovisa med min grupp, "power point" men de kommer gå bra eftersom jag är med i en bra grupp :) . Så de blir nog roligt, och vi ska ju redovisa först  också, gah hah!!

Puussadjöö  / eran

today.

hejsan (; .. Sitter här i skolan och har ingenting att göra!
Denna vecka är det något slags "Tema vecka" (; Så hela måndagen och halva tisdagen hade vi bara föreläsningar och på måndagen  började vi kl 8 och slutade 3 och fick EN enda halv timmes rast :S på en hel jävla skoldag! Man blir lite smååsur sisådär.. Sen igår ( tisdags eftermiddag ) började vi med ett stort grupparbete som vi ska ha tills på fredag , då vi ska redovisa, vi ska redovisa med Powerpoint gah! Är stolt idag , har jobbat häcken av oss =) .. Vi har ju inga vanliga lektioner, vi har bara stora grupp arbeten och sedan lunch och sen stora grupparbeten igen! Men vi är typ nästan färdiga, så imorgon ska vi bara ringa ett samtal till BRIS och intervjua dom, sen fortsätta och göra färdigt powerpoint, så är typ snart färdiga =) .. Vi jobbar om "barn misshandel" .. nice nice!  Ska snart till aulan, där en tjej från vivalla ska hålla föreläsning, så då blir att sitta där någon timme eller så och bara lyssna -.- ..


jaja, idag efter skolan ska jag träffa min lilla Eliiiiin (; ..hon ska klippa sig, men vet inte direkt vad vi ska göra, men kul ska vi ha , som alltid =) .. menmen, vet inte vad jag ska skriva mer ..


*Jag tycker verkligen om dig jätte mycket, du vet vem du är <3 .. Hoppas att vi kan ses snart. <3 puss på dig. *

Pusssadjööööö / Ellyyyy <3

helluu=)

 haha min stil (; ..  Skinjacka, lång T-shirt , Leggins och höga klackskor (:

Idag är jag hos morsan (; var en tråkig gambia dag idag! :/ ..Jag och Emma i min klass gick på stan och försökte samla ihop pengar, vi lyckades bara få ihop 126 kr, jag förstår mig inte på folk, alla är så jävla snåla och kräsna seriöst ;S USCH på örebro ;/ fast sthlm är ju likadant.  Vi gick jätte långt =) , vi gick från våghustorget till USÖ , och från USÖ till Risbergska skolan =) hahaha , vi tyckte i alla fall att det var låångt och våra ben var helt slutkörda när vi kom tillbaka :/ liksom gå i flera timmar och försöka samla ihop pengar till GAMBIA när det finns massa snåla jävlar som inte ens kan hjälpa till fast de har tusen gånger så mycket bättre! menmen whatever, (;
Nu ska jag nog äta lite grann, sen ska ja väl titta på tv och sen sova, är så jäkla trött, PUSS! <333

/ ELLY

12 åring påkörd av buss.

Vid kvart i åtta i morse skulle en 12-årig pojke springa i fatt bussen vid busshållplatsen vid Trollbärsgatan, nära Wallerska skolan i Hjärsta. Precis när han var framme halkade han och fick in fötterna under bussen som körde över honom.

12-åringen fördes till USÖ i ambulans.
- Poliser har varit på sjukhuset och pratat med honom. Han fördes till röntgen då, för att man skulle se hur det gått med foten, säger Anders Wallin, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

Finns det någon misstanke om brott?
-
Nej, ingen är misstänkt för brott i nuläget, men vi kommer givetvis att göra en utredning, säger Anders Wallin.

Det var en stadsbuss som körde över pojkens fötter.

Jag satt i den bussen !! Alltså den jävla busschauffören , när olyckan hände så stod han bara där och glodde, som om inget hände, han liksom inte brydde sig? han ringde inte ens ambulansen, så vi ungdomar fick ringa ambulanser, så de kom två ambulanser och 1 polisbil..  busschauffören sa åt oss att han ej kan åka till skolan, att han måste snacka med polisen, så vi fick ta en annan buss, så jag kom 40´minuter försent till skolan, men de gör ju inge ;] .. För jag bad en att säga åt min lärare vart ja var, så hon visste redan att det hänt en sak, så vi snackade typ om de när jag kom  till lektionen! Haha! Men vilken jävla idiot han var.

Pussadjööö / Elly <3


We might find our place in this world someday.

"I just don´t belong here, i hope you understand.. I gotta go my own way.."

Hellu, sitter här med Elin och ska festa och träffa massa kompisar imorgon .. De ska bli mega kul, tack för att ni finns <3

jadu, fortfarande är mitt liv hemskt,  jag hatar verkligen mitt liv, sorry  och jag tycker INTE synd om mig själv som vissa människor tror, men jag hatar verkligen mitt liv, allt är så jävla skit och ja vet inte vad! Men jag är så jävla glad att jag har Li Gu i mitt liv, hon är den bästa kompisen som finns och jag älskar henne mest <3 Hon har man alltid roligt med och kan snacka om allting, Tack för att du finns dharl ;] ..

Vet inte vad jag ska skriva, men vi ska typ kolla på film & stämma träff med massa som vi ska träffa imöra, men skriver blogg snart igen =) ..


"jag önskar att inget hände, jag ångrar mig verkligen, fast jag vet att allt inte är mitt fel, har bett om förlåtelse och sa att ja ångrar mig men endå fortsatte du att bråka, och du har också gjort fel men tydligen så är allt mitt fel, enligt er.. Men det är aldrig en persons fel om två bråkar... Man märker att du inte är tillräckligt mogen än och att du inte är i min ålder.. Men jag kommer i alla fall alltid att älska dig, tack för att jag fanns i ditt liv förut.. DU VET VEM DU ÄR<3"

RSS 2.0