big party ?! ;D

hejhååå! Idag ska jag träffa bästa personen (: Vi ska typ umgåss och göra massa saker haha , sen ska vi till an-sofie och äta tacos ;-> och bara mysa hela fredagen för det är ju föfan HELG igen gah!!

Den 20 december ska jag ha en stor fest hemma hos mig, eftersom jag fyller 18 år den 18 december, därför ska jag ha en stor fest och fira det =) .. Så alla är välkomna, det kommer bli så jävla kul & många kommer fan komma också :) bara att komma hem till mig, de flesta vet ju vart jag bor! ;D .. haha , de är långt kvar men lika bra att säga det till er nue hehe , det kommer bli en dag att minnas <3.

* Jag tycker om dig så himlans mycket, du är fan helt jävla underbar och perfekt för mig och allting <3 Du är en sån kille som alla skulle behöva.. Massvis med Kyssar. <33  *

Nu sitter jag i skolan dårå, och ska snart in på lektion och redovisa med min grupp, "power point" men de kommer gå bra eftersom jag är med i en bra grupp :) . Så de blir nog roligt, och vi ska ju redovisa först  också, gah hah!!

Puussadjöö  / eran

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0