101130

hej, vaknade vid halv 6 idag xD blev väldigt sent igår. Nu ska vi göra lite mat, pasta och köttfärs tror jag att det blir =)) iaf, idag blire mys med filmer osv, grymt bra! blir paradise hotel , och sen ska vi ladda ner lite filmer också :) Imorgon jobbar älskling, men jag ska också iväg tidigt, på möte, får se vad det är för möte o hur det går! :) Men måste sluta nu, ska hjälpa till med maten.  Pussar! ♥


oh, första december imorgon =)). det närmar sig med allt.

superhero.

hej, sitter hos världens bästa älskling ;) han e på jobbet, o ja saknar han redan gash ha ha .. Vi gjorde mat förut, kyckling, ris o sås, ;) sjukt gott vardet. Medan vi åt tittade vi på paradise hotel, haha, hatar Rimon sådär sjukt jävla mycket! usch haha, och melissa med uschiamej.

aja, tittar på lite program på tvn :) laddat ner lite filmer som jag ska se hih, och sedan somnar jag säkert, sen kommer världens bästa väcka mig när han kommer hem efter jobbet, med en puss på kinden eller munnen hoppas jag på? :)

Stannar nog till på onsdag iallafall, då ska jag på något slags möte? ingen aning vad det är för skit .. men får väl gå dit o se vad det är för något, sen får jag väl berätta att jag e gravid o sånt, så det inte e något speciellt som håller på i all evighet, för jag vill också  plugga upp engelska B , men inte fått svar om jag kom in än? och sedan efter mamma ledigheten vill jag börja plugga som förskollärare eller nått liknande.. men får se hur de går, ska på mötet, o se vad det är för en grej jag ska börja på, elle va det nu var, no idea. Ska dit vid tre på onsdag i alla fall, så vill jätte gärna sova hos älskling tills på onsdag. För så fort man e utan han, så saknar man han som fan, Du är beroendeframkallande! ♥




Puss o kram !! ♥♥♥♥♥




101129

Eftersom att detta är min blogg, så äre ju självklart att denna blogg ska handla om mig eller hur?  iallafall speciellt. =))


Sitter o äter lite frukost nu, ska snart göra mig i ordning, sedan ringa älskling, o sen gå hem till honom, eller han får möta mig ^^ så tråkigt o gå själv. oo då blire en massa myspys med honom, sen ska han jobba :( men då ska jag nog vara kvar hos han tills han slutar jobbet, blir ju en massa mys då! :)


Aja , ska kolla lite andra grejer, sen blire o ringa han. Pussssss




*


lalala (8)

Men gud, tobias,  har jag sagt att inlägget handlade om dig? orka hålla på o kommentera  o tro att allt handlar om dig, världen cirkulerar inte om bara dig vettu.

Trött på att anonyma personer ska kommentera eller, aa de finns ju vissa som "tillslut"  använder sitt namn,  och tror att allt ska handla om dom bara för att man gör ett hat-inlägg ? vem vet om de ens handlar om någon? elle vadå någon,. de kan ju vara om flera?;) eller ingen alls ... eller nån helt annan person,  Men kan säga så långt som, eftersom du tog illa upp när jag sa "jag vet vem du är", men nämnde inga namn ... Så kanske du vet att du gjort fel trottsallt! ;)


Vad mer kan ja säga? pratar med min älskling just nu som jag ska träffa imorgon hoppas jag. <3 O ska väl säkert lägga mig om en stund, elle ska prata med han mycket mer tycker jag! ;) I alla fall,


Trött på örebro, vill fllytta ifrån helvetet gash ;b



oh har hittat så bra musik, vissa e gamla men minnen, o vissa e väl skapligt nya :D

Första advent!

Oh, så juligt.

101128

Vet i alla fall vem den anonyma var, okejokej.. Men jag kan säga så gott som .. att det inlägget ja skrev nyligeen, handlade inte om dig faktiskt.




Hej kom nyss hem,  halt o kyligt ute, snö storm, riktigt mycket snö o allt, ujdå. Men kom hem efter ett tag i alla fall.


haha, kom på en sak, som hände för ett par dagar sen. Jag hade vart på lunch med mor, och skulle till bussen, de var halt o mycket snö, kyligt ute också. Jag tittade mig omkring , och skulle se vilka som skulle på bussen.
Sedan halkade jag, höll på i max 1-2 minuter faktiskt, nej men i alla fall en minut. Alltså jag ramlade aldrig, utan halkade, de var som om jag stod o dansade, folk trodde nog det, de var som på film ni vet? jag bara fortsatte halka fram, å te sidan, andra sidan, bak, osvosv.. Jag fick liksom ingen kontakt i min balans ( som jag dock typ inte har ) men iallafall, lite humoristiskt tycker jag. Puss


4 månader med älskling idag. <3

måste man?

oh, e på så pissigt humör. Inte ett dugg roligt, o väldigt tokigt.


 

 

Jag älskar dig.


...

måste bara förklara mig lite .. i förra inlägget beskrev jag att jag hatar en person .. jaa. men jag skev aldrig vem det var, men fick endå en kommentar som om jag hade skrivit vem dt var :S ? hur kommer det sig, sluta va anonym och skriv ditt namn så märker vi om det är du, för den personen jag menar, känner inte många som jag känner kan ja säga, tror inte den personen skulle sitta o kommentera ens en gång. Btw, jag kan ju mena flera, de vet ni ju inte ? ;) så sluta fega, sluta va anonyma, våga stå för vilka ni är istället, om ni ens ska kommentera, orkaorka? omoget kan jag säga iallafall.... o på humör, är ja dock inte today. sry.

Upate:

Btw, du skrev att det du tycker om mig inte passar att skiva här, men  jag tycker du ska skriva en kommentar ? jag tar  inte åt mig! riktigt omoget bara, att hålla på som du gör o tror att allt handlar om dig :)

Allt handlar inte om dig!

gih.


Hata är ett starkt ord, man brukar säga att man avskyr någon, elle tycker illa om någon, men jag kan säga på en gång, jag hatar dig! För allt problem du ställt till med, du tror att du är något, men du är inte ens värd 50 öringar, om de ens fanns några.





*

Funderar på att ha den här klänningen på julafton (:


Grymt bra!

hejsan lördag! ;) Händer idag då? Iaf, tittade på den nya Harry Potter filmen, grymt bra!! Men visste att de skulle sluta när de började bli ennu mer spännande, men iaf riktigt bra. Nu väntar man bara på att del 2 ska komma ut på bio ;) ..




Nu ska vi väl göra nått gott o äta ;) är hos mamma o sover säkert över här tills imorgon. Pusspuss!

101127

Hej , sitter o snackar med min ena farbror på msn xD haha om lite saker. Har precis gjort i ordning mig och ska strax gå upp mot stan, tänkte ta en promenad, men får ta på mig mycket kläder för det är nog riktigt kyligt ute .. :/ ..
Pappa o de ska  till jimmy för o diskutera om taiwan resan o beställa biljetter, men jag kan ej följa me eftersom det är i april dom ska dit, och då är jag höggravid! Men iaf, jag ska på stan, äta lunch me mamma o syskonen, shoppa, bio & massa mys blire iaf :) Skriver sen, puss

.

Det blir nya harry potter filmen imorgon :D <3 oh, längtar!

101126

Hejhopp! Prövade  nyss två jätte fina ringar som jag fått av min älsklings mamma typ, fast han gav mig dom, o de passade jätte bra o var superfina!
Nu har jag pratat lite med pappa om vad man önskar sig för han frågade , eftersom jag snart fyller 20 år och sedan ere jul ;) .. och sen frågade jag han vad jag kunde köpa till han, så nu vet jag på ett ungefär! ;) .. hihi kulkul. Till mina syskon ere väl inte så svårt, får fråga mamma om hjälp ;b till mamma vet jag på ett ungefär, men till älskling, ere superduper svårt ;o fan kan man köpa till sin kille? När han fyllde år fick han ett silver armband av mig, men känns så torrt om jag köper mer smycken till han?  vill köpa nått, men vene vad, jag och david ska köpa en skämt sak till han ;) tillsammans. Men jag vill ju köpa något personligt ifrån mig också! ? Nån som kan ge mig tips?

Iaf, idag blire lugnt , kanske me lite filmer oså :) Sen imorgon blire en mys dag med mamma och mina två underbara syskon, bio och mys blire iaf.  oh gud, jag saknar min älskling, REDAN!? haha han och Adam lämnade ju nyss av mig ;b men iaf, Pusselipusspuss.!


På södag ere första advent! :D

101125

Kom nyss hem från stan :) var och käkade med mamma på saigon ;) uber god mat var det verkligen, och sen en massa prat var det ju. Sedan kom bussen 20 minuter försent som vanligt :/ .. och det kom en röd buss från sthlm istället för en lila ;o aja.
NU ska jag se om de finns nån film o se på, tills älsklingen hör av sig. ♥ Puss och kram!


Undra när mina smycken har tänkt o komma? smsade i alla fall därifrån jag beställde dom, och de skickade iväg dom i förrgår, så de borde komma snart tycker jag! ♥





nattis.♥

Hejsan. Nu  har jag tittat klart på säsong 2 av en ängels tålamod! :).. Ska göra mig iordning för sängn o sova lite tänkte jag ;b .. Ska upp rätt såå tidigt imorgon, duscha, o sedan ut o äta  lunch på stan med mor :) Sedan hem o fixa, sedan träffa älsklingen. En bra dag blir det. Puss ♥

tänkte ta in lite studentbilder. saknar tillbaka :) faktiskt den bästa helgen i mitt liv, än av de bästa iaf. På måndagen efter helgen kunde ja inte ens prata, så mycke skrek jag, av glädje ;)
jag kanske inte fixade världens bästa musik heller xD men de gick an iaf ;)













101124

hej :) vaknade visst vid tre idag ;o skulle upp tidigare för att gå till stan o kolla efter brunkräm o såna grejer ;b aja, gört imorgon elle nått :) iaf, ska sova hos mamma idag också. Får se vad som sker, men lugnt blir de i alla fall. Men imorgon ska jag till min älskling, laga mat, baka o mysa hela dagen, kan de bli bättre?♥ hihi nej :)


vene va ja ska skriva, men försöker kanske skriva lite senare :) när de hänt nått.. Btw , fick västa julkänslan förut, ;D åt gröt, så gott.






Kärlek. ♥


..

Dont know what to say, dont find any words. :) <3


whats my name.

hejhej vakna nyss ;o skulle upp vid tolv, iaf :P äter lite frukost nu, ska snart se lite avsnitt och sedan dra vidare mot mamma. oh , har försökt skicka en bild till älskling hela tiden, men den vägrar gå fram :S en helt vanlig bild ;S blir så irriterad. som mms alltså ...


dagens låt ; Rihanna ft drake - whats my name!

Natti.

hejsan. Idag har det inte hänt så mycket :) eller ikväll dårå. Men skönt har de också varit eftersom man haft så mycke o göra på sistone, men iaf alltid kul det, med braigt folk.

Sitter och tittar på en ängels tålamod, haha för bra, Vet inte när den serien kom ut, men jag tittade på det när jag var yngre i alla fall, kanske inte sådär ofta, men lite då o då! :) Men nu började jag titta ifrån säsong ett, så är fortfarande där,  haha så roligt program faktiskt. Lilla elin som påminde mig om den serien! :D
Men måste nog sussa lite snart, börjar bli lite trött. Väldigt trött på sistone :/ kan sova hur länge som hellst :S  och sen endå lägga mig tidigt typ? vaknat  4-5 varje dag när carro sov hos mig xD och sedan en gång t.o.m halv 7 på kvällen hos älskling, brukar aldrig kunna sova så länge ;o .. Brukar få väcka älskling, menmen så kan de gå. Carro som smittat mig kanske ;) haha .. men skönt iaf, så sova blire för min del, efter denna eller ett till avsnitt.
Sedan imorgon ska jag till mamma o syster. Sova där tills onsdag eller torsdag. Får se vad som händer där då, men mysigt blire iallafall. Puss och kram.
24 dagar!
20 timmar!
och 37 minuter!
kvar! ;) hahaha har en grej i min dator, gardgets! ;) Om hur långt tid det är kvar till en viss grej lalalala. Iaf.
Väntar på mina brev som jag skulle fått också, elle aa post haha (: Som jag beställt. Men dom verkar aldrig vilja komma :( Pusssssssssss

101122

♥Hej alla söta. Kom hem för en stund sedan. Sov hos älskling tills idag, igår blev det en massa filmer, o massa prat o det var helt underbart! ♥
Pratade lite om saker idag också, vi tjafsade lite, som inte kändes så bra för varken han eller mig :/ .. Men det kändes bra när vi redde ut allt, då märkte vi hur mycket vi egentligen älskar varann! ♥ Han och jag livet ut, vi kommer aldrig skiljas åt, vi får inte, vi vill inte o vi ska inte. Gud, han är min föralltid, o jag är hans föralltid! De finns folk som försöker förstöra, men ni kommer aldrig att lyckas, vi skrattar bara åt er ! ;) så patetiska, hihi. Äkta kärlek går inte att förstöra! ♥♥♥♥♥♥


Iaf, så vi tog en promenad i vinterkylan, :) pratade en massa, på torsdag blir det uber mysigt, vi ska baka, och laga mat tillsammans, o mysa hela kvällen/natten! hiih.

Men nu ska jag äta lite mat ;o hur hungrig som hellst. Blir köttfärssås och makaroner? men pappas köttfärssås, och den är godast  o bäst. Puss på er. Här kommer en låt som jag och carro börjat älska ;) haha drar in henne med, ne men hon tycker om den ;) efter "Iam a legend " filmen! Puss






101121

hejhej, hur kan man vakna halv 7? haha, iaf, ja och älskling gjorde det ;b de blev mycket för han igår, men inte mig såklart. för dricker ju inte :) .. men iaf, kul o träffa folk igår vare, satt och snacka, visst de var mysigt , ibland o ibland inte, för de drack lite för mycket :/ vene vad jag ska skriva, för just nu e jag hur hungrig som hellst så ska äta mat nu :) Men idag blire nog bara film o mys, skulle jag tro. hihi puss

101120

hej hallå! Vaknade precis, ska beställa lite käk har vi bestämt oss för, haha :) tjockisar på hög nivå. Men iaf ;D ..
Gott är de ju alltid.
Igår drog jag carro och david på fest hos någon lars, där emma o linn också var. Men fest & fest vet ja inte om de var dock xD haha .. Men iaf, alltid lika kul o snacka med dom. Jag drack dock inte.
Ikväll ska jag carro och david hem till älsklings bror, med älskling såklart, sen kommer det ju folk dit :) Blir nog riktigt mysigt det. Puss och kram.

101119

Hej hallå! Vaknade vid halv 5 igen :/ men vi låg o tittade på en massa filmer hela natten typ, uber mysigt. IDag är de fredag o vad händer idag? blir ju ingen fest eftersom jag ej kan dricka höhö... Men kanske ska till älskling i natt, men inte säker .. Får se ;b .. Annars så ska jag och han träffas imorgon i alla fall & sedan träffa hans bror också, dom ska väl dricka, så jag får titta på o ha kul endå, de går ju såklart ^^
iaf, vet inte vad jag ska skriva, men fårse vad som händer nu, börjar bli riktigt hungrig! :/

101118

Hej vaknade nyss ;b Igår så sov carro över, vi träffade david en stund, sedan tittade vi på en massa beck filmer, o somnade typ runt 8 tiden efter en massa snack ;D och sedan vaknade vi runt halv 5, och nu kom jag precis ut ur duschen :) .. Vi ska väl snart träffa David, och sen får vi se vad som sker idag. Puss


Exakt en månad tills jag blir 20 år ;)

down.

Hej, träffade elin en stund, vi delade på en pizza, satt o snacka en stund :) o sedan köpte lite smått o gott, och gick runt o snacka lite, sedan skildes vi åt, men alltid lika kul! :)
Nu väntar jag på att Ida ska komma, vi ska titta på Paradise hotel tillsammans ;) sen ska jag se nya avsnittet av one tree hill ha ha , men sen ska vi väl se nån film tillsammans :) puss




.

Cuz, you are everwhere to me, and when i close my eyes its you i see!

Tankar!

Ibland så kan jag känna att jag saknar mina gamla vänner, de gamla tiderna elle de som jag e lite osams med såatte... Jag känner också att de kan vara delvis mitt fel, eftersom det är ju inte en som bråkar om det är två? om ni fattar ? ;) Men egentligen .. den senaste personen jag bråkade med, min f.d bästa vän .. Det var ju faktiskt inte jag? det var mest ett stort missförstånd .. Fast .. han blev sur på mig för att han tyckte att han var mognare än mig? Det kan man ju säga är lite omoget, att bråka om en sådant sak menar jag! (; .. Jag började ju bli lite surig då också, när han bara höll på, så därför blev vi osams. Sedan vägrade han ge tillbaka pengarna som han e skyldig pappa... Men endå så saknar jag han, han e endå den personen som vet / visste mest om mig, och den bästa vännen jag hade. Men jag tänker inte be om förlåtelse, varje j*vla gång vi har tjafsat eller bråkat så har jag bett om förlåtelse, jag har trott att allt jämt är mitt fel. Jo visst, någon gång har det säkert varit mitt fel, men inte varje gång. SÅ det har jag tröttnat på, han kommer inte be om förlåtelse, det vet jag. Men om han skulle göra de, visst.. jag skulle lyssna. Men aldrig glömma. Men jag ... tänker dock inte be om förlåtelse... Han fick alltid snedtändning på mig, varje helg i rad då vi festade, hur kul tror ni att det var egentligen på en skala 1-10? .. Han slängde runt på mig, puttade på mig, skrek på mig tills några tårar från min sida skvätte. osvosv.. Men alla gör fel någon gång, men kanske inte flera gånger i rad? jag har fått snedtändning på han också, de har jag.. en eller ett par gånger, men inte såhära.. Minns du i sthlm? innan gotland? Du var arg på kenny och micke för ett missförstånd?  jag sprang o hämtade dig, elle försökte... Du började bråka och skrika på mig istället, och började bära mig, slänga iväg mig o de. Du kanske kommer ihåg? iaf, ett exempel av de gångerna.. Eller gotland .. senaste , år 2010. Vi hade druckit, du började skrika på mig att jag ej lämnat tillbaka din mobil fast du snackade i den efter mig, dagen efter hittade du den under lite grejer i stugan. osvosv, bara några få exempel.Sen har vi inte snackat sen dess, sen jag försökte få tillbaka pappas pengar .. Förutom de gångerna du tjuvringt, elle aa antar att de var du? eftersom bara e osams med dig, men jag vene..Men EN gång Vet jag att det var du, hörde rösten, men var osäker, ringde upp dagen efter, och du pratade exakt som du gjorde, så det var du den där gången, det vet  jag till 100 %!
Ville bara skriva ut detta, för att säga, att jag egentligen saknar dig oerhört mycket, du var min bästa vän o allt detdära. Men det finns saker jag aldrig kommer glömma, men jag finns här iallafall.

Ville bara få ut de jag kände, för jag såg nyss lite gamla minnes bilder etcetc.

Men en sak är rätt, ALLA gör fel! Alla gör misstag, ett eller flera. Men i alla fall, var er själva, de kommer ni längre på! ;)



och sen vill jag också säga :
Jag älskar dig Leszek hoffman! Du betyder allt i mitt liv och du är världens underbaraste person, Du har alltid funnits för mig och jag ska alltid finnas för dig. You and me, we leave the world behind us! :) <3

101117

Hejsan :) .. Så roligt att man fått så mycket kommentarer på facebook angående ultraljudet o barnet :) Grymt kul.

Kom precis hem från arbetsförmedlingen. Ville röra på mig, så jag tog på mig riktigt varma kläder, delvis halsduk o vantar (; o dubbla tröjor, .. SÅ gick till arbetsförmedlingen :) tog väl någon timme ungefär, gick i min egna värld med musik, å kring alla mina tankar. Det var riktigt kallt ute, men man vande sig, och när man skulle hem, så tänkte jag ta bussen, då var de uber kallt, att gå till bussen liksom. Men jag gick en liten omväg till arbetsförmedlingen idag, en längre väg! :) Så gick riktigt långt, men skönt som satan i gatan var det.

Nu ska jag ätaa lite, kycklig o pasta typ. Senare ska jag träffa lilla grodan elin. Puss på er, sköt om er. <3



Puss

hej, äntligen lyckats tjatat på pappa att fixa så man kan duscha osv, :) .. Så ska strax slänga mig i duschen, o sen torka mitt hår, och sedan knoppa till kojs! ;D Så otroligt trött har jag vart idag, men en mysig dag har de allt varit. Imorgon blire arbetsförmedlingen, något slags möte, kulkul, elle inte men iaf de går väl fort? Eftersom jag inte hann röra på mig idag så mycket, så ska jag försöka gå till stan :)) Kan ju va skönt med morgon promenad, om man bara tar på sig varma kläder. Sedan blire nog o träffa Elin en stund iallafall. Btw, äntligen började swedbank fungera igen, så beställt smyckena, de har dragit pengar ifrån mitt kort,  så hoppas på allt att allt ordnade sig o ja får smyckena om ett par dagar, Puss och godnatt vi höres imorgon.





ett litet pic inlägg :D

Det är lite saker som alltid kommer att vara minnen! :) och som man kan sakna ibland hihi. Vet inte om de finns bättre folk som kan kan dela så mycket skratt med som jag gjort och gör med er.










¨





De finns så mycket mer bilder, men orkar inte ta en titt på alla :* inte just nu i alla fall. Sen finns de mer folk som fått mig o skratta så ordentligt mycket, så ta inte illa upp om ni inte är med, i will always love you guys! <3

PUSS!

*

Hallåhallå :) Ska beställa de här grejerna från stylebytyra.se :) Men just nu verkar inte swedbanks hemsida fungera :S ska se om de fungerar på pappas data, annars blir jag riktigt galen. Vill verkligen ha dom. Så fint.
129 kr!
149 kr! :)

101116

hejsan, jag och älskling gick somsagt upp tidigt idag, och vi somnade rätt sent igår så det var lite jobbigt för oss. Men det gick an ;) Vi åkte till sjukhuset, gjorde kub testet, och tittade på barnet via ultraljud, och barnet mår jätte bra :) .. Kändes kul i alla fall. Ska väl dit på ultraljudsundersökning igen i december - januari någon gång. kulkul =)) ..

Iaf, sedan åkte vi hem, och då gjorde vi lite mat, och tänkte titta på wallander, men vi höll på o somna, han åt upp maten, jag åt upp köttbullarna -.- så börjar bli lite smått hungrig nu. ;D .. Så vi gick o la oss o sov i typ 1-2 timmar, och nu cyklade han iväg till jobbet, han ska jobba inatt igen, roligt för han då! ;) .. För mig blire, att jag vene, men tat riktigt lugnt, kanske se lite filmer, och mysa för mig själv kanske ? :)) .. Myspys! Får se om de finns någon film då, oh vill se Svensson Svensson, men de har väl ej gjort någon mer säsong :c .. tror jag?

aja, ni får ha det så bra så länge. Massor av pussar. <3

Gjort KUB test! =))

Är gravid i vecka 12 + 5! :) <3

101115

oh sett färdigt alla svensson svensson, iaf de som finns o ladda ner .. Såg nyss färdigt på säsong 4, finns det mer tro? hur bra som hellst är dom :) o de sista avsnittet var de bästa ha ha.

Ska när som hoppa in i duschen :) och ikväll kommer min älskling till mig, blir film o mys. Han ska sova här, för imorgon tidigt ska vi till sjukhuset, och göra ett KUB test! ;) Se hur hög eller låg risk det finns för att barnet kan ha någon missbildning. Men pusspuss.

Är i vecka 12 + 4! :)

puss

hejsan! ;) Gick ut på en kvällspromenad med caroline igen, alltid lika trevligt. Prat om minnen osvosv :) Funderar även att hyra en lokal på min födelsedag eftersom jag endå fyller 20 år, kanske bjuda en massa gammalt o nytt folk! :) Men jag kommer dock inte dricka alkohol, men kan ju va trevligt endå! :) .. Så får se om lokalen e ledig, carro skulle ta sig en titt hihi..

Nu pratar jag med älskling, sen se svensson svensson igen, haha. Puss

101114

hejsan! Sitter o tittar på Svensson svensson, haha , så skön familj! Så skön humor o allt, fast visserligen blir dom lite trötta på gustav, ja ibland kan han gå lite för långt, men annars är dom en skön familj haha..

IDag gick jag en väldigt lång promenad, runt vivalla fast lite mer, fick lite pengar också, men la undan de mesta pengarna ( sparar osv ) och lite skickas till mitt konto. Sen idag blire väl film, kanske spel om de spelet sabine berätta om är bra! :) hihi, nu ska jag dra. Hörs sen, ska snart äta.

Pappa o resten av släkten ska till farbror Håkan utanför Göteborg  i helgen som kommer, men jag funderar på att inte hänka på, pallar inte -.- att sitta i bil sålänge osvosv... kan hitta på nått här hemma iställt.  okej han fyller 40 år, men har han kommit till Örebro när någon fylller stort? nejnej. ;D




101113

hejhej! ;)Kom nyss ut ur duschen! ;) .. Kom hem för ett tag sedan, jag älskling o hans bror peter var hos älsklings mamma, så fick träffa henne, vi var där i ungefär 4 timmar, vi pratade mycket, om barnet, min graviditet, hur vi ska göra osv, och det gick bättre än vad jag trodde! :) Men de var mysigt det. Sedan fick jag skjuts hem av Adam, leszeks andra bror! ;) .. Träffade deras syster en stund också.

Så nu vet jag inte vad som händer o sker? ;) Blir väl kanske o tat lugnt med lite film, jag har somsagt inte sovit inatt .. Jag somnade väl klockan 5 tillslut .. Sedan vaknade jag av att leszek kollade en grej på sin dator,  lite över 7. Sedan prata vi lite, sedan somnade jag om igen, och vaknade vid 9, ( alltså somnade i soffan ) .. och då undrade jag vart lilla älsklingen var .. sen gick jag in i sovrummet, då låg han där, Enligt han , hade han försökt väcka mig, väldigt länge, han bah de fick fan ej o väcka dig, ja bah mmh elle hur, skit sur haha! ;D Sedan så snacka vi lite, sedan somnade vi runt 10 och vaknade vid 1 av att Adam o peter skulle hämta oss, då skulle vi till älsklings mamma. Men allt gick iaf bra, knappt sovit inatt, så det blir att sova tidigt ikväll. För skönt ! :)

Nu efter duschen, tog jag på mig mjukis byxor och en vit tröja bara haha, för skönt att ha slapp kläder på sig nångång ju! ;) ..


Puss och kram på er sötnosar.


101112

Hej ! :) Träffade carro idag när ja vakna typ, var hos henne,, lyssna på musik, såg på minnes bilder :D och sedan lite film typ, indisk -.- hahaha ;) .. iaf, sedan vid 5 tiden stack jag till älskling :) Vi såg beck - advokaten och myste sådär ordentligt mycket!!! :) Nu är han på jobbet :/ jag ska vara här o sova, för imorgon tidigt, efter jobbet typ ... så ska vi till leszeks mamma :c ska de äntligen bli av elle ere nått de säger `? ;) nej men tror de blir av nu, han ringde iaf henne o sa att vi kommer på morgonen.. hmm , aja, hur fan ska detta gå?? =))

aja, ska titta lite vid datan, kanske spela nått xD försöker hitta spel man kan ladda ner? Sedan ska ja se lite svensson svensson avsnitt ;) Så ser min dag ut, hihi sen däckar jag nog och blir väckt av min prins. Puss

gratisbio?

Jag tycker att ni ska gå o bli medlem i gratisbio.se, de har en massa erbjudanden och det är väldigt enkelt, sitta och samla ihop lite poäng! :) Gör det med att klippa på denna länk! :)
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=401044

Saw 3D!

Var på den nya Saw 3D med eliiin idag :) Btw, är i vecka 12 :)

iaf, filmen var bra, :) Men inte så mycket 3D som vi trodde :/ .. Sen var filmen inte läskig, utan bara äcklig mest typ.. och jag e jävligt lättskrämd av mig, men den här vågade jag se , utan problem :) bara de att vissa delar var så äckliga att man bara ville spy nästan ;b .. och både ja och elin fick typ känsel som om de var vi som var tvungna att göra detta, asså man kände de i kroppen haha :P de dom gjorde. aja iaf ;D

Tog också bild på oss! :)

så söta! ;) haha elle nått xD


nu äter jag världens goaste mat, och har precis pratat klart med älskling, han fick snacka me mig i telefonen medan jag gick hem, sen snacka vi lite till! :) .. en äcklig snubbe på bussen också :S som glodde äckligt med sina ögon och log konstigt, blev nästan scray, så då blev de ringa älskling när ja gick av bussen! (;

Min älskling e förresten den finaste människan på jorden! Bättre människa får man leta efter! Världens underbaraste o bästa pojkvän! Han som får mina dagar att ljusna! Jag älskar dig högst på jorden! <3



Puss! <3

-.-

Blev inte att åka till mor, hon vart tydligen sjuk helt plötsligt. Men iaf, gick till ams o en person där inne fyllde i pappret, sedan skulle ja till försäkringskassan ;b men pappa sa vägen dit osv, men sedan sa han : förresten de e stängt " tacktack ;b fick åka hem igen. Bio med Elin ikväll, nya saw filmen :)..


Och nästa helg blire bio med älskling, nya harry potter filmen tror jag ;)

Puss

101111

Min nya skjorta! :) Väldigt skön o fin ju.
iaf, äter lite frukost, vakna för en stund sen. Ska till ams o få dom att fylla på ett papper jag har, sedan vidare till mamma o syster. o sova över där. Kommer såklart skriva blogg så mycket som jag kan :)
Nej nu måste jag fortsätta äta, och sedan dra mig mot bussen. Puss

Kvällspromenad med caroline! <3

Hade tråkigt ikväll, för pristontale vägrade fungera :S fattar inte varför. Så caroline smsade, så vi tog en kvällspromenad, runt vivalla vid 10-11 på kvällen, pratade om en massa saker ! :) Sedan när vi typ gått runt hela, så la vi oss i snön, pratade, skrattade .. och sedan tog vi lite bilder dårå! :) Som kommer närsom! ;) Iaf de var kul o måste göras om igen! <3

Imorgon ska jag till mamma o syster, fårse vad som hitts på där. Puss!







Denna bild ser helt knasig ut! Vi typ låg i snön osv, men det ser ändå typ snuskigt ut? aja, inget vi gjorde med flit, men haha rolig bild iaf ;)


Btw, trött på folk som sitter hemma o klagar på att man aldrig hör av sig eller något, eller klagar på att man bara hör av sig när det är nått speciellt.. HÖR AV ER SJÄLVA DÅ FÖRFAN, JAG FÖRSÖKER SÅ ATT JAG SNART SPRICKER! och jag hör av mig o frågar om vi ska ses, men vissa kan ju aldrig . p.g.a andra saker .. aja! (; Kan säga redan här o nu, att jag inte vill umgås med folk som bara utnyttjar, som inte tycker om mig för den jag är, och som är helt enkelt lite falska av sig :) Menar ingen speciell person, Men tänk på det! ;)


PT!

Rätt så mysigt med snö endå! :) .. Gick till älskling medan han sov, skulle väcka han ( som dock tog tid ) (; .. men iaf .. det var inte så mörkt faktiskt, när det är snö så ere ju inte så mörkt ute, och det kan vara riktigt skönt med promenader också, så jag och älskling tog en promenad till mig typ, men nu är han hemma o jag saknar han sjukt jävla mycket redan. Klarar mig inte utan dig!!!! <3

Haha ska spela lite pristontale! ;);) Haha. Puss

101110

Hejhej ;) .. haha jag e så klant, råkade zooma in älskligns data så man såg ut som om man vore gammal och blind eller något, ha ha .. Men mattias hjälpte mig ;b så nu funkar det. Nu är de normal storlek. Dom spelar fifa, älskling vann nyss, glad han blev elle vad, haha dom skriker o allt när dom får mål eller är nära, jaja -.- haha söt min älskling e iaf... Men ska kolla lite i datan sen tänkte jag dra hemmåt,  innan de blir alltför mörkt, men det är jätte mycke snö ute :) så de e inte så mörkt iaf, elle de blir inte de. Men tog bilder  igår påvägen hem till älskling, på kvällen, ser jätte mysigt ut, de kommer in sen när jag kommer hem. kanske blir o träffa caroline idag? får se  :) Men nu ska jag dra, och fixa lite, sen hem. Puss och kram.


101109

Här är en bild på min mysiga tröja jag köpte häromdagen! :) För mysig är den.


Ska till älskling vid 5-6 tiden, väcka honom! ;) .. Sen blire o mysa med film osv, sen träffa hans mamma imorgon har vi bestämt, om de nu blir så, sjukt nervös o allt iaf .. Kommer gå fett sämt :/ göra bort sig elle nå, haha, ne men ska va tyst som en mus, då kan man väl ej gö bort sig ;) ne men ska prata också såklart. PUSS

the family.

Familjen Rapp! :) elle aah, farfar o hans barn ;) Men de fattas några dock! :)
men helt underbara...

Bend it like Beckham...

Tittade nyss på Bend it like Beckham, haha en gammal film, såg den när jag var yngre iaf :) Så blev sugen på den, Men den är jue bra iallafall! :) .. Blir nog att se någon mer film, efter jag duschat dock... Blir antingen National Lampoons pucked, eller Stuart little ( också en gammal film men fan ibland ere mysigt ) :) .. hihi..

Imorgon .. blire antagligen o träffa älsklingens mamma, jag vet att jag sagt det minst tusen gånger .. men denna gång blir nog av! ?  fan vad dom skjuter fram allting , gash :) hihih iaf, oooooooh. hur kommer detta att gå???

Hörs sen eller imorgon! :) PUSSSSSSS!

pics and video.

Här kommer lite bilder ifrån helgen, dom vi nu tog ;) tog dock inte kort på alla, vilket är synd, borde gjort det, Minneskort fifan. Hoppas de kan komma när jag fyller 20 år! :)
Bild på tröjorna jag köpte! ^^ Den vita är hur skön som hellst, o båda passar jätte bra o ser bättre ut på! :)



Min älskling är världens bästa älskling, ever. And i will allways love you forever and ever my baby.


Klart att patrik däckade först utav alla ;)


Fredrik och älskling i mcdonalds ;)


hahahahaha söt pappsen ser ut då, när han äter (;


Världens sötaste kattungar!


Söt min älskling är, han fick också en favorit där borta.


Sista kvällen däckade Patrik iaf på en säng han precis la dit, fredrik däcka så, och pappa med.
Men vid klockan sex på morgonen vaknade både jag nettan och älskling... Då låg pappa meed huvudet mellan fredriks ben xD han vaknade av att fredrik sparkade han på huvudet? Så pappa fick lägga sig på golvet, stackarn :c .. Sen låg fredrik o fes, o skratta hela morgonen, men han sov! Så jag och nettan fick väldigt svårt o sova, älskling med. Men sedan somnade vi och nettan gick upp o städade.. Gjorde fint till farfars födelsedagsfest typ.
Men vi alla vaknade vid 9 tiden för alla skratta o pratade och visa noll respekt för de som sov (;  Men jag fick dock solen i ögonen så var nog därför jag vaknade. Så hela den dagen var man lite trött o sliten. Men skönt i bilen sov man :) .. Nästa gång älskling, då ska vi sminka patrik som vi tänkte vah? ;)

Här kommer en liten video på katterna som busar, haha för söta är dom jue...


Btw, rösterna låter alltid helt jävla fail när man spelar in o pratar .. mupp då.




101108

hej sitter hemma hos min älskling (; han jobbar men han slutar om en halvtimme, då har han med sig mat till mig ha ha ;) iaf chickenbites som jag frågade om ^^ elle han frågade mig om ja ville ha nått  osvosv. Hungrig som satan e jag också, måste typ äta något, min kropp känns för svag ju ;o .. Pappa hämtar mig vid halv 5 - 5 idag iaf. Så när jag kommer hem, vad händer då? :) ..

Igår vare typ släktfest hos farfar :)  farfars sida dårå elle va man säger, Nästan hela släkten + min älskling var där, för kul, sålängesen man träffade vissa, så de var riktigt kul. Vi åt smörgås tårta som henke  gjort , MUMS.. Sen en massa kakor och en liten tårtbit :) .. och cider dårå, alkoholfritt ;) .. För jag ska ju inte dricka alkohol, haha nettan var så söt , för alla i släkten vet ju ej om , så hon ba : ska du ha cider elle saft? alltså de finns inge alkohol i cider " då tog jag cider hihi. iaf .. Sen så pratade vi en massa och myste .. Tog inte mycket bilder ifrån helgen :( orkade inte osv .. men några bilder tog jag, t.ex på när patrik fredrik och pappsen däcka xD hahaha .. Kan ta in bilderna när jag kommer hem ! :) iaf, sen så vid typ 7 tiden åkte vi hem till örebro, jag somnade nästan direkt o sov enda tills vi kom till Örebro, sen så fick vi skjuts till älskling, då tittade vi på Beck -  kapellet. (; Sedan så kom elias och matte en stund, sen drog dom o då gick jag och älskling o la oss typ på en gång o somnade väldigt snabbt.


hihi, för bra helg vare iaf, Tack alla som deltog, <3 Så skönt o komma bort från Örebro ett tag o sedan träffa släktingarna, de roligaste faktiskt. PUSSS


btw, hörde om en till våldtäkt, ifrån fredag till lördag i örebro.. kan detta aldrig ta slut, `? så patetiska människor de finns .. Ska man aldrig kunna gå ut när de mörknat? alltså redan vid 4-5 tiden på EFTERMIDDAGEN? usch.-

101107

hejhej :)Sitter här hos farfar med älskling, patrik, pappa, henke ofredrik, nettan duschar xD  Snart kommer tony och ingemar. icklåna patriks dator, som han tydligen hade haft med sig så tänkte skriva ett snabbt inlägg..

I fredags hälsade vi på sonja en stund, i vänersborg, Sedan åkte vi in till stan där vi träffade fredrik,viskulle sova där, dit kom hans tjej,dom satt o drack typ,förutom jag xD Sen tittade jag  och älskling på film, och sen somna virätt så snart, sedan åkte vi till farfar på lördagen. :) .. Vi mös väl, snackade jätte mycket med Nettan igår om allt mellan himmel o jord också, sen mycket skratt har de varit, här går de inte o vara en dag utan skratt haha ;) farfar fyller 70 år idag, Grattis :) .. iaf .. Nu ska han iväg med sina syskon o vi andra väntar på Ingemar och Tony, sen får vi se vad som händer, alla e typ bakis här förutom jag och älskling (; .. Men vi kommer hem idag iaf, så skriver nog när vi kommer hem´omdeinte ärförsent. Älskling sover hos mig inatt tror jag,så tar han cykeln tilljobbet imorgon. hihi,iaf , var i ett köpcenter igår också,köpte skinnleggins och en jätte finmysig vit tröja, kommer på bild sen,när jag har på mig den eller något :) Puss

101105 - ska till vbg ikväll.

Hejhå! :) Sitter här och har nyss satt på mig  kläder och håller på att packa lite inför helgen :) SKa ju till vbg ikväll o träffa de flesta av mina släktingar, med älskling, pappa och patrik!! :) + min farfar fyller 70 år på söndag, så blir o fira honom imorgon eller ikväll, de återstår å se :) Ska iaf hälsa på honom, vene vart vi sover ikväll, kanske hos fredrik? eller sonny och sonja? de återstår också å se. Kanske tar bilder ihelgen t.o.m :D .. ISåfall lägger jag in dom, ska försöka ta några bilder iaf. Puss och kram.


Den här mysiga tröjan köpte jag igår, för skön är den! :)

Vene om jag kommer hinna skriva mer blogg idag, elle jo de hinner jag säkert, innan vi drar. Men fårse om de blir något ihelgen, beror på om jag har tid och om de har någon data :) .. Men iaf, annars får ni ett bra inlägg på söndag. Puss

101104

Hej, kom nyss in, var ute och gick en rätt såå lång promenad med eliiin, vi gick o gick, prata & prata om en massa, om allt mellan himmel o jord, det kändes skönt iallafall! :) Gick väl i kanske en timme, en och en halv :) ..
Men idag, så gick jag till ams, lämnade ett papper och sedan vidare o köpte en lång röd färgad skjorta för 199 kr, en
jätte fin mysig tröja för 199 kr och ett rosa linne för 99 kr i gina tricot =)) .. För bra och fina kläder har dom! ;)





Igår fick jag ett lustigt samtal också .. en liten omogen jävel som busringer :) hur får alla mitt nr som jag bara gav ut till dom som jag trodde jag kunde lita på?;) iaf.
personen sa något om att han hetter "jan, janne" han bah : ja heter jan ... nej janne " man bah oh gud, Men jag sa ; känner tyvärr ingen med det namnet.. han ; jo kondomen gick sönder förra veckan .. jag säger ; men gud vad omogen du är. sen klickade jag personen.. Ungefär det som sas? riktigt omoget, för jag har en pojkvän som jag älskar mest av allt och alla, så jag skulle aldrig kunna vara otrogen , aldrig i hela mitt jävla liv... Man förlorar endå bara på det :)  tyckte jag kände igen rösten men var osäker.. så tänkte ta o ringa personen idag för o se vem det verkligen var, jag ringde.. var tyst, ringde med dolt nummer. han sa hallå? jag sa inget,. han sa Helluu .. med hans barnsliga röst, jag klickade.. Då visste jag på en gång vem det var. Det var min förra bästa vän som jag trodde att jag kunde lita på till 100 % , vi blev osams o allt de.. Men hur jävla omogen får man vara? en vuxen jävla människa, sitter på kvällar/nätter? ( han ringde 03.59 ) PÅ NATTEN!!!! hur normal är man på en skala från 0-10 ? ja inte är man normal iaf, så då ligger man väl på 0 snåret då? aja jag ska inte yttra mig, tänkte smsa till det numret o säga att jag vet vem det är, men de får hållas.. han får tro att han e så hemlig :) funderar också på att byta nr för att alla tjuvringer , men fan ska man verkligen behöva? det är abonnemang o ska betala i typ 1-2 år till liksom :S .. ska man behöva byta nummer?? för att det finns idioter som inte har något liv? Men du ;);) Jag vet att mitt liv är mycket mer intressantare än ditt :) Så skaffa dig ett liv! Du är inte hemlig längre ;) du som ringt alla andra gånger också? elle gett ut mitt nummer?


aja nee nu börjar jag bli hungrig, se om de finns något att göra iordning o äta :) Puss och kram.

101103

hej kom nyss hem från älskling! Var där och mös inatt, tittade på djurkyrkogården igår med älskling elias och adam, adam var livrädd ha ha ;) .. Sen så stack dom, då tittade jag och älskling på Beck - levande begravd! :) För bra film.
Iaf, sen så vart han tvungen o dra till jobbet på morgonen,  efter att vi snackat om allt mellan himmel o jord i några timmar. Så då somnade jag väldigt snabbt, och vaknade vid halv 3, och vid halv 5 kom han hem från jobbet, vi myste osv en liten stund sen kom pappa o hämtade mig :)) Så nu sitter jag och väntar på att Ida ska komma, vi ska titta på lite filmer och mysa lite hihi.. kanske äta något gott till det också!
Det består min kväll av, skulle egentligen till leszeks mamma idag, men hon kunde inte för hon skulle sova tidigt idag och allting, eftersom hon jobbar natt .. förstårligt. Så på måndag bokade vi in nästa tid :)) .. PInsamt och nervöst, javisst det är de. Men ett tag kvar att vänja sig! ;);) .. Älskling ska iaf med till vbg och träffa de flesta och bästa av släkten  ;) hihi. kul, det är speciellt att jag tar med just han, för har inte tagit med någon på samma sätt, jo visst kompisar, men inge förhållande. Men allt känns väldigt rätt o speciellt med leszek, han är min nu och föralltid!


oh, hade en knasig dröm inatt också.. Handlade om sthlm, hmm..


Puss och kram. <3

when in rome.

Tittade nyss på When in rome.

Hur grymt bra film som hellst :D Faktiskt, en av de bästa, ne men jag tycker om sånna här filmer, och denhär är riktigt jävla bra iaf tyckte jag :) Så sevärd...


Sitter nu å ska fixa mig lite, för snart kommer älskling adam och elias o hämtar mig, eller aa vid 22 tiden iaf. Blir att se en riktig skräckis :) och sedan måste väl tyå ja och han sova eftersom han jobbar tidigt imorgon? o sen träffa hans mamma, scary! haha nemen. Puss på er.. Måste  gå till ams imorgon eller övermorgon också ;o .. hmms ..

101102

hejsan, vaknade för en stund sen, vaknade av att jag mådde illa, så gick upp ur sängen o gjorde i ordning lite att äta, så nu blev de lite bättre iaf. Skulle egentligen med älskling o träffa hans mamma idag, men blev tydligen inte de, så blir väl imorgon isåfall? aja vi får se med det, är endå sjukt nervös för det kommer bli så otroligt pinsamt.. men nångång måste hon väl träffa mig? :) Haha.. iaf, blir nog att träffa älskling senare ikväll med mysfilmer å sånt.. :D lite skräckisar och det.

Men nu ska jag väl göra något, och sedan hoppa in i duschen, eller ska kanske bada? vore superduper skönt ju! Bada i ett kokhett vatten, ohja märks det att jag fryser? sitter med en ful morgonrock just nu xD Orkade  inte ta på mig kläder, och jag ska endå duscha snart så då blire rena kläder.

Men iaf .. vi hörs sen då sötnosar. Puss!

;b

Polisen misstänker mordbrand

Kriminaltekniker har nu kommit till den nedbrunna idrottshallen vid Vivallaskolan i Örebro. Utredningen gäller mordbrand eftersom ingen naturlig förklaring finns.



Sen samma dag var det en brand i ett dagis inom samma område, ( vivalla ) och sedan brand i två olika ställen i varberga, o alla under samma dag/natt .. orka? vafan händer med örebro. Våldtäkter hit o dit, mordbrander hit o dit., Sen hade nån åkt in för dråp, för att han försökt dödat en annan person osvosv.


Ska nog sova nu, känner mig hungrig också. Pussar på er. God natt.


musiccandy.

Dagens låt! Mike Posner - cooler than me! Började typ lyssna på den häromdagen, men älskar den redan!
Älskar också den här, Rihanna - only girl in the world!




1 november 2010!

Hejhej! :) Igår var en riktigt bra kväll faktiskt. Först så blev jag hämtad av älskling elias och adam.. :) Då åkte vi hem till älskling, de spelade lite fifa såklart .. -.- jag höll typ på o somna, men jag satt endå med dom och hejade ;) ibland iaf ha ha -.- .. Sedan vid typ halv 9 började vi göra i ordning oss lite, sen åkte jag adam elias och älskling till bion :) .. Mattias stannade kvar hos älskling, för vi skulle dit sen. Adam elias och alla dom andra gick på Saw 3D , jag och älskling tänkte också dra på den, men de fanns inga platser, men efter bion fick vi veta att de visst fanns -.- orkaorka. iaf, Vi drog på The other guys istället, var riktigt mysigt o dra på bio med älskling,! :) Mös som bara den, gjorde vi också.. Sen efter bion väntade vi på de andra folket, sen fick jag hälsa på en ytterliggare bror som älskling har som jag inte hade träffat en, så nu har jag nog träffat alla ;) iaf sen åkte jag älskling elias och adam hem till älsk.. Där drack dom lite, när vi kom dit var mattias linn och emma där, de blev inte mycke drickande, men mycket snack, flumm, mys, musik oså! :) .. Sedan typ drog alla efter många timmar, så kul när alla dricker, jag kan sjunga , flumma hur mycket som hellst utan att någon av dom tänker på de ;) eftersom de redan e onyktra hahaha ^^ .. Iaf , elias sov kvar också.

Idag så tog jag en skön promenad hem ifrån älskling, för skönt o gå vare verkligen, gick runt vivallaringen igår förresten :)
SItter här nu o försöker ladda ner ronny och julia julkalender! Men går fan inte, ingen seedar, där ja laddar ner ifrån iaf. Gash!

Får se vart dagen leder iaf , imorgon blire o kanske träffa älsklings mamma för första gången! HJÄLP! Hur kommer det att gå??  :/



RSS 2.0