101126

Hejhopp! Prövade  nyss två jätte fina ringar som jag fått av min älsklings mamma typ, fast han gav mig dom, o de passade jätte bra o var superfina!
Nu har jag pratat lite med pappa om vad man önskar sig för han frågade , eftersom jag snart fyller 20 år och sedan ere jul ;) .. och sen frågade jag han vad jag kunde köpa till han, så nu vet jag på ett ungefär! ;) .. hihi kulkul. Till mina syskon ere väl inte så svårt, får fråga mamma om hjälp ;b till mamma vet jag på ett ungefär, men till älskling, ere superduper svårt ;o fan kan man köpa till sin kille? När han fyllde år fick han ett silver armband av mig, men känns så torrt om jag köper mer smycken till han?  vill köpa nått, men vene vad, jag och david ska köpa en skämt sak till han ;) tillsammans. Men jag vill ju köpa något personligt ifrån mig också! ? Nån som kan ge mig tips?

Iaf, idag blire lugnt , kanske me lite filmer oså :) Sen imorgon blire en mys dag med mamma och mina två underbara syskon, bio och mys blire iaf.  oh gud, jag saknar min älskling, REDAN!? haha han och Adam lämnade ju nyss av mig ;b men iaf, Pusselipusspuss.!


På södag ere första advent! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0