101113

hejhej! ;)Kom nyss ut ur duschen! ;) .. Kom hem för ett tag sedan, jag älskling o hans bror peter var hos älsklings mamma, så fick träffa henne, vi var där i ungefär 4 timmar, vi pratade mycket, om barnet, min graviditet, hur vi ska göra osv, och det gick bättre än vad jag trodde! :) Men de var mysigt det. Sedan fick jag skjuts hem av Adam, leszeks andra bror! ;) .. Träffade deras syster en stund också.

Så nu vet jag inte vad som händer o sker? ;) Blir väl kanske o tat lugnt med lite film, jag har somsagt inte sovit inatt .. Jag somnade väl klockan 5 tillslut .. Sedan vaknade jag av att leszek kollade en grej på sin dator,  lite över 7. Sedan prata vi lite, sedan somnade jag om igen, och vaknade vid 9, ( alltså somnade i soffan ) .. och då undrade jag vart lilla älsklingen var .. sen gick jag in i sovrummet, då låg han där, Enligt han , hade han försökt väcka mig, väldigt länge, han bah de fick fan ej o väcka dig, ja bah mmh elle hur, skit sur haha! ;D Sedan så snacka vi lite, sedan somnade vi runt 10 och vaknade vid 1 av att Adam o peter skulle hämta oss, då skulle vi till älsklings mamma. Men allt gick iaf bra, knappt sovit inatt, så det blir att sova tidigt ikväll. För skönt ! :)

Nu efter duschen, tog jag på mig mjukis byxor och en vit tröja bara haha, för skönt att ha slapp kläder på sig nångång ju! ;) ..


Puss och kram på er sötnosar.


Kommentarer
Postat av: angelina

SVAR: jo det är bra:)

2010-11-13 @ 18:29:33
URL: http://angelinasliiife.blogg.se/
Postat av: dannie

okej, har du tips på någon bra julfilm då? PUSS <3

2010-11-14 @ 15:08:21
URL: http://dannies.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0