Natti.

hejsan. Idag har det inte hänt så mycket :) eller ikväll dårå. Men skönt har de också varit eftersom man haft så mycke o göra på sistone, men iaf alltid kul det, med braigt folk.

Sitter och tittar på en ängels tålamod, haha för bra, Vet inte när den serien kom ut, men jag tittade på det när jag var yngre i alla fall, kanske inte sådär ofta, men lite då o då! :) Men nu började jag titta ifrån säsong ett, så är fortfarande där,  haha så roligt program faktiskt. Lilla elin som påminde mig om den serien! :D
Men måste nog sussa lite snart, börjar bli lite trött. Väldigt trött på sistone :/ kan sova hur länge som hellst :S  och sen endå lägga mig tidigt typ? vaknat  4-5 varje dag när carro sov hos mig xD och sedan en gång t.o.m halv 7 på kvällen hos älskling, brukar aldrig kunna sova så länge ;o .. Brukar få väcka älskling, menmen så kan de gå. Carro som smittat mig kanske ;) haha .. men skönt iaf, så sova blire för min del, efter denna eller ett till avsnitt.
Sedan imorgon ska jag till mamma o syster. Sova där tills onsdag eller torsdag. Får se vad som händer där då, men mysigt blire iallafall. Puss och kram.
24 dagar!
20 timmar!
och 37 minuter!
kvar! ;) hahaha har en grej i min dator, gardgets! ;) Om hur långt tid det är kvar till en viss grej lalalala. Iaf.
Väntar på mina brev som jag skulle fått också, elle aa post haha (: Som jag beställt. Men dom verkar aldrig vilja komma :( Pusssssssssss

Kommentarer
Postat av: frida

fin blogg =)

2010-11-23 @ 09:41:30
URL: http://fmbs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0