120213.


haha så jäkla söt bild på sötungen som blir åtta månader idag! :P Känns som hon föddes igår! Nästan. Men stora stora tjejen. :PMamma och pappa älskar dig mest av allt sötungen.


Idag så vare först BVC, men de gick galant. Hon väger 9120 gram och är 72 cm lång och allt var bra med henne, hörseln och utvecklingen. Jag var så orolig om hon får i sig de näring och allt hon ska få i sig och allt, visste inte om jag gav henne bra med mat och allt det, men nej inga problem med det, allt var kanoners och jag och leszek ska fortsätta me de vi gör för allt var utmärkt. :P Fast hon rör sig sååå otroligt mycket, så har hon i alla fall gått upp som hon ska, så glad man blir! :P Sedan så tog vi en promenad till stan, en liten knasig och längre väg? menmen skönt ju!! Gick till UMP och träffade elin och hennes son m.fl .. =) .. Söta Vanessa fick leka av sig, hon var inte stilla en sekund och hon hade det nog jätte roligt! :P Men aa, var lite seg så vi var där i en och en halvtimme ungefär. Sedan tog vi en promenad hem från stan, sötnosen sov så sött i vagnen hon var helt slut. Sen när vi kom hem blev det mat, pulvermos och fiskpinnar för min del, och pasta med grönsaker och något annat till vanessa.. Sedan har det varit en massa bus, och jag har städat lägenheten, överallt och helt, förutom sovrummet och toaletten, de tar jag nog imorgon? Vanessa sover nu så vill inte störa eller väcka henne.. ohja, snart kommer älsklingen hem! ´Saknar honom som skjutton! fast vi bor tillsammans ha ha... Men, denna helg, fick vi upp våran kärlek något såååå enormt! Vi kittlade och höll på  hos dina, och det var så underbart, för det var så längsen bara jag och han "busa". :P 


Ska förresten göra en ny tatuering den 24 feb klockan 14.00!!! :P Ska skriva Vanessa på höger armen, övre! Med skrivsstil, kan nog bli riktigt snyggt. Inget jag kommer ångra!


Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0