150720

Hej i stugan. Idag var Vanessa hos sin kompis Jennifer. De hade super roligt. Vi lämnade henne vid tio och hämtade henne vid tre. Dock var vi där både på förmiddagen och eftermiddagen och prata med hennes trevliga föräldrar. Under tiden som Vanessa var där, så drog vi på Lägenhetsvisningen, som vi även ligger etta på. Lägenheten var super fin, rätt nyrenoverad ( från 2012 ). Så vi tackade ja! På en gång ha ha. 😂😂. Sedan tog vi en promenad upp till stan å lämnade alla viktiga papper till öbo. Arbetsgivarintyg samt lönespec. Vi ska skriva på kontraktet nästa vecka eftersom vi åker till Polen imorgon, i en vecka. Feeling great! 😘☀️ 

Jag och Vanessa pysslade lite hemma, men hon var rätt tjurig ( antagligen trött ) så hon var inte så rolig och pyssla med. Vi har även packat. Vid halv sex drog jag till gymmet. Spinning från 18.15-19.15. Fy, helvete vilket intensivt och jobbigt pass. Men jävlar vad skönt det kändes efteråt. 😆😅. Nu blir det ledigt från all träning i en vecka då vi ska till Polen imorgon! Men kommer väl röra oss mycket där, men ej samma sak. Känns både skönt och inte skönt att inte träna i en vecka. Det sköna är att slippa tänka "måste till gymmet etc.. " men samtidigt kommer jag få typ "ångest" över att inte kunna träna. Men men, tränat rätt hårt de senaste ändå😄 nästa vecka hinner jag träna några dagar, sedan blir det Gotland den 1 Augusti i en vecka. Ha ha 😂😂 underbart ändå! 

Så kommer inte kunna uppdatera något blogginlägg under en vecka. Då det inte finns internet där, förmodligen. Men vill ändå inte sitta vid internet på semester 😄☀️ ha en toppen skön sommar så får ni se mycket bilder nästa vecka. Kram. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0