Diss/hiss.

akej, hade redovisning idag dårå, om barn med medicinska funktionshinder! gick ju bra det ;) förutom att karin trodde att en i vår grupp inte gjort något, alltså hon har ju vart med oss och hjälpt till, men kanske inte alla gånger men de var lite pinsamt när de blev en diskussion i klassen. Men iaf redovisningen e avklarad och känner mig stolt iaf, fast jag sa lite fel när jag pratade , jag sa "magasin" istället för "maskin" HAHAHAHA!. & vi har redan börjat med massa studiebesök och de ska vi göra i nästa uppgift, så de i klassen frågade lite hur man fick besöks tid osv, kul de ;) .. alltså hur vi gjorde etc.

Nu har jag bara engelska ( prov imorgon ) , fallbeskrivning om chock, chock faserna i människor i behov av stöd och en religion uppgift  & svenska uppgiften om antiken kvar dårå, elle aa de e mycke men fan hade mer för veckor sen.

Nääe nu ska jag byta lakan i sängen, och sen plugga lite kanske, lyssna på musik & ta det riktigt lugnt! och jag e hungrig ;O

* Elly Dissar :

1: personer som är falska.

2. lärare som pratar högt för klassen vad man har sagt till henne som man trodde stannade mellan oss ( inte jag som sa grejen men en i min grupp gjorde det )

3. våld ( tycker det är så otroligt barnsligt att när man e vuxen och sen istället för att prata med personen om de som hänt, så måste de slåss och nästan ha ihjäl varann ? ) *


* Elly Hissar :

1: Vänner som alltid finns för en, ovaset vad som händer.

2. Vänner som inte bara tänker på sig själv, utan tänker på andra också.

3. Människor som vågaar stå för de dom tycker!



Kanske inte är sådär direkt bra de ja sa nudå, men de e de jag kommer på! Finns mer dåliga en bra saker tycker jag?   *

Ha en superbra dag för nu ska jag dra och bädda sängen! och sen sätta igång med de ja sa innan (; puss&kram :*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0