you are the voice in me.

heejsan !

Idag har ja inte gjort så mycke, typ sovit hela dagen :S .. och pluggat lite på mina APU uppgifter, apun slutar på onsdag :/ ..  Men just nu  hålleer jag på att hitta på en egen massage saga, för ja ska typ ha massage med ett par barn imorgon ;p .. & jag har hållt på med sagan en stund, men e nog snart färidg , det är väl en liten bit kvar! En kompis har hjälpt mig(:  Säg till om ni vill höra den ;) den är väl rätt så bra faktiskt, räcker väl för småttingar, och lätt att massera, de kommer bli mest en saga, och lite massage och det! Men iaf, ska typ göra de imorgon på deras vila eller något sånt .. hmm, hoppas inte personalen måste vara med ;o då blire pinsamt :D eh nejdå, de kommer inte vara med , klarar mig själv! Men de kommer nog gå bra eller? mjo tror det i alla fall! (Y)

Känns som det fattas något i mitt liv, vet inte varför eller vad! Känner mig så jäkla osäker och hjälplös och jag vet inte! Sen tycker jag om en person mycke! (: och de får mig att bli sådär pirrig i magen och verkligen sakna honom, men vene om de kommer bli något heller! men han e fin!  ... Men jag känner mig så osäker på mitt liv just nu :S allting går så knas, osäker på allting, och ja vet heller inte varför! Jag ångrar stort en sak, men det är ingen som vet det och jag vet heller inte om jag vågar berätta det för någon heller, det är en som vet det ... min förra bästa vän, men henne är jag osams med, men det är ingen annan som vet det här, och jag vågar heller inte berätta det för någon, känns som jag har svikit dig då! ;o .. Jag vet inte hur jag ska göra med mitt liv, allt går upp och ner! & jag vill bara bort från örebro, bort till nån stad eller annat land och börja om från början! aja, jag ska sluta att klaga, ni kanske inte ens vill lyssna :S men eftersom detta är blogg så tänkte jag att ja kan skriva mina tankar lite.. Men i alla fall! osäker är jag .


Men nu ska ja forsätta med sagan och sen tänkte jag att ja ska sova lite! ska upp tidigt imorgon, börjar klockan 9 såå ..

Kommentarer
Postat av: Danne

Du var snabb att blogga du :) Sagan är ju barnanpassad så nog ska den duga åt ungarna!



Hoppas allt fixar sig så du mår bättre snart :)

2009-05-18 @ 00:06:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0