gomorgon sverige.

Gomorron, hur är det med er idag?

Själv är jag jävligt trött och helt slut i kroppen känns de som! Jag skulle upp idag kl halv 6 för att hinna med bussen till jobbet, men jag vaknade klockan 6 av att mobilen ringde lite men att den låg under sängen :S .Så farsan får skjutsa mig i stället och han kommer lite över 7 - halv 8, för jag börjar jobbet kvart i 8 idag!

Direkt efter jobbet alltså kvart i 3 ska jag gå till morsan & syster, så jag kommer väl dit nån gång vid halv 4 eftersom ja inte orkar gå mitt snabbaste (:  eller lite senaare om jag vilar på vägen, det är ju några km dit och bara uppförsbackar på dit vägen! Sen imorgon ska jag gå till jobbet från morsan, & då går det snabbare eftersom då är de mest nedförsbackar, aja nu snackar jag strunt :D
Vene vad jag ska säga någe mer, men vi hörs i alla fall sen :*


Du är så gott som död i mina ögon!


Hoppas vi ska till ner till VBG och det nästa vecka (: Hoppas vi åker på torsdag eller något liknande, för är ju lediga på tors & fredag och farsan sa faktiskt att vi kanske skulle åka (; men hooopppas!


Kommentarer
Postat av: Sanne - Just nu bloggdesign-tävling!

Lottar ut en gratis bloggdesign i min blogg just nu - den lycklige vinnaren utses senare ikväll! Välkommen att vara med :)

2009-05-14 @ 10:51:52
URL: http://sannelovesjoel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0