du&jag och tystnaden.

Gotlands färjorna krockade idag klockan 11 ... p.g.a det var för dimmigt och andra båten hörde inte när den andra båten tutade osv.. men som tur är så har de fixat ersättningsbåtar så de blir av endå, yey <333kommer endå vara läskigt fan, tänk så blire så igen :|

imorgon åker vi till sthlm ;) .. och festar  och träffar underbart folk, miie och co ^^ <3
Jag , tubbe , natta , farsan och karlsson åker. kul ska de bli iaf ..
Sen lördag natt elle aa söndag morgon ( 04.50 ) går båten till Gotland, hihi .. sen e vi där tills den 7 aug , kanske tar med mig laptop , då kmr jag kunna skriva blogg då och då, kanske om man har lust och ork, för vi ska gö så mycke där, festa,bada,sola, umgåss med folk, och jaa ha de sköna livet helt enkelt :) ..


Idag har jag vart med Emma och så kom Joen en stund, vi snackade, jag och emma gjorde nuggets och ris , gott som fan .. sen så stack han typ 2 timmar senare, då åkte vi till farmor och gammelmormor och kollade läget, var där i en timme, sen åkte vi iväg och gymmade i typ 45 minuter och sen solade vi i ca 20 minuter, sen gick  vi till farmor en stund till åså, börjar fan få träningsvärk, för vi tränade hårt haha ..sen cykla vi hem =)

och nnu ska vi snart till macken och köööpa ciggisar.. pusspådet

Kommentarer
Postat av: Almaa

Söt äru:)!

2009-07-23 @ 23:26:20
URL: http://almiiza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0