130224

Hallå träningsvärk .. -.- ..
 
 

Det är så kul att se hur bättre våran lilla tös mår!! Det lättar så i hjärtat. Det sved så mycket av att se henne ha så ont, så allvarligt som det också var... var ju rädd varje natt... Men nu mår hon bättre, skrattar, springer runt. busar, enormt mammig osv, dock trotsig.  så på tisdag får det bli tillbaka till förskolan igen, men medicin går hon på tills på torsdag..
Ska till läkaren imorgon och kolla hur allt läkt och om allt är som de ska igen. 
 
 
Idag blev det marieberg med morfar, ( nessas ) .. Åt kina mat osv, göttans. Sedan kolla vi runt, handla lite smått och gott. Kollade om mobilen var klar ( som vart på lagning i exat två veckor ) men nej den var inte klar .. -.- 
Sedan kom farmor och farbror till oss, myspys. 
 
 
Imorgon ska jag vara hemma med snuttan för leszek var ju hemma hela förra veckan :o då jag jobbade! Så nu ska jag vara hemma med henne, ta henne till läkaren etc. Sedan kanske det blir lunch med morfar, och efter de kanske ta en tripp till marieberg med natalie, och storhandla mot kvällen. En mys dag helt enkelt. Sen jobbar jag som vanligt på tisdag igen, men jag klagar inte, för jag trivs som fan! Ha det göttans. PUSSSSAR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0