130221

Hallå!
 
 

Förlåt för att jag inte skrivit på ett tag. Har rent ut sagt inte haft tid. Jobbat super mycket denna vecka, skönt att det är fredag imorgon, och då får jag skjuts till jobbet, yey. Cyklat varje dag annars, 2 mil. Men idag höll jag på & frysa röva av mig, fast jag hade typ tre tröjor varav två var tjock tröjor, sedan tjock jacka å allt.. suck..
 
Älsklingen har varit hemma med Vanessa, har inte varit mycket sömn för någon av oss denna vecka heller..Vanessa har, eller rättare sagt är sjuk, men på bättringsvägen. 
 
Åkte ju in med henne till akuten i söndags, då hon hade hög feber ( 40 grader ) och bara skrek och skrek. Bara jag dög dock, ibland ingen, men var det någon som dög så var det jag. 
 
Läkarna undersökte henne, hon hade en allvarlig och svår infektion i halsen & i kroppen. Så hon fick börja gå på antibiotika i söndags kväll och ska göra det tills torsdag nästa vecka. Tre gånger om dagen. 
 
Häromnatten vaknade vi av att de rann ifrån vanessas öra? så vi ringde 1177 och dom sa att de trodde de var öroninflamation så haga vårdcentral ringde oss och vi pratade osv, och hon hade öroninflamation, men eftersom hon redan tog antibiotika så hade det börjat läka, ( de rann ju från hennes öra, vilket betyder att de höll på att läka. Men då förstod vi varför hon skrikit och skrikit, hållt oss vakna hela nätterna, och haft så ont och vi hade ju inte direkt fattat något.. Sjukt att hon får allt på samma gång :( dock har hon inte varit sjuk en enda gång förutom när hon tagit sprutor osv.. Men i alla fall, nu i stället får hon alla saker på samma gång.
Öroninflamation, svår infektion i halsen&kroppen och över 40 grader feber + kraftig hosta.

Stackars tjej. Men hon börjar bli bättre i alla fall, men inte helt. Får se hur hon mår i helgen om hon kan gå på dagis nästa vecka ( kan ju minska dosen av pencellin isåfall, till morgon&kväll istället för tre gånger om dagen ) .. Men på måndag ska vi i alla fall till läkaren och undersöka henne, se om hon blivit bättre, om medicinen hjälpt henne etc. Hoppas på det bästa. Saknar tjejen hon var innan hon blev sjuk, den glada & spralliga. Nu är hon bara aggresiv och ledsen för det mesta :/
 
 
Nej nu blir det sova. Jobb imorgon 07.30-16.15. Kram!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0